- 30 Haziran 2018
- 14
- 0
- 16
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.001
Nasil basardiniz acabaarkadaşlar merhaba ben sizleri sürekli buradan takip ettim gizliden gizliye:) 5 yıllık vajinismus hastasıydım taa ki iki gün önceye kadar:) şimdi çok mutluyum bu illetten kurtuldugum için bende sizinle aynı duyguları fazlasıyla paylaştım çok yıprandım çok yoruldum özellikle çevrenin çocuk beklentileri işin içine girince herkesten kaçtım diyebilirim bunu kimseyle paylaşamadım en yakınlarım da dahil olmak üzere kendime söz vermiştim bu durumdan kurtulursam bu durumda olan herkese yardımcı olacagıma dair inanın bir gram agrım sızım olmadı inanın çok açık ve net söylüyorum dünyanın en kolay şeyiydi:) şimdi eşimle tüm yıllarımıza acıyoruz ve gülüp geçtik bu muydu diyorum iki gündür bunun için mi 5 yıldır bekledik inşallah en kısa zamanda hepiniz atlatırsınız mutlu günler :)
Canım bende de aynı sorun vardı emin ol anestezik kremi bol bol sür kendine ve eşine o geldiğin yere kadar gel ve 3 4 dakika bekle yanma olabilir hiç korkma uyuştuğunu gösteriyor sonra hiç anlamayacaksın o duvar kendiliğinden kaybolacak emin ol bende yendim aynı şekildeAynısı bende de oluyor ilk engeli geçiyorum daha sonra ikinci engelde takılıyorum ve ilerleyemiyorum gitmiyor
Açıkçası pelvik kasların orada olduğunu bilmiyordum. Büyük ihtimalle oraya denk geliyor. Sonrasında rahatlayip ilerletmeyi mi denemeliyim?Olabilir ama zara deyse anlarsın ben hiç anlamıştım ilişkiye girerken kasmadm çünkü kendimi o an pelvık kaslarına mı gelıyn yoksa bak eğer sen kastıkca orda hareket lnme oluyorsa pelvık kaslrıdr işte onları kastıgımız için acı oluyor biz bacaklrımızı actıkca kaslr genıalıyo acıolmuyo bide kendimizi serbest bırakmamız gerk
Kızlık sizde bozuldu mu? Ya aslında şu engelleri bi taniyabilsek hissettiğimiz hangi engel ne oluyor diye daha rahat basedicezAynısı bende de oluyor ilk engeli geçiyorum daha sonra ikinci engelde takılıyorum ve ilerleyemiyorum gitmiyor
Forumda açıkça yaDım özelden yazarsanız yardımcı olurumNasil basardiniz acaba
Kremin adi nedirCanım bende de aynı sorun vardı emin ol anestezik kremi bol bol sür kendine ve eşine o geldiğin yere kadar gel ve 3 4 dakika bekle yanma olabilir hiç korkma uyuştuğunu gösteriyor sonra hiç anlamayacaksın o duvar kendiliğinden kaybolacak emin ol bende yendim aynı şekilde
Lidorin yazıyor üstünde ama eczacı emla olmadığı için bunu verdi aynı etkili dediKremin adi nedir
Canım bende de aynı sorun vardı emin ol anestezik kremi bol bol sür kendine ve eşine o geldiğin yere kadar gel ve 3 4 dakika bekle yanma olabilir hiç korkma uyuştuğunu gösteriyor sonra hiç anlamayacaksın o duvar kendiliğinden kaybolacak emin ol bende yendim aynı şekilde
Denerken vucudumu kastıgımı fark ediyorum belkiyorum serbest bırakıyorum kendimi nefes alıp veriyorum ama sankı bı noktadan sonra inatla ilerlemiyor anlamıs degılm 3 gün sonra tekrar denemeye baslıcam hastalık girdi arayaBolca nefes alıp ver canım o zaman ılerlıyor ve her zaman sakınlıgını korumaya çalıs
aynı problemi bende yaşadım 2 3 cm aldıktan sonra bir duvarla karşılaşıp acı duyuyordum anestezik kremle yendim baktım hissetmiyorum oturdum tamamını aldım 2. Denemede girdiğini gördüğün için aneztezik kremsiz de aldımDenerken vucudumu kastıgımı fark ediyorum belkiyorum serbest bırakıyorum kendimi nefes alıp veriyorum ama sankı bı noktadan sonra inatla ilerlemiyor anlamıs degılm 3 gün sonra tekrar denemeye baslıcam hastalık girdi araya
Daha 11. aydasın üstüne git sakın bırakma.ben 3. Yılın sonunda yendim.Keşke diyorum şuan.aparat yap kendin ya da satın al.Bepanthne krem ve kayganlaştırıcı kullan.ben ilk kulak çöpüyle başladım sonrasında mum ve onu her gün peçeteyle sarıp streçledim.cm cm ilerledim.bazen tıkandım 2-3 gün aynı aparatla devam ettim.ağladım isyan ettim.Niye bu şekilde sınanıyorum diye.Ama şu an daha büyük sınavın içindeyim.bebek sahibi olmak için uğraşıyorum.pes etme ağla sızla ama umutsuzluğa kapılma.Allah daha büyük dert vermesin.Her zaman ne istersen sorabilirsin yeterki bi kişi daha kurtulsun bu erteleme hastalığından.Benden bu aylıkta geçti mens oldum 11. Ayımızda çözebilmek ümidiyle
teşekkürler inşallah her seferinde bu sefer tamam olcak modu ama elde var sıfırDaha 11. aydasın üstüne git sakın bırakma.ben 3. Yılın sonunda yendim.Keşke diyorum şuan.aparat yap kendin ya da satın al.Bepanthne krem ve kayganlaştırıcı kullan.ben ilk kulak çöpüyle başladım sonrasında mum ve onu her gün peçeteyle sarıp streçledim.cm cm ilerledim.bazen tıkandım 2-3 gün aynı aparatla devam ettim.ağladım isyan ettim.Niye bu şekilde sınanıyorum diye.Ama şu an daha büyük sınavın içindeyim.bebek sahibi olmak için uğraşıyorum.pes etme ağla sızla ama umutsuzluğa kapılma.Allah daha büyük dert vermesin.Her zaman ne istersen sorabilirsin yeterki bi kişi daha kurtulsun bu erteleme hastalığından.
Bunu ben de merak ediyorum. Sürekli biz kendimizi rahatlattıkça vajinadan istediğimiz boyutta dilatörü sokabiliyoruz, o zaman bu rahatlığın hakkını verebilirsek zar yırtılmayacak mı hiç? Esniyor mu acaba kiArkadaşlar bişey soracam bendr yedım bu rahatsızlıgı 1 ay olsu yenelı ama zar falan patlamadı gercı cokta onemlı degıl zar rahatsızlıgı yendım ya o yetıyo bana bu zar her ılışkıde bıraz daha zedelenmesı gerekmez mi ben hala zar nerde nasıl bozuldugunu anlıcam bılmıyom
Bunu ben de merak ediyorum. Sürekli biz kendimizi rahatlattıkça vajinadan istediğimiz boyutta dilatörü sokabiliyoruz, o zaman bu rahatlığın hakkını verebilirsek zar yırtılmayacak mı hiç? Esniyor mu acaba ki
Uyusturuyormu peki kullaniyormusunuz siz nasilLidorin yazıyor üstünde ama eczacı emla olmadığı için bunu verdi aynı etkili dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?