Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba bende siteye yeni uye oldum esimle bir yillik evliyiz ve sitedeki yazilanlara gore parmak egzersizleri denedik iki gun tek parmak ucuncu gun iki parmakla denedik .larmak egzersizi yapan varmi basarili olur mu cok zor bir durum

Ikınmak bence işe yarıyor kasları açtığı için girmesi daha kolay oluyor. Nefes verirken ittirmek de bende işe yaradı mesela. Ben parmak yapamadım o yüzden aparat aldım onlarla başladım çalışmaya. Bazıları da aparat yapamıyormuş parmak egzersizi yapabiliyormuş. Kişiden kişiye farkediyor. Kendini nasıl hissedersen öyle yap canım

Bebenton vucut.losyonu var onu kullandim ama kaygan olmuyor gibi yanlismi kullaniyorim.sizler basardinizmi. Burdaki yazanlari okudukca.cesaretim artti

Evet var aslinda onu da deneyim tesekkurler bu dilator setten almayi düşünüyorum. Kullananlar sizce parmak egzersizi mi yoksa dilatorle mi yapmak zor

Ben en başta bepanthol ve biolyn krem sürüyorum girişe. Sonra da aparatı bebe yağıyla yağlayıp öyle yapıyorum. Ben parmak yapamadığım için dilatör set kullanıyorum. Yapabilenler parmak yapıyor. Dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor. Bir de arkadaşlar dilatörde 1-2-3 yapıyorum ama giriş çıkışlarda baskı hissi çok oluyor ve 3numarada baskı çok artıyor. Bir arkadaş eşimizle hangi pozisyonda yapacaksak dilatörle de o pozisyonda çalışmamızı önermişti ve ben öyle yapıyorum. Ama bu baskı işi normal mi sizce?

Zaten herkesin acı diye bahsettiği o şey baskı aslında ve gayet normal canimm

Kizlarrrrrr şükürler olsun bende tam anlamıyla yendimm.
Aslında basit gözde büyütecek kadar abartacak kadar inanin bişey yok. İnanın yeter. Ben yaptiktan sonra ne kadar basitmis dedim 1 senem çöpe gitti resmen. Kendi yöntemlermle yendim ve bitirdim Allah herkese nasip etsin. Üzerine düşün ve moralinizi bozmayin. Yardımcı olurum isteyenlere sizinde yeneceginize eminim

Nasıl yendiniz

Aparatlarla sürekli egzersiz yaptım sonra eşimle denemeye geçtim bebek düşündüğümüz için kayganlastirici kullanmadim kontrol bende oldu nefes hareketleriyle milim milim ilerledik resmen ikindm ve itekledi eşim sonra kendiliginden girdi kaç kez de gel git yaptı hiç bişey hissetmedim kasilmayın yeter rahat bırakın kendinizi

Aparatlari alcam bende sanirim cunku esimle parmak egzersizi yaptığımızda bana destek olmuyor en fazla bes dk .sonra yapamıyorsun diyor. O yuzden aparat.alip kendim calismayi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…