Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım merhaba ben de aynı sorunla uğraşıyorum mzleden sırtın dönük şekilde nasıl oldu ayrıntılı anlatır Muş’un cünkü benim her denememe rağmen azıcık girip ilerlemiyor o şekilde

Canım merhaba ben de aynı sorunla uğraşıyorum mzleden sırtın dönük şekilde nasıl oldu ayrıntılı anlatır Muş’un cünkü benim her denememe rağmen azıcık girip ilerlemiyor o şekilde
Ben üstte oturur vaziyette sırtım dönük öne doğru hafif eğiliyordum. Eşin yaklaşırken ama kesinlikle senin kaçmaman lazım kendini seninde aşağı itmen lazım ve ben derin bir nefes alıp ıkınarak kendimi aşağı doğru itiyordum çünkü ıkınınca giriş daha genişliyor. Ben yaparken stresten bacaklarım titriyordu ama o an bunu yapan bir sürü insan varsa demekki beni öldürecek bişey değil diyordum ve durmuyordum olabildiğince kendini zorlamaya çalış çünkü o anı yaşadığında bundan kurtulmuş olmanın verdiği mutlulukla hiçbirşey umrunda olmayacak

Deneyecem kizlar umarim bende basaririm bazen başaracağmi düşünüyorum bazen de asla yapamayacagimi
Yapıcaksın kendine güven. Doğru yapılan bir ilişkide acı ağrı sızı hiçbir şey olmaz. Bunun okulunu okuduğum halde ben bile yapamıyorum. Düşünki o teyzeler yengeler bizi nasıl korkutmuş zamanında. İnsanın sinirden çıldırası geliyor.

Azıcık girip ilerlemiyorsa işte tam bu sırada durun derin bir nefes alın yavaşça ve uzunca verin. Nefesi verirken gevşeyerek verin. Eşin o sırada yavaş yavaş itsin. Ya da siz itin. Eğer halâ girmiyorsa kuvvetli ıkının. Bayağı bildiğiniz kabız olmuş gibi çok afedersiniz ıkının. Zeytin yağı bolca kullanabilirsiniz çok müthiş bir kayganlık veriyor :)

Çok teşekkür ederim bir de böyle deneyeyim afedersiniz ama bir doktor bana biyolojik hiçbir problemin olmadığını iki tanesi ise kızlık zarımın çok kalın olduğunu ve ilişki ile bozulamayacagını söyledi ben kendim çözmek için uğraşıyorum hem anestezi almak istemiyorum hem de çok pahalı özel hastaneler bilerek mi yapıyor diye düşünmeden edemiyorum

Size sadece şunu söylemeliyim ki, her yapıda kızlık zarı ilişkide bozulur. Yani hiçbir kızlık zarı, ve vajina yapısı ilişkiye engel değildir. Yapınız ne olursa olsun. Böyle ameliyatlara aldırmayın derim ben. Yine de her zaman en az 3 doktor taraftarıyım. Başka hastanelere de baktırabilirsiniz. Ama söylediğim gibi. Vajina ister dar olsun ister olmasın, kızlık zarı ister öyle olsun ister böyle (siz beni anliycaksınızdır açık yazmak istemedim) ilişkiye engel olamaz. Vajinismusta kişi vajinasını dar bulur. Eşinin penisini çok büyük görür. Öyle gelir gözüne. Halbuki bi penis ne kadar büyük olabilir ki ? Bebeğin başı ve bedeni kadar büyüyebilir mi ? Asla..! Bizlerin psikolojik durumundan faydalanıp para kazanmaya çalışan birçok doktorlarımız var ne yazık ki. Ben sizi ve doktorunuzu asla zan altında bırakmak için söylemiyorum sakın sakın beni yanlış anlamayın. Ama anlattığım gibi. Beni anliycağınıza hiç şüphem yok. Umarım açık ve net anlatabilmişimdir. Vajina kızlık zarı hiçbir şekilde ilişkiye engel olamaz. Çok çok özür dileyerek söylüyorumki oraya ne sokarsanız sokun girer. Yani bu kadar esnek bir organdır orası. Biz kendimizi kasınca orası çelikten koruma gibi oluyor. Penisin başı bile giremiyor yani ordaki kaslar bu kadar duyarlı. Bu kadar beyin psikolojikmen oraya odaklamış. Beyninize kabul ettirin. Saf zeytinyağı bulabilirseniz hem kendinize hem eşinize sürün bolca sürün korkmayın damlarsa damlasın bulaşsın her yere hiç problem değil. Siz yeterki bu sıkıntınızı aşın. Hiçbir şekilde acı ağrı sızı olmiycak. Bize anlatılanlar gibi kan akmiycak. En fazla 3 damla bakın siz bile hissetmiyceksiniz bunu. Penis oraya girdiğinde nasıl rahatça girdiğini görünce şaşırıp kalıcaksınız.. Lütfen bana bu söylediklerime inanın. Eskiden yok çok kanamış yok şöyle böyle acı çekmişler falan anlatırlardı hep. Neden ? Neden acı ve kan olurmuş söyliyim hemen. Cahillik. Yanlış yapılan şeyler. Kadınların zevkini beklemeden yapılan hoyratça davranışlar. Tabiki tahriş olur ve acı olur. Oysaki orası yeterince kayganlaşsa. Kadın kendini kasmasa bunlar olmazdı. Yurt dışında vajinismus yok çünkü herkes bilinçlendiriliyor. Türkiyede de keşke olsa. Ben her şekilde destek vermeye ve yardımcı olmaya hazırım. Tüm bildiklerimi her şeyi anlatırım her şekilde yardımcı olabilirim. Yeterki sorular sorun. Benden destek olmamı isteyin. Her şekilde yapıcaz biticek bu illet kurtulucaz ben inanıyorum herkese. Ben de 1 saat önce aştım :) Fazla konuştum yine kusura bakmayın afedersiniz çok çok özür dilerim

Bayanlar ben yarım saat kadar öncee vajinismus illerinden kurtuldumm :) kuşlar gibi hafifim şuan. Nasıl başardığımı hemen anlatayım. Ben aparat çalışması falan hiç yapmadım. Yapamıyordum. Eşimle denemeler yapmak için de kendime istek gelmesini bekliyordum. Oysa korku panik olunca istek mistek olmuyor.. Regl günüm bittiği halde hala bitmedi diye yalan söylüyordum ne kadar ertelesem kar hesabı. Tabi yalan da bi yere kadar. Bugün yalanım meydana çıkınca artık erteleyecek daha fazla bahanem kalmadı. İçimde bir gram istek olmadığı halde bugün bunu başarıcam diye bir iki saat önce koydum kafama. Önce 1 tane spazmol hoop mideye. Sonra sıcak bir duş aldım kaslarım gevşesin diye. Forumda kimisi gleitgelen jel önermişti kimisi de zeytinyağı. Kararsız kaldım ikisini de kullanayım dedim zaten tek parmağımı alabiliyordum. Önce zeytinyağı ile ulaşabildiğim kadar yağladım. Sonra anestol dan boool bol içine dışına her yerine sürdüm. En son da 1 tüpün yarısı gleitgelen jel sürdüm biraz parmak egzersizi yaptım beş dakika kadar. Sonra eşimi çağırdım ona da biraz zeytinyağı ve biraz da gleitgelen jel sürdüm. Pehlivan gibi olduk ve deneme başladı. Benim üstte olduğum pozisyonda başardık biz. Ne acı ne sızı hiçbir şey hissetmedim. Bazen hafif bi batma hissi hissetsem de acımayacak herkes yapıyor diye içimden geçirdim kendimi olabildiğince rahat bıraktım. Sonra yan pozisyon ve benim altta olduğumuz pozisyon da denedik. Hepsinde oldu. Ancak en rahatı benim altta olduğum pozisyondu. Başardığınız zaman, bunca yıl boşuna korkmuşum diyeceksiniz. Üstümüzden tonlarca yük kalkacak. Mesele beyinde bitiyor. Ben anestol, kayganlaştırıcı ve zeytinyağının faydasını çok gördüm. Bi kere en basiti bu ürünleri kullanınca ay o bölgeler kuru kalır acır düşüncesi uçup gidiyor. Psikolojik olarak güç veriyor. Ben bi dahakine anestolu azaltıp bir sonrakinde de tamamen anestol olmadan denicem. İlişkiye alışana kadar gleitgelen ve saf zeytinyağı devam ama sakın pes etmeyin. Hiç aparat egzersiz falan yapmadım bugüne dek. Ve o anda bile tek düşüncem bu muymuş bundan mı bu kadar korkmuşum oldu

Tebrikler arkadaşım..
Gerçekten insan bumuymus diyo... İnanamiyorsun. Mesela ben eşime oldu mu emin misin diye sorup duruyordum...

Ben de oldu mu diye defalarca sordum insan inanamıyor. Yalnız anestol eşimi de uyuşturdu sonradan. Benim için haz almak değil bunu başarabilmek önemliydi o yüzden kafama takmıyorum bu durumu Anestolu azalta azalta bitirmek lazım.

Ben sadece bebeyagi kullanıyorum...
Bence de yavaş yavaş azaltki alışkanlık olmasın..

Yalnız tamamını sokunca baskı hissi oluyor ya içinde biras hareket ettirdim geçti ama sonra afedersiniz ama hep küçük abdestim geldi normal mi bu yarısı girince böyle olmuyordu acaba ileri geri yapınca mesaneye de mi etki ediyor anlamadım ki valla çok utandım şimdi

Normal canım o..
Zamanla geçer heralde..
Hatta geçen ilişki sırasında çok afedersin altima kacircam sandım..
İlişkiyi yarıda bırakıp koştur koştur tuvalete gittim..

Normal canım o..
Zamanla geçer heralde..
Hatta geçen ilişki sırasında çok afedersin altima kacircam sandım..
İlişkiyi yarıda bırakıp koştur koştur tuvalete gittim..
Evet ya komik vallahi zamanla geçerse çok iyi olur yoksa boyuna wcye gidiyorum yalansız 4 kez gittim daha fazla devam etsem yine gidicem anlaşılan bıraktım

Evet ya komik vallahi zamanla geçerse çok iyi olur yoksa boyuna wcye gidiyorum yalansız 4 kez gittim daha fazla devam etsem yine gidicem anlaşılan bıraktım
Aslında bazen oluyo bazen olmuyor..
Bunu daha tecrübeli olanlar söylese bizde iyice bilgilensek...
Yoksa ilişkiyi yarıda kesip tuvalete gitmek çok komik...

Kızlar tekrardan merhaba. Bi kaç gün önce yendigimi söylemiştim ve ondan sonra 5 kez ilişki yaşadık ilk iliski hafif bi endiseyle geçti sonraki daha az sonrakinde hiç bişey hissetmedim o kadar rahatimki anlatamam yendigimi görünce bende heveslenmeye başladım 4.iliskimde zevk almak için kendimi odakladim hiç bişey düşünmedim gerçekten çok güzel bi his Allah ordan acı değil zevk almamiz için yaratmis tarifi olmayan bi duygu resmen ben eşime diyorum hadi yatalim diye önceden korkar gözünün içine bakardm yatalim demesin diye şimdi ben bakıyorum :) Kızlar azmedin yenin ve bu duyguyu yaşayin gerçekten harikaaaaa :) yenmis arkadaşlardan akıl alın lütfen bizde size yardımcı olalm ve bitirin bu lanet hastalığı

Ben de haftasonunda yenmiştim hatırlarsanız kızlar. Artık rahatlıkla korkmadan yapabiliyorum. Ben biolyn krem ve vemcaine sprey kullanıyorum uyuşturucu olarak. Ama bir uyuşturucuya düşmek istiyorum sonra da inşallah sıfıra. Tek başına Vemcaine spreyle yenen var mı? Ya da önerebileceğiniz farklı bir şey kullanan var mı?

Bence uyuşturucu kremler spreyler alışkanlık yapar .
Sadece yağ kullansan daha iyi olur.. kayganlık sağlandı mı zaten yapabiliosun

Canim ben hiç uyuşturucu krem veya ilaç kullanmadim kendi islakligimla başardım inan ilaçtan daha iyi direk bırak spreyi daha kolay olacagini göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…