- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.601
Dediğin şeyler bende de oluyor. Ama ilk zamanki kadar değil. Gittkçe azalıyor içinde kaldıkça gevşemek için kendine komut ver nefes alıp vermeyi unutma. Ben girmeyi başaralı 2 ay oldu hala ilk girişte ağrı oluyorMerhaba herkese. Ben de 8 martta penisi almistim. Sonra bir daha alamadim baska sebeplerden, geriledim. Aparattan daha cok baski ve agri hissetmistim bir de kanama olunca panik oldum hepten stresli ve zor oldu. Bugun tekrar denedim, tabii 3 gundur de aparatla deniyoruz ama yine cok kolay alamasam da basardim. Yalniz sorun su, cok baski hissediyorumm. yine ben ustteyken aldim, daha kolay oluyor. Sanki boyle yumurtaligimin biri agriyor gibi icimdeyken. Girerken de git gelde de bir baski ve agri. Cok git gel de yapamadim kaziga oturmus gibiydim guluyorum ama kac gundur moralim bozuk, cok sukur bugun bu bile benim icin buyuk bir basariydi. Bunu atlatmis ve ustunden zaman gecirmis arkadaslarimdan da acaba ayni seyleri hisseden oldu mu, bunu ogrenmek istiyorum. Zamanla geciyor mu bu baski hissi ve bu penisi cok kolay alamama? Zevk mevk gectim zaten, hareket ederken cok garip yani. Acaba bende baska sorun mu vardir psikolojik agrili cinsel iliski sorunu falan? Yani gececek mi bu cok endiseliyim hala sevinemiyorum.. bazilari demis ki "hic birsey hissetmedim, oldu mu diye hatta esime sordum", diye. Benim boyle olmuyor maalesef. Cok uzuluyorum G Gmzlig bende de ilk denedigimiz gun ikinci kez almaya calistigimda cok titreme oldu bacaklarimda. Nasil ama, durduramiyorum.. sonra ustte denedim daha kolay oldu.
Bence psikolojik olarak senin yaklaşımın çok önemli. Aşıp zevk almaya çalıştığını düşünsen o an ona odaklansan giriş çıkışa hemen alışıyor. O ilk yanma haricinde problem kalmıyor. Ama ben ne aşamalardan geldim buraya o yüzden aşmış olarak görüyorum kendimi. O da zamanla bitecek. O yüzden hemen hamile kalmak istemiyorum bunu tamamen aşmadan.
İliski deneyince titreme oluyor muydu? Bende çok var.
Merhaba herkese. Ben de 8 martta penisi almistim. Sonra bir daha alamadim baska sebeplerden, geriledim. Aparattan daha cok baski ve agri hissetmistim bir de kanama olunca panik oldum hepten stresli ve zor oldu. Bugun tekrar denedim, tabii 3 gundur de aparatla deniyoruz ama yine cok kolay alamasam da basardim. Yalniz sorun su, cok baski hissediyorumm. yine ben ustteyken aldim, daha kolay oluyor. Sanki boyle yumurtaligimin biri agriyor gibi icimdeyken. Girerken de git gelde de bir baski ve agri. Cok git gel de yapamadim kaziga oturmus gibiydim guluyorum ama kac gundur moralim bozuk, cok sukur bugun bu bile benim icin buyuk bir basariydi. Bunu atlatmis ve ustunden zaman gecirmis arkadaslarimdan da acaba ayni seyleri hisseden oldu mu, bunu ogrenmek istiyorum. Zamanla geciyor mu bu baski hissi ve bu penisi cok kolay alamama? Zevk mevk gectim zaten, hareket ederken cok garip yani. Acaba bende baska sorun mu vardir psikolojik agrili cinsel iliski sorunu falan? Yani gececek mi bu cok endiseliyim hala sevinemiyorum.. bazilari demis ki "hic birsey hissetmedim, oldu mu diye hatta esime sordum", diye. Benim boyle olmuyor maalesef. Cok uzuluyorum G Gmzlig bende de ilk denedigimiz gun ikinci kez almaya calistigimda cok titreme oldu bacaklarimda. Nasil ama, durduramiyorum.. sonra ustte denedim daha kolay oldu.
Dediğin şeyler bende de oluyor. Ama ilk zamanki kadar değil. Gittkçe azalıyor içinde kaldıkça gevşemek için kendine komut ver nefes alıp vermeyi unutma. Ben girmeyi başaralı 2 ay oldu hala ilk girişte ağrı oluyor
ıste su kegel egzrızlerını takıp edıyorum. korkmayanları anlamıyorum ya ben 24 yasındayım benden kucukler evlenıp nasıl yapıyolar dıyorum. hıcmı korkmuyolar nasıl acısına aktlanıyolar. bıde yakınlarımız bız boyle seylerı dugun ocnesı ılıskı yasamayalım dıye hep gozumuzu korkuttular ıste kahve ıcme kızlık zarın esner esın gırer gırer yırtılmaz bu defa bakıre deılsın sanıp kapı onune koyarlar demıstı. bıkezde annem ben uc gunde ılsıkıye gıremedım cok canım yanmıstı ılk gece denedık ıkıncı gece zorladık ucuncu gece anca yaptık dedı. hep boyle seylerden etkılendım onun dısında dedıgım gıbı elıme o kırıkdak gıbı doku deyıcne huylanıyorum ...banada bı cozuuuuuuummmmCanım ama sen şimdiden yapamıcam dersen yapamazsın ben sevgiliyken de nişanlıykende yaparım diyodum çok merak ediyordum asla ve asla korkum Yoktu ama yapamadım yani öncesinden hiç düşünme evlendikten sonra anlaşılıyor bu durum birşey de sokmaya deneme allah korusun zarına zarar verirsin
ben bıraz daha rahatlamaya yonelık makaleler arıyayımm valla bazen dıyorum aman bıanlık acı olacak nasılsa cok buyutmeyeyım dıyorum ama bazı yazılar okuyucnada kesn adamın altından kacarım dıyorumBiliyoruz canım hepimiz bu sözlerle büyüdüğümüz için şuan böyleyiz o bunu yaşamış şu şunu yaşamış Yok kilitlenmişler hastaneye zor gitmişler üzerlerine battaniye örtmüşler Yok yatak kan gölü olmuş doktorların çoğu böyle şeylerin asla olmadığını açıklıyor hatta Yok zarın önde geride muhabbetleri doktorlar herkesin aynı yerde diyo :)
CanimBiliyoruz canım hepimiz bu sözlerle büyüdüğümüz için şuan böyleyiz o bunu yaşamış şu şunu yaşamış Yok kilitlenmişler hastaneye zor gitmişler üzerlerine battaniye örtmüşler Yok yatak kan gölü olmuş doktorların çoğu böyle şeylerin asla olmadığını açıklıyor hatta Yok zarın önde geride muhabbetleri doktorlar herkesin aynı yerde diyo :)
Parmak egzersizi travma yanlış bir tedavi yöntemi ben demeyin derim. Bu bir hastalıl maalesef dünyada öok yaygın ben tüm dünyadaki tedavi uygulamalarını araştırdım. Bu konuda en modern tedaviyi buldum ve uyguladım. Sıkıntısı olan arkadaşlara bilgi verebilirim. Allah herkesi bu durumdan kurtarsın yaşanabilecek en kötü şeylerden biri maalesef.Selam arkadaşlar bende yardım bekliyorum parmak egzersizlerinde 2 parmak yapıyorum ama eşimle denemede korkunç bir ağrı acıma oluyor bu yüzden geri çekmek zorunda kaliyorum bana biraz püf noktası verin !!!
Siz nasıl aştınızParmak egzersizi travma yanlış bir tedavi yöntemi ben demeyin derim. Bu bir hastalıl maalesef dünyada öok yaygın ben tüm dünyadaki tedavi uygulamalarını araştırdım. Bu konuda en modern tedaviyi buldum ve uyguladım. Sıkıntısı olan arkadaşlara bilgi verebilirim. Allah herkesi bu durumdan kurtarsın yaşanabilecek en kötü şeylerden biri maalesef.
Tedavi oldum. Tedavisi var.Siz nasıl aştınız
Ne uygulama yapıldı size, tedavisi olduğunu hepmiz biliyoruz, herkes farklı yöntemlerle aşıyor. Siz nsıl bir tedavi gördünüzTedavi oldum. Tedavisi var.
Biraz aciklarmisin canım nasıl bir tedaviTedavi oldum. Tedavisi var.
Ben bilmiyorsunuz demedim ama belli ki bilmiyorsunuz. Bu üslup hoş değil. Sorana özelden paylaşacağım deneyimlerimi.Ne uygulama yapıldı size, tedavisi olduğunu hepmiz biliyoruz, herkes farklı yöntemlerle aşıyor. Siz nsıl bir tedavi gördünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?