Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bayanlar vemcaine sprey yenenler ne kadar kullandığını yazabilirmisin yeni aldım spreyi kullanmaya korkmuo değilim yani yan etki eder diye kullananlar yardım edermisiniz

Hamile kalan arkadaşlar, iliski sırasında kayganlastırıcı ya da başka bir şey kullandınız mı? Kayganlastırıcı ve emla kullanarak hamile kalan var mı?

Bir de gerçekten sizin dediğiniz gibi "ALIŞMAK"cok önemli. Başlangıçta açıyor ağrıyor diye biraksaydim ben ilk aparatta bırakırdım. Şöyle düşünün ben kendimden örnek vereyim ilk genç kızliga adım attığımda bacaklarımı alırken felaket ağrı sizi olurdu yerimde duramazdım ama şimdi nerdeyse hiç agrimiyor. Çünkü alıştım artık. O yuzden eger vajinada bir sikinti yoksa o agriya aparatlarla calisirken az daha dayanmanizi tavsiye ederim. Agridikca dura dura calistim ben agridikca durdum tekrar devam ettim. Alisinca ağrım minimum seviyeye indi hatta hiç kalmadı artık.
Bir de bi arkadaş şöyle örnek vermişti kadınlar kulübünde bir forumda vajina nin içini ince ten rengi çorap gibiymiş tayt gibiymiş dar gibi duruyor ama içine girdikçe genişliyor.

Aynen cnm.cok sukur atlattik bunu inss herkes atlatir.. htta bugun adet gunum hala olmadimm inss olmam diye dua ediyorummm

Ben emla kullanıyorum tahriş olmadı hiç krem yakıyor ama sonrasında hiç yanma acı olmuyor
Dün gece parmak egzersizi yaptık eşimle eşimin 2 parmagını aldım sonra 3 parmak denedık onuda aldım ama sonrasında sabah kalktım vajına içi ve dudaklar sızlıyo sankı tahrıs oldu gıbı ondan sordum

O zorlamadan oluyor canım emla sürmesen bile girişte zorlamadan tahriş oluyor

Benmde ilk.gunler oyle olmustu doktora yazdim fito krem al sur gecirir hemen dedi bir gun ara verin dedi cok iyi gelmisti aklinizda bulunsun evde bulundurun

Spreyi sıktıgım zaman vajinada yanma oluşuyor sadece bir fıs sıktım elimle egzersiz yapmak için ama uyuşmadı başaramadım lütfen yardım edin

Canım na

Canım nasıl yendin , ilk birliktelikten önce ne kadar süre önce sıkmalıyım kaç kez sıkmam lazım Ben eşimle hala bırlıkte olamadım .
Spreyı bır fıs sıktım yanma hissi oluştu on dakıka sonra elimle deniym dedım uyusukluk yoktu gene kasıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…