- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.701
TeşekkürlerDr reyyan Özcan temizkan
Ne konusuyorsun sen ya? onca yapamaıyorum edemıyorum dıye sımdıden onlem alan mesajlar varken benım korkumamı takıldınız? ekımde dugunum var ılk gecem ıcın bızde derman arıyoruz herhalde sahte yapmacık konular pesındemıyız.yorum yapmak ıcın yazmayı bırakmadınız bi. herkes korkuyorum soyle yol bulduk soyle care bulduk dıye yazmıs. aynı seylerı bende yasıycam korkuyorum ve soruyorum butun gun bu sayfada yazılanalrı okuyorum ne var bunda. onca iş yogunlugumuz ıcınde burda takılıyorum herkes dolu konusuyorda onca ısım ıcınde surda bırseyler ogrenmeye calısırken bır benmı battım sana. hadı hele cok bılmıslıgınızı maksat sorun cıkarmaya calısmanızı baska sayfada yapın. şurda mıllete catacagın yerde deneyımın olmussa sende yazsaydında sanada sorardık ınsan gıbı cevap verıyolar bızde soruyoruz okadar ınsan vajınusmus konusu altında korkularını yazınca sorun yok ben yazınca vesvese mı oluyor. o zaman bu konu kapatılsın sormayalım yazmayalım? hayret bısey yaSizin bu yaptiginiza dogmamis cocuga don bicmek denir. Kusura bakmayin ama bizimle eglendiginizi dusunecegim neredeyse. Burada herkes "gercek" bir sorunla bogusuyor ve derman ariyor. Kimse boş boş çene calip muhabbet etme pesinde degil. Hele bir o gun gelsin. Yapamazsaniz o zaman dusunursunuz. Bu meseleye önceden önlem alinmaz. Bence şu an vesveselerinizle buradaki insanlara yok yere korku veriyorsunuz.
Sende yenersin insallah sadece sabır ve inanc yeterSu hastaligi yenenleri tebrik ediyorum. Bi ben kaldim galiba
Senin bizlerden ne eksiğin ne fazlan var? Yapabilirsin sende başarabilirsin..Hala yenemedim benim kadar korkağı hala yok ne elimle içine sokabiliyorım ne başka bişey eşim genç çocuklar gibi kendini tatmin ediyor sadece sevişiyoruz o kadar bıktım artık sadece üstümdeyken üstüme değiyor onda bile çığlık atıyorum gidiyor diye sanki eşim değilde kaçamak yapıyoruum iyice kafayı yedim cocuk sahibi olmayı cok istiyorum hergece rüyamda bebek benden küçük kuzenim yeni evlendi o bile yaptı berkes benden bebek bekliyor eşimle benden başka kimse bilmiyor durumu üzülmesnler diye kandırdım ailemi şimdide bebek bekliyorlar eşim allahtan anlayşlı birgün olacak inanıyorum diyor ama hep erteliyorum ya kızmayın ama hala napcağımı bilmiyorum bacağmı sonuna kadar açıyorum ama hala orda açılma yok acaba bende başka sorunmu var
aynıyız galıba. bende korkuyorum parmak bıle degıremıyorumHala yenemedim benim kadar korkağı hala yok ne elimle içine sokabiliyorım ne başka bişey eşim genç çocuklar gibi kendini tatmin ediyor sadece sevişiyoruz o kadar bıktım artık sadece üstümdeyken üstüme değiyor onda bile çığlık atıyorum gidiyor diye sanki eşim değilde kaçamak yapıyoruum iyice kafayı yedim cocuk sahibi olmayı cok istiyorum hergece rüyamda bebek benden küçük kuzenim yeni evlendi o bile yaptı berkes benden bebek bekliyor eşimle benden başka kimse bilmiyor durumu üzülmesnler diye kandırdım ailemi şimdide bebek bekliyorlar eşim allahtan anlayşlı birgün olacak inanıyorum diyor ama hep erteliyorum ya kızmayın ama hala napcağımı bilmiyorum bacağmı sonuna kadar açıyorum ama hala orda açılma yok acaba bende başka sorunmu var
Ben İstanbuldaki Hera kliniğe geçen sene gittim. Kocaman bir fos. Süleyman bey artık sadece cinsel estetik ameliyatlarla ilgileniyormuş. Bizim gibi vajinismus hastalarına bakmıyor. Onun yerine bu alanda uzmanlığı olmayan sözde tecrübeli bir bayan bakıyor.Bana hayatımın ikinci travmasını yaşattı. Hatırladıkça hala kötü oluyorum. Ondan sonra uzman doktor ilgilenmeye başladı. Başta ödev verilmeden 4-5 günde yapılacak denilerek olan tedavi bir sürü ödevle, travmayla 3 haftada bitirildi. Kesinlikle vajinismustan kurtulamadım.Sırf o travmadan kurtulmak için bitirildi diye kabul ettim ama bugün gittiğim doktorla bir kere kazıklandığımı anladım. Daha beter ettiler.Başarıya ulaştıkları hastalar vardır ama bundan sonra oraya gidecek olanlar bir kere daha düşünsün. Gideceklerse de sadece Süleyman beyin eşi olan uzman doktorun ilgilenmesini istesin. Ve başarıya ulaşmadan bıraktırtmayın. Eşinizin egzersiz sırasında size eşlik etmesini istemiyorsanız da diretin, kendinizi sıkmayın.Arkadaşlar Aileye anlatamıyoruz ya hani üniversiten çok yakın kız arkadaşımla bir ay arayla evlendik o sıralar çok konuşuyorduk alışabildin mi nasılsın diye başta kabullenemedik ama anladık ki ikimizde bu hastalığa sahibiz beraber bulduğumuz okuduğumuz bilgileri paylaştık sürekli telefonlaştık baktık hala devam ediyor sıkıntı arkadaşım parmak egzersizi uyuşturucu krem kitaplar aparatlar herşeyi denemiş bana da Yok göstermişti dün akşam yine konuştuk ve bana artkk doktor yardımı aldığını açıkladı öylece bende biraz doktor araştırması yaptım geceden beri uyku yok rüyama bile Giriyor sabah Hera klinik aradım Ankara’yı bu sitede de çok yazan var Süleyman eserdağ hakkında bilgi verir misiniz giden var mı Buradan yakınında otel varmış anlaşmalı olduğu gelin 3 gün kalın Burda dedi bayan..gerçekten 3 günde geçer mi ???giden var mı hera Klinik’e acil yardım istiyorum
Canım nasıl aparatlar yaptın bilgi verir misinYazmak erken mi bilmiyorum ama bende yendim cokkkk şükür herşey beyinde bitiyor arkadaşlar birde inancaksin ve asla vazgecmiceksiniz sabirla ilk gün gibi deneme ve egzersizlere devam edeceksiniz Allah yardim ediyor inanin 6 aylik.evliyim ve 1 aydir kafaya koydum nisan ayına girmeden yenecegim dedim ve parmak hertürlü aliyordum ben be kendime aparat yaptim onunla egzersiz 3 gün yaptim ve inandim sonra esli denem yaptik ve saf zeytin yagi kullandim 2 gündür eşimle denemelrde yapiyoruz cok.şükür kasmadigimiz zman icine girdigini hisseymiyoruz bile Allah herkesin yar ve yardimcisi olsun
Cnm mumla yapanda var pecete ile sarıp strecle sariyorsun ama ben mum almadim bu nette satılan aparatlar varya evde ona benzeyen vardi. Onu sardim cevresi 10 11 cnm sonra strecledim oda yetti cok şükür ama önce parmak egzersizi yaptim sonra baktim açılıyor orasi aparata basladim birde saf dogal zeytin yagi aldim çünkü cildim cok hassas benim bebeyagi veya krem enfeksiyon yapti bana zeytin yagida az az sürdüm ve eşli ndenemede üstte idim ve afedersiniz ters oturdum ve usttte olunca cok kolay oluyor cnmm Allah yardimcimiz olsun herksinCanım nasıl aparatlar yaptın bilgi verir misin
Canım cem kecenin vajinismus la ilgili bir kitabı var önce onu al oku çok güzel bilgiler veriyor mesela parmakla başlamadan önce tamponla baslayabilirsin bende önce bir tampon aldım ambalajıni açmadan dışına vazelin sürüp içime alabildim ama tamponun ipini dikkat et dışarda kalsın sonra 1 parmak sonra 2 parmak derken eşimle denemelere başladık tabii bir uzmandan yardımda alıyorum ama şunu söylemem gerek bunların içinde en rahatı p. anlamıyorsun bile içinde olduğunu...inan bu aşamalara nasıl geldiğini anlamıyorsun bile önemli olan bir yerden başlamak ...aynıyız galıba. bende korkuyorum parmak bıle degıremıyorum
Teşekkürler cnm inşallah bende yenip buradan güzel haberler paylaşacağımCnm mumla yapanda var pecete ile sarıp strecle sariyorsun ama ben mum almadim bu nette satılan aparatlar varya evde ona benzeyen vardi. Onu sardim cevresi 10 11 cnm sonra strecledim oda yetti cok şükür ama önce parmak egzersizi yaptim sonra baktim açılıyor orasi aparata basladim birde saf dogal zeytin yagi aldim çünkü cildim cok hassas benim bebeyagi veya krem enfeksiyon yapti bana zeytin yagida az az sürdüm ve eşli ndenemede üstte idim ve afedersiniz ters oturdum ve usttte olunca cok kolay oluyor cnmm Allah yardimcimiz olsun herksin
Kızlar merhaba. Biz bir kez sprey ile deneyip yapmıştık olmuştu fakat ondan sonra araya adet falan derken zaman girdi yapamadık bugün tekrar deneyince olmadı yani spreyle olmasına rağmen gitmedi üstte denedim ama başka pozisyon onersi falan olan varmı ne yapmalıyım
Insallahh cnm.insallah Allah yardimcimiznolsun her daimTeşekkürler cnm inşallah bende yenip buradan güzel haberler paylaşacağım
Hangi spreydi oKızlar merhaba. Biz bir kez sprey ile deneyip yapmıştık olmuştu fakat ondan sonra araya adet falan derken zaman girdi yapamadık bugün tekrar deneyince olmadı yani spreyle olmasına rağmen gitmedi üstte denedim ama başka pozisyon onersi falan olan varmı ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?