Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Peki fiyatı nedir ve içine zararı yoktur dimi inşallah olur ya yarısında bırakmak çok zor her gece demiyorum artık herkes benek bebek diyo daha yapmadım ki ne bebeği diyemiyosun piskoljm alt üst bitsin artık Allah hepimize yardım etsin

Ama kan gelmedi ondan sonra bida deneyenedimcok acıdı nasıl yencem ben ya egsersiz olmadan yenmek şstyrm suan 1hafta var regl olmama cok hassas orası sancımda var

Güzelim kan gelcek diye birsey yok, bende sadece toz pembe seklinde geldi öyle, bazende hic gelmiyor
Mesela ablamda hic gelmemis o zarina bagli esnek ise gelmiyor..
Burda ve kendimden bildim kadar egsersizlernen yeniliyo bu vajinismus beyinden korkuyu atman icin kendini tanimalisin, o süzdende parmak veya alet ile denemelisin.
Rabbim yardim etsin

DOKUZ SENE GEÇMİŞ AMA BEN YENİ EVLENİCEM 3 AYIM VAR NOLUR BANA ANLATIN YARDIM EDİN. YA ORAYA BİŞEYİN GİREBİLCEĞİNİ DÜŞÜNEMİYORUM GİRMEZMİŞ GİBİ GELİYOR YA NOLUR YARDIM EDİN NE YAPMAM GEREKİR KORKUYORUM..

CANIM NOLUR BANA DA YARDIM ET ALLAH RIZASI İÇİN. O KADAR BÜTÇEM YOK. YA BUNUN İLLAKİ Bİ TAKTİĞİ Bİ BEYNİ RAHATLATACAK BİR TÜYOSU BİŞEYSİ VARDIR.. NOLUR YARDIM EDİN.. EVLİLİKTEN SOĞUMAK İSTEMİYORUM..

NOLUR BANA DA YARDIM EDİN.. KENDİMİ KASMADIĞIM SÜRECE ACI ÇEKER MİYİM ? VE NASIL BEYNİME HÜKMEDEBİLİRİM NASIL RAHATLATABİLİRİM ? ZAMANINDA BEYNİMİZİ YIKADILAR BÜYÜKLERİMİZ. ŞİMDİ UĞRAŞ DUR.

ACI OLUYOR MU İLK GİRİŞTE KENDİMİ KASMAKTAN VE ACI ÇEKMEKTEN KORKUYORUM BEYNİMİ NASIL RAHATLATABİLİRİM ?

Herkese merhaba;
Murat Ulusoy'a giderken kendime bir söz vermiştim ve bu yoldan mutlu dönersek bende birçok kişiyi yüreklendirmek için yazacaktım.
2,5 yıllık evliyim. En büyük şansım eşim ve onun bu konudaki sabrı ve desteğiydi. Kimselerle paylaşmadan kendi içimizde 2 yıl bu problemle yaşadık, pozisyon denemeleri, denemeler ve denemeler.. Yoğun iş temposu ve sürekli olumsuz biten denemelerden dolayı deneme sayılarımız azalmıştı, bir evi paylaşan iki arkadaş gibi yaşıyorduk, hiçbir zaman ciddi anlamda ayrılık düşünmedik, hayal kırıklığı olduğu o anlarda kafalarımızı duvarlara vuracak kadar sinir anları dışında.. Bu iki yıl dünyayı gezdik diyebilirim, çok yedik, çok yer gördük ve eğlendik, ilişkimizin temeli 5 yıl süren sevgililiğe dayanıyordu ve sağlamdı, fakat baktık ki artık bebek istiyoruz, ve temelinde aslında mutsuzuz.
Kadın doğum doktoruma gittim, doktor bile zor kontrol yapabiliyordu inanılmaz kasılıyordum ilk söylediği neden daha önce gelmedin bu kadar zaman bekledin haklıydı eşim ve benim en büyük pişmanlığımız neden bu kadar erteleyişimiz ve hep kendi kendimize çözeceğimize inanışımız, doktor alkol kullanıp kullanmadığımı sordu, kullanmıyordum. Kullanıyor olsam belki bir kadehle rahatlatacaktı, reçetesiz verilmeyen el altında antidepresan verdi banamısın demedi ve yine gittim, henüz kızlık zarım bozulmamıştı, doktora yalvardım müdahale edin belki işimiz kolaylaşır diye, ve aparatla doktor müdahale etti kanamam oldu, fakat eşimle cinsel ilişkimize hiç faydası olmadı çünkü engel zar değil psikolojimdi, doktorum Kuşadasında Murat Ulusoy'un tedavisi olduğundan bahsetti ağlamaya başladım. Allahım dedim seanslar sürecek bir tedaviye mi gireceğim ve asla inanmıyordum o seanslara, o kadar mutsuzdum ki kulaklarım tıkandı seanslar sürecek bir tedavi olarak yorumladım o an duymuyordum doktor bana neler anlatıyor.
Eve döner dönmez Murat beyi araştırdım bilgisayar başında, blogları çok takip eden ve okuyan biri değildim, fakat bu konu hakkında ve Murat bey hakkında ne çok şey yazılmıştı kadınlar kulübünde, ardı ardına okudum hepsini, kendimi yalnız hissederken ne kadarda yalnız olmadığımı gördüm, ve mucizevi olan kısım 1,5 günlük tedavi oluşuydu, okuduklarım ardından inandım! Eşime kabul ettiğimi hemen gitmek istediğimi söyledim, birkaç telefon görüşmesi sonrası Murat bey ile randevulaştık, hemen o hafta sonu yola çıktık, ben Yüksek lisans eğitimini tamamlamış, ilime ve bilime saygı duyan bir bireyim, yola çıkarken ben zaten 1-0 öndeydim, herşeyden önce hipnoz tedavisine inanarak gittim.
Murat bey çok kibar bir beyefendi, sizi karşılaması rahatlatıyor. Önce hipnoz nedir anlatıyor ve örnek birkaç video gösteriyor, etkileniyorsunuz. Daha sonra 1,5 günlük tedaviyi aktarıyor, ve onaylıyorsanız imzalıyorsunuz ve tedaviye başlıyorsunuz.
Eşinizin sizi içeride televizyondan canlı izleyebileceği bir şekilde, özel odaya alıyor ve orada sizinle konuşuyor, hipnoz tekniğinin 1. adımı olarak, daha sonra eşinizle beraber muayene odası var ve oraya geçiyorsunuz, üzeriniz örtülü karşınızda ayna, eşiniz başınızda bekliyor, Murat bey genişlikleri farklı plastik aparatları jel ve kremle size veriyor, sırasıyla hepsini denetiyor ve içeriye almanızı istiyor ilk başta destek oluyor, sonra inanamıyorsunuz ki o plastikleri özel bölgenize değdiremezken kendi kendinize erkek cinsel organı gibi içinize alıyorsunuz, burada eşinizin desteği çok önemli, erkek doktor dememelisiniz, orada takılmamalısınız, bu hayatınız ve evliliğiniz için çok önemli, dinimizde de bu var çare erkek doktordaysa gidilebilir.
Daha sonra sizi kendi ayarladığınız otele yönlendiriyor ve deneme ödevler veriyor, kuş gibi olmuyorsunuz, çocuk oyuncağı gibi gelmiyor ilk başlarda bu sizin inancınızı sarsmasın, daha sonra hipnoz odasında birebir görüşme sonrası tedavi tamamlanıyor, unutmayın kendisi psikolog değil, geçmişiniz vs hiç konuşulmuyor sadece birkaç nokta atışı sorusu oluyor ve cevaplıyorsunuz. Evinize döndüğünüzde o plastik kitler sizin oluyor bir süre ödev veriyor pratik kazanmanız için, daha sonra onlara ihtiyacınız kalmıyor.
Zaten tekrar problem yaşarsanız bir telefon uzağınızda sizi tekrar tedaviye çağırıyor, ama bunun olduğunu hiç duymadım, gerek kalmıyor.
Maddi durumları yeterli olmayıp kredi çekip gidenleri duydum, inanın buna değer, çünkü eşinizle bu probleminiz varsa yediğiniz yemekte burnunuzdan geliyor tadı olmuyor.
Eşi tedavi sırasında doktor beyin müdahalesini kabul etmeyip yarım bırakanları da duydum, ayrılanları duydum yapmayın, çareyi de uzun seanslar sürecek yerlerde değil direkt burada arayın.
Murat Bey'den, bana onu öneren doktorumdan ve burada kendi hikayelerini tecrübelerini paylaşanlardan Allah gani gani razı olsun.
Murat beye gideli 5 ay olmuştur, hiç korunmadım, Allah aratmasın bebek istiyoruz, burada eğer birilerine yoldaş olduysam tek istediğim duaları..
Lütfen beklemeyin, evliliğinizde bu problemi yaşadığınız ilk aylarda hemen gidin, biz bir bakmışız 2 yıl geçmiş boşa giden yazık olan zaman..

Kopyala yapıltır paradan bahset burda dontor reklama yapmayın ya

Merhaba kızlar ben evleneli 7 ay oldu ilişkiye zor zahmet girdik ama çok kasılıyorum istek olmuyor her denememızde sanki azap gibi geliyor bu kasılmalardan nasıl kurtulabilirim lütfen yardımcı olun

Merhaba kızlar ben evleneli 7 ay oldu ilişkiye zor zahmet girdik ama çok kasılıyorum istek olmuyor her denememızde sanki azap gibi geliyor bu kasılmalardan nasıl kurtulabilirim lütfen yardımcı olun

Parmak veya dilator ile Egzersiz yaparak. Başta parmak ile dene olmuyorsa zaman kaybetmeden dilator ile Egzersiz yap.

Parmak veya dilator ile Egzersiz yaparak. Başta parmak ile dene olmuyorsa zaman kaybetmeden dilator ile Egzersiz yap.
Parmakla daha mı zor? Parmakla yapınca bir yerden sonra gitmiyor yol yok gibi zorlayınca acıyor, bu dilatörle yaparken de bu kadar sıkıntı yapıyor mu? Dilatör daha mı rahat kayar?

Parmakla daha mı zor? Parmakla yapınca bir yerden sonra gitmiyor yol yok gibi zorlayınca acıyor, bu dilatörle yaparken de bu kadar sıkıntı yapıyor mu? Dilatör daha mı rahat kayar?

Ben yapamadım parmakla. Hic birsey sokamazken Dilatorle rahat yaptım. Parmağı yarısına kadar yapabiliyorsan dilatorle rahat yaparsın.

Kızlar merhaba. 10aylık evliyim. Aylar önce burdan okuyup dilatör seti ve uyuşturucu kremleri almıştım. Ara ara denemeler yaptım ve 3üncü boya kadar aldım(Parmak egzersizi yapamıyordum çünkü oraya dokunamıyordum). Önce kremleri sürüyorum ardından sırasıyla 1inci boy 2inci boy olarak çalışmaları yapıyorum. Fakat iş hayatım çok yoğun olduğu için ve egzersizleri 1-2 saat yapmam gerektiği için 1 gün yapıyorsam 2 ay bidaha yapamıyorum fırsatım olmuyor. Çocuk istemeye başladık ama malum ben egzersizleri yapmaya fırsat bulamıyorum. Ama artık kafaya koydum kayınvalideme, misafirliğe, annemlere vs artık gitmiycem ve bu egzersizleri yapıcam. Evlendiğimizin ilk zamanları denemeler yaparken ben üstte olduğumda ucu da olsa alabiliyordum. Alttayken hiç açamıyorum bacaklarımı. Size sorum şu. Tamamen bırakmadan çalışmalara başlamayı kafama koydum ya, tam olarak kaçar saat ve kaç gün çalışıp eşli denemeye geçmeliyim? Bir de benim üstte olduğum pozisyonda eşimle yüz yüze mi yoksa ona sırtım dönük mü olmalı? Açık sordum kusura bakmayın

Yuzyuze olman gerekiyor sırtın dönük rahat edemeyebilirsin ilk için bak canım çok güzel ilerlemissin egzersizlerde uyumadan önce giyin süslen seksi biseyler giy egzersizini yap 1 2 saat yapmana gerek yok abartma yarım saat yap yeter 3. Aparatı yap 4 üde yap korkma çok fark yok aralarında sonra eşini yanına cagir zaten giyinip suslendigin için oda hemen istekli olacaktır bu arada şurayı atladim ilişki esnasında sen üstte olacagin için aparatına o şekilde çalış yani sanki sen üstteymissin gibi anladın mi? Neyse eşini çağırdın geldi diyelim üste çıktın aynı aparat yapar gibi onuda öyle düşün şuan söyleyeceğim şey çok önemli mutlaka yap " deriiiiiiiiin bir nefes al ve nefesini verirken otur bak burası önemli nefesini verirken oturacaksin " tikandigin yerde bekle sakın cikma sonra yine deriiiiiiiiin nefes al verirken kaldığın yerden devam et bide bakmışsın ki olmuş bitmiş hiç korkma korkulcak bişey yok Allah yardımcın olsun

İşte acıyor dediğin yer aslında az daha sabretsen olup bitecek yer ve olunca diyeceksin ki ben bunca zaman bunun için mi acı çekmişim? Bak kardeşim az önce bir arkadaşa daha yazdım ama önemli bir nokta hangi pozisyonda yapıyorsun bilmiyorum ama hiç farketmez o tikandigin yerde yani yarısında kaldığın yerde çıkma kal orda ve deriiiiiiince bir nefes al ve nefesi verirken otur yada eşin girsin ben oturma pozisyonunda yenmistim ve bu nefesle isim kolay gitmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…