Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkürler cevap yazdiğiniz için,ıkınılmaz diye duymuştum ama!! Böylede uygulayım.

Ben de Cem Keçe’nin kitabını okuyarak yendim ve birleşme esnasında ıkındım. İlk cinsel deneyimde bence kayganlaştırıcı kullanmak, pozisyon ve bacaklarınızın eşinizi engellememesi çok önemli.

Çok ayıptır söylemesi ilk hangi pozisyon gerekli,ben bunları buraya yazdiğima inanamıyorum, çok utanıyorum.

Çok ayıptır söylemesi ilk hangi pozisyon gerekli,ben bunları buraya yazdiğima inanamıyorum, çok utanıyorum.
Ben ve eşim sağlık çalışanıyız ve 8 ay bununla cebelleştik, kadın doğum asistanı arkadaşım 1.5 sene vajinismustu. inanın utanılacak bir şey değil ve gerçekleştikten sonra o geçirilen zamanlar unutulup gidiyor. Bence ilk ilişkide ön sevişme gerçekleşip siz kendinizi hazır hissettiğinizde ikiniz de kayganlaştırıcı sürün. Kalçanızın altını ince bir yastıkla destekleyin bacaklarınızı iyice açıp, kendinize doğru çekin ve bacaklarınızı siz tutun. Eşinize yavaş olmasını söyleyin. O yavaşça baskı yapacak. Size düşen tek şey sabretmek, eşinizi itmemek, bacaklarınızı iyice açıp kendinize doğru çekip tutmak. Şöyle düşünün acıyacaksa bile bu saatlerce sürecek bir acı değil. Olacak ve bitecek diye düşünün. İnanın bana sıfır acı. Sıfır. Sadece sabredin ve kesinlikle vazgeçmeyin

Çok teşekkür ederim, verdiğiniz bilgileri uygulayacağım hayırlı akşamlar:)

Evet bendede o panik var biraz zorladıktan sonra acıdı diyorum duruo bakıyorum ki acı yok sonra devam etmeye çalışıo yine bu defada gitmio

Kızlar o duvar denilen yer zarın olduğu yer.orada sakin olun gerekirse penisi siz tütün ve yavaş yavaş eşiniz size yaklaşsin.orayi geçtikten sonra devami geliyor zaten ve acı değil daha çok baskı gibi.ve penisi aşağı doğru ittirin ( siz altta eş ustte pozisyonunda ve hatta popo altına yastık alabilirsiniz. Yatak ucunu da deneyebilirsiniz siz yatakta popoya kadar tam ucunda uzanın popodan sonrası yatak dışında kalicak eş ayakta böyle de deneyebilirsiniz)

Valla bende de o his var
Rahat ol nefes al ver pnsn doğru yerde olduğuna emin ol baskı hissi oluyordur senin gitmiyor dediğin yerde bende öle diyordum duvar var gitmiyor diyordum üstüne gittim acı hissi duysamda ilerledim ve girdi sonrası acı gerginlik YÖK canım allah yardımcın olsun

Valla dengelerimiz alt üst oldu ben de parmak yapamıyorum oraya biseyin girme düşüncesi bile korkmama yetiyor
Banada parmak egzersizleri çok itici geliyordu ama dokunma duyusu yoluyla orayı tanıma açısından çok faydalı olduğunu anlıyorsun.ilk etapta uyuşturucu bir kremle deneyerek baslayabilirsin alışınca 2parmak bile kolay geliyor derin nefes al ve verirken gevse ve o esnada girmeyi dene yaparsın bence herkes yavaş yavaş deneyerek yapabiliyor sende yaparsın.parmak itici geliyorsa n11 den dilator seti alabilirsin boy boy aparatlar.bende almayı düşünüyorum çünkü 2parmaktan sonra esli denemede çok ileri gidemedik ...

Kızlar parmak egzersızı olmadan yendım ben aynada ınceleyın orayı
Esnek bısey açılıyormuş meğer
Ama ılışkı sonrası ılk kez kan geldı benden
Normal mı bu durum azıcık kırmızı kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…