Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Dediğin şeyler bende de oluyor. Ama ilk zamanki kadar değil. Gittkçe azalıyor içinde kaldıkça gevşemek için kendine komut ver nefes alıp vermeyi unutma. Ben girmeyi başaralı 2 ay oldu hala ilk girişte ağrı oluyor

T Tbby tesekkur ederim cevap icin. Insallah o da gecer zamanla.. ben gecmeden kurtuldugumu dusunmeyecegim cunku
Bence psikolojik olarak senin yaklaşımın çok önemli. Aşıp zevk almaya çalıştığını düşünsen o an ona odaklansan giriş çıkışa hemen alışıyor. O ilk yanma haricinde problem kalmıyor. Ama ben ne aşamalardan geldim buraya o yüzden aşmış olarak görüyorum kendimi. O da zamanla bitecek. O yüzden hemen hamile kalmak istemiyorum bunu tamamen aşmadan.

Aynen katiliyorum ben de tamamen halletmeden hamile kalmak istemiyorum, cok onemli bence. Sonra hamilelik psikolojisi, dogum derken yine asilmamis bir bir cinsel problem ortada olacak. Biz giris cikis olayina daha cok takildik, zevke odaklanmadik. Esime dun soyleidm hata yapiyoruz, zevk alsam belki aciya odaklanmayacagim diye. Bur de oyle deneyecegiz bakalim.

Doktor şimdilik biraz bekleyin dedi. Onun için biraz rahatladım. Yavaş yavas yapacağız dedi. Gerçi üroloji doktoru ama yaklaşımı iyi. Hafta hafta ödevler veriyor simdilik. Esim de ben de genel olarak rahatladık.

KIZLAR ben nsıanlıyım daha nısanlımda ara sıra bu durumu konusuyoruz o ılk seneden bbek ıstıyormus ama ben daha elım ozle bolgeme deyınce bıle korkuyorum yanı orda kıkırdak vs gıbı bısey deyıyo elıme hemen cekıyorum huylanıp. daha buyuk bır cısmın gırdıgını dsununnce dahada kasılıyorum kesın evlıyken yapamıcam dıyorum. nısanlımada bundan bahsettım ya ılıskıye gıremezsem gerdek korkusu var dedım bısı olmaz sakınce denerız ben ıncıtmem once rahatlarız sohbet muhabbet sonra denerız olursa olur olmazsa sıkmam senı ne zmn hazır hıssedersen ozaman denerız dedı. bırde mesela ben ıc camasırım uzerınden masturbasyon yapınca(sadece ust kısmını oksmak) cok hosuma gıdıyor haz alıp orgazma ulasıyorum ama ıc camsırım yokken cıplak etıme dokunamıyorum. hijyenden oturu degıl cok temız ve bakımlıyımdır dustada su eslıgınde mast yapabılıyorum ama oyle uzanıyorken falan dokunamıyorum tam delı kkısmında sert bı tabaka var ondan ıgrenıyorum kırılacakmıs gıbı.klıstoral orgazmdan hoslanıyorum aama ılıskıye gıremıycem sanırım esımıde ayarca bekletmek ıstemıyorum tedavısı nasıl oluyor ıcıme cubuk seklınde aletler sokmuycaklr degılmı? ıyy yazarken bıle kasıklarım sıkıstı

Son düzenleme:
Canım ama sen şimdiden yapamıcam dersen yapamazsın ben sevgiliyken de nişanlıykende yaparım diyodum çok merak ediyordum asla ve asla korkum Yoktu ama yapamadım yani öncesinden hiç düşünme evlendikten sonra anlaşılıyor bu durum birşey de sokmaya deneme allah korusun zarına zarar verirsin

ıste su kegel egzrızlerını takıp edıyorum. korkmayanları anlamıyorum ya ben 24 yasındayım benden kucukler evlenıp nasıl yapıyolar dıyorum. hıcmı korkmuyolar nasıl acısına aktlanıyolar. bıde yakınlarımız bız boyle seylerı dugun ocnesı ılıskı yasamayalım dıye hep gozumuzu korkuttular ıste kahve ıcme kızlık zarın esner esın gırer gırer yırtılmaz bu defa bakıre deılsın sanıp kapı onune koyarlar demıstı. bıkezde annem ben uc gunde ılsıkıye gıremedım cok canım yanmıstı ılk gece denedık ıkıncı gece zorladık ucuncu gece anca yaptık dedı. hep boyle seylerden etkılendım onun dısında dedıgım gıbı elıme o kırıkdak gıbı doku deyıcne huylanıyorum ...banada bı cozuuuuuuummmm(((((((

Biliyoruz canım hepimiz bu sözlerle büyüdüğümüz için şuan böyleyiz o bunu yaşamış şu şunu yaşamış Yok kilitlenmişler hastaneye zor gitmişler üzerlerine battaniye örtmüşler Yok yatak kan gölü olmuş doktorların çoğu böyle şeylerin asla olmadığını açıklıyor hatta Yok zarın önde geride muhabbetleri doktorlar herkesin aynı yerde diyo :)

ben bıraz daha rahatlamaya yonelık makaleler arıyayımm valla bazen dıyorum aman bıanlık acı olacak nasılsa cok buyutmeyeyım dıyorum ama bazı yazılar okuyucnada kesn adamın altından kacarım dıyorum

Selam arkadaşlar bende yardım bekliyorum parmak egzersizlerinde 2 parmak yapıyorum ama eşimle denemede korkunç bir ağrı acıma oluyor bu yüzden geri çekmek zorunda kaliyorum bana biraz püf noktası verin !!!

Selam arkadaşlar bende yardım bekliyorum parmak egzersizlerinde 2 parmak yapıyorum ama eşimle denemede korkunç bir ağrı acıma oluyor bu yüzden geri çekmek zorunda kaliyorum bana biraz püf noktası verin !!!

Canim

Parmak egzersizi travma yanlış bir tedavi yöntemi ben demeyin derim. Bu bir hastalıl maalesef dünyada öok yaygın ben tüm dünyadaki tedavi uygulamalarını araştırdım. Bu konuda en modern tedaviyi buldum ve uyguladım. Sıkıntısı olan arkadaşlara bilgi verebilirim. Allah herkesi bu durumdan kurtarsın yaşanabilecek en kötü şeylerden biri maalesef.

Siz nasıl aştınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…