- 22 Şubat 2017
- 80
- 32
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.861
Aparatla nasıl olacak yanı kendı basıma nasıl aparat deneyebılırım orası sadece zevk aldığında açılmıyor mu parmak oyuzden sokamadım zevk almadan açılmaz kı dıyorum
Ben her gece ağlamaktan beter oldum eşimle sırtımızı dönüp uyuduk durduk yere saçma şeylerden kavga çıkıyordu çünkü bundan başka sorunumuz yoktu ama ben hep eksik biseyler var dedim olmadı bi türlü aileler bizden bebek bekliyor napacagimi bilmiyorum en son bir umut anestolu aldık deneyeyiz olmasa vemcaine alırız ama yoruldum tükendim artık bazen keşke evlenmeseydim eşimin de hayatını kararttim sanki diye düşünüyorum kimbilir belkide başkasıyla evlenseydi şimdiye kac çocuğu olurdu pişmanlık var vicdan azabı var ☹
EvetBir bacağını yukarı kaldırdın derken yani sen uzandın eşin üstte senin bir ayağın yerde uzun diğerini kaldırdın ve bacaklarını açtın dimi yanlış anlamadım bide bunu denim bi o kaldı denemediğimiz
Ne mutlu size bi de ben yenebilsem evet gerçekten bir erteleme hastalığı olmayacak diye sinyaller gönderdim beynime bu zamana kadar ama hep çok acıyacak hissi var içimde söküp atamıyorum bunları beynimdenBunları düşünmen çok normal çünkü hepimizde hep aynı düşünceler hakim.inanin 2 yılda düşünmekten gözüme uyku girmezdi.simdi çok şükür eşime diyorum kafam rahatladı hemen uyuyabiliyorum. Hayatın akisini engelliyor. Ertelemeyin olmaz demeyin. Allah'ın izniyle olacak diyin.olumlu göndermeler yapın. Ben olacak olacak demeye başladım.daha yenemeden herkese çocuk istiyoruz demeye başlamıştım çok şükür ki meyvesini aldım
Ne mutlu size bi de ben yenebilsem evet gerçekten bir erteleme hastalığı olmayacak diye sinyaller gönderdim beynime bu zamana kadar ama hep çok acıyacak hissi var içimde söküp atamıyorum bunları beynimden
Evet haklısınız parmak yapamam itici geliyor bana bi de dediğiniz kitabı nerden alabilirim faydası olur mu acabaAcı gerçekten yok acıdan ziyade baskı gibi bsy oluyor . Cem keçe'nin 10 adımda vajinismus tedavisi kitabını alın faydasıni goriceksiniz. Hiç bir şey birden olmuyor.olmuyor diye parmak egzersizi bırakmayin elbet bir gün o da oluyor
Altına yastık falan koydunmu düşününce tamamiyle yerde zor olur gibi gelioda
Yastıkta vardı tabı canmAltına yastık falan koydunmu düşününce tamamiyle yerde zor olur gibi gelioda
Evet haklısınız parmak yapamam itici geliyor bana bi de dediğiniz kitabı nerden alabilirim faydası olur mu acaba
Ben yok diye duydum.Ikınma konusunu ılk kez duyuyorum cınsel ılıskıde de ıkınmak varmı
Ayni düşüncedeyim, Allah yardımcımız olsun.Ben de tuhaf hissediyorum içine başı biraz giriyor sonra orda duruyor ilerlemiyor sanki ilerlese ölecekmişim hissine kapılıyorum çok zor çok valla
Evet o duvar olmasa?Kızlar sizdede bi yere kadar geldikten sonra duvar varmış gibi oluyormu ben yarısına kadar yapıyorum sonra duvar varmış gibi gitmio tam orda acayip bi korku sarıo içimi yinede devam etmeye çalışıyorum olmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?