- 22 Haziran 2018
- 45
- 14
- 3
- 29
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.841
BEnde öyle sık sık hamile habeeleri duyup kafayı yiyorum kıskanmakmı bilmyrm ama özeniyorum cok hala aşamadım egserisxde yapamıyrm hala zar duruyor kötym panik atak hastasınoldun pskjm kalmdı mucize olsn(
O fiyatları mümkün değil veremem zaten haklısın su an en önemli şey bu canim insallah kurtuluruz bir an önceKizlaaar aşilamyack birsey degil bakin ben ilk baslarda azck dokunsam bile yok olmz dyip birakiyordum taki burdaki mesajlri okuyup egzrszlri deneyne kdar hatta o donemlrde bi klinkle gorusmstum 8bin dediler düsündüm ne ypablrlerki nedir yani bu 8bin zaten yine ben basarcgm bunu snra gün gün egzrszlre basldim hic aksatmadan moral bozmadan gundz egzrsz aksam esimle denemler yaptim tabiki zor bi surec ama inanin sonuc aliyorsunuz kendinze inanmyrsnz hergun biraz dha oluyor sze şunu soyleyim ben bunu astiysam kiii hep diodumki dunyanin sonuda gelse bu olmick...ama aştim hayatta hicbrsey imkansz degil çaba harcmk lazim cok istemek ayri cabalmk hersyi denemk ayri hepinz bigun burayi okuyup benim dedgm gbi vayyy be ne gunlrmis diyeceksnz inanin ve egzrszleri muhakkak yapin birakin ew işi yemk faln geçin onlri bu hytnzdaki hersydn dha onemli
nasıl yendinizz acabaaa. ne tavsiye ediyorsunuzCanim merhaba basta hepimize oyle geliyordu ama hicte dar degil ben 2 gunde kendim yendim bir anlik cesaretle egzersizler konusunda yardimci olabilirim
Merhaba ben egzersiz yaptim oyle yendim egzersiz yaparken ayni zamanda iliskide deniyordum 2 boy aparat yaptim 2 gunde 2.gun iliskide gerceklestinasıl yendinizz acabaaa. ne tavsiye ediyorsunuz
Yenmiş olmana çok sevindim. Nasıl yenmeyi başardın doktor tedavisi ile mi ?Kızlar Bu durumu yaşayan bilir bende 3 yılımın sonunda yendim çok şükür Bu işe ilk öncr kendinizi tanıyarak başlamalısınızzz inşallah hepiniz yenersiniz sormak istediğiniz sorular olursa özelim açık hepinize.. en kısa sürede yenmenizi diliyorumm..
Sizde de bir yere kadar girip sonra bi yerde kalıp ilerlemediği ve orada acı batma hissi verdiği oluyor mu?kizlar basta aciyor gibi ama dayanilcak gibi degil kasmayi nefes alin verin zaten ilk giris gectimi acimiyor daha rahat oluyor yaptikcada aci gidiyor
ilk yaptiklarimda öyleydi ilk 2 iliskide ama oluyor siz kasiyorsunuz ondan o aci ve batma hissi olusuyor tam o sirada esinize dur diyin derin nefes alin verin ve kasmayi birakin hemen o delik aciliyor. siz kastiginiz icin orasi daracik oluyor ve aciyorSizde de bir yere kadar girip sonra bi yerde kalıp ilerlemediği ve orada acı batma hissi verdiği oluyor mu?
Aynen bende o dertten muzdaribim.Sizde de bir yere kadar girip sonra bi yerde kalıp ilerlemediği ve orada acı batma hissi verdiği oluyor mu?
Hayır tamamen kendim yendim sizlerde başarabilirsiniz sadece cesaret brzcık..Yenmiş olmana çok sevindim. Nasıl yenmeyi başardın doktor tedavisi ile mi ?
Uzun sürdü mü yenmen peki ?Hayır tamamen kendim yendim sizlerde başarabilirsiniz sadece cesaret brzcık..
Ertelemelerimle birlikte 3 yılımı aldı..Uzun sürdü mü yenmen peki ?
Nasil bilgi verebilirmisnzCanim mrb bende vajiismusu yeneli 3 gun oluyor bn hep esim altta ben onun ustunde teknigiyle yapiyorum nefes alirken cikip verirken girjyor hic aci olmuyor nekdar basitmis 7 ayim çöp olmus istersen ozeldende yazablrsn cnm elimden geldgince yardimci olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?