Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba ,
Ben Ocak itibari ile ilk ilişkimi yapmıştım ama hala uyusturucu krem olmadan yapamıyorum ve sanki hepsi girmiyor . Sadece başı giriyor. Ben hep üstte deniyorum. Altta olmuyor. Bunu nasıl yenicem . Yardımcı olur musunuz ? 2 yıllık evliyim artık bebek olsun istiyoruz.

Bana da özelden yardıcı olur musunuz

Arkadaşlar Aileye anlatamıyoruz ya hani üniversiten çok yakın kız arkadaşımla bir ay arayla evlendik o sıralar çok konuşuyorduk alışabildin mi nasılsın diye başta kabullenemedik ama anladık ki ikimizde bu hastalığa sahibiz beraber bulduğumuz okuduğumuz bilgileri paylaştık sürekli telefonlaştık baktık hala devam ediyor sıkıntı arkadaşım parmak egzersizi uyuşturucu krem kitaplar aparatlar herşeyi denemiş bana da Yok göstermişti dün akşam yine konuştuk ve bana artkk doktor yardımı aldığını açıkladı öylece bende biraz doktor araştırması yaptım geceden beri uyku yok rüyama bile Giriyor sabah Hera klinik aradım Ankara’yı bu sitede de çok yazan var Süleyman eserdağ hakkında bilgi verir misiniz giden var mı Buradan yakınında otel varmış anlaşmalı olduğu gelin 3 gün kalın Burda dedi bayan..gerçekten 3 günde geçer mi ???giden var mı hera Klinik’e acil yardım istiyorum

Ben hera ya gitmedim Ankara’da başka yere gittim ama 3 gün konusunda şunu söyleye bilirim 3 veya 4-5 gün bu sizin hastalığınızın derecesine bakıyor ama gerçek ben tedavi gördükten 3. Günün gecesi eşinle denedim ve oldu 3 gün boyunca cinsel terapi cinsel bilgilendirme doğru bildiğimiz yanlışları düzeltiyor bizi sakinleştirerek aparat ile vajinayı alıştırıyor oraya bişeyin ağrısız acısız girdiğini görünce rahatlıyoruz çünkü boy boy genişletiyor ve canımız acımıyor

AY BEN NSIANLIMA DEDIMDE UYUSTURUCU SPREY KULLANALIM sakı ndıyo o anın taıdnı cıakralım sprey kullanırsan yapmam o gecenın tum ozellıgını bozacaksın falan dedı e zaten acıdan o gecenın bı guzellıgı olmayacakkı bnm ıcım dedm ben yardımcı olcam yavas yavas dedı. ben yınde gızlı gızlı kullanırım herhalde

Ya bunu da bana çok kişi demişti o gecenin büyüsü bi erkeklere güzel nedense bize kabus gelir kuzum korkuyorum bende hastayım deme sakın yaşamadan bilemezsin kendini motive et kayganlaştırıcı kullan ve sen üstte ol vajinanı üstte kasamıyorsun ki kendisi giriyor rahat ol acıyacak düşüncesi yapma ben yaptımda noldu geriliyor zar patlayacak etim yırtılacak gibi piskopatça duygulara kapıldım iki ay yapamadım tedavi sırasında penis büyüklüğünde aparat ile denediğim halde ne yırtılma ne kan olmadı eşimle denerken bi kaç damla geldi o kadarcıkmış kendini motive et yapacağım de

canm benm ablamın temmuzda benim ekımde dugunm olcak. ona soruyorum hıc korkun yokmu dıye yoo nolucak kı bır anlık bıseydir muhtemelen bıde benm ablam tumor vardı beynınde onun amelıyaını vs olmsutu ben amelıyattakey neler sokup cıkardılar bana anju yapılırken kızmıyım degılmıyım dıye mil gibi bişey soktular canl ıcanlıyken ben baktılar kızım kasıklarımdan anjumu yaptılar bogazıma hortum soktular anju ıgnemı kasıklarımdan gozlerım acık aneztesızken bırden cektıler bılmem ne vs dedı belkı o onca acıdan sonra alıskın olacagını dusunyo dıye korkmuyodur ama bnm canm tatlı hıc serum ıgne vurulurken bıle basıma kollarıma bacaklarıma 4-5 kişi çöküyor birgn popoma ıgne yapılırken annem kolalrıma teyzem belıme enıstem ayaklarıma cökmus bnmde bır elım hemşir beyin pantolonunu tutmusum o batırınca cocugun pantolonunu sıyırdım bagırtıdan bırınınde tam batıracgı zaman hıc farketmeden elım hemsırın seyıne gitmiş acıdan cocugun seyını sıktım koca penısı nasıl alayımm ıcıme

Ama bide şöyle düşün anne olacağız bebeğin nasıl çıktığını düşün yani orası yaratılışımızda var bide emin ol içinde olup olmadığını hissetmiyorsun bile sanki içimizde koca bi boşluk var gibi ölü orası sanki

aynen ya oyle zevkıne yapanlar nasıl yapıyor bır guzellıgı var dmek kı. bız cok buyutuyoruz ınsallah dugune kadar rahatlar alısırım da zehır etmem nısanlıma gecemızı

Sizin bu yaptiginiza dogmamis cocuga don bicmek denir. Kusura bakmayin ama bizimle eglendiginizi dusunecegim neredeyse. Burada herkes "gercek" bir sorunla bogusuyor ve derman ariyor. Kimse boş boş çene calip muhabbet etme pesinde degil. Hele bir o gun gelsin. Yapamazsaniz o zaman dusunursunuz. Bu meseleye önceden önlem alinmaz. Bence şu an vesveselerinizle buradaki insanlara yok yere korku veriyorsunuz.

Bende 5-7 sene önce bir evlilik yaşadım 1-2 sene surdu ve ayrildik.Ayrilma sebebi ise ilişkiye girmekte.Benim de ilk gece olmadı ama daha sonrada olmadı bu durumu olup olmadığını bile esimle konuşmadık onunla cinsellik konusu bile konuşmuyordk biz .
Enson artık patlama yasadik ve kavga ettiğimizi hatırlıyorum kadınlık yapamadın die bagirdi butun suçun bende olduğunu söyledi hep ona karşı hep bı güvensizligim de vardı neyse.
Anlayacağınız hala bekarım ikinci evliliği istiyorum ama esim ya iyi çıkmazsa yine aynı sorunlar olursa ya birlikte olmazsak die düşünüyorum kafayı yicem
Hayatıma bikere ondan sonra birini soktum oda olmadı çünkü onada guvenemedim

Arkadaşlar; bu konuyu ben de takip ediyorum. Lütfen kendinize çektirmeyin, denediniz kendi başınıza olmadıysa eğer, mutlaka bir uzmandan yardım alın. Ankarada Reyyan Özcan Temizkan var. Sadece kendinizi ona emanet edin, o odadan sadece girin tek yapmanız gereken bu.. İşinde son derece iyidir, bu kadar araştırmama rağmen Onu buldum ve asla pişman olmadım, her adımda eşim ve ben hep dua ediyoruz. Burdaki bazı arkadaşlarım bilir 4 yıl erteledim ben, hep bi bahanem vardı kendimce.. Bu sebeple sizi de çok iyi anlıyorum, buraya da hiç yorum yazmamıştım hep mesajlaşırdık arkadaşlarla. Eğer tedavi olabilecek maddi imkanınız da varsa ki insanlar nelere para harcamıyor bu da bir sağlık problemi neticesinde, 1 dk bile düşünmeyin, kendinizi Reyyan Hocama emanet edin. Burda ona tedavi olmuş çokarkadas var bunu da biliyorum :)

Tedavide neler yaptınız anlatır mısın bize biraz bilgi verir misin ?

Tedavide neler yaptınız anlatır mısın bize biraz bilgi verir misin ?
Canım; aparatlarla alıştırma çalışmaları yaptık ama bu işin tedavi yöntemi bu malesef.. Yani sanıyorum ki tüm doktorlar bu yöntemle çözüyor. Mesela ben bunu biliyordum ama inanın yıllarca evde kendi yaptığım aparatlarla bakıştım durdum.. Sonra bi yere kadar yapabildim ama yine tıkandım. Zaten zaman o kadar çabuk geçiyordu ki siz de aynı şeyi düşünüyorsunuzdur. Sürekli erteliyor insan; reglim bitsin başlıycam, misafirler gitsin başlıycam, bugün değil yarın... derken aylar yıllar geçiyor.. Yani baktınız kendiniz yapamıyorsunuz gidin doktora.. Ne kadar sürede çözdü? Gerçekten 4 günde çözdü.. Elimden tutarak her sorumu cevaplayarak, beni rahatlatarak.. İnstagram hesabını inceleyin, yazılan tüm deneyimler gerçek, ben de yazdım hatta.. Videoları izleyin o kadar aynı göründüğü gibi Reyyan Hanım..Ben 10 saatlik yoldan geldim ona, tereddütlüydüm olmazsa uzaktayım ama oldu işte arkadaşlar.. Çektirmeyin kendinize, ben yıllardır evimin güneşliklerini açmıyormuşum, o gecenin sabahında açtım, güzel bi nefes aldım.. Sizi çok iyi anlıyorum, bana da söylediklerinde kulak arkası ettim ama ben kendime yaptım işte siz yapmayın.. Herşeyin hayırlısı.. Hangi doktora giderseniz gidin ama mutlaka alanında uzman bir doktora mutlaka gidip destek alın.. Ertelemeyin artık..

Canım demek ki baya zorlanmışsın bence kendin atlatmak yerine bi uzmana git ve bu derece asla yıpratma kendini çok şükür ki tedavisi var burayı takip ediyorsan bir çoğumuzdan duymuşsundur zaten

Aynı doktorla yenmişiz canım :) peki bişey sorabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…