Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar ya yan bi sekil p yi aliyoeum cok rahat alamazsam meniler disarida olur dimi yano meniler icime gidio ama benden kan manda gelmedi hic nie onu düşünüyorum birde meniler ne kdr ilwri giderse hamilelik olur ki ya insallah rabbim verir bu mubarek kandil geceelrin hurmetine dualrmizi kabul eder
 
Arkadaslar ben bugun bu olayi yendim ve cook cook mutluyum hala inanamiyorum. Bukadar kisa surede .Meger bukadar basitmis . Simdi ovulasyon gunumu takip edebilirim .Ben yurtdisinda yasiyorum ne egzersiz icin aparat ne de uyusturucu kremler vardi burda . Kendim yendim evet ben been kendim ee okadar da olsun kendime biraz iltifat edeyim. Ve insallah bu sikintiyla ugrasan herkes bu sorunu atlatir.
 
Son düzenleme:
Senin adına sevindim cnm. Darısı başımıza. Nasıl yendin kısaca anlatabilir misin. Bizlere de faydası olsun.
 
Kızlar kendim parmak egzersizi denemedim cesaret edemedim. Eş yardımı ile yapıyoruz biz. Eşimin serçe parmak 1. Boğumu zor alıyordum dün 2. Boğuma kadar aldım. Ama hafif sızı oluyor normal mi sizce. Bide parmağını çıkartırken anlatamadığım tuhaf bi his oluyor acı mı sızı mı desem. Sanırım çok afedersiniz birşeyin girip çıkmasına alışkın olmadığım için galiba. Parmağı ittirmesinden ziyade geri çıkartırken daha çok panik alıyor beni.
 
Bunlar normal yaptıkça yaptıkça azalacak ne kadar egzersiz o kadar iyi
 
Merhaba kızlar yeni değilim uzun zamandır takip ediyorum okuyorum sizlere dua ediyorum bende Allah’ın izniyle dün başardııımmmmm 7 aylık evliyim rabbim yüzümüze güldü darısı size inşallah şu mübarek günde Allah yardımcınız olsun
 
Senin adına sevindim cnm. Darısı başımıza. Nasıl yendin kısaca anlatabilir misin. Bizlere de faydası olsun.
Sagol cnm insallah. bikac kez parmak egzersizi yaptim o bolumu anlamaya calistim cunku duvar gibiydi kendimi bilinclendirdim ve dun bikac video izledim dr Banu cifcinin ve herseyin aslinda nekadar normal oldugunu anladim yaradilis geregi. en son iliskiye girmeden cok ayiptir soylemesi mum almistim onla ufak bi egzersiz yapip esimle denedik ve oldu.
 
Ne kadardır bu problemi yaşıyordunuz cnm
 
Bide kızlar parmak ya da p.... i ittirken ıkınınca kolay giriyor diyen var. Ama aksine ıkınınca dışa itmiş olmuyor muyuz? Nefes egzersizleri sadece parmak egzersizi sırasında mı yaptınız. Yani gün içinde sadece nefes egzersizi yapmanın faydası var mı ne faydası var? Sayısı falan nasıl olmalı.
 
Doktor banu hanımın vajinusmus ile ilgili videolarını mı izledin cnm?
Ben 1 senedir evleyim ama bu problemi 6- 7 ay yasadim yurtdisi git gel esimle 6 ay ancak birlikte vakit gecirmisizdir. Hic takmadik da simdiye dek oluruna biraktik ne dr a gittim ne bisey. Bu konuda yanlis yaptim tabiki daha erken ugrasmaliydim. Bu sayfayi kesfettim ben son 1haftadir egzersiz yapmaya basladim ve yendim. Aslinda bilincsizlikten bu zamana kadar yapamadigimi dusunuyorum bu egzersizler de bana vucudumu tanitti . Yani herkes bu sekilde yenebilir buyutulecek bisey degilmis. Hic kimse korkup kasmasin .Evet dr. Banu cifci cok guzel anlatiyor herseyi hem vajinismus hem de gebelikle ilgili videolari izledim ve baktim cok dogal seyler bunlar cesaretlendim ve olduuu
Ne kadardır bu problemi yaşıyordunuz cnm
 
Cnm selam bu yapay penıslereen alsak..kc cm capı fln blıyo musun
 
İliski deneyince titreme oluyor muydu? Bende çok var.
 
Merhaba herkese. Ben de 8 martta penisi almistim. Sonra bir daha alamadim baska sebeplerden, geriledim. Aparattan daha cok baski ve agri hissetmistim bir de kanama olunca panik oldum hepten stresli ve zor oldu. Bugun tekrar denedim, tabii 3 gundur de aparatla deniyoruz ama yine cok kolay alamasam da basardim. Yalniz sorun su, cok baski hissediyorumm. yine ben ustteyken aldim, daha kolay oluyor. Sanki boyle yumurtaligimin biri agriyor gibi icimdeyken. Girerken de git gelde de bir baski ve agri. Cok git gel de yapamadim kaziga oturmus gibiydim guluyorum ama kac gundur moralim bozuk, cok sukur bugun bu bile benim icin buyuk bir basariydi. Bunu atlatmis ve ustunden zaman gecirmis arkadaslarimdan da acaba ayni seyleri hisseden oldu mu, bunu ogrenmek istiyorum. Zamanla geciyor mu bu baski hissi ve bu penisi cok kolay alamama? Zevk mevk gectim zaten, hareket ederken cok garip yani. Acaba bende baska sorun mu vardir psikolojik agrili cinsel iliski sorunu falan? Yani gececek mi bu cok endiseliyim hala sevinemiyorum.. bazilari demis ki "hic birsey hissetmedim, oldu mu diye hatta esime sordum", diye. Benim boyle olmuyor maalesef. Cok uzuluyorum G Gmzlig bende de ilk denedigimiz gun ikinci kez almaya calistigimda cok titreme oldu bacaklarimda. Nasil ama, durduramiyorum.. sonra ustte denedim daha kolay oldu.
 
Cnm selam bu yapay penıslereen alsak..kc cm capı fln blıyo musun
Canım, internette boy boy var aslında uzunluk ve kalınlık olarak, tamamen senin tercihine bağlı. Mesela ben n11 'den aldım , boyutları yazıyor zaten ona göre almıştım. Kullanığın en büyük dilatörden daha kalın boylarda bir iki tane yapay penis alabilirsin bence.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…