- 31 Mayıs 2017
- 131
- 81
- 18
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.501
ben hiç korkacağımı düşünmezdim. aslnda hala ciddi bir korkum yok ama nedense olmadı . ben de tek parmak yapabiliyorum ancak hemen pes ediyorum. yazdıklaırnızı okumakla yetiniyorum. işten eve gidince yorgunluk çöküyor sonra araya regl dönemi giriyor falan derken 1,5 yıl oldu. sinirlerim bozulmaya başladı arrtk.
merhaba :) sen birde alta olmayi dene inan daha kolay oluyor tam girecegi zama kaslarini birak hemen giriyor hic anlamiyorsun bile. ister istemez kaslari kastigimiz icin girmiyordu :) zaten korkuyuds yenmissin ondan alta olmayi dene cok kolaylik inan banaKizlar, yani yenenler.. Ben esimle iliskiye girebiliyorum esimde bosalmada oluyor, ama nedense 3. denemede uyusturucu krem birakmistim, ondan sonra hepsini sokamadim yarisi giriyor, yarisiyla bosaliyor esim, ama ben hepsi girsin istiyorum.. ben üstte oluyorum hep, altta olmakdan, kontrolu kaybetmekden korkuyorum. Napmaliyim bir fikri olan varmi acaba? Ve istek olsa sanki daha kolay olucak ama tedirginlik istegi kaybettiriyor
Bende yari yenmiş biri olarak size sormak istiyorum altta olunca penisin yarısı giriyor çok mu kasıyorum acaba devamı gelmiyor yana kayıyorum ne önerirsiniz girişte girmeden biraz acıyor bi de bacakları iki tarafa açıyorum bazen de eşin beline ama doğru açıyı ayarlayamadık tavsiyelerinizi sormak istiyorum tamamen yenmek istiyorum ben demerhaba :) sen birde alta olmayi dene inan daha kolay oluyor tam girecegi zama kaslarini birak hemen giriyor hic anlamiyorsun bile. ister istemez kaslari kastigimiz icin girmiyordu :) zaten korkuyuds yenmissin ondan alta olmayi dene cok kolaylik inan bana
Cok aytintili yazmissiniz, tesekkürlerSelam kızlar ben yaklaşık 8 aylık evliyim bundan iki ay önce kadar siteye hep yazdım , biktim artık olmuyor diye yazdığım , çözüm aradığım zamanlar çok oldu .
Sonra eşimle birlikte doktora gitmeye karar verdik. Bir doktor buldum . Fiyatı da 3.500 civarı idi. Gitmeye başladım. Yaptığı çok bir şey yoktu . İlk seans konuştu sorular sordu , bir tramva varmı ben de diye onu çözmeye çalıştı . İkinci gidisimde eşimle gelmemi istedi , beraber gittik . Vajinusmus ile alakalı bilgiler verdi maketler ile . Ve bir kaç video izletti. Üçüncü gidisimde kremle ve bolca yağla egzersiz yaptı , beni rahatlatarak oraya sırası ile dilator soktu. Aslında bir nevi bak görüyormusun rahat olunca herşey nekadr da rahat oluyor izlenimi verdi bana . Baya gevşetti.
Ama doktordan geldikten sonra deneme rağmen yine başarılı olmadım . Doktoruma ulaşmak için mesaj attım , ama malesef ulaşabilmem dört günü mi aldı . Normalde fiyat seans vs. İçin hemen o gün dönüş yapıyordu . Benim de bu sürede iyice moralim bozuldu , güvenim gitti.
Araya bir de regl girdi . Sonra bir gün eşim zorladı birden benim haberim yokken (normalde yedi aydır hiç zorlamamisti) ve o an aslında acı hissetmedim ama bağırdım birden . Neyse bir şekilde atlattık . Sonra ertesi gün sakin kafayla düşündüm . Ya dedim hiçbir acı yoktu orada , niye bağırdım . Tamamen kendimi sartlamak ile alakali. Bir sonraki denemede çok relakstim, yatağın ucuna yattım esimde ayakta bana doğru eğildi . Bol yağ ile penisin girişini dayadı . Dedim ki şimdi sen dur . Ben alacağım . Nefesimi ayarlayarak yavaş yavaş aldım içime. O an biraz panikliyecek olsam , herşey çok normal , sıradan , şartlama kendini acıma olmayacak gibi kendimi motive ettim . Ve oldu herşey ..
Olabildiğince destek olmak için yazıyorum buraya . Amacım ne kadar kolay ve rahat olabileceğini anlatmak. Ben de buradan başarı hikayelerini okuduğum da bir güven geliyordu çünkü.
Son olarak birkaç tavsiye ,
*Ben de doktora giderken egzersiz yaptım parmak vs. Evet parmak giriyor yavaş yavaş faydası da oluyor ama şunu söyleyebilirim ki arkadaşlar , parmak çok daha rahatsız ediyor ama penis girişi okadar rahatsız edici değil .
* Doktora gitmeyi tavsiye edebilirim , ama kesinlikle iyice araştırılmalı diye düşünüyorum . Çok fazla kazanç dönüyor bu işten . Ve yapılan doğru düzgün birşey yok. Evde hiç başarılı olamıyorsaniz doktor arayısina girebilirsiniz bence. Yoksa evde bir iki parmak egzersizi sonra bolca yağ ve bir iki deneme ile olup bitiyor bile.
* İlk denemeler de emla kremdeneyebilirsiniz. Uyuşturuyor hafif orayı . Çok az şekilde içine sürüyorsunuz . Az bir yanma oluyor normal.
* Bu madde çok önemli !!!!
Doğru giriş yapılması lazım . Yani şöyleki görseller de de vajinusmus diye arattiginiz zaman göreceksiniz , penisin biraz aşağıya doğru eğimli olması lazım . Diğer türlü olunca boşluğa girmiyor . Bir yerlere degiyor , busefer acı hissediyoruz . Aslında en önemli mesele bu. Doğru yere , doğru şekilde giriş .
Olabildiğince anlaşılır ve açık yazmaya çalıştım , umarım herkes en kısa zamanda bu sıkıntısından kurtulur . Ve herşey çok güzel olur
önce sunu diyim esli denemeyi ara vermeden arka arkaya yapin olur bide biz kadinlar penisin ta girdigini anlamiyoriz ben hep soruyodum girdimi girdimi diye esimde evet diyordu hic anlasilmiyor ama o yüzden oraya takilma coook cok rahat ol kaslarini rahatla delik kendiliginden aciliyor sonra bi baktin hepsi girmis siz zaten cogunu yenmissiniz bile :) giris aslinda acimiyor sirf kasmakdan aciyor ve bacaklari acip kendine dogru cek dizleri katlayip umarim anlatabildimBende yari yenmiş biri olarak size sormak istiyorum altta olunca penisin yarısı giriyor çok mu kasıyorum acaba devamı gelmiyor yana kayıyorum ne önerirsiniz girişte girmeden biraz acıyor bi de bacakları iki tarafa açıyorum bazen de eşin beline ama doğru açıyı ayarlayamadık tavsiyelerinizi sormak istiyorum tamamen yenmek istiyorum ben de
Ramazandan dolayı arka arkaya yapmak pek mümkün değil de :)önce sunu diyim esli denemeyi ara vermeden arka arkaya yapin olur bide biz kadinlar penisin ta girdigini anlamiyoriz ben hep soruyodum girdimi girdimi diye esimde evet diyordu hic anlasilmiyor ama o yüzden oraya takilma coook cok rahat ol kaslarini rahatla delik kendiliginden aciliyor sonra bi baktin hepsi girmis siz zaten cogunu yenmissiniz bile :) giris aslinda acimiyor sirf kasmakdan aciyor ve bacaklari acip kendine dogru cek dizleri katlayip umarim anlatabildim
evet dogru ramazandan dolayi zor ama ben inaniyorum birdahakinde yeniceksin tam :)) sen yeterki kendini birak bak nasil acilcak orasi :)Ramazandan dolayı arka arkaya yapmak pek mümkün değil de :)
Deniyoruz ara sıra tam girmiyor ona takildim ben de ve tamamen girmediği müddetçe kendimi yenmiş sayamıyorum bi türlü
hayir kesme ümidiniKızla ben ümidi kestim bir an önce hamile kalmam lazım az önce afedersiniz ama eşim üste ben sırtım dönük sürtünme ile boşaldı bilerek öyle istedim öylede hamile kalınabiliyormuş sizce tutarmı
tebrik ederim cok sevindim :)Selam kızlar ben yaklaşık 8 aylık evliyim bundan iki ay önce kadar siteye hep yazdım , biktim artık olmuyor diye yazdığım , çözüm aradığım zamanlar çok oldu .
Sonra eşimle birlikte doktora gitmeye karar verdik. Bir doktor buldum . Fiyatı da 3.500 civarı idi. Gitmeye başladım. Yaptığı çok bir şey yoktu . İlk seans konuştu sorular sordu , bir tramva varmı ben de diye onu çözmeye çalıştı . İkinci gidisimde eşimle gelmemi istedi , beraber gittik . Vajinusmus ile alakalı bilgiler verdi maketler ile . Ve bir kaç video izletti. Üçüncü gidisimde kremle ve bolca yağla egzersiz yaptı , beni rahatlatarak oraya sırası ile dilator soktu. Aslında bir nevi bak görüyormusun rahat olunca herşey nekadr da rahat oluyor izlenimi verdi bana . Baya gevşetti.
Ama doktordan geldikten sonra deneme rağmen yine başarılı olmadım . Doktoruma ulaşmak için mesaj attım , ama malesef ulaşabilmem dört günü mi aldı . Normalde fiyat seans vs. İçin hemen o gün dönüş yapıyordu . Benim de bu sürede iyice moralim bozuldu , güvenim gitti.
Araya bir de regl girdi . Sonra bir gün eşim zorladı birden benim haberim yokken (normalde yedi aydır hiç zorlamamisti) ve o an aslında acı hissetmedim ama bağırdım birden . Neyse bir şekilde atlattık . Sonra ertesi gün sakin kafayla düşündüm . Ya dedim hiçbir acı yoktu orada , niye bağırdım . Tamamen kendimi sartlamak ile alakali. Bir sonraki denemede çok relakstim, yatağın ucuna yattım esimde ayakta bana doğru eğildi . Bol yağ ile penisin girişini dayadı . Dedim ki şimdi sen dur . Ben alacağım . Nefesimi ayarlayarak yavaş yavaş aldım içime. O an biraz panikliyecek olsam , herşey çok normal , sıradan , şartlama kendini acıma olmayacak gibi kendimi motive ettim . Ve oldu herşey ..
Olabildiğince destek olmak için yazıyorum buraya . Amacım ne kadar kolay ve rahat olabileceğini anlatmak. Ben de buradan başarı hikayelerini okuduğum da bir güven geliyordu çünkü.
Son olarak birkaç tavsiye ,
*Ben de doktora giderken egzersiz yaptım parmak vs. Evet parmak giriyor yavaş yavaş faydası da oluyor ama şunu söyleyebilirim ki arkadaşlar , parmak çok daha rahatsız ediyor ama penis girişi okadar rahatsız edici değil .
* Doktora gitmeyi tavsiye edebilirim , ama kesinlikle iyice araştırılmalı diye düşünüyorum . Çok fazla kazanç dönüyor bu işten . Ve yapılan doğru düzgün birşey yok. Evde hiç başarılı olamıyorsaniz doktor arayısina girebilirsiniz bence. Yoksa evde bir iki parmak egzersizi sonra bolca yağ ve bir iki deneme ile olup bitiyor bile.
* İlk denemeler de emla kremdeneyebilirsiniz. Uyuşturuyor hafif orayı . Çok az şekilde içine sürüyorsunuz . Az bir yanma oluyor normal.
* Bu madde çok önemli !!!!
Doğru giriş yapılması lazım . Yani şöyleki görseller de de vajinusmus diye arattiginiz zaman göreceksiniz , penisin biraz aşağıya doğru eğimli olması lazım . Diğer türlü olunca boşluğa girmiyor . Bir yerlere degiyor , busefer acı hissediyoruz . Aslında en önemli mesele bu. Doğru yere , doğru şekilde giriş .
Olabildiğince anlaşılır ve açık yazmaya çalıştım , umarım herkes en kısa zamanda bu sıkıntısından kurtulur . Ve herşey çok güzel olur
Evet çokkhayir kesme ümidinikendini cokmu kasiyorsun?
ayyyy tamamen ayni durumdayim! Ben üstte oluyorum hep, altta olmakdan cok cok korkuyorum, bosu bosuna kasmiyayim simdi yenmisken diye denemiyorum onu simdilik.. Ama bendede sadece yarisi giriyor, fazlasini sokmaya calistiginda buyuk bir aci hissediyorum.. bilmiyorum mantar oldum o yüzdenmi, daha önceden iki kez tamamini almistim, gerci uyusturucu kullanmistim orda ama.. bilemedim. Bende sen gibi kendimi tamamen yenmis sayamiyorum hepsini almadan. Esim öyle yarim yarim bosaliyor simdilik, mantardan olmuyor dedimRamazandan dolayı arka arkaya yapmak pek mümkün değil de :)
Deniyoruz ara sıra tam girmiyor ona takildim ben de ve tamamen girmediği müddetçe kendimi yenmiş sayamıyorum bi türlü
ayyyy tamamen ayni durumdayim! Ben üstte oluyorum hep, altta olmakdan cok cok korkuyorum, bosu bosuna kasmiyayim simdi yenmisken diye denemiyorum onu simdilik.. Ama bendede sadece yarisi giriyor, fazlasini sokmaya calistiginda buyuk bir aci hissediyorum.. bilmiyorum mantar oldum o yüzdenmi, daha önceden iki kez tamamini almistim, gerci uyusturucu kullanmistim orda ama.. bilemedim. Bende sen gibi kendimi tamamen yenmis sayamiyorum hepsini almadan. Esim öyle yarim yarim bosaliyor simdilik, mantardan olmuyor dedim
Ramazandan dolayı arka arkaya yapmak pek mümkün değil de :)
Inşallah teşekkür ederim:)evet dogru ramazandan dolayi zor ama ben inaniyorum birdahakinde yeniceksin tam :)) sen yeterki kendini birak bak nasil acilcak orasi :)
Ben de hiç üstte yapamıyorum altta ise yarısı giriyorayyyy tamamen ayni durumdayim! Ben üstte oluyorum hep, altta olmakdan cok cok korkuyorum, bosu bosuna kasmiyayim simdi yenmisken diye denemiyorum onu simdilik.. Ama bendede sadece yarisi giriyor, fazlasini sokmaya calistiginda buyuk bir aci hissediyorum.. bilmiyorum mantar oldum o yüzdenmi, daha önceden iki kez tamamini almistim, gerci uyusturucu kullanmistim orda ama.. bilemedim. Bende sen gibi kendimi tamamen yenmis sayamiyorum hepsini almadan. Esim öyle yarim yarim bosaliyor simdilik, mantardan olmuyor dedim
Olur canım ama ben rahatım korku da yok ama tan girmiyor dilatorle genişlettim hepsi sonuna kadar giriyor ama penisin sadece yarısıistersen özelden yazisalim birbirimize destek oluruz canim. Bence kasin bulundugu yer bizde birazcik yukarida, o yüsden yarisi giriyo ama kasinca fazlasi giremiyor.. bilemedim baska ne olabilir. ve nezaman rahatlicam ben yaa.. herseferinde korku ile gidiyorumbir türlü normal insanlar gibi yapamadim su isi
Canım dördüncüyu çalışabildin miOlur canım ama ben rahatım korku da yok ama tan girmiyor dilatorle genişlettim hepsi sonuna kadar giriyor ama penisin sadece yarısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?