Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bazi doktorlar iyice delirdi.. ben bu illetten kurtulmadan once gttigim doktorun biri salatalik sür dedi daha ne diyim

Canim kadin doğumbu konuyla ilgilenmiyo maalesef kaale bile almiyolar bende gitmistim ön sev...i uzun tut deyip yolladi resmen dalga geciolar bu konuyla

Evet kolay kolay kımseden çare YÖK bakın kendım yendım beyninde bitiyor herşey
Önce bacak açmaya alışın yavaş yavaş gıdın daha bacak açmaya korkan dırek bunu tamamen yapamaz zaten yavaş ılerleyın .

Kızlar meryem ana otu varya doğum kolaytırmak için be hamile kalmak için acaba bizde faydası olurmu:)duyumlarama göre doğum içğn suda bekletiyliyormuş o açıldıkça orasıda açılıyormuş acaba bizde fayda edip orası açılırmı

Kiiiizlarrr yardiminiza ihtiyacim var :) ben yari yendim galiba... emla sürdü girise 10 dakika bekledim uyustu. sonra denedim tamamen alabildim girdi amaaa git gel yapmada baski aci gibi bisey oldu acaba kizlik zarim yüzündenmi? cünki galiba benimki esnek duruyor yerinde tamamini 2 kere alabildim ve basta 2 kere ucu girdi sonra 2 kere tamamen alabildim git gel yapim dedi esim cok canim yandi cik dedim onu nasil yenebilirim? disimimi skmam lazim

ve size sunu diyim tam yenemeyenlere sadece nefes alip vermek lazim o esnada acayip rahatlatiyor ben ne egzersiz yaptim ne doktora gittim ne parmal calistim tek baktim bir parmagim giriyo iki parmagimin ucuda giriyor yeter olur bu dedim :))) oraya p.. girdiginde sadece nefes alin verin yavas yavas ilerlesin sorun kalmiyor benim git gelde sorunim var ama bence kizlik zarim yüzünden insaallah onuda basaririm ama benim icin bu bile cok büyül adim

Benım ıkıncı ılıskımde kan geldı bozuldu canım ilk dün girdi mesela kan gelmedı ama gırdı yarın bıdaha yaptık ozaman kanadı ve o acı hissi nasıl kaybolacak blmıyorum galıba kaybolmuyor alışcaz benm 5.kez yapışım hala o garip his var acı degılde sınek ısırığı gbı bsey o his gırıpçıkarken

tsk ederim canim ozaman herhalde kendimizi kasmicaz cünki oda gitmesi lazim onun yerine zevk gelmesi lazim herkes nasil yapiyor bakalim 1 gün ara verip 2. iliskiyi yapicaz insaallah

Ben yarısına kadar alabildim hep öyle oluyor ama yarısından sonra çok acıyor ne yaptıysam gitmiyor tamamını alamıyorum. Ne yapmam lazım kızlar tamamını alabilmek için lütfen yardım edin

Ben yarısına kadar alabildim hep öyle oluyor ama yarısından sonra çok acıyor ne yaptıysam gitmiyor tamamını alamıyorum. Ne yapmam lazım kızlar tamamını alabilmek için lütfen yardım edin
Penis içine girince dimdik gelmıcek asagı doğru bükülüp yerını bulacak dım dık kım soksa acıyor orda kapı gbı buseye çarpıyor dıyor bırı yazmıştı buraya

kızlarrr çok şükürr oldu bitti rabbimin izniyle bütün dünyanın yükü üzerimden kalktı yardım alarak yaptım süreci anlatıyım
Kendi çabalarımla yenemedim 2 yıllık evliyim parmak egzersizlerinde bir parmağımın hepsini alabiliyordum ama penise bi türlü geçiş yapamadık
Anestezi aldım önyargıyla yaklaşanlar olabilir topkı benim gibi ama başka çarem kalmamıştı iykide yaptırmışm hasan bey işinin ehliymiş gerçekten ilkinde tamamen bilincim kapalıydı uyandığımda sadece hafif bir yanmam vardı ve çarşafımdaki az bi kanı olunca oldu bu iş dedim beynimdeki o korkularım kayboldu ve iki gün sonra deneme yapalım dedik yanı bugün doltor ikinci deneme için sakinleştirici bi ilaç hazırladı meyvesuyuna karıştırdık içtim yarım saat bekledim ve nolduğınu bile anlamadan ikinci ilişkimizi gerçekleştirdik o kadar mutluyuz ki rabbim herkesi bu yoldan kurtarsın inşallah

Cokkk sevindimmm adinizaaaa valla kim ne derse desin bunu cekmeyen bilemez bi sekildr olsunda ister ilacla ister hic biseysiz yeterki olsun.. cok iyi yapmissinizz artikk mutluluklarrr size

Cokkk sevindimmm adinizaaaa valla kim ne derse desin bunu cekmeyen bilemez bi sekildr olsunda ister ilacla ister hic biseysiz yeterki olsun.. cok iyi yapmissinizz artikk mutluluklarrr size
Teşekkür ederim inanın nefes aldım kızlar kendi çabalarınızla olmuyorsa inanın hiç beklemeyin evliliğimizin güzel yıllarını bu derdi çekerek geçirdik

Canım nerde bu gittiğin doktor adı ne
Canım nerde bu gittiğin doktor adı ne
Kocaelideyim ben doktorda burda daha doğrusu anestezi uzmanı yıllardan beri bu işle meşkulmuş tanıdığım iki kişi bu doktorda sıkıntılarını giderdiler çok şükür bende giderdim zamanla dahada iyi alışırım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…