- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.001
Nerde sorun yasiyosun canm2019da bebek istiyoruz biz de ama daha şu illeti yenemedim, nasıl olacaksa..
Kendini kasıyor musunbirde soktukca bacaklarını açmayı dene sabit kalma rahatla o an dderın nefes alArkadaşlar merhaba,
Ben mayıs ayında buraya yazıyordum, serçe parmağımı ilk boğumdan sonra sokamıyorum bir türlü olmuyor demiştim. Daha sonra o ara psikolojim bozuldu araya ramazan girdi derken salı günü tekrar egzersizlere başlama kararı aldım. Sanki karşımda eşim varmış gibi düşünerek motive ettim kendimi sanki egzersiz amaçlı değilmiş gibi ve serçe parmağımı denedim hiçbir şey hissetmeden tamamını sokabildim. Daha sonra diğer parmaklarımı denedim tek seferde sokabildim. Eşim görevde olduğu için egzersizleri daha da ilertelebilmek için dilatör aldım. 1 ve 2. boy dilatörleri tamamen içime alabiliyorum git gel de yapabiliyorum.
Ama 3. boyda sıkıntı var, vajina girişinden sokabiliyorum ama girişten 3-4 cm sonra bir darlık gibi bir yer var ya hani oradan geçerken acıyor zorlarsam da acıyor içimde sabit dururken de acıyor. Ben sadece dilatör egzersizlerinde bebek yağı kullanıyorum o kadar. Ağrı ve acı için bir şey kullanmıyorum, doktor ilişki denemesi sırasında kullanmam için vermişti ama egzersizlerde kullanmayacaktım. 3. boy için bi öneriniz var mı? Neden alamıyorum acıyor? Acaba kızlık zarını mı zorluyor? Nişanlımla ilk birlikteğimizde zarın yırtılması konusunda anlaştık, bozulsun da istemiyorum açıkcası.
Bir de zar vajina girişinde diye biliyorum, 3-4 cm gerideki darlığın baskının sebebi ne olabilir? Doktor muayenesinden de geçtim anatomik olarak sıkıntı da yok.
Arkadaşlar merhaba,
Ben mayıs ayında buraya yazıyordum, serçe parmağımı ilk boğumdan sonra sokamıyorum bir türlü olmuyor demiştim. Daha sonra o ara psikolojim bozuldu araya ramazan girdi derken salı günü tekrar egzersizlere başlama kararı aldım. Sanki karşımda eşim varmış gibi düşünerek motive ettim kendimi sanki egzersiz amaçlı değilmiş gibi ve serçe parmağımı denedim hiçbir şey hissetmeden tamamını sokabildim. Daha sonra diğer parmaklarımı denedim tek seferde sokabildim. Eşim görevde olduğu için egzersizleri daha da ilertelebilmek için dilatör aldım. 1 ve 2. boy dilatörleri tamamen içime alabiliyorum git gel de yapabiliyorum.
Ama 3. boyda sıkıntı var, vajina girişinden sokabiliyorum ama girişten 3-4 cm sonra bir darlık gibi bir yer var ya hani oradan geçerken acıyor zorlarsam da acıyor içimde sabit dururken de acıyor. Ben sadece dilatör egzersizlerinde bebek yağı kullanıyorum o kadar. Ağrı ve acı için bir şey kullanmıyorum, doktor ilişki denemesi sırasında kullanmam için vermişti ama egzersizlerde kullanmayacaktım. 3. boy için bi öneriniz var mı? Neden alamıyorum acıyor? Acaba kızlık zarını mı zorluyor? Nişanlımla ilk birlikteğimizde zarın yırtılması konusunda anlaştık, bozulsun da istemiyorum açıkcası.
Bir de zar vajina girişinde diye biliyorum, 3-4 cm gerideki darlığın baskının sebebi ne olabilir? Doktor muayenesinden de geçtim anatomik olarak sıkıntı da yok.
Kasmadığımı düşünüyorum aslında, bir de 3-4 cm içeri alabiliyorum sonra daha fazla devam ettikçe dar olan bölgemde baskı ve acı oluşuyor. Dilatör 3 zarı zedeleyebilir mi? Öyle bir ihtimalle pomad filan kullanabilirim çünkü.Kendini kasıyor musunbirde soktukca bacaklarını açmayı dene sabit kalma rahatla o an dderın nefes al
Kasmadığımı düşünüyorum aslında, bir de 3-4 cm içeri alabiliyorum sonra daha fazla devam ettikçe dar olan bölgemde baskı ve acı oluşuyor. Dilatör 3 zarı zedeleyebilir mi? Öyle bir ihtimalle pomad filan kullanabilirim çünkü.
Nasil basardiniz acabaarkadaşlar merhaba ben sizleri sürekli buradan takip ettim gizliden gizliye:) 5 yıllık vajinismus hastasıydım taa ki iki gün önceye kadar:) şimdi çok mutluyum bu illetten kurtuldugum için bende sizinle aynı duyguları fazlasıyla paylaştım çok yıprandım çok yoruldum özellikle çevrenin çocuk beklentileri işin içine girince herkesten kaçtım diyebilirim bunu kimseyle paylaşamadım en yakınlarım da dahil olmak üzere kendime söz vermiştim bu durumdan kurtulursam bu durumda olan herkese yardımcı olacagıma dair inanın bir gram agrım sızım olmadı inanın çok açık ve net söylüyorum dünyanın en kolay şeyiydi:) şimdi eşimle tüm yıllarımıza acıyoruz ve gülüp geçtik bu muydu diyorum iki gündür bunun için mi 5 yıldır bekledik inşallah en kısa zamanda hepiniz atlatırsınız mutlu günler :)
Canım bende de aynı sorun vardı emin ol anestezik kremi bol bol sür kendine ve eşine o geldiğin yere kadar gel ve 3 4 dakika bekle yanma olabilir hiç korkma uyuştuğunu gösteriyor sonra hiç anlamayacaksın o duvar kendiliğinden kaybolacak emin ol bende yendim aynı şekildeAynısı bende de oluyor ilk engeli geçiyorum daha sonra ikinci engelde takılıyorum ve ilerleyemiyorum gitmiyor
Açıkçası pelvik kasların orada olduğunu bilmiyordum. Büyük ihtimalle oraya denk geliyor. Sonrasında rahatlayip ilerletmeyi mi denemeliyim?Olabilir ama zara deyse anlarsın ben hiç anlamıştım ilişkiye girerken kasmadm çünkü kendimi o an pelvık kaslarına mı gelıyn yoksa bak eğer sen kastıkca orda hareket lnme oluyorsa pelvık kaslrıdr işte onları kastıgımız için acı oluyor biz bacaklrımızı actıkca kaslr genıalıyo acıolmuyo bide kendimizi serbest bırakmamız gerk
Kızlık sizde bozuldu mu? Ya aslında şu engelleri bi taniyabilsek hissettiğimiz hangi engel ne oluyor diye daha rahat basedicezAynısı bende de oluyor ilk engeli geçiyorum daha sonra ikinci engelde takılıyorum ve ilerleyemiyorum gitmiyor
Forumda açıkça yaDım özelden yazarsanız yardımcı olurumNasil basardiniz acaba
Kremin adi nedirCanım bende de aynı sorun vardı emin ol anestezik kremi bol bol sür kendine ve eşine o geldiğin yere kadar gel ve 3 4 dakika bekle yanma olabilir hiç korkma uyuştuğunu gösteriyor sonra hiç anlamayacaksın o duvar kendiliğinden kaybolacak emin ol bende yendim aynı şekilde
Lidorin yazıyor üstünde ama eczacı emla olmadığı için bunu verdi aynı etkili dediKremin adi nedir
Canım bende de aynı sorun vardı emin ol anestezik kremi bol bol sür kendine ve eşine o geldiğin yere kadar gel ve 3 4 dakika bekle yanma olabilir hiç korkma uyuştuğunu gösteriyor sonra hiç anlamayacaksın o duvar kendiliğinden kaybolacak emin ol bende yendim aynı şekilde
Denerken vucudumu kastıgımı fark ediyorum belkiyorum serbest bırakıyorum kendimi nefes alıp veriyorum ama sankı bı noktadan sonra inatla ilerlemiyor anlamıs degılm 3 gün sonra tekrar denemeye baslıcam hastalık girdi arayaBolca nefes alıp ver canım o zaman ılerlıyor ve her zaman sakınlıgını korumaya çalıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?