- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.861
Bebe yağı kullan canım..Bebenton vucut.losyonu var onu kullandim ama kaygan olmuyor gibi yanlismi kullaniyorim.sizler basardinizmi. Burdaki yazanlari okudukca.cesaretim artti
Saf zeytinyağı bulabilirseniz çok güzel bir kayganlık sağlıyor :)Bebenton vucut.losyonu var onu kullandim ama kaygan olmuyor gibi yanlismi kullaniyorim.sizler basardinizmi. Burdaki yazanlari okudukca.cesaretim artti
Parmağı yaptıktan sonra dilatorde kolay canım..Evet var aslinda onu da deneyim tesekkurler bu dilator setten almayi düşünüyorum. Kullananlar sizce parmak egzersizi mi yoksa dilatorle mi yapmak zor
Zaten herkesin acı diye bahsettiği o şey baskı aslında ve gayet normal canimmBen en başta bepanthol ve biolyn krem sürüyorum girişe. Sonra da aparatı bebe yağıyla yağlayıp öyle yapıyorum. Ben parmak yapamadığım için dilatör set kullanıyorum. Yapabilenler parmak yapıyor. Dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor. Bir de arkadaşlar dilatörde 1-2-3 yapıyorum ama giriş çıkışlarda baskı hissi çok oluyor ve 3numarada baskı çok artıyor. Bir arkadaş eşimizle hangi pozisyonda yapacaksak dilatörle de o pozisyonda çalışmamızı önermişti ve ben öyle yapıyorum. Ama bu baskı işi normal mi sizce?
Zamanla geçer mi baskı hissi? Peki egzersiz her gün mü yapılmalı yoksa 1 gün yapıp 1 gün ara mı verilmeli?Zaten herkesin acı diye bahsettiği o şey baskı aslında ve gayet normal canimm
Ben. Hergun yaptım.Zamanla geçer mi baskı hissi? Peki egzersiz her gün mü yapılmalı yoksa 1 gün yapıp 1 gün ara mı verilmeli?
Peki ne kadar sure egzersiz yaptinizBen. Hergun yaptım.
Hatta eşli denemede önce egzersiz yaptım sonra esimi cagirdimm öylece oldu..
3gun yaptim, eşli denemede iki kere yaptım sadecePeki ne kadar sure egzersiz yaptiniz
Nasıl yendinizKizlarrrrrr şükürler olsun bende tam anlamıyla yendimm.
Aslında basit gözde büyütecek kadar abartacak kadar inanin bişey yok. İnanın yeter. Ben yaptiktan sonra ne kadar basitmis dedim 1 senem çöpe gitti resmen. Kendi yöntemlermle yendim ve bitirdim Allah herkese nasip etsin. Üzerine düşün ve moralinizi bozmayin. Yardımcı olurum isteyenlere sizinde yeneceginize eminim
Aparatlarla sürekli egzersiz yaptım sonra eşimle denemeye geçtim bebek düşündüğümüz için kayganlastirici kullanmadim kontrol bende oldu nefes hareketleriyle milim milim ilerledik resmen ikindm ve itekledi eşim sonra kendiliginden girdi kaç kez de gel git yaptı hiç bişey hissetmedim kasilmayın yeter rahat bırakın kendiniziNasıl yendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?