Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İse yarar mı diyosun?
Elbette onlar boy boy olur başlarsın vemcaıne sprey ve ultrason jeli alın her gün bi boyu ile çalışmaya başlayın ben ne parmak ne de bişey dokundurtmazdım bile son çare doktora gittim 3 gün seansa gittim 4. Gün eşimle deneme cesaretini topladım oldu yok yırtılacak yok kanayacak korkusu aşırıydı yırtılma yok kanda bi iki damla geldi hiç korkmayın deneyin bu şekilde atlatılıyor beyin oraya bişeyin girebildiğini gördükçe rahatlıyor

Katılıyorum pirpirellaya:)) aparat çok işe yariyor ve genisliyor sonra kafada bitiyor hersey

Aynı duyguları bende yaşıyorum allah yardımcımız olsun çok yoruldum

Merhaba peki kızlık kan gelmedimi bozulmadımı nasıl oldu ben korkudan sokamıyorum kan gelir diye

Ankara’da onerdıgınız bır yer var mı klınık hastane gbı görüp gorunsem

Tam delikten giriyor ama üst dudak kısmından çıkıyor o tarafa batıyo o zaman çok canm acıyor yani penis girince dım dik mi girecek yoksa asagı yukarı mı devam edecek

benim kaldigim yerde öyle bie klinik bile yok bu hastalik taninmiyor bile herkesin yaptigini ben neden yapamiyorum ben 2 kere yarisini aldim sonraki denemede alamadim cok piskolojim bozuldu cok üzgünüm esime üzülüyorum Simdi hic alamam düsüncesi ile neyapicamo sasirdim kendime gelmem lazim toparlamam lazim kendimi bende ayni dugulari yasiyorum sizinle

Tam delikten giriyor ama üst dudak kısmından çıkıyor o tarafa batıyo o zaman çok canm acıyor yani penis girince dım dik mi girecek yoksa asagı yukarı mı devam edecek
bendede oluyor ama galiba kasiyoriz diye hissetmek istiyoruz diye bikere bende bi girdi sok oldum hissetmedim bile ama girdigini anladigimda ittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…