- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.881
Bende 5 yıl oldu.pozisyon nasildi olduğunda?...bütün pozisyonları denedim benAparatlarla sürekli egzersiz yaptım sonra eşimle denemeye geçtim bebek düşündüğümüz için kayganlastirici kullanmadim kontrol bende oldu nefes hareketleriyle milim milim ilerledik resmen ikindm ve itekledi eşim sonra kendiliginden girdi kaç kez de gel git yaptı hiç bişey hissetmedim kasilmayın yeter rahat bırakın kendinizi
ben altta eşim üstte en rahat bu bana göreBende 5 yıl oldu.pozisyon nasildi olduğunda?...bütün pozisyonları denedim ben
Kendinde yapabilirsinAparatlari alcam bende sanirim cunku esimle parmak egzersizi yaptığımızda bana destek olmuyor en fazla bes dk .sonra yapamıyorsun diyor. O yuzden aparat.alip kendim calismayi dusunuyorum
Ben altta olduğum zamançok geriliyorum kasıyorum kendimi o yüzden üstte anca yapabilirim. Peki üstteyken çocuk olma ihtimali nedir size arkadaşlar?
Tebrikler Canim...Kızlar çok mutluyum oldu sonundaDün gece eşimin sayesinde oldu. Çok şükür Rabbim dualarımı kabul etti. Biraz kanadı ama normal mi bilmiyorum. Merak edene detaylı anlatabilirim. Ama şunu söyliyim buradaki arkadaşların hakkını ödeyemem Allah razı olsun hepsinden. Ayrıca kremlerin, aparatların ve nefesin çok faydasını gördüm. Bir de sakın ertelemeyin. Benim 1yılım boşa gitti sizin gitmesin. Darısı hepinizin başına.
Bence detaylı anlat canım..Çok sağol canım...
Gozunaydin canim detayli anlatman daha iyi olurKızlar çok mutluyum oldu sonundaDün gece eşimin sayesinde oldu. Çok şükür Rabbim dualarımı kabul etti. Biraz kanadı ama normal mi bilmiyorum. Merak edene detaylı anlatabilirim. Ama şunu söyliyim buradaki arkadaşların hakkını ödeyemem Allah razı olsun hepsinden. Ayrıca kremlerin, aparatların ve nefesin çok faydasını gördüm. Bir de sakın ertelemeyin. Benim 1yılım boşa gitti sizin gitmesin. Darısı hepinizin başına.
Canım nefes egzersizleri yap..aparatlar çok gereksiz ilk önce klitoris kendin uyar islatıslatmaya çalış yoksa çok zor olur..esinle psikiyatrise git eğer kabul ederse inşallah yenersin canım bende herşeyi denedim dokunamıyordum bile şimdi kendim istiyorum inşalla h kurtulursun canimAparatlari alcam bende sanirim cunku esimle parmak egzersizi yaptığımızda bana destek olmuyor en fazla bes dk .sonra yapamıyorsun diyor. O yuzden aparat.alip kendim calismayi dusunuyorum
nasıl başardınız acaabaaa yardımcı olur musnzKizlarrrrrr şükürler olsun bende tam anlamıyla yendimm.
Aslında basit gözde büyütecek kadar abartacak kadar inanin bişey yok. İnanın yeter. Ben yaptiktan sonra ne kadar basitmis dedim 1 senem çöpe gitti resmen. Kendi yöntemlermle yendim ve bitirdim Allah herkese nasip etsin. Üzerine düşün ve moralinizi bozmayin. Yardımcı olurum isteyenlere sizinde yeneceginize eminim
Egzersizleri kendin yap canım...Kizlar aparatlari aldim.cunku ben calosmak cok istiyorum yalniz esim le calismamiz cok kisa suruyor .mesela dun birlikte gzersiz yapalim dedim saat tuttum bes dakika oldu.biraz hazir hissedeyim kendimi sonra yapalim yarim saat ayir bana dedim bes dakika sonra.sen yapamiyorsun dedi gitti o daha da cok moralimi bozuyor en azindan aparatla kendim calisirim.yapmaya istekliyim yalniz esimden destek hic görmüyorum.sizce yanlis yoldamiyim
Baskı hissettiğiniz anda durun. O an burnunuzdan derin nefes alın uzunca alın ve verirken ağız verin ama uzun sürsün bu. Yavaş yavaş ve gevşeyerek verin. Tam o verme anında sokmaya başlarsanız baskı hissi olmayacaktır. Ha yine olursa ıkınmayı deneyin. Çok afedersiniz bildiğiniz kabız olduğumuzda ıkındığımız gibi ıkınacaksınız. Ikınırken kaslar gevşer girişe müsade verir ve girerken baskı hissiniz asla olmayacaktır. Yağı mutlaka bol tutun korkmayın yağdan. Yeterki bu korkularımız bitsin atlatalım :) Bana sorusu olan sorabilir her türlü yardım edebilirim özelden de yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum..Ben en başta bepanthol ve biolyn krem sürüyorum girişe. Sonra da aparatı bebe yağıyla yağlayıp öyle yapıyorum. Ben parmak yapamadığım için dilatör set kullanıyorum. Yapabilenler parmak yapıyor. Dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor. Bir de arkadaşlar dilatörde 1-2-3 yapıyorum ama giriş çıkışlarda baskı hissi çok oluyor ve 3numarada baskı çok artıyor. Bir arkadaş eşimizle hangi pozisyonda yapacaksak dilatörle de o pozisyonda çalışmamızı önermişti ve ben öyle yapıyorum. Ama bu baskı işi normal mi sizce?
Eğer sen istekliysen çözersin Aparatlarla günde yarım saat düzenli çalışırsan o bölgeyi esnetirsin . Bir de nefes egzersizleri önemli diyafram nefesi . Bir çiçeği koklar gibi nefes al , bir mumu üfler gibi nefes ver o sırda ıkın . Ikınırken aparatı içine koy sakin olmak önemli aparatları bepanthol sürüp içine al . Eşinlede bütün aparatları aldıktan sonra eşin yatar pozisyonda sen sırtın ona dönük şeklinde kolay oluyor o pozisyon .Kizlar aparatlari aldim.cunku ben calosmak cok istiyorum yalniz esim le calismamiz cok kisa suruyor .mesela dun birlikte gzersiz yapalim dedim saat tuttum bes dakika oldu.biraz hazir hissedeyim kendimi sonra yapalim yarim saat ayir bana dedim bes dakika sonra.sen yapamiyorsun dedi gitti o daha da cok moralimi bozuyor en azindan aparatla kendim calisirim.yapmaya istekliyim yalniz esimden destek hic görmüyorum.sizce yanlis yoldamiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?