- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #232.441
Evet haklısın canım gerçekten vajina girişi zorluyor dilatorle bile yapınca en başta zorlanıyorum ama ta ki girene kadar sonra girince de hareket ettiriyorum ileri geri yapıyorum sonra eşim güldürüyor dilatorle ilişkiye gireceğin hiç aklıma gelmezdi beni bununla mi aldatıyorsun diyince töbe de dedim Allah korusun tedavi amaclı bu dedim ama yinede esprisine gülmemek elde değildi kahkahayı koyverince dilator pıt diye düştü eşimle gülme krizlerine girdik ama benim çabamı takdir ediyor yakında olacak biliyorum diyor çünkü korkaktim bacaklarımı açamıyordum her anıma şahit oldu kendisi o yüzden ne kadar çok yol katettimi biliyor zevkli geçiyor dilatorle çalışmak hele ki anlayışlı ve düşünceli bir eş olduğunda çok şükür.Kuşum sen başını aldın ya gerisi de gelir gerisinde bişey yok öyle boşluk , gerisi daha kolay yemin ederim. Zor olan başının girmesi çünkü ilk giriş yeri zorluyor sadece . O da alışkın olmayıp kastıgımız icin. Ben cumartesi çok rahat aldım sanki yıllardır yapıyormuş gibi. ama dün gece Girişte baya zorlandım uğraştık biraz ama zorlansam da yaptım yine oldu .
Eşim bana dün dedi ki ilk kez alkol içtiğini düşün sana alkol versem bunu iç desem eğer daha önce içmediysen genzini yakar ıyyy bu ne der bırakırsın . bi sonraki gün verdiğimde yudum yudum temkinli içersin. bi sonraki gün versem bardağı bi dikişte bitirebilirsin. Bu da onun gibi bişey.
Ve canım yardımların için çok tesekkur ederim inşallah ben de o aşamaya gelicem