Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tam delikten giriyor ama üst dudak kısmından çıkıyor o tarafa batıyo o zaman çok canm acıyor yani penis girince dım dik mi girecek yoksa asagı yukarı mı devam edecek
P. Eğimli girer Canım dim dik değil popo yönüne doğru ilişkide tam beline poponun oraya yastık koyarsan faydasını görürsün inşallah yenersiniz hepiniz gerçekten çok zor ben iyi bilirim

Ankara da etlik Zübeyde hanım hastahanesi bu bölümü açtı çok da iyi doktor vardı en son çok rahatlatıyor hemde özele gidip o kadar para vermeye gerek Yok aynı şeyleri söylüyor aksini değil eşli oluyor seanslar bi deneyin derim Ankara da olanlar

Ankaradayım ben canm arastrcam sağol kadın Doğum olarak mı vanıjmus olarak mı gecıyor

Ben de tuhaf hissediyorum içine başı biraz giriyor sonra orda duruyor ilerlemiyor sanki ilerlese ölecekmişim hissine kapılıyorum çok zor çok valla

kizlar bende hic parmak calismadim kendime yaptigim aparatlatla yendim tabi vemcaine spreyinde cok faydasi oldu aci hissini yok ettigi icin rahatlikla kullanabilirsiniz
bu hastaligin bence en kötü tarafi ertelemek sonra yaparim, ilerde zaten olur, daha yeni evliyim millet yillarca ugrasiyormus bunun icin gibi avuntularla kendimizi mahvetmemiz. hic vakit kaybetmeden egzersizlere baslayin inan ki cok yol katedeceksiniz.

Aparatla nasıl olacak yanı kendı basıma nasıl aparat deneyebılırım orası sadece zevk aldığında açılmıyor mu parmak oyuzden sokamadım zevk almadan açılmaz kı dıyorum

Aparatla nasıl olacak yanı kendı basıma nasıl aparat deneyebılırım orası sadece zevk aldığında açılmıyor mu parmak oyuzden sokamadım zevk almadan açılmaz kı dıyorum

egzersiz calismak icin zevk almana gerek yok zaten, ikindikca acildigini goreceksin zaten. aparatin kolay girmesi icinde kayganlastirici kullanabilirsin
aparat yaparken de evdeki malzemeleri strecleyip aparat olarak kullanabilirsin

Kızlar bir bacağımı yukarı kaldırdık ilk kez tam girdi hatta eşim içime boşaldı ama tam bosalma anında acı ve baskı hıssettım bu normal mı kızlar bır bacak yukarda deneyın girecek mutluluk tan aglayabılırım ben hıc yapamam dıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…