- 19 Mayıs 2016
- 357
- 282
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.241
Ben hep ennkucukten basladim yani alisana kadar ama ilk bi 10 dk kucuk sonra sirayla dene..Kizlar bisey sorucam aparatin en buyuguny direk alabiliyor musunuz yoksa en kucukten mi basliyorsynuz her seferinde
reyyan özcan temizkan .. alanında harika bir doktor.. arastırın ıstersenız[/
Teşekkür ederim hemen araştırayım
Ben emla kullanıyorum tahriş olmadı hiç krem yakıyor ama sonrasında hiç yanma acı olmuyorKızlar bu emla ve vemcaın sprey vajına ıcını tahriş yapar mı ya cok yanıyor ve sızlıyor sanki tahriş oldu gıbı
Evet o cubuklar benm kol deģneklerim oldi resmen.. ben doktor terapileriyle basladim sizin evde yaptiklarinizi terapist ve hemsire esliginde ilk tedavi merkezinde 1 saate ykkin calisip sonra evde calisiyordum.. dediginiz gibi bikac saat buna ayirmak lazim.ve hergun tekrarlanirsa alisiliyor
Aynen cnm.cok sukur atlattik bunu inss herkes atlatir.. htta bugun adet gunum hala olmadimm inss olmam diye dua ediyorummmBir de gerçekten sizin dediğiniz gibi "ALIŞMAK"cok önemli. Başlangıçta açıyor ağrıyor diye biraksaydim ben ilk aparatta bırakırdım. Şöyle düşünün ben kendimden örnek vereyim ilk genç kızliga adım attığımda bacaklarımı alırken felaket ağrı sizi olurdu yerimde duramazdım ama şimdi nerdeyse hiç agrimiyor. Çünkü alıştım artık. O yuzden eger vajinada bir sikinti yoksa o agriya aparatlarla calisirken az daha dayanmanizi tavsiye ederim. Agridikca dura dura calistim ben agridikca durdum tekrar devam ettim. Alisinca ağrım minimum seviyeye indi hatta hiç kalmadı artık.
Bir de bi arkadaş şöyle örnek vermişti kadınlar kulübünde bir forumda vajina nin içini ince ten rengi çorap gibiymiş tayt gibiymiş dar gibi duruyor ama içine girdikçe genişliyor.
Dün gece parmak egzersizi yaptık eşimle eşimin 2 parmagını aldım sonra 3 parmak denedık onuda aldım ama sonrasında sabah kalktım vajına içi ve dudaklar sızlıyo sankı tahrıs oldu gıbı ondan sordumBen emla kullanıyorum tahriş olmadı hiç krem yakıyor ama sonrasında hiç yanma acı olmuyor
O zorlamadan oluyor canım emla sürmesen bile girişte zorlamadan tahriş oluyorDün gece parmak egzersizi yaptık eşimle eşimin 2 parmagını aldım sonra 3 parmak denedık onuda aldım ama sonrasında sabah kalktım vajına içi ve dudaklar sızlıyo sankı tahrıs oldu gıbı ondan sordum
Benmde ilk.gunler oyle olmustu doktora yazdim fito krem al sur gecirir hemen dedi bir gun ara verin dedi cok iyi gelmisti aklinizda bulunsun evde bulundurunDün gece parmak egzersizi yaptık eşimle eşimin 2 parmagını aldım sonra 3 parmak denedık onuda aldım ama sonrasında sabah kalktım vajına içi ve dudaklar sızlıyo sankı tahrıs oldu gıbı ondan sordum
Anladım canımO zorlamadan oluyor canım emla sürmesen bile girişte zorlamadan tahriş oluyor
Tamam canım cok saol bende alayım o kremden.Bide reçetesiz alabilir miyim bu kremi??Benmde ilk.gunler oyle olmustu doktora yazdim fito krem al sur gecirir hemen dedi bir gun ara verin dedi cok iyi gelmisti aklinizda bulunsun evde bulundurun
Tabi tabi bepantol gibi bisey o tahris icin dedi doktor hatta gece yyaazmistim doktora nobetci eczaneden alin hemen demistiTamam canım cok saol bende alayım o kremden.Bide reçetesiz alabilir miyim bu kremi??
bende kullandim bu spreyi gercekten harika bisey bi defa dis kisma sıkmıştım iki defa da icine sıkmıştım on dk icinde uyusturuyor bu spreyle sen ustte esin altta sirtin esine dönük dene mutlaka cok rahat yaparsin emin ol hic aci hisssetmessin
Içine sıkarak deneyeyim o zaman
Ins biter
evet canim yendim biraz gec oldu ama calistigim icin egzersiz cok yapamiyordum yapsam bile korkuyordum azmettim zorlandim ama yendim bu spreyi yendikten sonra kullandim aslinda biraz daha rahat etmek icin keske daha once kullansaymisim dedim dun aksam da deneme yaptik cok rahattim hic korkmadim esim alttaydi ben uste gectim cok rahat girdi hic kasilma yasamiyorum artik
Aynen cnm.cok sukur atlattik bunu inss herkes atlatir.. htta bugun adet gunum hala olmadimm inss olmam diye dua ediyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?