Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben gittim kadın doguma alttan baktı hemde zar dururken sadece bakıo bısey falan sokmadı içime canım sen başka doktora gıt

Kızlar korkunc gbı gelıyor ama degıl çok kolaymış ben yapınca bundan mı korktum dedım sizde dıceksınız pes etmeyın gayret edın benım 4 kere oldu git gide korkum azalıyor hala azıcık korkuyorum ama

KAdın Doğum bana kızlık zarına bakamayız yasaklandı dedı geçen hafta gıtmıstım bu hafta ıcı bozuldu ama kan geldi bası girince devamı zaten gırer demıstı doktor haklıymıs

KAdın Doğum bana kızlık zarına bakamayız yasaklandı dedı geçen hafta gıtmıstım bu hafta ıcı bozuldu ama kan geldi bası girince devamı zaten gırer demıstı doktor haklıymıs
Ohh ne güzl benim hala bozulmadı kızlık bide kızlık sizde tam olarak nerdeydi ben elimle açtırdığımda baya bi delik görüyorum o deliğin arkasındada minik minik et parçaları var interntten bakıyorum benimkine benzemiyor hiç
BİRİ

Elle açılınca görünmez bence kızlık zarı orda ama taa ileridedir dıye biliyorum

Ameliyat olanlara birşey sormak istiyorum. Ben iki sene önce kadın doğuma gittim özel bir muayenehaneye doktor bana da kızlık zarın kalın ve geri de dedi. Ben ağlama krizlerine girdim. Ancak ameliyatı kabul etmedim. Sonra yine özel bir psikiyatriye gittim 7 8 ay devam ettim. Doktor çok istisnai durumlar hariç kızlık zarının hiç kimsede problem olamayacağını söyledi. Henüz atlatmış değilim tam olarak ama ben dilatörlerin tamamını alabiliyorum. Siz ameliyat olanlar hiç parmak egzersizi aparat gibi şeyler denemiş miydiniz. Denediyseniz siz sorun yaşadınız mı ben bir daha kadın doğuma gitmeye korkuyorum

Ben ileri derece vajinusmustum asla elimle bile elleyemeyenlerden.. ilk once bakarak muayene ettj doktor.. banada ayna ile gosterdi gercekgen orda et parcasi vardi. Ve dediki benm zaten acı eşiğim resmen hic yok elim sıkışca fena oluyorum acıdan ter atiyorum yani boyle olan birk icin kizlik zarini almadan yapmasi imkansizdi. He kalin olunca yirtilabilinjrmi tabiki yirtilir. Hani bazi insanlar ilk iliskiden sonra cok kanamam oldu derler ya oylesinin kalindir aslinda ama iliskiden korkmadigi icin oylelerine hic aci vermez. Ama benm gibi olanlara bu cok zor. Iste bu yuzden ilk once aldilar. Iyikide aldilar gectikten sonra 1 ay sonrari terapilerle 3 gunde yendim..

Kızlar oraya girince genelde bozulur dırek ıstısnaı durumlar hariç. Bendende kan geldi çarşafa bulaştı öyle anlatıldığı gıbı çok kan gelmıyor ama yine bıldıgınız kırmızı kan . Ben kanadıgnı anlamadm bile tamam girdı çok korktum ama en son bitti dedim uzandım eşime bak dedim açılmış mı orası dıye bırdn kan gördük o bozulma anı okadarda acılı degılmıs yanı sınek ısırığı gbı aynı

Ya ben doktora gıttım doktor jınekolog bana ben senle bu konuları konuşamam dedı aha dedim kendı carene kendın bakıcaksn o doktoru da her yere sıkayet ettım Ankara etlık kadın Doğum jınekolg u asla önermem kımse gıtmesın
Baktım caresı yok kendım yendım korkumu

Bazi doktorlar iyice delirdi.. ben bu illetten kurtulmadan once gttigim doktorun biri salatalik sür dedi daha ne diyim

Canim kadin doğumbu konuyla ilgilenmiyo maalesef kaale bile almiyolar bende gitmistim ön sev...i uzun tut deyip yolladi resmen dalga geciolar bu konuyla

Evet kolay kolay kımseden çare YÖK bakın kendım yendım beyninde bitiyor herşey
Önce bacak açmaya alışın yavaş yavaş gıdın daha bacak açmaya korkan dırek bunu tamamen yapamaz zaten yavaş ılerleyın .

Kızlar meryem ana otu varya doğum kolaytırmak için be hamile kalmak için acaba bizde faydası olurmu:)duyumlarama göre doğum içğn suda bekletiyliyormuş o açıldıkça orasıda açılıyormuş acaba bizde fayda edip orası açılırmı

Kiiiizlarrr yardiminiza ihtiyacim var :) ben yari yendim galiba... emla sürdü girise 10 dakika bekledim uyustu. sonra denedim tamamen alabildim girdi amaaa git gel yapmada baski aci gibi bisey oldu acaba kizlik zarim yüzündenmi? cünki galiba benimki esnek duruyor yerinde tamamini 2 kere alabildim ve basta 2 kere ucu girdi sonra 2 kere tamamen alabildim git gel yapim dedi esim cok canim yandi cik dedim onu nasil yenebilirim? disimimi skmam lazim

ve size sunu diyim tam yenemeyenlere sadece nefes alip vermek lazim o esnada acayip rahatlatiyor ben ne egzersiz yaptim ne doktora gittim ne parmal calistim tek baktim bir parmagim giriyo iki parmagimin ucuda giriyor yeter olur bu dedim :))) oraya p.. girdiginde sadece nefes alin verin yavas yavas ilerlesin sorun kalmiyor benim git gelde sorunim var ama bence kizlik zarim yüzünden insaallah onuda basaririm ama benim icin bu bile cok büyül adim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…