Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızla ben ümidi kestim bir an önce hamile kalmam lazım az önce afedersiniz ama eşim üste ben sırtım dönük sürtünme ile boşaldı bilerek öyle istedim öylede hamile kalınabiliyormuş sizce tutarmı

Ramazandan dolayı arka arkaya yapmak pek mümkün değil de :)
Deniyoruz ara sıra tam girmiyor ona takildim ben de ve tamamen girmediği müddetçe kendimi yenmiş sayamıyorum bi türlü

Deniyoruz ara sıra tam girmiyor ona takildim ben de ve tamamen girmediği müddetçe kendimi yenmiş sayamıyorum bi türlü
evet dogru ramazandan dolayi zor ama ben inaniyorum birdahakinde yeniceksin tam :)) sen yeterki kendini birak bak nasil acilcak orasi :)

tebrik ederim cok sevindim :)

ayyyy tamamen ayni durumdayim! Ben üstte oluyorum hep, altta olmakdan cok cok korkuyorum, bosu bosuna kasmiyayim simdi yenmisken diye denemiyorum onu simdilik.. Ama bendede sadece yarisi giriyor, fazlasini sokmaya calistiginda buyuk bir aci hissediyorum.. bilmiyorum mantar oldum o yüzdenmi, daha önceden iki kez tamamini almistim, gerci uyusturucu kullanmistim orda ama.. bilemedim. Bende sen gibi kendimi tamamen yenmis sayamiyorum hepsini almadan. Esim öyle yarim yarim bosaliyor simdilik, mantardan olmuyor dedim

istersen özelden yazisalim birbirimize destek oluruz canim. Bence kasin bulundugu yer bizde birazcik yukarida, o yüsden yarisi giriyo ama kasinca fazlasi giremiyor.. bilemedim baska ne olabilir. ve nezaman rahatlicam ben yaa.. herseferinde korku ile gidiyorum bir türlü normal insanlar gibi yapamadim su isi

Ben de hiç üstte yapamıyorum altta ise yarısı giriyor

Olur canım ama ben rahatım korku da yok ama tan girmiyor dilatorle genişlettim hepsi sonuna kadar giriyor ama penisin sadece yarısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…