- 11 Nisan 2017
- 118
- 19
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.021
Nasıl yendinizKızlar acı yok. Bende bu illet durumla boğuştum ama en sonunda yeter dedim. Evliliğimi herkesin yapabildiği ama benim yapamadığım durumdan dolayı mutsuz hale çevirmemeliyim dedim. Bizler sadece kendimizi kastığımız için işi zorlaştırıyormuşuz. Kiii o an elbette elimizde olan bir durum değil. Refleks anı kasılıyoruz. Mümkün olduğunca rahat bırakın. İnanın acı yok. Bende burdan kaç kişiden yardımcı olmalarını istedim. Çok şükür doktora gitmeden kendi kendime yendim. Rabbim herkese güç kuvvet versin. Evliliğinizin tadını çıkarın. Hayatı zehir etmeyin.
Yol kadettin mi canımCnm ben kadın doguma gittim tahriş icin cokta iyiydi yenmek icin gitmedim vajina icine falan bakti ultrasyonla özel ayri odasi var zaten kimsede gitmiyor iceri ben memnu. Kaldim cok şükür
Cok şükür cnm sen naptin hamile idin sanirim
Kızlar eşli denemede başarısız oluyoruz bana bununla ilgili yardımcı olabilecek olan var mı çok zor durumdayım parmak egzersizlerinde sorun yok o kadar iyiydi ki her şey ama şimdi çok kötüyüm nasıl bir yol izlemeliyim
hangi doktora gittiniz acaba ?Valla kızlar bende vajinismusu yendim ilk olarak ben bunu yaparım herkes yapıyor diye sartlandirdim kendimi sonra belli bir bütçe kenara koydum sonra doktor araştırdım doktor bulduktan sonra 4 terapi sonrası yendim suçluluk duygusu cekmeyin kendinizi sorumlu tutmayin bu evlilik gibi olağan bir sorun çiftin sorunu ama aşılmayacak bir durum değil tedavi olduktan sonra çocuk düşünun . unutmayın ki kendinizi rahat bırakırsanız oradan bir çocuk bir can dünyaya geliyor kafası çıkıyor eli kolu omuzları güzel bir duygu yenicem diyin ve başlayın ben 1 sene sonra hamile kaldım şuan 4 aylık hamileyim ve nasil zor bi süreç biliyorum sizi ama basarirsiniz ya yalniz degilsiniz
Kegel egzersiziyle başlayacaksınız en başta. sonra aparat temin edip kayganlaştırıcı kullanıp nefes alıp vere iteceksiniz daha sonra eşli denemeye geçersiniz o acı siz kendinizi kastığınız için oluyor bu da kegel egzersiziyle çözülecekKızlar meraba ben kadın doguma muaneye gıttım bana kızlık zarın normalınden bıraz kalın ama ilişkiye engel değil dedı. Ama ben parmak egzersızı yapamıyom canım Çok acıyor ne yapacam akıl verın bana ya
Kegel egzerzısını zaten yapıyorum ama belırlı bır yerden sonra canım çok acıyorKegel egzersiziyle başlayacaksınız en başta. sonra aparat temin edip kayganlaştırıcı kullanıp nefes alıp vere iteceksiniz daha sonra eşli denemeye geçersiniz o acı siz kendinizi kastığınız için oluyor bu da kegel egzersiziyle çözülecek
Size özel mesaj yazacaktım site izin vermedi aparat olarak kendi örnek verebilir misiniz bana yendim demişsiniz bana yardımcı olabilir misiniz şubat başından beri cinsel terapiste gidiyoruz eşimle birlikte ama eşli denemenin ilk etabında kalakaldık...O aci veren yer kaslarin işte. Kegel yap bol bol bide dedigim gibi aparat alirsan senin icin cok iyi olur ben doktorla yendim ama doktorda aparat yaptiriyo
Kızlar bişi sorucam ben zeytin yağı ile deniyorum ama bi yerde kalıo gitmio sizce zeytin yağını bırakıp bu kayganlaştırıcılardanmı alsam dahamı kolay olur acaba jelle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?