Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaşlar bende evlendikten 3ay sonra yendim vajinismus u.. evlenmeden böyle bir sorunun varlığını dahi bilmiyordum... kadınlar kulübünde ki parmak egzersizleri sayesinde atlattım elhamdlillah... bide Emla krem...Emla krem uyuşturuyor farkına bile varmamistim ilk ilişki gerçeklestiginde... buradaki yazıları okudum egzersizi nasıl yapacağımı .. suan 6aylık bebeğim var elhamdlillah... inşaallah bu sorunu olan tüm arkadaşlar yenebilirler sadece biraz sabır ve egzersiz

Kızlar penisi aşağıya doğru alicaksiniz. Yani siz alttaysaniz penis size doğru olmayacak aşağı yatağa doğru eğim verin

Üçüncüyü çalışıyorsan eşli de yaparsın. Üçüncüden hemen sonra eşli dene bir de canım.
3.boyu alıyorum hareket ettiriyorum içinde genişlesin diye eşli denedik hemen 3.
Boydan sonra peniste sorun yaşıyorum eşim sert olan dilatorden korkmuyorsun yapıyorsun ama penise gelince korkuyorsun yoksa sen benden mi korkuyorsun dedi bilmiyorum ki bi ihtimal sanki üstüme cullanacagini bi anda sert yapacağından korkuyorum belki de ben de anlayamadım yatak ucunda da denedik sanırım kontrolü ona vereceğim için korkuyorum hareketleri beni ürkütüyor ama biliyorum çok saçma dilatorle yapıyorum penise gelince tuhaf oluyorum

Canım penisi de dilator gibi düşün sen tut ve sanki dilatormus gibi içine al kontrol sen de olsun .yendikten sonra eşine birakirsin

Canım penisi de dilator gibi düşün sen tut ve sanki dilatormus gibi içine al kontrol sen de olsun .yendikten sonra eşine birakirsin
Evet onu da yapıyorum başı giriyor sanki tıkanıyor orda nefes alıp veriyorum kegel yapıyorum eşim bakıyor açıldı diyor bırak yapayım sonuç yine aynı haftasonu iftardan sonra denedik ama tikaniyorum orda gerisi girmiyor bilemedim vallahi eşime de bırakınca sanki yönünü ayarlayamiyor canım yanıyormuş gibi hissediyorum

Ben de üçüncüden sonra hala yapamayacakmisiz gibi geliyordu hayır dedim daha yapamayız. Eşim ilk kez üstledi yaparız dedi ben hala yapamayız dayım yalnız dilator alıştığım için bende ilk kez kendimi bu kadar serbest bıraktım kasmadim çok az aci hissettim o da üçüncü dilator de ilk çalıştığım kadar. Canım bol kayganlastirici ile denedin mi. Kasma kendini bak Üçüncüyü nasıl yapıyorsan o da o kadar kolay.

Aslında can yanmiyor biz şartlandırdigimiz için kendimizi öyle sanıyoruz. Daha çok baskı gibi bişey.o gelip de gidemediğiniz yer zar oluyor orayı aşınca zaten devamı boşluk sanki içinde ama sanki değilmiş gibi hissediyorsun.o tıkandığınz yerde serbest bırak kendini penise eğim ver aşağı doğru akıp gidicek. Bir de muhakkak Bebek yağı falan sur o zaman çok kolay giriyor. Biraz açık oldu ama herkes yensin istiyorum 2 sene çekmiş biri olarak

Evet canım kayganlaştırıcı bebeyagi emla denemediğim şey kalmadı dilatorle yapıyorum penise gelince daha fazlası gitmiyor zorladık ta kac saat boyunca ama hüsran olmadı ne yazıki

Evet baskı gibi bişey hissediyorum zaten kızlık kac ay önce bozuldu sorun o değil orda boşlukta hissediyorum bebeyagi da sürüyorum penisi ise aşağı doğru egiyoruz fakat gitmiyor gerisi kac saat uğraştık anca penisin başı girdi onu da ilerletemedi eşim kontrolü vermekten cekiniyorum sanırım ama dilatorle rahatca yapıyorum eşim ona bile alınıyor dilatore alıştın sanki diyor onsuz yapamıyorsun ama egsersisten başka bişiy değil diyorum penise ne zaman alisicam hiç bilmiyorum egzersiz yapmaktan kollarım ağrıdi ama nafile

Umudunu kaybetme dilator alıyorsan onu da yaparsınız canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…