- 22 Şubat 2017
- 80
- 32
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.861
Altına yastık falan koydunmu düşününce tamamiyle yerde zor olur gibi gelioda
Yastıkta vardı tabı canmAltına yastık falan koydunmu düşününce tamamiyle yerde zor olur gibi gelioda
Evet haklısınız parmak yapamam itici geliyor bana bi de dediğiniz kitabı nerden alabilirim faydası olur mu acaba
Ben yok diye duydum.Ikınma konusunu ılk kez duyuyorum cınsel ılıskıde de ıkınmak varmı
Ayni düşüncedeyim, Allah yardımcımız olsun.Ben de tuhaf hissediyorum içine başı biraz giriyor sonra orda duruyor ilerlemiyor sanki ilerlese ölecekmişim hissine kapılıyorum çok zor çok valla
Evet o duvar olmasa?Kızlar sizdede bi yere kadar geldikten sonra duvar varmış gibi oluyormu ben yarısına kadar yapıyorum sonra duvar varmış gibi gitmio tam orda acayip bi korku sarıo içimi yinede devam etmeye çalışıyorum olmuo
teşekkürler cevap yazdiğiniz için,ıkınılmaz diye duymuştum ama!! Böylede uygulayım.Duvar olduğunu düşünen bayanlar ben bu hastalığın tedavisini olmuş birisi olarak ve size elimden geldiğince yardım etmek adına söylüyorum vajinanın ilk girişinde küçük bir et parçası var ve penis oraya değdiğinde acı hissi veriyor ve bize orda aşılamayacak bir duvar hissi veriyor :) siz o sırada derin bir nefes alın, verin ve eşinizi siz yönlendirin. Ikındığınız zaman o et parçası genişliyor ve acı hissi sıfır. Zaten orayı aştıktan sonra gerisi koca bir boşluk emin olun. Siz ıkındığınız zaman eşiniz hafif bir şekilde girsin beklesin sonra siz yine ıkının bu işlemi bir kaç defa uygulayın sorun olmayacaktır :))
Dr kitap evlerinde olur mu avmlerden bakalım bulur muyuzİnternet üzerinden de sipariş verebilirsininiz.ben d&r dan sipariş etmistim
Inşallah kardeş valla çok zorAyni düşüncedeyim, Allah yardımcımız olsun.
Ben aldım o kitabı sonlara doğru az kaldı okuyorum,ama yinede psikolojime etki etmiyorBen de Cem Keçe’nin kitabını okuyarak yendim ve birleşme esnasında ıkındım. İlk cinsel deneyimde bence kayganlaştırıcı kullanmak, pozisyon ve bacaklarınızın eşinizi engellememesi çok önemli.
AynenIns
Inşallah kardeş valla çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?