Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yenmiş olmana çok sevindim. Nasıl yenmeyi başardın doktor tedavisi ile mi ?

Sizde de bir yere kadar girip sonra bi yerde kalıp ilerlemediği ve orada acı batma hissi verdiği oluyor mu?
ilk yaptiklarimda öyleydi ilk 2 iliskide ama oluyor siz kasiyorsunuz ondan o aci ve batma hissi olusuyor tam o sirada esinize dur diyin derin nefes alin verin ve kasmayi birakin hemen o delik aciliyor. siz kastiginiz icin orasi daracik oluyor ve aciyor

Kızlar dün çalışmalara başladım ben.Kremleri sürüp bebe yağıyla sırasıyla 1inci ve 2inci boy aparatları çalıştım yaklaşık yarım saat kadar. Bugün yapmıycam yarın 1-2-3 olarak yapıcam. Cumartesi de 1-2-3-4 yapıp bitirmek istiyorum. İnşallah yapabilirim. Aylar öncesi çalışmalara başladığımda 1-2-3 yapmıştım 2 ve 3de hafif kan gelmişti. Dün 2’de geldi yine hafif olarak. Nefesi dün denedim ve çok işe yarıyormuş gerçekten. Nefes verirken ittiriyorum ve acısı daha doğrusu batma hissi azalıyor. Ama şöyle bir sıkıntım var arka arkaya girdi çıktı yapamıyorum. O da düzelir heralde zamanla

Ikınmak ilişkiyi kolaylaştırıyor mu ? Yani kasılmamak için bunun önüne geçebilme çaresi ıkınmak olabilir mi ?

Merhaba bende siteye yeni uye oldum esimle bir yillik evliyiz ve sitedeki yazilanlara gore parmak egzersizleri denedik iki gun tek parmak ucuncu gun iki parmakla denedik .larmak egzersizi yapan varmi basarili olur mu cok zor bir durum

Ikınmak bence işe yarıyor kasları açtığı için girmesi daha kolay oluyor. Nefes verirken ittirmek de bende işe yaradı mesela. Ben parmak yapamadım o yüzden aparat aldım onlarla başladım çalışmaya. Bazıları da aparat yapamıyormuş parmak egzersizi yapabiliyormuş. Kişiden kişiye farkediyor. Kendini nasıl hissedersen öyle yap canım

Bebenton vucut.losyonu var onu kullandim ama kaygan olmuyor gibi yanlismi kullaniyorim.sizler basardinizmi. Burdaki yazanlari okudukca.cesaretim artti

Evet var aslinda onu da deneyim tesekkurler bu dilator setten almayi düşünüyorum. Kullananlar sizce parmak egzersizi mi yoksa dilatorle mi yapmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…