- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.041
İnşallah canım hepimiz kurtulucaz bu problemden en kısa zamanda ben deniyordum mesela ama yinede korkutugmdan olmuyoduu en sonunda dayanamadım yazmaya başladım buraya sagolsun burdakı arkadaslar cesaretlendırdı beni bi nebze olsun ilerleme kat ettim ve en kısa zamanda da kurtulucam ınsallah sende yapabilirsn bence ben cesaretlendırırım seni :)Rabbim sizlerede bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boşta n inşallah ama vajinismusu yenmeden hamile kalmayı tavsiye etmem tabiki
Inşallah canım çok sağol inşallah buraya yendim diye yazmayı bizede nasip etsin rabbimİnşallah canım hepimiz kurtulucaz bu problemden en kısa zamanda ben deniyordum mesela ama yinede korkutugmdan olmuyoduu en sonunda dayanamadım yazmaya başladım buraya sagolsun burdakı arkadaslar cesaretlendırdı beni bi nebze olsun ilerleme kat ettim ve en kısa zamanda da kurtulucam ınsallah sende yapabilirsn bence ben cesaretlendırırım seni :)
İnşallah canım insallahInşallah canım çok sağol inşallah buraya yendim diye yazmayı bizede nasip etsin rabbim
Daha çok başındasınız canm şakın ertelemeyin.Ben 3 yılımı heba ettim.evliliğimin ilk yılında böbrek taşı düşürdüm.3-5 ay onu bahane ettim.sonrasında kendi ailemle ilgili problemler oldu derken bahaneler ertelemeler zaman su gibi akıp geçti.Benm yaptığım Hatayı siz yapmayın.eşim de anlayışlıydı sağolsun.bazen hakkım olmayarak ona bile kızıyorum içten içe niye beni zorlamadı diye.bu problemi aştığımız ilk günden beri niye daha önce halletmemişiz diyo eşim.çnkü evliliğin temeli gerçekten bu olay.ben bunu biraz geç anladım.ve şu an daha büyük bi sınavın içindeyim.Çok dua ediyorum Allahım 3 yılımı kendi kendime mahvettim ama bebek senin mucizen senin lütfun beni böyle de sınama nolur diye.inşallah Rabbim duyar sesimi sesimizi.Benim doktora gidip aşılama tüp bebek dememekten ve dua etmekten başka çarem yok ama sizin çareniz yine sizsiniz.biraz cesaret ve kararlılık.üstüne giderseniz 15 -20 gün içinde rahat yenersiniz.İnşallah canım hepimiz kurtulucaz bu problemden en kısa zamanda ben deniyordum mesela ama yinede korkutugmdan olmuyoduu en sonunda dayanamadım yazmaya başladım buraya sagolsun burdakı arkadaslar cesaretlendırdı beni bi nebze olsun ilerleme kat ettim ve en kısa zamanda da kurtulucam ınsallah sende yapabilirsn bence ben cesaretlendırırım seni :)
nasıl hamile kaldınız acaba ????Of bende hep erteliyorum benim durumum çok farklı aslında eylülde iki sene olacak evleneli evliligimin 7. Ayında ustunden boslmyla hamile kaldım o korkumla birde normal doğum yaptım defalarca alttan muayene oldum oldum ama vajinismusu yenmeden çok zor oldu benim için yirtiyodum ortalığı resmen ama buna rağmen başardım kızım şimdi 6 aylık ve hala eşimle birlikte olamadık zaten bebekten öncede olamamistik ben doğum yapınca cesaret geldi belki yendim bu sayede falan dedim ama cesaret edip deneyemedim bile dogumdan sonra ve hala denemiyoruz denemek istiyorum ama cok korkuyorhm napcam ben böyle ya
Üstünden boşalmayla kalmisim banada suoriz oldu canım hamile kaldigimda zar duruyordu halanasıl hamile kaldınız acaba ????
Zaten bu giriş kısmındaki acıyı bi atlatabilsem olacak heralde ama bende bundan muzdaribim yaa dayanılmaz bi acı sankiBende yaşadım sanki böyle bir kemiğe takılıyormuş gibi bir his oldu ablamlara sordum yeterince ıslanmamıştır ondan olabilir dedi ama bende bilmiyorum o giriş kısmındaki acıyı bende yaşıyorum ve esım hiç birşeye karışmıyorum san nasıl istersen öyle yap dediği için kendimi en rahat hissettiğim şekilde yapıyorum hakimiyeti asla önce ona vermiyorum biraz alıştıktan sonra ve daha rahat olduktan sonra sen devam et diyorum allahın izniyle geçicek bunlarda
Ben varım canım ne durumdasin yenebildinmi acabaKızlar ben hala aynı aşamadım 2 3 hafta önce denerken eşimle azık ucu girer gibi oldu afedersiniz ama oraya boşaldı bende çok çocuk istediğimden hemen kalkmadım ayağımı felan kaldırdım adetimde 2 3 gün geçti sizce bu şekilde hamile kalmış olabilirmiyim girmedençok istiyorum bebek ama hala kızlığım bile duruyor böyle hamile kalan varmı aramızda kızlar
Canım 4. Boy aparatlada çalış sadece içinde 5 dakika dursun ileri geri hareketi yap. Çünkü 4. Boy o bölgeyi iyice esnetirKızlar bugün 3.boy dilatoru de aldım çok mutluyum. Sadece otururken filan orada bisiler hissediyorum o kadar. Ya şimdi ne yapmam lazım beni yönlendirebilir misiniz? :) Nisanlimla 5 ağustosta görüşebilecegim görevde olduğu için. O zamana kadar hep 3.boy ile calismaya devam mi edeyim, git gel mi yapayim rahatça sokmali mıyım? Çünkü bayağı nefes egzersizi ile alabiliyorum 3u :/
3. aparata biraz daha alışmam ne kadar zamanımı alır acaba? Bir de 4. boy kızlık zarını bozmaz mı?Canım 4. Boy aparatlada çalış sadece içinde 5 dakika dursun ileri geri hareketi yap. Çünkü 4. Boy o bölgeyi iyice esnetir
Zaten bozulmasıdeğil mi amaç birde zaten boy boy ilerlediğin için kanamavs olmadan açılır biter3. aparata biraz daha alışmam ne kadar zamanımı alır acaba? Bir de 4. boy kızlık zarını bozmaz mı?
Canım zaten sen çalıştıkça esnetiyorsun orayı kanama olmuyor bende de olmadı .3. aparata biraz daha alışmam ne kadar zamanımı alır acaba? Bir de 4. boy kızlık zarını bozmaz mı?
Zaten bozulmasıdeğil mi amaç birde zaten boy boy ilerlediğin için kanamavs olmadan açılır biter
Canım zaten sen çalıştıkça esnetiyorsun orayı kanama olmuyor bende de olmadı .
Kapalı bir zar kimsede yok zaten öyle olsa her ay adet olamazdı kimse zar yırtılması konusunu gözünüzde büyütmeyin o yüzden ,kasları kastığımız için ilerlemiyor malesefEvet kızlar 4. aparatı da denedim gerçekten girişte sorun olmadı çok şaşırdım. Nası yani benim zarım hiç yırtılmayacak mı o zaman çok ilginçAma yine 3 4 cmden sonra ilerletemedim sanırım yine pelvik kaslarından geçemedim. Yanma yapıyor ilerletemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?