Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım ben dün sırf bu yüzden eşimle tartıştım. Hakimiyet bende olsun diye eşimin p..s ni ben yönlendiriyorum bu defa da çok afedersiniz erken boşalıyor ben tutuyorum diye. Ne yapsam bilemedim. Ve ben hemen çocuk istemiyorum kendimi henüz alıştırmadan

Esinde tutsun kendini biraz..bence ön sevişme yapmadan yapmak gerekiyor ilk önce çünkü erkekler çok aceleci davranıyor.

Popoya doğru olayını bn anlayamıyor zaten olmuyorda

Canım ilk girişte vemcaine sprey sıksak o girişteki acıyı yok edebilirmiyiz acaba

Işte bende kayganlastirici kullanıyorum ama girişteki acı ve baskı hissini kaybedemiyince afedersin popomu yana kaydiriyorum hemen olmuyor yine o girişteki acıyı atlatabilsem gerisi gelecek inanıyorum ama
O girişteki acıyı hissedince bekle ve derin nefes al ve nefes verirken ittir kayıp gidecek

Ya şimdi aparatı sokup da penisi alamayanları gördükçe korkuyorum ben de
Korkma canım zaten sistem su eşle denemeden hemen önce egzersiz yapıyorsun aparatla sonra eşinin yanında yatsın sen aparatı bikac kez dene sonra eşinin üzerine ters çık penisi al eline yerleştir hemen oluyor zaten en büyük aparat penisten büyük olduğundan panis kolay giriyor üzerine ters oturduğun içinde panis yönü direk buluyor

4.u aparat penisten büyük mü? Nisanlim da öyle diyordu ama bana aparat daha küçük gibi gelmişti.

Kremi aparayım ucuna sürüyorum cnm ucuna fındık büyüklüğünde sür sonra it zaten kayiyor
Yarım saat sonra uyusturuyor o zaman bekliyor musun uyusana kadar bende pomad var :/
Ya bir de ben iç camasirimda pembe leke gördüm birkaç damlalik acaba 4.aparatta bozulmuş olabilir mi zar

Bende 5 yillik evliyim...dun ilkdefa liprator u koyabildim zor oldu...sonra penisle denedik olmadi .libratoru zor cikardim rahat birakmama ragmen..orasi nasil acilacak anlamiyorum yardimm benimki cok mu daracaba

Bende 5 yillik evliyim...dun ilkdefa liprator u koyabildim zor oldu...sonra penisle denedik olmadi .libratoru zor cikardim rahat birakmama ragmen..orasi nasil acilacak anlamiyorum yardimm benimki cok mu daracaba
Canım sokarkende cıkartırken de nefes alıp ver canın acımaz ben oyle yapıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…