Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vajinismus san nasil iliskiye girdin ozaman degilsin :0 süper hayirli olsun bence artik korkma bir evladin olacak :)

Ben amaliyat oldugum ucin biliyorum korkmana gerek yokk hic acimiyor

Emla da cok pahalı ya suan maddi sıkıtmız var ra pomad var galiba o daha uygunö aynı görevi görürmüki
evet pahali ben yurtdisindayim burdan 200 liraya aldim resmen ama bunu düsündüm tedaviye 3500 lira vericeme emlayi alirim denerim ve kafanda emlayi sürünce bitiyor bence :) ama türkiyede bi spray varmis vecmaine mi ne oda uygun ve iyimis onu denesen?

Saolasın canım benim bi çözüm bulcam inş
Kulak çöpüyle içine sür daha rahat olur ben de öyle yapıyorum saniyelik acı oluyor sızlıyor orası sonra geçiyor ben en başlarda yanlış yere sürüyordum ondan acıyordu saatlerce ve kaşınıyordu tam içine süreceksin kulak çöpünü içine doğru sür ve hareket ettir içine nüfuz etsin birkaç dk içinde de etkisini gösteriyor

Sen ne durumdasin, egzersizlere devammi, gelisme var mi

Tamam canım alıcam denicem anastol pomadı inş olur delik resmen kapalı açamıyrm kitli bacaklarm ya kendö aynadan bile bakamyrm offf

Kızlar hiçbirşey imkansız değil bu mübarek günlerde inşallah başarırsınız benim yeneli 2 ay oldu rabbim sizede nasip etsin bende aylarca uğraştım egzersiz yapa yap sonunda peniside aldım şuan hala ilk kendim üsteyken skyrm sonra daha rahat olup alta geçiyorum eşim devam ediyor dayanılmaz bir acı yok hatta acı falan yok baskı var sadece bir kere olduktan sonra devamı gelicek Eminim devamlı pozitif olun başarıcağınıza İnan’ın bizim halimizden biz gibi olanlar anlar bunu her zaman derim hayırlı sahurlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…