- 19 Kasım 2016
- 5.482
- 4.096
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.581
Insalllah cnmDarısı bize canım
Senin adına sevindim cnm. Darısı başımıza. Nasıl yendin kısaca anlatabilir misin. Bizlere de faydası olsun.Arkadaslar ben bugun bu olayi yendim ve cook cook mutluyum hala inanamiyorum. Bukadar kisa surede .Meger bukadar basitmis . Simdi ovulasyon gunumu takip edebilirim .Ben yurtdisinda yasiyorum ne egzersiz icin aparat ne de uyusturucu kremler vardi burda . Kendim yendim evet ben been kendimee okadar da olsun kendime biraz iltifat edeyim. Ve insallah bu sikintiyla ugrasan herkes bu sorunu atlatir.
Bunlar normal yaptıkça yaptıkça azalacak ne kadar egzersiz o kadar iyiKızlar kendim parmak egzersizi denemedim cesaret edemedim. Eş yardımı ile yapıyoruz biz. Eşimin serçe parmak 1. Boğumu zor alıyordum dün 2. Boğuma kadar aldım. Ama hafif sızı oluyor normal mi sizce. Bide parmağını çıkartırken anlatamadığım tuhaf bi his oluyor acı mı sızı mı desem. Sanırım çok afedersiniz birşeyin girip çıkmasına alışkın olmadığım için galiba. Parmağı ittirmesinden ziyade geri çıkartırken daha çok panik alıyor beni.
Sagol cnm insallah. bikac kez parmak egzersizi yaptim o bolumu anlamaya calistim cunku duvar gibiydi kendimi bilinclendirdim ve dun bikac video izledim dr Banu cifcinin ve herseyin aslinda nekadar normal oldugunu anladim yaradilis geregi. en son iliskiye girmeden cok ayiptir soylemesi mum almistim onla ufak bi egzersiz yapip esimle denedik ve oldu.Senin adına sevindim cnm. Darısı başımıza. Nasıl yendin kısaca anlatabilir misin. Bizlere de faydası olsun.
Ne kadardır bu problemi yaşıyordunuz cnmSagol cnm insallah. bikac kez parmak egzersizi yaptim o bolumu anlamaya calistim cunku duvar gibiydi kendimi bilinclendirdim ve dun bikac video izledim dr Banu cifcinin ve herseyin aslinda nekadar normal oldugunu anladim yaradilis geregi. en son iliskiye girmeden cok ayiptir soylemesi mum almistim onla ufak bi egzersiz yapip esimle denedik ve oldu.
Doktor banu hanımın vajinusmus ile ilgili videolarını mı izledin cnm?Ne kadardır bu problemi yaşıyordunuz cnm
Inşallah yaptıkça azalır cnm dediğin gibiBunlar normal yaptıkça yaptıkça azalacak ne kadar egzersiz o kadar iyi
Ben 1 senedir evleyim ama bu problemi 6- 7 ay yasadim yurtdisi git gel esimle 6 ay ancak birlikte vakit gecirmisizdir. Hic takmadik da simdiye dek oluruna biraktik ne dr a gittim ne bisey. Bu konuda yanlis yaptim tabiki daha erken ugrasmaliydim. Bu sayfayi kesfettim ben son 1haftadir egzersiz yapmaya basladim ve yendim. Aslinda bilincsizlikten bu zamana kadar yapamadigimi dusunuyorum bu egzersizler de bana vucudumu tanitti . Yani herkes bu sekilde yenebilir buyutulecek bisey degilmis. Hic kimse korkup kasmasin .Evet dr. Banu cifci cok guzel anlatiyor herseyi hem vajinismus hem de gebelikle ilgili videolari izledim ve baktim cok dogal seyler bunlar cesaretlendim ve olduuuDoktor banu hanımın vajinusmus ile ilgili videolarını mı izledin cnm?
Ne kadardır bu problemi yaşıyordunuz cnm
Normal. kalin degil .Nasıl bir mum :)
Cnm selam bu yapay penıslereen alsak..kc cm capı fln blıyo musunTedavi suresi 3 ile 5 seans arasi degisiyor. Genel cinsel bilgilendirilme yapiliyor. Sonra egzersizler yapiliyor beraber. Ilk once cinsel terapist dilator kullaniyor, en kucuk boydan baslayarak. Agrimiyor agriyinca zaten soyluyosun dilatorun yonunu ayarliyor. Sonra bir takim egzersiler yapiliyor bu dilatorlerle. Sonra ayni egzersizleri siz kendiniz yapiyosunuz. Bazi kisimlarda esler de katiliyor, egzersizleri esler kadinlara yapiyor kismen. Son seansta yapay penisler deneniyor.
İliski deneyince titreme oluyor muydu? Bende çok var.Tabikii anlatırım ama ben evleneli 3 yıl oluyor asılama falan yaptırdım vajınısmusken tutmadı sonra parmak egzersizlerine basladımm bi baktım yapabiliyorum sonra ıkı ay once falan sanırım canıma tak etti artık yatıyodum iki parmagımı sokmaya calıstım bi baktım oluverdi sonra biraz kan geldi doktor kızlık zarındandır dedi sonra onun aksamı esimle denedikk cesaret ettim once ucunu yerleştir dim ve ben ustteyken yavas yavas git gel yaptım veee olmustuu artık ikinci denemede daha rahat bi sekildi yaptık hatta
Canım, internette boy boy var aslında uzunluk ve kalınlık olarak, tamamen senin tercihine bağlı. Mesela ben n11 'den aldım , boyutları yazıyor zaten ona göre almıştım. Kullanığın en büyük dilatörden daha kalın boylarda bir iki tane yapay penis alabilirsin bence.Cnm selam bu yapay penıslereen alsak..kc cm capı fln blıyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?