Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bir bacağını yukarı kaldırdın derken yani sen uzandın eşin üstte senin bir ayağın yerde uzun diğerini kaldırdın ve bacaklarını açtın dimi yanlış anlamadım bide bunu denim bi o kaldı denemediğimiz

Aparatla nasıl olacak yanı kendı basıma nasıl aparat deneyebılırım orası sadece zevk aldığında açılmıyor mu parmak oyuzden sokamadım zevk almadan açılmaz kı dıyorum

Zevk almadan da açılıyor ve parmak aparat giriyor. Girince insan bı şaşırıp kalıyor

Bunları düşünmen çok normal çünkü hepimizde hep aynı düşünceler hakim.inanin 2 yılda düşünmekten gözüme uyku girmezdi.simdi çok şükür eşime diyorum kafam rahatladı hemen uyuyabiliyorum. Hayatın akisini engelliyor. Ertelemeyin olmaz demeyin. Allah'ın izniyle olacak diyin.olumlu göndermeler yapın. Ben olacak olacak demeye başladım.daha yenemeden herkese çocuk istiyoruz demeye başlamıştım çok şükür ki meyvesini aldım

Ne mutlu size bi de ben yenebilsem evet gerçekten bir erteleme hastalığı olmayacak diye sinyaller gönderdim beynime bu zamana kadar ama hep çok acıyacak hissi var içimde söküp atamıyorum bunları beynimden

Ne mutlu size bi de ben yenebilsem evet gerçekten bir erteleme hastalığı olmayacak diye sinyaller gönderdim beynime bu zamana kadar ama hep çok acıyacak hissi var içimde söküp atamıyorum bunları beynimden

Acı gerçekten yok acıdan ziyade baskı gibi bsy oluyor . Cem keçe'nin 10 adımda vajinismus tedavisi kitabını alın faydasıni goriceksiniz. Hiç bir şey birden olmuyor.olmuyor diye parmak egzersizi bırakmayin elbet bir gün o da oluyor

Evet haklısınız parmak yapamam itici geliyor bana bi de dediğiniz kitabı nerden alabilirim faydası olur mu acaba

Ben vajinismusun üstesinden gelmek diye bir kitap var cem keçenin onu okumak istiyorum ama kararsızım birazda olsa faydasını gören oldumu

Hanımlar merhaba öncelikle hepinize bende 2 hafta öncesine kadar sizinle bu sorunu yaşıyordum. 9 aylık evliyiz eşimle ve 9 ay boyunca hiç birlikte olamamıştık zaten bi zaman sonrada artık yine olmayacak yapacağız düşüncesiyle denemiyorduk bile ta ki kadınlar kulübünde bu konuyla ilgili alanında başarılı yazan HERA kliniği görene kadar uzun bir araştırmadan sonra İstanbul’a gitmeye karar verdik hem tatil yapar hemde tedavi oluruz düşüncesiyle. Eşimi ikna ettim ve gitmemizle bu işi başarmamız bir oldu Vajinismus bir erteleme hastalığı kızlar kesinlikle bir gün olur acelemiz yok yaparız düşüncesiyle ertelemeyin ve şunu da bilin ki bu tek başınıza atlatabileceğiniz bir durum değil. kesinlikle yardım alın. Bu konuda size yardımcı olabilecek tek yer de Hera klinik kesin çözüm

İyi günler,benimde başıma geldi bu hastalık, kadın doğuma gittim vb bişey yok dedi 2 defa gittim oda zor muayene oldum.psikolağa gittim.kegel egzersizleri uyguladım yok afedersiniz deneme esnasındada herşey başa sarıyor,ben artık tükendim mahvolmuş hissediyorum,eve kapattım kendimi ağlıyorum, çalışmayı da bıraktım kaç gündür gitmiyorum.Düşüncelerimde sorun var atlatamıyorum,ben bazılarını buraya yazamıyorum utanıyorum açık olamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.Biz ne yapabiliriz diyenlere,bir umut işte.

Kızlar sizdede bi yere kadar geldikten sonra duvar varmış gibi oluyormu ben yarısına kadar yapıyorum sonra duvar varmış gibi gitmio tam orda acayip bi korku sarıo içimi yinede devam etmeye çalışıyorum olmuo

O duvara gelince ıkınmaya çalışıyorum nefes alıp veriyorum yok olmuo orayı aşanlar nasıl aştınız allah rızası için bi yardımcı olurmusunuz bize kaldım çünkü gitmio

Bende aynı durumdayım bir duvar var eşim ne kadar zorlasada aşamıyor. Bende paniklikte var. Hep bacaklarımla itiyorum eşimi . İstanbul’da dr arıyorum ama çok fazla maddi olarak sömürmesini de istemiyorum . İnsanların umutsuzluklarını kullansınlar istemiyorum.

Duvar olduğunu düşünen bayanlar ben bu hastalığın tedavisini olmuş birisi olarak ve size elimden geldiğince yardım etmek adına söylüyorum vajinanın ilk girişinde küçük bir et parçası var ve penis oraya değdiğinde acı hissi veriyor ve bize orda aşılamayacak bir duvar hissi veriyor :) siz o sırada derin bir nefes alın, verin ve eşinizi siz yönlendirin. Ikındığınız zaman o et parçası genişliyor ve acı hissi sıfır. Zaten orayı aştıktan sonra gerisi koca bir boşluk emin olun. Siz ıkındığınız zaman eşiniz hafif bir şekilde girsin beklesin sonra siz yine ıkının bu işlemi bir kaç defa uygulayın sorun olmayacaktır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…