- 28 Nisan 2018
- 44
- 40
- 18
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.721
Tebrik ederim. Aynen bende öyle yendim eşim ustteykn hatta aparatları bile eşim çalıştırdı.Kızlar meraba bende gecen akşam tamamen aldım eşiminkini galıba yendım bu rahatsızlıhı :) Nefes alıp nefes vermek cok işime yaradı tavsıye ederım bıde ben gozlerımı kapadım oyle eşim girdı gormemek daha rahatlatıyor ınsanı gorunce stres yapıodum...
3 ay sonra düğünüm var canım nişanlıyım. Geçmişte teyzeler yengeler etraftaki insanlar çok kafamı karıştırdı korkuttular. Sanki orda delik yokmuş girmezmiş gibi geliyor. Orası kapalı duvar gibi hissediyorum hep. Halbuki hafif bir ıkınma hareketiyle aynada gördüm deliği. Ben kasmadığım sürece acı olmaz rahatça girer dmi ? Bebe yağı önerir misin peki ? Ve aşağı yöne doğru mu girmeli eşim ?Ya canım acı yok ne acısı sadece ilk girişte bir baskı o kadar o da dediğin gibi geçmişten kalan izlerden dolayı şuan bu mesajına karşılık yazdım bunları hangi durumda olduğunu bilirsem daha çok yardımcı olabilirim.. uzun zamandır girmiyordum ama bu konu halaa aktif hep aktif Allah hepinizin yardımcısı olsun o zor günler geçiyor önemli olan eş desteği kendine güven
Yaa canımm acı hissettin mi hiç nolur söyleKızlar meraba bende gecen akşam tamamen aldım eşiminkini galıba yendım bu rahatsızlıhı :) Nefes alıp nefes vermek cok işime yaradı tavsıye ederım bıde ben gozlerımı kapadım oyle eşim girdı gormemek daha rahatlatıyor ınsanı gorunce stres yapıodum...
Açık soruyprum ama hangi pozisyonda yendiniz acsbaYaa canımm acı hissettin mi hiç nolur söyle
Acı yok denılecek kadar az o da sadece baskı hissi biz onu acı sanıyoruz canım. Bol nefes alıp verın ve kendınızı eşinize teslim edin gözlerı kapatın herseyı o an unutun ve ben alttaydım eşim üstteydı o şekilde yendımYaa canımm acı hissettin mi hiç nolur söyle
Hadi yaa. Nasıl yaptın spreyle anlatabilir misin?canim ne egzersize ne denemeye gerek yok.ben vemcaine sprey ile hallettim.hemde deneme vs olmadan tek seferde.ben yaptıysam herkes yapar.şuan 8 aylık bebeğim varbeni dinle insallah seninde olacak
Nasıl teşekkür etsem az ya çok çok teşekkür ederim..Acı yok denılecek kadar az o da sadece baskı hissi biz onu acı sanıyoruz canım. Bol nefes alıp verın ve kendınızı eşinize teslim edin gözlerı kapatın herseyı o an unutun ve ben alttaydım eşim üstteydı o şekilde yendım
Rica ederım ne demek canımNasıl teşekkür etsem az ya çok çok teşekkür ederim..
Bide burda ıkınma hareketini öğrendim. Ikındıkça (çok afedersiniz ama) o delik açılıyor ve kendimizi kasamıyormuşuz daha kolay giriyormuş bu doğru mu?Rica ederım ne demek canım
Ikınma dedığin kegel egzersizi ama bunu doğru yapman lazım poponu sıkman gerek ve kaslarını gevsetmen lazım ama nefes egzersızı en iyisi ben nefes egzerzısıyle yendımBide burda ıkınma hareketini öğrendim. Ikındıkça (çok afedersiniz ama) o delik açılıyor ve kendimizi kasamıyormuşuz daha kolay giriyormuş bu doğru mu?
Ben o kadar parmak egzersızı yaptım hiç bir zarar vermedi hatta aynı anda 3 parmak bırden aldim içime gene bişey olmadı ilişki yasadım gene zar patlamadı :)Parmak egzersizi zara zarar veriyor mu acaba??
Neden canim agri tam olarak nerde ve nasil.ben yendikten 2 ay sonra falan almaya başlamıştımArkadaslar. ben yeneli 5 ay oldu. Ama hala agrim var. Hic tat alamiyorum. Bir türlü hosuma gitmiyor. Bana özelden lütfen yardimci olun. Vajinismusu 3 sene sonra yendigime cok sevinmistim.
Canim mrb bende vajiismusu yeneli 3 gun oluyor bn hep esim altta ben onun ustunde teknigiyle yapiyorum nefes alirken cikip verirken girjyor hic aci olmuyor nekdar basitmis 7 ayim çöp olmus istersen ozeldende yazablrsn cnm elimden geldgince yardimci olurumArkadaşlar ben parmak egzersizi yapabiliyorum,dilator set aldim her boyunu alabiliyorum eşli denemede pns tam alabiliyorum ama affedersiniz gelgitte cok kasiliyorum,sanki eşim kontrolünü kaybedecekmiş gibi hissediyorum ve bacaklarim çok kasiliyor. Bu hangi asama?rahat olmaliyim evet ama olamiyorum Yardiminiza cok ihtiyacim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?