Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Vemcaine sprey uyuşturucu benimkinin çok yakıyor ya sizdede öyle oluyormu belki girse o ladar acımıyacak:)

Kızlarrr ya grubun en cahili benim herhalde kulak çubuğunu denicem şimdi de eğer sokabilirsem ne kadar ilerlicem uzun bişey ya o ucunumu sadece sokcam

Kızlarrr ya grubun en cahili benim herhalde kulak çubuğunu denicem şimdi de eğer sokabilirsem ne kadar ilerlicem uzun bişey ya o ucunumu sadece sokcam
Ben kulak çöpüyle denedim birazi girdi sonra da eşim yaptı yarısını alabildim ama küçük olanlarından başlangıç için iyi bence alışıyor insan büyük aparatlar korkutuyor beni onu da zamanla aşarım inşallah

SOnuçta sonuna kadar sokmam gerekmez dimi canım bide ben ıkanmayı bilmiyorum galiba anca elimle acınca görebiliyorm deliği ıkınıyorum olmuyor

Peki su an merak ettiğim şey 2.iliski nasıldı yani ilk başardıktan sonra ikinci de mi aynı korkuyla başlıyor yoksa daha mı rahat oluyor insan. Ne zaman korkusuzca kendim yapmak isterim ki?
Bende yenı yendınız Bebek ıcın ayaklarınızı havaya kaldırım ılıskıden sonra öyle beklerım yatakta dıyorlar ama anlamıyorum bacağımın altına yastık Koysamda çok yükselemiyorum tavsıyen varmı acaba

canim bende kulak cubuguyla baslamistim inanki hop diye girmisti zaten cok ince ve kucuk bisey hic bisey hissetmezsin sokabildigin kadarini sok merak etme icine kacmaz ıkındiginda vajinanin icinde ne varsa disari cikar icinde bisey kalmaz yani . ayruca egzersizler canini acitmaz kontrol hep sende oldugu icin kulak cubugunu yapabilirsen biraz daha kalin bi bucukla denemeye devam et derim inanki hic zor degil

Ya cok yakıyor benimki sizinki yandımı bide diyorum ki acaba bu kadar acıyorsa ona hayli hayli dayanırım ama o an adamı itiyorum yine ama sprey biraz daha orayı açmamı sağladı parmağımı azcık soktum
Yakiyodu.spreyi sıkıp hemen arkasindan kayganlastirici jel yada ultrason jeli sür hic beklemeden.o yanmasini alir hemen canim

Önceden biraz yapabiliyordum şimdi hiç yapamıyorum. Egzersizlerde 1 parmağımı alıyordum Penisin yarısını da alıyordum uzun zaman ara verdim şimdi hiçbirşey yapamıyorum

Merhabalar , ben de yaklaşık 4 yıl olacak bu dertten muzdaribim ( Bir sürü doktor, yöntem vs. artık hatırlamıyorum bile hala aynı durumdayım. Artık denemek bile ayda bir belki hiç. Şu an yine kafaya takmış haldeyim, takmamak elde değil zaman geçiyor. Denemek istiyorum fakat uğraşırken eşimin sertliği uzun kalamıyor doğal olarak ve yine olmuyor. Dokyorun eşinize verdiği ilacın ismini bana özelden atar mısınız lütfen

BiZdede eşimde sertleşme sorunu başladı oda kafayı takamya başladı erkekler daha cok etkileniyor banada isim verirmisiniz lütfen ya kadın doğuma gitcem o anlamaz herhalde

BiZdede eşimde sertleşme sorunu başladı oda kafayı takamya başladı erkekler daha cok etkileniyor banada isim verirmisiniz lütfen ya kadın doğuma gitcem o anlamaz herhalde
Istersen ozelde yazarim ama kadin dogumcular veriyor onu zaten cnm sen madem gidiceksin hem muayeni ol hem bu duurmuda anlat bide o ilaci yazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…