Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Parmak egzersizi ise yaramadı ama dilatoru denerim
Ben onunla aştım kayganlaştırıcı jel yada zeytinyağı ile deneyenler varmış. O bölgeyi tanımak da önemli. tüm işlerini ertele gezme misafir hepsini.. ve sadece buna odaklan aşacağına inan başarılı olan aşan birsürü kişi var üstüne gidip de aşamayan kimse yok en büyük umut oydu benim için. Soracağın birşey olursa yazabilirsinde özelden.

Kizlar bende 1 bucuk yilkik evliyim tabi 1 yil 7nay fkn bi bucuk diyorum neyse 22 yasindayim vajinimusum taaa oncelerden surekli buradaydim da artik bosladim neyse gelelim.asil konuma ben p yi yarim bir sekilde aliyorum tamamen olmasada biraz ilerlene var ne egzersiz ne parmak fln hic birsey yapmadim yapamam da yapanları tebrik ediyorum neyse ben en rahat yan bir sekilde yatiyorum esimde arkamda duruyor popomu baya olabildigince domaltiyorum o sekilde yarimi giriyor esim boşalıyor meniler gidiyor icime hatta esim p yi içimde oynattigini anlayabliyorum sizce bu sekilde vajinimusu yenmiş mi oluyorum hamis kalablrmiyim bu sekilde

Her pozisyonda yapabliomusun onu canim birde korunuyirmusun

Darısı bize canım

Her pozisyonda derken canım yok korunmuyorum belki bir ihtimal bi bebegim olur ümidiyle bide bişey daha sorcam böyle durumdayken esin içine boşalmasıyla adet dönemi gecikirmi
Yani iliskide hangi pozisyonda deniosunz canim ben bi pozisyonda yapiyorum onuda yarim yamalak yapiyorum bende bu sekilde anne kalmayi isdiyorum rabbim insallah yuzumuzu güldürür ya

Yani iliskide hangi pozisyonda deniosunz canim ben bi pozisyonda yapiyorum onuda yarim yamalak yapiyorum bende bu sekilde anne kalmayi isdiyorum rabbim insallah yuzumuzu güldürür ya
Ben üst pozisyonda yapıyorum ama her pozisyonda hamile kalabilirsin unutma illa bir pozisyonda hamile kalıncak die birsey yokkmus doktorum soyledi ama sen alttayken daha iyi olur tabi

Tabikii anlatırım ama ben evleneli 3 yıl oluyor asılama falan yaptırdım vajınısmusken tutmadı sonra parmak egzersizlerine basladımm bi baktım yapabiliyorum sonra ıkı ay once falan sanırım canıma tak etti artık yatıyodum iki parmagımı sokmaya calıstım bi baktım oluverdi sonra biraz kan geldi doktor kızlık zarındandır dedi sonra onun aksamı esimle denedikk cesaret ettim once ucunu yerleştir dim ve ben ustteyken yavas yavas git gel yaptım veee olmustuu artık ikinci denemede daha rahat bi sekildi yaptık hatta

Bizde de oluyo eşimle denediğimde kan gelmedi hiç ama çok az bi kısmı kaliyo ordada benim aşırı derece agrım başlıyo sancı gibi farklı bişey anlatamıyorum bunu

Bizde de oluyo eşimle denediğimde kan gelmedi hiç ama çok az bi kısmı kaliyo ordada benim aşırı derece agrım başlıyo sancı gibi farklı bişey anlatamıyorum bunu
Ya zaten ilk giriste bes santimlik yerde acı hissi var gerisi sonsuz bosluk canım benim birde ittirdiginde son kısmı azcık girmedi benim ama ondada biseycik yokmus kendimi ittirdim orasıda girdi

Merhabalar, Ben Hera kliniğe gitmeye başladım. Orada kayganlaştırıcı diye Bepantol el ve yüz kremi kullanılıyor. Onarıcı özelliği var diye tercih ediliyor.
Merhabalar bepantolun bi zararı yoktur demi enfeksiyon riski fln yapmıyordur ınsallah ne kadar şu an ücretler benden yıllar önce 8000 istemişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…