Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Parmak veya dilator ile Egzersiz yaparak. Başta parmak ile dene olmuyorsa zaman kaybetmeden dilator ile Egzersiz yap.
Parmakla daha mı zor? Parmakla yapınca bir yerden sonra gitmiyor yol yok gibi zorlayınca acıyor, bu dilatörle yaparken de bu kadar sıkıntı yapıyor mu? Dilatör daha mı rahat kayar?

Parmakla daha mı zor? Parmakla yapınca bir yerden sonra gitmiyor yol yok gibi zorlayınca acıyor, bu dilatörle yaparken de bu kadar sıkıntı yapıyor mu? Dilatör daha mı rahat kayar?

Ben yapamadım parmakla. Hic birsey sokamazken Dilatorle rahat yaptım. Parmağı yarısına kadar yapabiliyorsan dilatorle rahat yaparsın.

Kızlar merhaba. 10aylık evliyim. Aylar önce burdan okuyup dilatör seti ve uyuşturucu kremleri almıştım. Ara ara denemeler yaptım ve 3üncü boya kadar aldım(Parmak egzersizi yapamıyordum çünkü oraya dokunamıyordum). Önce kremleri sürüyorum ardından sırasıyla 1inci boy 2inci boy olarak çalışmaları yapıyorum. Fakat iş hayatım çok yoğun olduğu için ve egzersizleri 1-2 saat yapmam gerektiği için 1 gün yapıyorsam 2 ay bidaha yapamıyorum fırsatım olmuyor. Çocuk istemeye başladık ama malum ben egzersizleri yapmaya fırsat bulamıyorum. Ama artık kafaya koydum kayınvalideme, misafirliğe, annemlere vs artık gitmiycem ve bu egzersizleri yapıcam. Evlendiğimizin ilk zamanları denemeler yaparken ben üstte olduğumda ucu da olsa alabiliyordum. Alttayken hiç açamıyorum bacaklarımı. Size sorum şu. Tamamen bırakmadan çalışmalara başlamayı kafama koydum ya, tam olarak kaçar saat ve kaç gün çalışıp eşli denemeye geçmeliyim? Bir de benim üstte olduğum pozisyonda eşimle yüz yüze mi yoksa ona sırtım dönük mü olmalı? Açık sordum kusura bakmayın

Yuzyuze olman gerekiyor sırtın dönük rahat edemeyebilirsin ilk için bak canım çok güzel ilerlemissin egzersizlerde uyumadan önce giyin süslen seksi biseyler giy egzersizini yap 1 2 saat yapmana gerek yok abartma yarım saat yap yeter 3. Aparatı yap 4 üde yap korkma çok fark yok aralarında sonra eşini yanına cagir zaten giyinip suslendigin için oda hemen istekli olacaktır bu arada şurayı atladim ilişki esnasında sen üstte olacagin için aparatına o şekilde çalış yani sanki sen üstteymissin gibi anladın mi? Neyse eşini çağırdın geldi diyelim üste çıktın aynı aparat yapar gibi onuda öyle düşün şuan söyleyeceğim şey çok önemli mutlaka yap " deriiiiiiiiin bir nefes al ve nefesini verirken otur bak burası önemli nefesini verirken oturacaksin " tikandigin yerde bekle sakın cikma sonra yine deriiiiiiiiin nefes al verirken kaldığın yerden devam et bide bakmışsın ki olmuş bitmiş hiç korkma korkulcak bişey yok Allah yardımcın olsun

İşte acıyor dediğin yer aslında az daha sabretsen olup bitecek yer ve olunca diyeceksin ki ben bunca zaman bunun için mi acı çekmişim? Bak kardeşim az önce bir arkadaşa daha yazdım ama önemli bir nokta hangi pozisyonda yapıyorsun bilmiyorum ama hiç farketmez o tikandigin yerde yani yarısında kaldığın yerde çıkma kal orda ve deriiiiiiince bir nefes al ve nefesi verirken otur yada eşin girsin ben oturma pozisyonunda yenmistim ve bu nefesle isim kolay gitmişti

Ya canım acı yok ne acısı sadece ilk girişte bir baskı o kadar o da dediğin gibi geçmişten kalan izlerden dolayı şuan bu mesajına karşılık yazdım bunları hangi durumda olduğunu bilirsem daha çok yardımcı olabilirim.. uzun zamandır girmiyordum ama bu konu halaa aktif hep aktif Allah hepinizin yardımcısı olsun o zor günler geçiyor önemli olan eş desteği kendine güven

Çok teşekkür ederim canım. Tamamdır nefesi unutmuyorum. Akşam saat 7’de eve geliyorum. Yemek ev işi vs derken saat 10’u buluyor. Her gün yarım saat yaparsam dediğin gibi çözerim ben bu işi. Ben normal pozisyonda yapıyordum egzersizi eşli denemede olacağım pozisyonda yapmam gerek egzersizi. Demek ki orda hata yapıyormuşum. Çok sağol canım. Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah. Fizikselden daha çok psikolojik olarak yıpratıyor insanı...

Canım peki çocuğun oldu mu bu 13 sene icerisinde

Kızlar merhaba ben 1bucuk yıllık evliyim kendimi hep vajinusmus sandım fakat aslında hiç kendimi kasmıyordum buradaki hikayelerle benzer yanım yoktu ama yine de olmuyorsun bir türlü girmiyordu sonra doktora gittim ama kızlık zarımın kalın ve etli olduğunu ilişkide zor olacağını çok almayacağını söyledi hymenektomi ameliyatı ile alabiliriz daha rahat olur dedi vajinusmus değilsin dedi ameliyat 1200 tl özel hastaneye gittim iki tane ikisi de aynı şeyi söyledi ne yapsam karar veremiyorum allah AŞkına bi yardım edin

Ben yapamadım parmakla. Hic birsey sokamazken Dilatorle rahat yaptım. Parmağı yarısına kadar yapabiliyorsan dilatorle rahat yaparsın.
Ya ümitlendim şimdi, ramazan dolayısıyla ben çalışmalarıma ara verdim. Bir yerden sonra gitmiyordu, serçe parmağımın yarısını sokabilmişliğim var. Dilatör alayım o zaman. Kızlık zarı hangi boy aparattan sonra tehlikeye giriyor peki?

Aynen canım bugün denemeye çalış bakalım haber ettt

canim ne egzersize ne denemeye gerek yok.ben vemcaine sprey ile hallettim.hemde deneme vs olmadan tek seferde.ben yaptıysam herkes yapar.şuan 8 aylık bebeğim varbeni dinle insallah seninde olacak

canim ne egzersize ne denemeye gerek yok.ben vemcaine sprey ile hallettim.hemde deneme vs olmadan tek seferde.ben yaptıysam herkes yapar.şuan 8 aylık bebeğim varbeni dinle insallah seninde olacak

Evetttttt aynı spreyle bende dün akşam hallettim doktora gittim tek seansları biraz zorlandım kastım ama oldu

3 AY SONRA GELİN OLUYORUM. NİŞANLIM ANLAYIŞLI DAHA ŞİMDİDEN HER KONUDA HEP DESTEĞİNİ GÖRDÜM ALLAH ONDAN RAZI OLSUN 1 KERE SESİNİ YÜKSELTMEDİ. EVLENİNCE DE BÖYLE OLURSA EŞİM DEĞİŞMEZSE BU SIKINTIYI ATLATIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SİZİN DE DESTEKLERİNİZ ÇOK ÖNEMLİ. BURDA YAZILANLARI OKUDUKÇA RAHATLIYORUM YA YEMİN EDERİM BÖYLE BİR TERAPİ YOK. ÇOK DAHA KÖTÜYDÜM. EN AZINDAN ORDAN BEBEK BAŞININ BİLE NASIL ÇIKTIĞINI DÜŞÜNMEMİ SİZLER SÖYLEDİNİZ. ÇOK DAHA VAHİMDİ DURUMUM YANİ ANLİYCAĞIN CANIM. ACIDAN ZİYADE ORAYA BİŞEY GİRMİYCEKMİŞ GİBİ Bİ KORKU ASLINDA. BAKIYORUM ÇİZGİ GİBİ YANİ BU NEREYE GİRECEK ALLAHIM ÇILDIRICAM YA

Kızlar meraba bende gecen akşam tamamen aldım eşiminkini galıba yendım bu rahatsızlıhı :) Nefes alıp nefes vermek cok işime yaradı tavsıye ederım bıde ben gozlerımı kapadım oyle eşim girdı gormemek daha rahatlatıyor ınsanı gorunce stres yapıodum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…