- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.201
Bazi doktorlar iyice delirdi.. ben bu illetten kurtulmadan once gttigim doktorun biri salatalik sür dedi daha ne diyimYa ben doktora gıttım doktor jınekolog bana ben senle bu konuları konuşamam dedı aha dedim kendı carene kendın bakıcaksn o doktoru da her yere sıkayet ettım Ankara etlık kadın Doğum jınekolg u asla önermem kımse gıtmesın
Baktım caresı yok kendım yendım korkumu
Canim kadin doğumbu konuyla ilgilenmiyo maalesef kaale bile almiyolar bende gitmistim ön sev...i uzun tut deyip yolladi resmen dalga geciolar bu konuylaYa ben doktora gıttım doktor jınekolog bana ben senle bu konuları konuşamam dedı aha dedim kendı carene kendın bakıcaksn o doktoru da her yere sıkayet ettım Ankara etlık kadın Doğum jınekolg u asla önermem kımse gıtmesın
Baktım caresı yok kendım yendım korkumu
Tövbee yaa o ne demekmis öyle nasil bi doktormus onu diyenBazi doktorlar iyice delirdi.. ben bu illetten kurtulmadan once gttigim doktorun biri salatalik sür dedi daha ne diyim
Aynen canım benim ilk sorunum da bacak acamama onu nasıl yendin acabaEvet kolay kolay kımseden çare YÖK bakın kendım yendım beyninde bitiyor herşey
Önce bacak açmaya alışın yavaş yavaş gıdın daha bacak açmaya korkan dırek bunu tamamen yapamaz zaten yavaş ılerleyın .
Benım ıkıncı ılıskımde kan geldı bozuldu canım ilk dün girdi mesela kan gelmedı ama gırdı yarın bıdaha yaptık ozaman kanadı ve o acı hissi nasıl kaybolacak blmıyorum galıba kaybolmuyor alışcaz benm 5.kez yapışım hala o garip his var acı degılde sınek ısırığı gbı bsey o his gırıpçıkarkenKiiiizlarrr yardiminiza ihtiyacim var :) ben yari yendim galiba... emla sürdü girise 10 dakika bekledim uyustu. sonra denedim tamamen alabildim girdi amaaa git gel yapmada baski aci gibi bisey oldu acaba kizlik zarim yüzündenmi? cünki galiba benimki esnek duruyor yerinde tamamini 2 kere alabildim ve basta 2 kere ucu girdi sonra 2 kere tamamen alabildim git gel yapim dedi esim cok canim yandi cik dedim onu nasil yenebilirim? disimimi skmam lazim
tsk ederim canim ozaman herhalde kendimizi kasmicaz cünki oda gitmesi lazim onun yerine zevk gelmesi lazim herkes nasil yapiyorBenım ıkıncı ılıskımde kan geldı bozuldu canım ilk dün girdi mesela kan gelmedı ama gırdı yarın bıdaha yaptık ozaman kanadı ve o acı hissi nasıl kaybolacak blmıyorum galıba kaybolmuyor alışcaz benm 5.kez yapışım hala o garip his var acı degılde sınek ısırığı gbı bsey o his gırıpçıkarken
Penis içine girince dimdik gelmıcek asagı doğru bükülüp yerını bulacak dım dık kım soksa acıyor orda kapı gbı buseye çarpıyor dıyor bırı yazmıştı burayaBen yarısına kadar alabildim hep öyle oluyor ama yarısından sonra çok acıyor ne yaptıysam gitmiyor tamamını alamıyorum. Ne yapmam lazım kızlar tamamını alabilmek için lütfen yardım edin
Cokkk sevindimmm adinizaaaa valla kim ne derse desin bunu cekmeyen bilemez bi sekildr olsunda ister ilacla ister hic biseysiz yeterki olsun.. cok iyi yapmissinizz artikk mutluluklarrr sizekızlarrr çok şükürr oldu bitti rabbimin izniyle bütün dünyanın yükü üzerimden kalktı yardım alarak yaptım süreci anlatıyım
Kendi çabalarımla yenemedim 2 yıllık evliyim parmak egzersizlerinde bir parmağımın hepsini alabiliyordum ama penise bi türlü geçiş yapamadık
Anestezi aldım önyargıyla yaklaşanlar olabilir topkı benim gibi ama başka çarem kalmamıştı iykide yaptırmışm hasan bey işinin ehliymiş gerçekten ilkinde tamamen bilincim kapalıydı uyandığımda sadece hafif bir yanmam vardı ve çarşafımdaki az bi kanı olunca oldu bu iş dedim beynimdeki o korkularım kayboldu ve iki gün sonra deneme yapalım dedik yanı bugün doltor ikinci deneme için sakinleştirici bi ilaç hazırladı meyvesuyuna karıştırdık içtim yarım saat bekledim ve nolduğınu bile anlamadan ikinci ilişkimizi gerçekleştirdik o kadar mutluyuz ki rabbim herkesi bu yoldan kurtarsın inşallah
Teşekkür ederim inanın nefes aldım kızlar kendi çabalarınızla olmuyorsa inanın hiç beklemeyin evliliğimizin güzel yıllarını bu derdi çekerek geçirdikCokkk sevindimmm adinizaaaa valla kim ne derse desin bunu cekmeyen bilemez bi sekildr olsunda ister ilacla ister hic biseysiz yeterki olsun.. cok iyi yapmissinizz artikk mutluluklarrr size
Canım nerde bu gittiğin doktor adı neTeşekkür ederim inanın nefes aldım kızlar kendi çabalarınızla olmuyorsa inanın hiç beklemeyin evliliğimizin güzel yıllarını bu derdi çekerek geçirdik
Benimde mi öyle oluyor ki aparatla yaparken de yarısından sonrasını yapamıyorum. Ayarlayamıyorum bir türlü çok canım acıyorPenis içine girince dimdik gelmıcek asagı doğru bükülüp yerını bulacak dım dık kım soksa acıyor orda kapı gbı buseye çarpıyor dıyor bırı yazmıştı buraya
Canım nerde bu gittiğin doktor adı ne
Kocaelideyim ben doktorda burda daha doğrusu anestezi uzmanı yıllardan beri bu işle meşkulmuş tanıdığım iki kişi bu doktorda sıkıntılarını giderdiler çok şükür bende giderdim zamanla dahada iyi alışırım inşCanım nerde bu gittiğin doktor adı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?