Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ankara’da onerdıgınız bır yer var mı klınık hastane gbı görüp gorunsem

Tam delikten giriyor ama üst dudak kısmından çıkıyor o tarafa batıyo o zaman çok canm acıyor yani penis girince dım dik mi girecek yoksa asagı yukarı mı devam edecek

benim kaldigim yerde öyle bie klinik bile yok bu hastalik taninmiyor bile herkesin yaptigini ben neden yapamiyorum ben 2 kere yarisini aldim sonraki denemede alamadim cok piskolojim bozuldu cok üzgünüm esime üzülüyorum Simdi hic alamam düsüncesi ile neyapicamo sasirdim kendime gelmem lazim toparlamam lazim kendimi bende ayni dugulari yasiyorum sizinle

Tam delikten giriyor ama üst dudak kısmından çıkıyor o tarafa batıyo o zaman çok canm acıyor yani penis girince dım dik mi girecek yoksa asagı yukarı mı devam edecek
bendede oluyor ama galiba kasiyoriz diye hissetmek istiyoruz diye bikere bende bi girdi sok oldum hissetmedim bile ama girdigini anladigimda ittim

P. Eğimli girer Canım dim dik değil popo yönüne doğru ilişkide tam beline poponun oraya yastık koyarsan faydasını görürsün inşallah yenersiniz hepiniz gerçekten çok zor ben iyi bilirim

Ankara da etlik Zübeyde hanım hastahanesi bu bölümü açtı çok da iyi doktor vardı en son çok rahatlatıyor hemde özele gidip o kadar para vermeye gerek Yok aynı şeyleri söylüyor aksini değil eşli oluyor seanslar bi deneyin derim Ankara da olanlar

Ankaradayım ben canm arastrcam sağol kadın Doğum olarak mı vanıjmus olarak mı gecıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…