Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet canım kayganlaştırıcı bebeyagi emla denemediğim şey kalmadı dilatorle yapıyorum penise gelince daha fazlası gitmiyor zorladık ta kac saat boyunca ama hüsran olmadı ne yazıki

Olur canım zamana bırak artık arada dördü yapmaya çalış arada eşinle çalış arada üçüncüye devam et üçüncü dilatorle egzersizlerini daha çok yap. Bir de artık kendini kasmaman gerektiğini oranın artık hazır olduğunu kendine kabullendir egzersizlere devam ettikçe. İstersen benim yaptığımı yap esin yapsın senin üzerinde dilator ile egzersizleri. Faydasını görürsün mutlaka. Eşim dilator ile benim uzerimde yaptığına göre yerini de biliyor diyordum hem ona hem kendime güvenim geliyordu. Zaten ben hiç bişey yapmadım tamamen kendimi serbest bıraktım eşim kendi buldu yönünü.

tek parmak cok rahat yapabiliyorum. ama eşli denemeye gelınce sankı girmeyecek gıbı bir his oluşuyor. kendime özgüvenim azalmaya başladı.. bir de ben sağlıkcıyım. herkes becerebiliyorken ben nasıl yapmam ya . bbu düşünce bile stres yapıyor.. bunaldm yaa

Çok sağol tavsiyelerin için galiba eşim yönünü ayarlayamiyor bi kez verdim dilatoru sadece başını sokabildi ilerlettikce acıyor ama kendim rahat yapıyorum ve ret haklısın penisle hazır olduğuma ikna etmem gerekiyor 3.boy rahat çalışıyorum 4.boyun yarısına kadar alabiliyorum fazla zorladigimizda vajina girişi ve dudaklar kızarıyor acıtıyor saatlerce egzersiz yapıyorum sonra eşimi çağırıyorum ve en sonda hüsrana uğruyoruz eşim yazık ta her seferinde umutlu bir şekilde geliyor olacağı ümidiyle bi de yani severek evlendik 3 yıllık flört dönemimiz oldu hep bu anı bekledim diyor ama ne çare adam pişman mi oldu acaba ben de giderek üzülüyorum dilatoru alıyorum niye penisi alamıyorum şimdi de sorunum bu önceden orda delik yok asla asla diyordum şimdi de korkusuzca yapıyorum ama penise gelince yokkk olmuyor

Hepimiz aynı durumdaydık severek evlendik ama iş o zamana gelince yapamadık. Bolca bepantanol sürüp 4 ü denemeye devam et canım eşinle denerken de aynı şekilde.Dilatorle Esnetme çalışmalarını iyice yap. İstersen başka kayganlastirici lardan dene. Ben sana söyleyeyim yüzde doksanıni yendin sen üçüncü dilator ile yaparak. Rahat olsan kasmasan kendini bitti gitti.

Eve
Canım çok sağol motivelerin için ben de ramak kaldı diyorum 3.boyu aldığım gün havalara uçmuştum artık penise hazırım onu da rahatca alicam dedim ama hüsran oldu. Ilişkide kasilmamaya çalışıyorum nefes alıp veriyorum kegel yapıyorum ıkınıyorum kendim açıyorum ve bacaklarım eskisi gibi titremiyor kendim açıyorum hatta niye daha fazla açılmıyor diye de yana ayırıyorum kırılacak neredeyse, dilatorle yapınca ise o kadar çok esnetiyorum hareket ettiriyorum ki çıkardıktan sonra aynadan bakıyorum kocaman bir delik ve diyorum ki buraya penisin tamamı girer hiç korkma fakat ilişkiye başlayınca sadece başı giriyor gerçi onu bile yapamıyordum korkudan eşim çok yol katettigimin farkında hatta bazen kendisi çok çabalayıp yoruldugumda yarın devam ederiz bu da güzel aslında biraz daha zorlasak ve biraz dahagevsesen gerisi de girecek cesaretlisin alırdın diyor lakin orda tikaniyorum ondan ötesi yok beynime uyarılar gönderiyorum yarısı girdi geri kalan da girebilir ama sanki beynim bugünlük bu kadarı sana fazla diyor beni resetliyor duygularımı bu sekilde ifade edebiliyorum L Lacivert711 teşekkür ederim alakan için inşallah tamamı gelicek çok yakınım elimi uzatsam sanki yetisicem ama boyum yetmiyor diye veryansın ediyorum

Merhaaba peki kızlık nasıl gitti bende o bile gitmedi onu bile ilerletemedim

Merhaaba peki kızlık nasıl gitti bende o bile gitmedi onu bile ilerletemedim
Aylar önce oldu o zaman deneme amaclı değil de zevke odaklanmak için yapmıştık girdi çıktı fazla da acı duymadım ama kan gelince doktora gittik yırtıldı sadece küçük et parçaları kalmış tamamen ilişki yaşandığında penis tam giriş sağlayınca bişey kalmayacak dedi ve orası çok esnek penisi sünger gibi düşün ne kadar girerse o kadar genişliyor elastiki bir yapısı var dedi

Inan bu düsünceleri hepimiz gecirdik.. igrenc bir his..! Sen ozaman parmak yapmaya devam et canim, birden cesaret gelicek sana, diyeceksin ki ne olursa olsun! ben deniyecegim diyeceksin. Hatta esin anlayisli ise sen dene, yani ayni parmak sokar gibi, pns sen sok kontrol sende olsun, zorlandigin yerde dur derin nefes al öyle ilerle, illaki hemen hepsi hop diye girmesine gerek yok, kendini ''bugün sokmaya calisicaz'' diye düsün mesela. ve dene, sadece parmakda yaptigin sakinlesmeleri pns'de unutma. inan bana yapabilirsin!! bumuydu diyeceksin

inşallahhh

Selam kızlarrrr ya denedik yine bacaklarım omzunda denedik sanki daha iyi kasılma olmuyor gibi sizdede öylemi yaa ama girmedi yine eşim boşalınca yarım kaldık oraya boşaldı sizce hamile kalma şansım olurmu ck istyrm bebek yarım kızlarr

hic girdimi canim basi falan, yoksa disardan sürtünerekmi bosaldi
canim sen sadece derin nefes al, pns girmesine izin ver, ozaman cok kolay oluyor. orayi uzun bos bir boru olarak düsün mesela

Şırınga ile hamile kalanlar var onu denedin mi?

hic girdimi canim basi falan, yoksa disardan sürtünerekmi bosaldi
canim sen sadece derin nefes al, pns girmesine izin ver, ozaman cok kolay oluyor. orayi uzun bos bir boru olarak düsün mesela
İlk defa hafif baskı hissettim azck girer gibi oldu ama cok azcık başı sanki tam orda boşaldı inş hamile kalırım

baski hissettin ve esin ilerleyemediyse kasmissindir belki. Nezamandir deniyorsunuz, hic parmak veya nefes/kegel egzersizleri yaptinmi canim?
Parmak yapmadım canım kegelde arada yapıyrm denerken nefes egserizi denedim noraml ben altta eşim üstte denedik bacakalrımı cok kastım açamdm snra eşim omzuna aldı bacakalrmı orda cok kasılmdm sanki azckmgirer gibi oldu ona bile mutşu oldum ya yarın yada ileelyen saatlerde yine denicem sen yendinmi canım nasıl yendin bide kegel nasılmyspıyorsunnsen

Canim ben kegel pek fazla yapmadim. Ben parmak ve nefes egzersiziyle yendim. Parmak (veya herhangi bir sey) sokarken düzgün nefes alip vermenin, kendini rahat birakmanin nekadar önemli oldugunu anladim. Bu sayede, parmagi nasil sokuyorsam pnsde öyle sokucam diyerek ben üstte kendim sokdum, zorlandigim yerde durdum derin nefes aldim.. böyle böyle girdi canim.

Ben üstte hakimiyet sağlayamıyorum alttada bacamığı tam acamıyorum bacağım omuZda denicem inş yenerim canım bende pomad alcam inş uyuşnca daha iyi olur belki

Ben üstte hakimiyet sağlayamıyorum alttada bacamığı tam acamıyorum bacağım omuZda denicem inş yenerim canım bende pomad alcam inş uyuşnca daha iyi olur belki

bende ilk iki iliskide uyusturdum.
canim dene, bol bol dene, denemeye cekinmedigin sürece bu is olur. ben hep denemekden kactim 3 yilim gidiyordu neredeyse son anda kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…