- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.561
Maşallah ne güzel canım aynen bende denicdm hep inş yendim bebeğim olcak yazcambende ilk iki iliskide uyusturdum.
canim dene, bol bol dene, denemeye cekinmedigin sürece bu is olur. ben hep denemekden kactim 3 yilim gidiyordu neredeyse son anda kurtuldum
Maşallah ne güzel canım aynen bende denicdm hep inş yendim bebeğim olcak yazcam
Yok canım o nasıl bişey meniyi şırıngayla çekip vajinaymı sıkmak lazım
Teşekğrler cnmEvet forumda gordum arama motorunda aratincada bu sitedeki o konuya yonlendiriyor bi oku istersen canim
Ne güzl annesin cnm ya ya nasıl hamile kaldın banada söylermsn bnde istyrmArkadaşlar merhaba yeni katıldım ama sayfadaki yorumları hep okudum takip ettim benim sorunum 37 haftalik hamileyim ve vajinusmusum doktor haftaya gün verdi sezaryan icin epudral olacak alttan muayene yok ama sonda takiyolarmis ve takılması gerekiyormuş çok korkuyorum varmı böyle tecrübe yaşayan yardım edin bana
Sontadan korkma canım hiç anlamdan tekıyorlar hisstmiyrsn kardeşmde ondan korkuyrdu anlamdn oluyr desiArkadaşlar merhaba yeni katıldım ama sayfadaki yorumları hep okudum takip ettim benim sorunum 37 haftalik hamileyim ve vajinusmusum doktor haftaya gün verdi sezaryan icin epudral olacak alttan muayene yok ama sonda takiyolarmis ve takılması gerekiyormuş çok korkuyorum varmı böyle tecrübe yaşayan yardım edin bana
vajinismus san nasil iliskiye girdin ozaman degilsin :0 süper hayirli olsun bence artik korkma bir evladin olacak :)Hiç beklemediğim bir anda hamilelik haberi aldık her gün ilişki yaşadık yaşamaya çalıştık başarmisiz ama ufak tefek kasilmalarim vardı hala mesala vajinal muayene hiç olmadım korkuyorum adet günümün bittiği andan itibaren hergün ilişkiye girdik ben böyle hamile kaldim allahım herkese nasip etsin inşallah
canim bence emla al degecek inan bana öyle bir uyusuyorki girdigini bile anlamiyorsim acayip sevimistim ben. ikinci iliskimide emlasiz yapabilmistim cok az kalmis sendede yenmene tamamen :)Sontadan korkma canım hiç anlamdan tekıyorlar hisstmiyrsn kardeşmde ondan korkuyrdu anlamdn oluyr desi
Kafandan acı ve korkuyu bi anda silersen oluyomus bunu biliyorum o zamanda birindede hamile kaldım sanırımvajinismus san nasil iliskiye girdin ozaman degilsin :0 süper hayirli olsun bence artik korkma bir evladin olacak :)
Ben amaliyat oldugum ucin biliyorum korkmana gerek yokk hic acimiyorArkadaşlar merhaba yeni katıldım ama sayfadaki yorumları hep okudum takip ettim benim sorunum 37 haftalik hamileyim ve vajinusmusum doktor haftaya gün verdi sezaryan icin epudral olacak alttan muayene yok ama sonda takiyolarmis ve takılması gerekiyormuş çok korkuyorum varmı böyle tecrübe yaşayan yardım edin bana
Emla da cok pahalı ya suan maddi sıkıtmız var ra pomad var galiba o daha uygunö aynı görevi görürmükicanim bence emla al degecek inan bana öyle bir uyusuyorki girdigini bile anlamiyorsim acayip sevimistim ben. ikinci iliskimide emlasiz yapabilmistim cok az kalmis sendede yenmene tamamen :)
evet pahali ben yurtdisindayim burdan 200 liraya aldim resmen ama bunu düsündüm tedaviye 3500 lira vericeme emlayi alirim denerim ve kafanda emlayi sürünce bitiyor bence :) ama türkiyede bi spray varmis vecmaine mi ne oda uygun ve iyimis onu denesen?Emla da cok pahalı ya suan maddi sıkıtmız var ra pomad var galiba o daha uygunö aynı görevi görürmüki
Onu aldım canım ama fena yakıyor cokk acıııevet pahali ben yurtdisindayim burdan 200 liraya aldim resmen ama bunu düsündüm tedaviye 3500 lira vericeme emlayi alirim denerim ve kafanda emlayi sürünce bitiyor bence :) ama türkiyede bi spray varmis vecmaine mi ne oda uygun ve iyimis onu denesen?
Kızlar sağlık ocağı emla kremi yazıyormu reçete olarak bide pomad emlayla aynı işlevi görüyormu
Hadiya spreyde cok yakıyor beni ya napcam bilmyeöYazmiyor onceden emla tekli tupte de satiliyormus ama simdi eczaneler vermiyor hepsini alman lazim
Anestol da bi etki etmedi
Hadiya spreyde cok yakıyor beni ya napcam bilmyeö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?