- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.021
hangi doktora gittiniz acaba ?Valla kızlar bende vajinismusu yendim ilk olarak ben bunu yaparım herkes yapıyor diye sartlandirdim kendimi sonra belli bir bütçe kenara koydum sonra doktor araştırdım doktor bulduktan sonra 4 terapi sonrası yendim suçluluk duygusu cekmeyin kendinizi sorumlu tutmayin bu evlilik gibi olağan bir sorun çiftin sorunu ama aşılmayacak bir durum değil tedavi olduktan sonra çocuk düşünun . unutmayın ki kendinizi rahat bırakırsanız oradan bir çocuk bir can dünyaya geliyor kafası çıkıyor eli kolu omuzları güzel bir duygu yenicem diyin ve başlayın ben 1 sene sonra hamile kaldım şuan 4 aylık hamileyim ve nasil zor bi süreç biliyorum sizi ama basarirsiniz ya yalniz degilsiniz
Kegel egzersiziyle başlayacaksınız en başta. sonra aparat temin edip kayganlaştırıcı kullanıp nefes alıp vere iteceksiniz daha sonra eşli denemeye geçersiniz o acı siz kendinizi kastığınız için oluyor bu da kegel egzersiziyle çözülecekKızlar meraba ben kadın doguma muaneye gıttım bana kızlık zarın normalınden bıraz kalın ama ilişkiye engel değil dedı. Ama ben parmak egzersızı yapamıyom canım Çok acıyor ne yapacam akıl verın bana ya
Kegel egzerzısını zaten yapıyorum ama belırlı bır yerden sonra canım çok acıyorKegel egzersiziyle başlayacaksınız en başta. sonra aparat temin edip kayganlaştırıcı kullanıp nefes alıp vere iteceksiniz daha sonra eşli denemeye geçersiniz o acı siz kendinizi kastığınız için oluyor bu da kegel egzersiziyle çözülecek
Size özel mesaj yazacaktım site izin vermedi aparat olarak kendi örnek verebilir misiniz bana yendim demişsiniz bana yardımcı olabilir misiniz şubat başından beri cinsel terapiste gidiyoruz eşimle birlikte ama eşli denemenin ilk etabında kalakaldık...O aci veren yer kaslarin işte. Kegel yap bol bol bide dedigim gibi aparat alirsan senin icin cok iyi olur ben doktorla yendim ama doktorda aparat yaptiriyo
Kızlar bişi sorucam ben zeytin yağı ile deniyorum ama bi yerde kalıo gitmio sizce zeytin yağını bırakıp bu kayganlaştırıcılardanmı alsam dahamı kolay olur acaba jelle
Çok teşekkürederim cnm saol inşallah bi yenerimde benimde bi yere kadar oluo bi yerden sonra gitmio o kadar ıkınıyorum falan ama olmuo yada ben ıkındığımı falan zannediyorum o an ki psikolojiyleparizi zeytinyagi rahim ortamini bozar, cok da tavsiye edilmiyor doktorlar tarafindan.
(Bi dezavantaji da latex yapisini bozuyor, yani prezervatifin yapisini bozuyor. Bu da hamile kalma riski demek. Yag bazli kayganlastiricilar da latexi bozar bu arada. )
Ben su bazli kayganlastirici kullandim bi sure sonra yapis yapis oldu ve asil islevinin tersine kaymasini engelledi.
Ben bepanthol kullandim, tahrisleri onarma yetenegi de oldugu icin de yararli. Memnun kaldim. Doktorum verdigi icin kullanmaya baslamistim. Vajinismusu yendiginiz gunden itibaren esinizle ilk 20 iliskiye kadar kullanmaya devam edebilirsiniz. Sonra daha guvenli hisseder normal bir su bazli kayganlastiriciya gecebilirsiniz. Ya da hic kayganlastiriciya ihtiyaciniz kalmaz :)
Yok canım ben de onu deneyeceğim hiç bir zararı yokmuş doktoruma da sordumYa ben geçenlerde vemcaine sprey aldım ucunu içe doğru sokup içe sıktım herhangi bi zararı olurmu kii
Yendim yazmışsınız ben parmak egzersizlerinde sıkıntı yaşamadım eşli denemede pns başında bile sıkıntı çekiyoruz olmuyor diyebilirim ne yapmamı önerirsiniz acabaBen de yendim kizlar. Yardimci olabilecegim bir konu varsa sorabilirsiniz, elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.
Nasıl yendin canımBen de yendim kizlar. Yardimci olabilecegim bir konu varsa sorabilirsiniz, elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.
Ben aparatlarla bol bol egzersiz yaptim, bir ay boyunca. Bir cinsel terapist esliginde 3 seans yaptik. Onun disinda hep evde bazen is yerinde bile aparatlarla egzersiz yaptim. Bazi gunler zamanim olmuyodu bir iki gun ara veriyodum. Ama amacim penis kalinligina ve boyuna yakin olan en buyuk aparati sorunsuz bir sekilde ve istedigim zaman tak cikar ve ileri geri yapabilmek idi. Bu egzersizleri hic bir zaman gorev olarak gormedim aksine zevk aldim. Cunku kadin ureme icgudusuyle vajina penetrasyonunu sever aslinda. Ben de isin bu eglenceli kismini aldim hep, hic orgazm olmasam da. Son iki hafta boyunca en buyuk boy olan dilator ile egzersiz yaptim. Son gunlerde her banyoya girdigimde vucut temizligimi yaptiktan sonra en buyuk dilator ile ayakta egzersiz yaptim, dus suyunu acik birakip hatta. Sicak su vucudu gevsettigi icin kaslar da kendini birakiyor. Bir de ayakta dilatoru soktugum icin cok kolay giriyordu. Iyice tak cikar, ileri geri yapinca hemen kaslar gevsiyordu. Bikac kez isyerinde tuvalette bile denedim :) bu kalinlikta bir dilatoru iyice normallestirdim.Yendim yazmışsınız ben parmak egzersizlerinde sıkıntı yaşamadım eşli denemede pns başında bile sıkıntı çekiyoruz olmuyor diyebilirim ne yapmamı önerirsiniz acaba
Hemen yukarida yazdimNasıl yendin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?