- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.221
Nerede yaşıyorsunuz acaba doktor ismi alabilirmiyimkızlarrr çok şükürr oldu bitti rabbimin izniyle bütün dünyanın yükü üzerimden kalktı yardım alarak yaptım süreci anlatıyım
Kendi çabalarımla yenemedim 2 yıllık evliyim parmak egzersizlerinde bir parmağımın hepsini alabiliyordum ama penise bi türlü geçiş yapamadık
Anestezi aldım önyargıyla yaklaşanlar olabilir topkı benim gibi ama başka çarem kalmamıştı iykide yaptırmışm hasan bey işinin ehliymiş gerçekten ilkinde tamamen bilincim kapalıydı uyandığımda sadece hafif bir yanmam vardı ve çarşafımdaki az bi kanı olunca oldu bu iş dedim beynimdeki o korkularım kayboldu ve iki gün sonra deneme yapalım dedik yanı bugün doltor ikinci deneme için sakinleştirici bi ilaç hazırladı meyvesuyuna karıştırdık içtim yarım saat bekledim ve nolduğınu bile anlamadan ikinci ilişkimizi gerçekleştirdik o kadar mutluyuz ki rabbim herkesi bu yoldan kurtarsın inşallah
Canım nerde bu gittiğin doktor adı nekızlarrr çok şükürr oldu bitti rabbimin izniyle bütün dünyanın yükü üzerimden kalktı yardım alarak yaptım süreci anlatıyım
Kendi çabalarımla yenemedim 2 yıllık evliyim parmak egzersizlerinde bir parmağımın hepsini alabiliyordum ama penise bi türlü geçiş yapamadık
Anestezi aldım önyargıyla yaklaşanlar olabilir topkı benim gibi ama başka çarem kalmamıştı iykide yaptırmışm hasan bey işinin ehliymiş gerçekten ilkinde tamamen bilincim kapalıydı uyandığımda sadece hafif bir yanmam vardı ve çarşafımdaki az bi kanı olunca oldu bu iş dedim beynimdeki o korkularım kayboldu ve iki gün sonra deneme yapalım dedik yanı bugün doltor ikinci deneme için sakinleştirici bi ilaç hazırladı meyvesuyuna karıştırdık içtim yarım saat bekledim ve nolduğınu bile anlamadan ikinci ilişkimizi gerçekleştirdik o kadar mutluyuz ki rabbim herkesi bu yoldan kurtarsın inşallah
Kocaeli gebzede her yerden hastası var isterseniz irtibat için özelden yazabilirsiniz yada numaranızı alıyım yönlendirme yapıyımYaaa bende kocaelide yaşıyorum merkezdemi yer bilgi verirmisin
Kocaeli gebze hasan bey kadın doğuma bu sebeple gelenler hep bu kişiye yönlendiriliyolar yani vajinusmus içinCanım nerde bu gittiğin doktor adı ne
akşam eşim eve gelir gelmez sarıldım bir süre kapıda sonra ufak bir yakınlaşma oldu ama en güzel akşamdı:) gece yatağa girince baktım yan yan geliyor:) ilk başlarda itici geldi ama sonra hoşuma gitmedi değil... 15 dakika kadar sürdü ki bu uzun süredir yaklaşamadığımız ön sevişme süresi. deneme sırasında tam sertleşme olmadı eşimde ama sanırım normal bir durum ne dersiniz 2 yıldır tık olmayan bir adamda arada su koymalar normal?
Merhaba bende bu duyguyu cok yaşamakmistiyoeum kütfenn inş girersiniz ve mesajmı görürsünüzVeee baktim da... Seneler sonra kucagimda 7 aylik.bir bebekle okuyorum bu konuyu sadece sabir arkadaslar... Azim,inat ve ozguven...bu durum ne bizim bug'umuz ne baska birsey... Bu nedenle evliligini bitirmeti dusunen kocaniz varsa yarin yarin birgun bebek aglayip sabaha kadar uyutmayinca da laf yapabilir o yuzden umarim eşiniz hep tam destek verir ve disiplinli bir egzersiz sureciyle atarsiniz bu kasilma kabusunu. Ama kendi kendine bence imkansiz duzelmesi.
Amin inşallah gecenay41 dualarımızı eksik etmeyelim inşallah atlatırızRabbim bu mübarek günde bu hastalığımızı geçirmesini nasip etsin hayırlı bir evlat nasip etsin amin
Merhaba bende bu duyguyu cok yaşamakmistiyoeum kütfenn inş girersiniz ve mesajmı görürsünüz
Bilgi ve taktik eica ediyorum tavaiye ne varsa anlatın nolur
Baya uzamis cnm seninde ileri derecedydi sanirm bende destekle 3 gunde yendim.4. Yildan sonra inanamadim nasil 3 gunde btti diye cok sukur atlattik artik.. ben hep yaziyorm.burda ilk.bu kadin doguma gorunun kulaktn dolma bilgilerle olmazBilgilik taktiklik bir durum yok aslinda. Doğuştan bize verilen özelliğe kilit vuruyoruz biz. Ben 8 ay tedavi gördüm Acıbadem Hastanesinde... Egzersizler terapiler vs... Siz hangi konuda basarisiz oldugunuzu ya da aksaklik oldugunu dusunuyorsunuz bu onemli. Mesela profesyonel destek alıyor musunuz? Esijizin yaklasimi nedir? Ben 4 sene sonunda 5.yilda ilişkiye girebildim tum profesyonel destege ragmen...
Kizlar merhaba benim hem tavsiyelerim hem de birlac sorum olacak sizlere.ben ilk denemede cok zorlanmistim ama kan gelmisti ve kizlik zari bozulmustu araya regl girdi falan derken birlac hafta ara vermistik bugun ikinci kez denedik ilkte biraz acidi yine ama sonrasinda kesfettim ki bacaklarimi katlayip kendime dogru cektigimde cok daha acisiz oluyor tamamen bacaklarimi asagida actigimda canim yandi fakat yukari katlayip kendime dogru cektigimde cok rahat ettim tavsiye edebilirim.bir de burdan bir arkadasla yazismistim bana kegel egzersizlerini her gun yap demisti kendi kendime birkac haftadr yapiyorum sanirim onun da faydasi oldu.sorum su olacak su anda yaniyo biraz ve yine az da olsa kan geldi tahris olmamasi icin bepanthol krem sursem diyorum ama icine mi surmem gerekiyo yoksa disindan mi surmem gerekiyo onu bilemedim bir de ilk denemelerde boyle acimasi normal mi
Cok tesekkur ederim bugun daha iyi dun cok sizlamisti ama ilk defa bu kadar kararli yaklastim biraz acisa da oldu sanirim zamanla daha cok alisacaktirBepanthol kremin kullanim amaci belli. Vajinal yapi normal cildin ph gibi değerlerinden farklıdır. Doktor bana tedavi sirasinda parmak egzersizleri ve iliski denemelerinde gleitgelen onerdi, onu kullandim. Kokusuz seffaf bir jel ve olabildiğince gercek siviya yakın...
Canım bende bepanthol kullanıyorum vajinismusu yenmemi sağlayan doktorum söyledi önce vajinamın dış kısmına masaj yaparak sürüyorum sonra eşime sürüyorum hem kayganlaştırıyor hemde tahrişi önlüyorKizlar merhaba benim hem tavsiyelerim hem de birlac sorum olacak sizlere.ben ilk denemede cok zorlanmistim ama kan gelmisti ve kizlik zari bozulmustu araya regl girdi falan derken birlac hafta ara vermistik bugun ikinci kez denedik ilkte biraz acidi yine ama sonrasinda kesfettim ki bacaklarimi katlayip kendime dogru cektigimde cok daha acisiz oluyor tamamen bacaklarimi asagida actigimda canim yandi fakat yukari katlayip kendime dogru cektigimde cok rahat ettim tavsiye edebilirim.bir de burdan bir arkadasla yazismistim bana kegel egzersizlerini her gun yap demisti kendi kendime birkac haftadr yapiyorum sanirim onun da faydasi oldu.sorum su olacak su anda yaniyo biraz ve yine az da olsa kan geldi tahris olmamasi icin bepanthol krem sursem diyorum ama icine mi surmem gerekiyo yoksa disindan mi surmem gerekiyo onu bilemedim bir de ilk denemelerde boyle acimasi normal mi
Cok gesekkur ederim oyleyse icine girmesinde de bir sakinca yok bepanthol un hangisi acabaCanım bende bepanthol kullanıyorum vajinismusu yenmemi sağlayan doktorum söyledi önce vajinamın dış kısmına masaj yaparak sürüyorum sonra eşime sürüyorum hem kayganlaştırıyor hemde tahrişi önlüyor
Bende bepantol surdum doktor vermisti. Ilk onu surerdim iceriye dogruda uyustjrucu krem.. sonra artik bebek dusundugumz icin hepsini biraktim cunku hersekilde sperme zarar verir dedi sadecw bebe yagi kullaniyorz okdrCok gesekkur ederim oyleyse icine girmesinde de bir sakinca yok bepanthol un hangisi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?