- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.561
Ben onunla aştım kayganlaştırıcı jel yada zeytinyağı ile deneyenler varmış. O bölgeyi tanımak da önemli. tüm işlerini ertele gezme misafir hepsini.. ve sadece buna odaklan aşacağına inan başarılı olan aşan birsürü kişi var üstüne gidip de aşamayan kimse yok en büyük umut oydu benim için. Soracağın birşey olursa yazabilirsinde özelden.Parmak egzersizi ise yaramadı ama dilatoru denerim
Her pozisyonda yapabliomusun onu canim birde korunuyirmusunBende 8aylik evliyim aynı sorun Bende de var biz psikologa gittik parmak egzersizi fln yaptık ama olmuyo bizde birleşme oluyo ama bi noktaya gelince tarifi mümkün olmayan bi ağrı oluyo bu zarı aldırma şansımız varmi bilen varmi ??
Hey millet yeminle bu sayfayi okuduktan sonra vucudumu resmen tanidim inanmiyorum belki daha tam atlatamadim ama 3 parmak komple icime alabildim okadar basitmismis ki bence hickimse korkmasin ikinmak cok muhtesem derecede ise yariyor o tikanan noktada ikinin kendiliginden icine gecis yapiyor. Ben suan cok umutlandim. Yazdiklarimi herkes okusun duysunn oh beeee
Her pozisyonda yapabliomusun onu canim birde korunuyirmusun
Yoo gecikmez. Ya gebesin yada stresten gecikmiştir. Bu sebeplerden gecikmezHer pozisyonda derken canım yok korunmuyorum belki bir ihtimal bi bebegim olur ümidiylebide bişey daha sorcam böyle durumdayken esin içine boşalmasıyla adet dönemi gecikirmi
Yani iliskide hangi pozisyonda deniosunz canim ben bi pozisyonda yapiyorum onuda yarim yamalak yapiyorum bende bu sekilde anne kalmayi isdiyorum rabbim insallah yuzumuzu güldürür yaHer pozisyonda derken canım yok korunmuyorum belki bir ihtimal bi bebegim olur ümidiylebide bişey daha sorcam böyle durumdayken esin içine boşalmasıyla adet dönemi gecikirmi
Ben üst pozisyonda yapıyorum ama her pozisyonda hamile kalabilirsin unutma illa bir pozisyonda hamile kalıncak die birsey yokkmus doktorum soyledi ama sen alttayken daha iyi olur tabiYani iliskide hangi pozisyonda deniosunz canim ben bi pozisyonda yapiyorum onuda yarim yamalak yapiyorum bende bu sekilde anne kalmayi isdiyorum rabbim insallah yuzumuzu güldürür ya
Yani iliskide hangi pozisyonda deniosunz canim ben bi pozisyonda yapiyorum onuda yarim yamalak yapiyorum bende bu sekilde anne kalmayi isdiyorum rabbim insallah yuzumuzu güldürür ya
BemdeBende yeneli bu hastalıgı 2. Ay oluyorr bu ay insallah bemdebende hamile kalırım bu ayyy
Tabikii anlatırım ama ben evleneli 3 yıl oluyor asılama falan yaptırdım vajınısmusken tutmadı sonra parmak egzersizlerine basladımm bi baktım yapabiliyorum sonra ıkı ay once falan sanırım canıma tak etti artık yatıyodum iki parmagımı sokmaya calıstım bi baktım oluverdi sonra biraz kan geldi doktor kızlık zarındandır dedi sonra onun aksamı esimle denedikk cesaret ettim once ucunu yerleştir dim ve ben ustteyken yavas yavas git gel yaptım veee olmustuu artık ikinci denemede daha rahat bi sekildi yaptık hatta
Ya zaten ilk giriste bes santimlik yerde acı hissi var gerisi sonsuz bosluk canım benim birde ittirdiginde son kısmı azcık girmedi benim ama ondada biseycik yokmus kendimi ittirdim orasıda girdiBizde de oluyo eşimle denediğimde kan gelmedi hiç ama çok az bi kısmı kaliyo ordada benim aşırı derece agrım başlıyo sancı gibi farklı bişey anlatamıyorum bunu
Ya zaten ilk giriste bes santimlik yerde acı hissi var gerisi sonsuz bosluk canım benim birde ittirdiginde son kısmı azcık girmedi benim ama ondada biseycik yokmus kendimi ittirdim orasıda girdi
E doktora gitmiyor musunO şancı şeklindeki ağrı izin vermiyoki iste çok farklı bi agri
E doktora gitmiyor musun
Gitt git yara falan bisiler olabilir belki ondan agrı oluyordurrr allah korusun
Merhabalar bepantolun bi zararı yoktur demi enfeksiyon riski fln yapmıyordur ınsallah ne kadar şu an ücretler benden yıllar önce 8000 istemişlerdiMerhabalar, Ben Hera kliniğe gitmeye başladım. Orada kayganlaştırıcı diye Bepantol el ve yüz kremi kullanılıyor. Onarıcı özelliği var diye tercih ediliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?