- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.121
Canım ben dün sırf bu yüzden eşimle tartıştım. Hakimiyet bende olsun diye eşimin p..s ni ben yönlendiriyorum bu defa da çok afedersiniz erken boşalıyor ben tutuyorum diye. Ne yapsam bilemedim. Ve ben hemen çocuk istemiyorum kendimi henüz alıştırmadan13sene sonra yenmiş biri olarak söylüyorum..
Aparatı içinde hissediyorsun,ama penisi hissetmiyosun.. oraya Gore yaratılmış bir organ. Ve inan çok kolay olacak. İlk girişte baktın canın yanıyor bekle ve derin nefes al nefes verirken popoya doğru ittir göreceksin çok kolay olacak. Ne acı ne birşey kalmicak..
Esinde tutsun kendini biraz..bence ön sevişme yapmadan yapmak gerekiyor ilk önce çünkü erkekler çok aceleci davranıyor.Canım ben dün sırf bu yüzden eşimle tartıştım. Hakimiyet bende olsun diye eşimin p..s ni ben yönlendiriyorum bu defa da çok afedersiniz erken boşalıyor ben tutuyorum diye. Ne yapsam bilemedim. Ve ben hemen çocuk istemiyorum kendimi henüz alıştırmadan
Popoya doğru olayını bn anlayamıyor zaten olmuyorda13sene sonra yenmiş biri olarak söylüyorum..
Aparatı içinde hissediyorsun,ama penisi hissetmiyosun.. oraya Gore yaratılmış bir organ. Ve inan çok kolay olacak. İlk girişte baktın canın yanıyor bekle ve derin nefes al nefes verirken popoya doğru ittir göreceksin çok kolay olacak. Ne acı ne birşey kalmicak..
Canım zaten bizde öyle deniyoruz yani ön sevişmeyi uzun tuttuğumuzda zaten hedefe ulaşamadan bitiyor yanı. Bu defa da benim sinir sistemlerim zıplıyor.Esinde tutsun kendini biraz..bence ön sevişme yapmadan yapmak gerekiyor ilk önce çünkü erkekler çok aceleci davranıyor.
Yönünü ayarlayabilen lazım canım öyle direk değil o kısım bir eğimli yanı.Popoya doğru olayını bn anlayamıyor zaten olmuyorda
Ben internetten aldım. N11 denDilator setini nerden aliyorsunz
Canım ilk girişte vemcaine sprey sıksak o girişteki acıyı yok edebilirmiyiz acaba13sene sonra yenmiş biri olarak söylüyorum..
Ben sprey kullanmadim canım sadece bol bebe yağı.Canım ilk girişte vemcaine sprey sıksak o girişteki acıyı yok edebilirmiyiz acaba
Işte bende kayganlastirici kullanıyorum ama girişteki acı ve baskı hissini kaybedemiyince afedersin popomu yana kaydiriyorum hemen olmuyor yine o girişteki acıyı atlatabilsem gerisi gelecek inanıyorum amaBen sprey kullanmadim canım sadece bol bebe yağı.
O girişteki acıyı hissedince bekle ve derin nefes al ve nefes verirken ittir kayıp gidecekIşte bende kayganlastirici kullanıyorum ama girişteki acı ve baskı hissini kaybedemiyince afedersin popomu yana kaydiriyorum hemen olmuyor yine o girişteki acıyı atlatabilsem gerisi gelecek inanıyorum ama
Inşallah onuda deneyim bi canımO girişteki acıyı hissedince bekle ve derin nefes al ve nefes verirken ittir kayıp gidecek
Dene canım pes etme acı hissi duyuncaInşallah onuda deneyim bi canım
Vemcain bende fena tahriş yaptı 1-2 fıstan fazlasıkma ilk kez kullancaksanCanım ilk girişte vemcaine sprey sıksak o girişteki acıyı yok edebilirmiyiz acaba
Korkma canım zaten sistem su eşle denemeden hemen önce egzersiz yapıyorsun aparatla sonra eşinin yanında yatsın sen aparatı bikac kez dene sonra eşinin üzerine ters çık penisi al eline yerleştir hemen oluyor zaten en büyük aparat penisten büyük olduğundan panis kolay giriyor üzerine ters oturduğun içinde panis yönü direk buluyorYa şimdi aparatı sokup da penisi alamayanları gördükçe korkuyorum ben de
Kremi aparayım ucuna sürüyorum cnm ucuna fındık büyüklüğünde sür sonra it zaten kayiyorKızlar krem kullanmayi deneyeceğim yarın 4.aparati tekrar denerken. Nereye surmem gerekiyor kremi girişe mi yokaa pc kaslarına kadar mı surmem gerem?
4.u aparat penisten büyük mü? Nisanlim da öyle diyordu ama bana aparat daha küçük gibi gelmişti.Korkma canım zaten sistem su eşle denemeden hemen önce egzersiz yapıyorsun aparatla sonra eşinin yanında yatsın sen aparatı bikac kez dene sonra eşinin üzerine ters çık penisi al eline yerleştir hemen oluyor zaten en büyük aparat penisten büyük olduğundan panis kolay giriyor üzerine ters oturduğun içinde panis yönü direk buluyor
Yarım saat sonra uyusturuyor o zaman bekliyor musun uyusana kadar bende pomad var :/Kremi aparayım ucuna sürüyorum cnm ucuna fındık büyüklüğünde sür sonra it zaten kayiyor
Olabilir4.u aparat penisten büyük mü? Nisanlim da öyle diyordu ama bana aparat daha küçük gibi gelmişti.
Yarım saat sonra uyusturuyor o zaman bekliyor musun uyusana kadar bende pomad var :/
Ya bir de ben iç camasirimda pembe leke gördüm birkaç damlalik acaba 4.aparatta bozulmuş olabilir mi zar
Canım sokarkende cıkartırken de nefes alıp ver canın acımaz ben oyle yapıyordumBende 5 yillik evliyim...dun ilkdefa liprator u koyabildim zor oldu...sonra penisle denedik olmadi .libratoru zor cikardim rahat birakmama ragmen..orasi nasil acilacak anlamiyorum yardimm benimki cok mu daracaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?