- 3 Ocak 2018
- 106
- 81
- 98
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.561
Yani iliskide hangi pozisyonda deniosunz canim ben bi pozisyonda yapiyorum onuda yarim yamalak yapiyorum bende bu sekilde anne kalmayi isdiyorum rabbim insallah yuzumuzu güldürür ya
BemdeBende yeneli bu hastalıgı 2. Ay oluyorr bu ay insallah bemdebende hamile kalırım bu ayyy
Tabikii anlatırım ama ben evleneli 3 yıl oluyor asılama falan yaptırdım vajınısmusken tutmadı sonra parmak egzersizlerine basladımm bi baktım yapabiliyorum sonra ıkı ay once falan sanırım canıma tak etti artık yatıyodum iki parmagımı sokmaya calıstım bi baktım oluverdi sonra biraz kan geldi doktor kızlık zarındandır dedi sonra onun aksamı esimle denedikk cesaret ettim once ucunu yerleştir dim ve ben ustteyken yavas yavas git gel yaptım veee olmustuu artık ikinci denemede daha rahat bi sekildi yaptık hatta
Ya zaten ilk giriste bes santimlik yerde acı hissi var gerisi sonsuz bosluk canım benim birde ittirdiginde son kısmı azcık girmedi benim ama ondada biseycik yokmus kendimi ittirdim orasıda girdiBizde de oluyo eşimle denediğimde kan gelmedi hiç ama çok az bi kısmı kaliyo ordada benim aşırı derece agrım başlıyo sancı gibi farklı bişey anlatamıyorum bunu
Ya zaten ilk giriste bes santimlik yerde acı hissi var gerisi sonsuz bosluk canım benim birde ittirdiginde son kısmı azcık girmedi benim ama ondada biseycik yokmus kendimi ittirdim orasıda girdi
E doktora gitmiyor musunO şancı şeklindeki ağrı izin vermiyoki iste çok farklı bi agri
E doktora gitmiyor musun
Gitt git yara falan bisiler olabilir belki ondan agrı oluyordurrr allah korusun
Merhabalar bepantolun bi zararı yoktur demi enfeksiyon riski fln yapmıyordur ınsallah ne kadar şu an ücretler benden yıllar önce 8000 istemişlerdiMerhabalar, Ben Hera kliniğe gitmeye başladım. Orada kayganlaştırıcı diye Bepantol el ve yüz kremi kullanılıyor. Onarıcı özelliği var diye tercih ediliyor.
Insalllah cnmDarısı bize canım
Senin adına sevindim cnm. Darısı başımıza. Nasıl yendin kısaca anlatabilir misin. Bizlere de faydası olsun.Arkadaslar ben bugun bu olayi yendim ve cook cook mutluyum hala inanamiyorum. Bukadar kisa surede .Meger bukadar basitmis . Simdi ovulasyon gunumu takip edebilirim .Ben yurtdisinda yasiyorum ne egzersiz icin aparat ne de uyusturucu kremler vardi burda . Kendim yendim evet ben been kendimee okadar da olsun kendime biraz iltifat edeyim. Ve insallah bu sikintiyla ugrasan herkes bu sorunu atlatir.
Bunlar normal yaptıkça yaptıkça azalacak ne kadar egzersiz o kadar iyiKızlar kendim parmak egzersizi denemedim cesaret edemedim. Eş yardımı ile yapıyoruz biz. Eşimin serçe parmak 1. Boğumu zor alıyordum dün 2. Boğuma kadar aldım. Ama hafif sızı oluyor normal mi sizce. Bide parmağını çıkartırken anlatamadığım tuhaf bi his oluyor acı mı sızı mı desem. Sanırım çok afedersiniz birşeyin girip çıkmasına alışkın olmadığım için galiba. Parmağı ittirmesinden ziyade geri çıkartırken daha çok panik alıyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?