- 22 Temmuz 2017
- 25
- 14
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.021
aynı problemi bende yaşadım 2 3 cm aldıktan sonra bir duvarla karşılaşıp acı duyuyordum anestezik kremle yendim baktım hissetmiyorum oturdum tamamını aldım 2. Denemede girdiğini gördüğün için aneztezik kremsiz de aldımDenerken vucudumu kastıgımı fark ediyorum belkiyorum serbest bırakıyorum kendimi nefes alıp veriyorum ama sankı bı noktadan sonra inatla ilerlemiyor anlamıs degılm 3 gün sonra tekrar denemeye baslıcam hastalık girdi araya
Daha 11. aydasın üstüne git sakın bırakma.ben 3. Yılın sonunda yendim.Keşke diyorum şuan.aparat yap kendin ya da satın al.Bepanthne krem ve kayganlaştırıcı kullan.ben ilk kulak çöpüyle başladım sonrasında mum ve onu her gün peçeteyle sarıp streçledim.cm cm ilerledim.bazen tıkandım 2-3 gün aynı aparatla devam ettim.ağladım isyan ettim.Niye bu şekilde sınanıyorum diye.Ama şu an daha büyük sınavın içindeyim.bebek sahibi olmak için uğraşıyorum.pes etme ağla sızla ama umutsuzluğa kapılma.Allah daha büyük dert vermesin.Her zaman ne istersen sorabilirsin yeterki bi kişi daha kurtulsun bu erteleme hastalığından.Benden bu aylıkta geçti mens oldum 11. Ayımızda çözebilmek ümidiyle
teşekkürler inşallah her seferinde bu sefer tamam olcak modu ama elde var sıfırDaha 11. aydasın üstüne git sakın bırakma.ben 3. Yılın sonunda yendim.Keşke diyorum şuan.aparat yap kendin ya da satın al.Bepanthne krem ve kayganlaştırıcı kullan.ben ilk kulak çöpüyle başladım sonrasında mum ve onu her gün peçeteyle sarıp streçledim.cm cm ilerledim.bazen tıkandım 2-3 gün aynı aparatla devam ettim.ağladım isyan ettim.Niye bu şekilde sınanıyorum diye.Ama şu an daha büyük sınavın içindeyim.bebek sahibi olmak için uğraşıyorum.pes etme ağla sızla ama umutsuzluğa kapılma.Allah daha büyük dert vermesin.Her zaman ne istersen sorabilirsin yeterki bi kişi daha kurtulsun bu erteleme hastalığından.
Bunu ben de merak ediyorum. Sürekli biz kendimizi rahatlattıkça vajinadan istediğimiz boyutta dilatörü sokabiliyoruz, o zaman bu rahatlığın hakkını verebilirsek zar yırtılmayacak mı hiç? Esniyor mu acaba kiArkadaşlar bişey soracam bendr yedım bu rahatsızlıgı 1 ay olsu yenelı ama zar falan patlamadı gercı cokta onemlı degıl zar rahatsızlıgı yendım ya o yetıyo bana bu zar her ılışkıde bıraz daha zedelenmesı gerekmez mi ben hala zar nerde nasıl bozuldugunu anlıcam bılmıyom
Bunu ben de merak ediyorum. Sürekli biz kendimizi rahatlattıkça vajinadan istediğimiz boyutta dilatörü sokabiliyoruz, o zaman bu rahatlığın hakkını verebilirsek zar yırtılmayacak mı hiç? Esniyor mu acaba ki
Uyusturuyormu peki kullaniyormusunuz siz nasilLidorin yazıyor üstünde ama eczacı emla olmadığı için bunu verdi aynı etkili dedi
Ben açıkçası emla olmadığı için üzülmüştüm ama denedikten ve olduktan sonra herşeyde bir hayır varmış iyiki bu olmuş dedim. İnternetten kullanım alanlarına baktım geciktirici olarak bu krem de kullanılabiliyormuşuz vajina ve penise hiçbir zararı yokmuş. Dediğim gibi o 2. Duvarda takılı kalmıştım sonra o his ortadan kalktı girdiğini görüncede artık yapabildiim 2. Denemem de kremsiz yaptıkUyusturuyormu peki kullaniyormusunuz siz nasil
Herkesin yapısı farklı oluyor bencedilatörle egzersiz yapan yada esnek zara sahip olanda kanama olmayabiliyor yada sadece lekelenme gibi olur geçer zar denen zaten komple kapalı birşey değil düz zeminde "0" delik gibi düşünBende eşimle denemelerimde eşimin parmak denemesinde falan zara denk gelmedik hiç 2-3cm gerideydi hani zar sonucta ben denedigimde p..s baya giriyo ama kan falanda gelmiyo anlamadım
Emlayı bn içeri süremediğim için o engel tabir ettiğim yere ulaşmadı bile o yüzden hiç işe yaramadıBen açıkçası emla olmadığı için üzülmüştüm ama denedikten ve olduktan sonra herşeyde bir hayır varmış iyiki bu olmuş dedim. İnternetten kullanım alanlarına baktım geciktirici olarak bu krem de kullanılabiliyormuşuz vajina ve penise hiçbir zararı yokmuş. Dediğim gibi o 2. Duvarda takılı kalmıştım sonra o his ortadan kalktı girdiğini görüncede artık yapabildiim 2. Denemem de kremsiz yaptık
Ben aparatla cok rahat sekilde yapabiliyorum ama esimle denememiz basarisiz oluyor umarim ise yarar birde bu kremi alayim recetesiz eczaneden alabiliyormuyuzBen açıkçası emla olmadığı için üzülmüştüm ama denedikten ve olduktan sonra herşeyde bir hayır varmış iyiki bu olmuş dedim. İnternetten kullanım alanlarına baktım geciktirici olarak bu krem de kullanılabiliyormuşuz vajina ve penise hiçbir zararı yokmuş. Dediğim gibi o 2. Duvarda takılı kalmıştım sonra o his ortadan kalktı girdiğini görüncede artık yapabildiim 2. Denemem de kremsiz yaptık
Evet ben eczaneden direkt aldım lidorin isimli kremi .İnşallah yenersiniz gerçekten o duvar olan yeri gözümde çok abartıyordum oradan asla geçemez diye düşünüyordum kremle 5 dakikada yok oldu o duvar o çok korkan ben çok rahat bir şekilde oturdumBen aparatla cok rahat sekilde yapabiliyorum ama esimle denememiz basarisiz oluyor umarim ise yarar birde bu kremi alayim recetesiz eczaneden alabiliyormuyuz
Of bende hep erteliyorum benim durumum çok farklı aslında eylülde iki sene olacak evleneli evliligimin 7. Ayında ustunden boslmyla hamile kaldım o korkumla birde normal doğum yaptım defalarca alttan muayene oldum oldum ama vajinismusu yenmeden çok zor oldu benim için yirtiyodum ortalığı resmen ama buna rağmen başardım kızım şimdi 6 aylık ve hala eşimle birlikte olamadık zaten bebekten öncede olamamistik ben doğum yapınca cesaret geldi belki yendim bu sayede falan dedim ama cesaret edip deneyemedim bile dogumdan sonra ve hala denemiyoruz denemek istiyorum ama cok korkuyorhm napcam ben böyle yaDaha 11. aydasın üstüne git sakın bırakma.ben 3. Yılın sonunda yendim.Keşke diyorum şuan.aparat yap kendin ya da satın al.Bepanthne krem ve kayganlaştırıcı kullan.ben ilk kulak çöpüyle başladım sonrasında mum ve onu her gün peçeteyle sarıp streçledim.cm cm ilerledim.bazen tıkandım 2-3 gün aynı aparatla devam ettim.ağladım isyan ettim.Niye bu şekilde sınanıyorum diye.Ama şu an daha büyük sınavın içindeyim.bebek sahibi olmak için uğraşıyorum.pes etme ağla sızla ama umutsuzluğa kapılma.Allah daha büyük dert vermesin.Her zaman ne istersen sorabilirsin yeterki bi kişi daha kurtulsun bu erteleme hastalığından.
Acaba dilatörle esnettiğimiz için mi kanamıyor? Mesela benim ilk ilişkimde kanama olmayacak o zaman? İnşallah yaHerkesin yapısı farklı oluyor bencedilatörle egzersiz yapan yada esnek zara sahip olanda kanama olmayabiliyor yada sadece lekelenme gibi olur geçer zar denen zaten komple kapalı birşey değil düz zeminde "0" delik gibi düşün
Sen en zor olanı başarmışsın normal doğum yapmışsın.Bebeğin de olmuş.Allah ömür versin.Vajinusmusu yenmek isteyenler zaten daha çok bebek düşünme aşamasına gelenler.sende öyle psikolojik baskı da yok.Bunu sadece eşin ve kendin için başarıcaksın.Cinsel hayatınız tamamlanınca İnan mutluluğunuz katlanıcak.Hemen başla kulak çöpünü sar bi streçe onunla başla bugün.Bepanthne krem kullandım ben kayganlaştırıcıdan daha çok.Anestol diye uyuşturucu bi krem de kullanmıştım ama başarabildiğimi gördükçe onu da bıraktım.Yaptığın aparatları atma.Her gün en küçük aparattan başla egzersize.Yapabilirsin erteleme artık .Bak sana Allah bi melek vermiş.Ben şuan ona sahip olabilmek için uğraşıyorum.Vajinismus bunun yanında sorun bile değilOf bende hep erteliyorum benim durumum çok farklı aslında eylülde iki sene olacak evleneli evliligimin 7. Ayında ustunden boslmyla hamile kaldım o korkumla birde normal doğum yaptım defalarca alttan muayene oldum oldum ama vajinismusu yenmeden çok zor oldu benim için yirtiyodum ortalığı resmen ama buna rağmen başardım kızım şimdi 6 aylık ve hala eşimle birlikte olamadık zaten bebekten öncede olamamistik ben doğum yapınca cesaret geldi belki yendim bu sayede falan dedim ama cesaret edip deneyemedim bile dogumdan sonra ve hala denemiyoruz denemek istiyorum ama cok korkuyorhm napcam ben böyle ya
Of bende hep erteliyorum benim durumum çok farklı aslında eylülde iki sene olacak evleneli evliligimin 7. Ayında ustunden boslmyla hamile kaldım o korkumla birde normal doğum yaptım defalarca alttan muayene oldum oldum ama vajinismusu yenmeden çok zor oldu benim için yirtiyodum ortalığı resmen ama buna rağmen başardım kızım şimdi 6 aylık ve hala eşimle birlikte olamadık zaten bebekten öncede olamamistik ben doğum yapınca cesaret geldi belki yendim bu sayede falan dedim ama cesaret edip deneyemedim bile dogumdan sonra ve hala denemiyoruz denemek istiyorum ama cok korkuyorhm napcam ben böyle ya
Sen en zor olanı başarmışsın normal doğum yapmışsın.Bebeğin de olmuş.Allah ömür versin.Vajinusmusu yenmek isteyenler zaten daha çok bebek düşünme aşamasına gelenler.sende öyle psikolojik baskı da yok.Bunu sadece eşin ve kendin için başarıcaksın.Cinsel hayatınız tamamlanınca İnan mutluluğunuz katlanıcak.Hemen başla kulak çöpünü sar bi streçe onunla başla bugün.Bepanthne krem kullandım ben kayganlaştırıcıdan daha çok.Anestol diye uyuşturucu bi krem de kullanmıştım ama başarabildiğimi gördükçe onu da bıraktım.Yaptığın aparatları atma.Her gün en küçük aparattan başla egzersize.Yapabilirsin erteleme artık .Bak sana Allah bi melek vermiş.Ben şuan ona sahip olabilmek için uğraşıyorum.Vajinismus bunun yanında sorun bile değil
Çok teşekkür ederim kızlar esnedigine acilma olduğuna eminim aslında çünkü ben doğum masasına çıktığımda halen zar duruyordu bebek çıkarken yirtildi o engeli astım yani çünkü zar da zorluyordu birde doğumda açıldığı icin hava bile giriyordu sürekli o bölgeye hatta afedersiniz gaz çıkarır gibi ses geliyordu hava aldığı icin o zaman anladım artık eskisi gibi değil açıldı dedim ama bir türlü korkumdan cesaret edemedim belkide motive edilmeye ihtiyacım var o yüzden hemen başlıcam inşallahdoğum olduğu için orda açılma olmamışmıdır kendımce soruyorum bende demelerimde o işi yapmadan hamile kalmaktan korkuyorum ama senin vajide açılma olmustur bence esnemiştir yanı a artık bence biraz cesaretlenip denemelisin canım belki bu sayede kurtulursun bu iletten
kesınlıkle katılıyorum en zorunu başarmıssın allah bebegıne uzun ömür versin insallah sen hepmizden farklı ve bir sıfır öndesin suan senin yenme olasılıgın daha yüksek lütfen daha fazla erteleme ve çalışmalara basla bende 5 aylık evlıyım sağdan soldan duymalarla kendımce bseyler denedim ama olmadı keske daha once cesaret edip buraya yazsaymısım insana cesaret geliyo aynı derdi yaşanlarla konusunca sende artık başla bence yapabilrsin sen inan kendine
Rabbim sizlerede bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boşta n inşallah ama vajinismusu yenmeden hamile kalmayı tavsiye etmem tabikidoğum olduğu için orda açılma olmamışmıdır kendımce soruyorum bende demelerimde o işi yapmadan hamile kalmaktan korkuyorum ama senin vajide açılma olmustur bence esnemiştir yanı a artık bence biraz cesaretlenip denemelisin canım belki bu sayede kurtulursun bu iletten
kesınlıkle katılıyorum en zorunu başarmıssın allah bebegıne uzun ömür versin insallah sen hepmizden farklı ve bir sıfır öndesin suan senin yenme olasılıgın daha yüksek lütfen daha fazla erteleme ve çalışmalara basla bende 5 aylık evlıyım sağdan soldan duymalarla kendımce bseyler denedim ama olmadı keske daha once cesaret edip buraya yazsaymısım insana cesaret geliyo aynı derdi yaşanlarla konusunca sende artık başla bence yapabilrsin sen inan kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?