- 9 Aralık 2016
- 152
- 70
- 48
- 40
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.981
Evet, kullanıyoruz. Farklı çeşitleri denedik, doktora da danıştım hatta.. Kitaplar da aldım vajinismusla ilgili, egzersizlerle ilgili ama dediğim gibi yapamıyorum hala..Kayganlaştırıcı kullanıyor musunuz? Onun çok etkisi oldu bizde. Yoksa edin ve bolca kullan. Ve ilişki esnasında ıkınmayı dene. Birde o hiç ilerlemiyor gibi hissettiğin anda kegel yapmayı dene. Eşin olduğu gibi kalsın sen kegel yap. Acın baskın biraz hafiflesin sonra biraz daha ilerleyin.
Offf çok bunaldim yine hüsran beş yıl oldu bugün yine denedik olmadı.... Pre... Le çok zor oluyor wapcaine spreyde prezervatif siz olmuyor şaştım üste olmuyor cesaret edemiyorum kitleniyorum üstte de yapamıyorum deliricem
Aynen canım katılıyrm daha çok sahıplenıyr bende 7 ay sonra yendim şükür olsunBen de vajinismusu 10.ayda yendim sukur Zaman zaman buraya girip bilgi ediniyodum.simdi Ben de benim gibilere yardimci olmak istiyorum.oncelikle kesinlikle korkuldugu gibi bisy degil kizlar.bende sifir acı oldu.acının aksine zevk bile aliyorum.bir haftadir hergun 3 4 kere yapabiliyoruz sukur.kayganlastirici flan hicbisy kullanmiyorum.emla da bende hic bir ise yaramadi.Ankara zubeyde hanim hastanesinde terapiye gittik fakat 3 5 terapiden sonra olmayinca orayi da biraktim.yalniz oradaki doktor bir kitap aldirdi bana cem keçenin vajinismusun ustesinden gelmek adli bir kitap, sanırım evde onu okuyarak bilincaltimi da elimden geldigince temizleyerek basarabildim.omuzlarimdan yuk kalkti sanki gercek bi kari koca oldugumuzu yeni anladim, erkek iliskiden sonra kesinlikle daha cok sahipleniyormus karisini.sormak istedikleriniz varsa yardimci olurum insallah
Cok sukur sevindim sizin icinAynen canım katılıyrm daha çok sahıplenıyr bende 7 ay sonra yendim şükür olsun
Ah canım ayni durumdayiz ben deneyelim desem esim istemiyor yorgunum diyor hep üzülüyorum aklıma başka biri olduğu bile geliyor psikolojim bozuldu iyiceKasımda 2 yıl dolacak, artık ümitlerim tükeniyor. Bu konu hakkında o kadar çok okudum ki artık her şeyi biliyorum ama yapamıyorum uygulamada.. Çok ileri seviyede de değilim, en azından penis başı girebiliyor. Ama sonrası yok. Gevşiyorum, kasları serbest bırakıyorum. Ama bir yerden sonrası girmiyor işte.. Uzun zamandır denemiyoruz bile, sanırım pes ettik..
Eşim gayet anlayışlı, bu konuda en ufak olumsuz bir şey söylemedi şimdiye dek ama bu akşam yakınlaşmaya çalıştığımda yorgunum canım falan dedi. Ben yine nazlanıp devam edince saate bakıp "Yapamıyoruz zaten, yapabilsek yapalım da" dedi. Ben o an çok gücendim cidden.. O farkında bile değil ne dediğinin çünkü sonrasında normal konuşmasına devam etti, gitti yattı. Ben de bozuntuya vermedim, bir şey olmamış gibi..
Ya canım anlat lütfen nasil yendin ya yardım lutfenBen de vajinismusu 10.ayda yendim sukur Zaman zaman buraya girip bilgi ediniyodum.simdi Ben de benim gibilere yardimci olmak istiyorum.oncelikle kesinlikle korkuldugu gibi bisy degil kizlar.bende sifir acı oldu.acının aksine zevk bile aliyorum.bir haftadir hergun 3 4 kere yapabiliyoruz sukur.kayganlastirici flan hicbisy kullanmiyorum.emla da bende hic bir ise yaramadi.Ankara zubeyde hanim hastanesinde terapiye gittik fakat 3 5 terapiden sonra olmayinca orayi da biraktim.yalniz oradaki doktor bir kitap aldirdi bana cem keçenin vajinismusun ustesinden gelmek adli bir kitap, sanırım evde onu okuyarak bilincaltimi da elimden geldigince temizleyerek basarabildim.omuzlarimdan yuk kalkti sanki gercek bi kari koca oldugumuzu yeni anladim, erkek iliskiden sonra kesinlikle daha cok sahipleniyormus karisini.sormak istedikleriniz varsa yardimci olurum insallah
Aslında yarısına kadar alıyorsan gerisinin gelmesi lazım bacaklrımı daha çok acmıyrmusnKasımda 2 yıl dolacak, artık ümitlerim tükeniyor. Bu konu hakkında o kadar çok okudum ki artık her şeyi biliyorum ama yapamıyorum uygulamada.. Çok ileri seviyede de değilim, en azından penis başı girebiliyor. Ama sonrası yok. Gevşiyorum, kasları serbest bırakıyorum. Ama bir yerden sonrası girmiyor işte.. Uzun zamandır denemiyoruz bile, sanırım pes ettik..
Eşim gayet anlayışlı, bu konuda en ufak olumsuz bir şey söylemedi şimdiye dek ama bu akşam yakınlaşmaya çalıştığımda yorgunum canım falan dedi. Ben yine nazlanıp devam edince saate bakıp "Yapamıyoruz zaten, yapabilsek yapalım da" dedi. Ben o an çok gücendim cidden.. O farkında bile değil ne dediğinin çünkü sonrasında normal konuşmasına devam etti, gitti yattı. Ben de bozuntuya vermedim, bir şey olmamış gibi..
Canım altta da deniyoruz üstte de deniyoruz ama yapamıyoruz. Eşim de çok ısrar etmiyor, benim canım yanacak diye.. Belki ısrarcı olsa daha çabuk halledeceğiz.Aslında yarısına kadar alıyorsan gerisinin gelmesi lazım bacaklrımı daha çok acmıyrmusn
Cem Keçenin kitabını ben de aldım okudum bitirdim. Bende işe yaramadı.Ben de vajinismusu 10.ayda yendim sukur Zaman zaman buraya girip bilgi ediniyodum.simdi Ben de benim gibilere yardimci olmak istiyorum.oncelikle kesinlikle korkuldugu gibi bisy degil kizlar.bende sifir acı oldu.acının aksine zevk bile aliyorum.bir haftadir hergun 3 4 kere yapabiliyoruz sukur.kayganlastirici flan hicbisy kullanmiyorum.emla da bende hic bir ise yaramadi.Ankara zubeyde hanim hastanesinde terapiye gittik fakat 3 5 terapiden sonra olmayinca orayi da biraktim.yalniz oradaki doktor bir kitap aldirdi bana cem keçenin vajinismusun ustesinden gelmek adli bir kitap, sanırım evde onu okuyarak bilincaltimi da elimden geldigince temizleyerek basarabildim.omuzlarimdan yuk kalkti sanki gercek bi kari koca oldugumuzu yeni anladim, erkek iliskiden sonra kesinlikle daha cok sahipleniyormus karisini.sormak istedikleriniz varsa yardimci olurum insallah
Üstüne düşün bence canım eninde sonunda olacak ama üstte kontrol sende olur derin nefes aldıkça ıkın içine al bacaklarını acCanım altta da deniyoruz üstte de deniyoruz ama yapamıyoruz. Eşim de çok ısrar etmiyor, benim canım yanacak diye.. Belki ısrarcı olsa daha çabuk halledeceğiz.
Doktorla atlatanlardanım hepsini o kadar iyi biliyorum ki aslında ama bi anda tekrar karşılaşınca Alt üst oldu dengemDerin uzun nefes al ve derin uzun ver nefesini gevşe. Zeytinyağı bolca kullan bayağı bildiğin bol olucak. Tam giriş anında kuvvetli ıkın. Vajinanı içerden dışarı itiyomuş gibi hisset
Kızlar benim bu 6 veya 7 ilişkim hiç bi sıkıntı yok o kadar rahatım ki bende 1 sene sonra yendim. Hadi artık üzerine gidin bu hastalığın birbirimize destek olalım bitirelim bu işi ve hamilelige doğru gidelim . Kendi bildiklerimle ben ve bi çok arkadaşımı yendirdim. Kafaya koyun basarcam deyin gerisi Allahin izniyle geliyo. Tikandiginiz yerde yardım edebilirm ve asabiliriz kızlar ertelemeyn artık giden sizin hayatinizdan gidiyor. Allah herkese kolaylik versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?