- 31 Mayıs 2017
- 131
- 81
- 18
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.541
tek parmak cok rahat yapabiliyorum. ama eşli denemeye gelınce sankı girmeyecek gıbı bir his oluşuyor. kendime özgüvenim azalmaya başladı.. bir de ben sağlıkcıyım. herkes becerebiliyorken ben nasıl yapmam ya . bbu düşünce bile stres yapıyor.. bunaldm yaa
inşallahhhInan bu düsünceleri hepimiz gecirdik.. igrenc bir his..! Sen ozaman parmak yapmaya devam et canim, birden cesaret gelicek sana, diyeceksin ki ne olursa olsun! ben deniyecegim diyeceksin. Hatta esin anlayisli ise sen dene, yani ayni parmak sokar gibi, pns sen sok kontrol sende olsun, zorlandigin yerde dur derin nefes al öyle ilerle, illaki hemen hepsi hop diye girmesine gerek yok, kendini ''bugün sokmaya calisicaz'' diye düsün mesela. ve dene, sadece parmakda yaptigin sakinlesmeleri pns'de unutma. inan bana yapabilirsin!! bumuydu diyeceksin
Selam kızlarrrr ya denedik yine bacaklarım omzunda denedik sanki daha iyi kasılma olmuyor gibi sizdede öylemi yaa ama girmedi yine eşim boşalınca yarım kaldık oraya boşaldı sizce hamile kalma şansım olurmu ck istyrm bebek yarım kızlarr
Selam kızlarrrr ya denedik yine bacaklarım omzunda denedik sanki daha iyi kasılma olmuyor gibi sizdede öylemi yaa ama girmedi yine eşim boşalınca yarım kaldık oraya boşaldı sizce hamile kalma şansım olurmu ck istyrm bebek yarım kızlarr
Yok canım o nasıl bişey meniyi şırıngayla çekip vajinaymı sıkmak lazımŞırınga ile hamile kalanlar var onu denedin mi?
İlk defa hafif baskı hissettim azck girer gibi oldu ama cok azcık başı sanki tam orda boşaldı inş hamile kalırımhic girdimi canim basi falan, yoksa disardan sürtünerekmi bosaldi
canim sen sadece derin nefes al, pns girmesine izin ver, ozaman cok kolay oluyor. orayi uzun bos bir boru olarak düsün mesela
İlk defa hafif baskı hissettim azck girer gibi oldu ama cok azcık başı sanki tam orda boşaldı inş hamile kalırım
Parmak yapmadım canım kegelde arada yapıyrm denerken nefes egserizi denedim noraml ben altta eşim üstte denedik bacakalrımı cok kastım açamdm snra eşim omzuna aldı bacakalrmı orda cok kasılmdm sanki azckmgirer gibi oldu ona bile mutşu oldum ya yarın yada ileelyen saatlerde yine denicem sen yendinmi canım nasıl yendin bide kegel nasılmyspıyorsunnsenbaski hissettin ve esin ilerleyemediyse kasmissindir belki. Nezamandir deniyorsunuz, hic parmak veya nefes/kegel egzersizleri yaptinmi canim?
Parmak yapmadım canım kegelde arada yapıyrm denerken nefes egserizi denedim noraml ben altta eşim üstte denedik bacakalrımı cok kastım açamdm snra eşim omzuna aldı bacakalrmı orda cok kasılmdm sanki azckmgirer gibi oldu ona bile mutşu oldum ya yarın yada ileelyen saatlerde yine denicem sen yendinmi canım nasıl yendin bide kegel nasılmyspıyorsunnsen
Ben üstte hakimiyet sağlayamıyorum alttada bacamığı tam acamıyorum bacağım omuZda denicem inş yenerim canım bende pomad alcam inş uyuşnca daha iyi olur belkiCanim ben kegel pek fazla yapmadim. Ben parmak ve nefes egzersiziyle yendim. Parmak (veya herhangi bir sey) sokarken düzgün nefes alip vermenin, kendini rahat birakmanin nekadar önemli oldugunu anladim. Bu sayede, parmagi nasil sokuyorsam pnsde öyle sokucam diyerek ben üstte kendim sokdum, zorlandigim yerde durdum derin nefes aldim.. böyle böyle girdi canim.
Ben üstte hakimiyet sağlayamıyorum alttada bacamığı tam acamıyorum bacağım omuZda denicem inş yenerim canım bende pomad alcam inş uyuşnca daha iyi olur belki
Maşallah ne güzel canım aynen bende denicdm hep inş yendim bebeğim olcak yazcambende ilk iki iliskide uyusturdum.
canim dene, bol bol dene, denemeye cekinmedigin sürece bu is olur. ben hep denemekden kactim 3 yilim gidiyordu neredeyse son anda kurtuldum
Maşallah ne güzel canım aynen bende denicdm hep inş yendim bebeğim olcak yazcam
Yok canım o nasıl bişey meniyi şırıngayla çekip vajinaymı sıkmak lazım
Teşekğrler cnmEvet forumda gordum arama motorunda aratincada bu sitedeki o konuya yonlendiriyor bi oku istersen canim
Ne güzl annesin cnm ya ya nasıl hamile kaldın banada söylermsn bnde istyrmArkadaşlar merhaba yeni katıldım ama sayfadaki yorumları hep okudum takip ettim benim sorunum 37 haftalik hamileyim ve vajinusmusum doktor haftaya gün verdi sezaryan icin epudral olacak alttan muayene yok ama sonda takiyolarmis ve takılması gerekiyormuş çok korkuyorum varmı böyle tecrübe yaşayan yardım edin bana
Sontadan korkma canım hiç anlamdan tekıyorlar hisstmiyrsn kardeşmde ondan korkuyrdu anlamdn oluyr desiArkadaşlar merhaba yeni katıldım ama sayfadaki yorumları hep okudum takip ettim benim sorunum 37 haftalik hamileyim ve vajinusmusum doktor haftaya gün verdi sezaryan icin epudral olacak alttan muayene yok ama sonda takiyolarmis ve takılması gerekiyormuş çok korkuyorum varmı böyle tecrübe yaşayan yardım edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?