Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım sprey cok tahriş ediyormuş diye duydum öyle mi acaba kullansam bisey olmaz heralde ya bide nasıl kullandin anlatabilirmisn

Canım sprey cok tahriş ediyormuş diye duydum öyle mi acaba kullansam bisey olmaz heralde ya bide nasıl kullandin anlatabilirmisn
Ulgengokten arkadasada yanit olsun..sprey beni kesinlikle tahris etmedi.ilk sekiz on fis siktim biraz denedik sonra tekrar sıķtım yedi sekiz fıs zaten uyuşuyor içi içe doğru sikmaniz lazim açip esiniz sikabilir.ondan sonra kanepeye uzandim belimin altina yastik koyduk ayaklarimin karsisina sandalye koydum ayirip guc verebilmem icin.yavasca ilerletti esim bekledi tekrar ilerletti ben girdimi derken hepsi icinde dedi ve ben şok...daha sonra bir iki yine spreyle yaptim ondan sonrada tabiri caizse zevk almaya baktim ve biraktim.ahh dedim bu spreyi buraya yazan arkadasdan allah razi olsun.o zamanlar bu topige girip okumasaydim hala ağliyodum...hissettiginiz sadece baskı acı kesinlikle yok kesinlikle.inanin ben umutsuz vakaydim.denemeye baslayinca tansiyonup disuyodu korkudan.bir gecede hallaledersiniz biraz cesaret ve sprey

Tam bn halletmeye başlicam olayı eşimin aile gelcekmiş haftaya kimse geline sormuyo o günler uygun mu diye oğullarına söyletiyolar kocama gelmesinler deyip aramızı mı bozcam tüm kaslarım gerildi resmen
Biraz rahatlamaya çalış bence, sinirlerin yıpranmış gibi hissediyorum. Eşinin ailesine sinirlenme, sana da söyleseler kıramayıp evet diyecektin zaten. Sen bu egzersiz olayında 2 günde bile gayet ilerleyebileceksin, güven kendine.

Ben biraz fazla hassasım lateks içeren prezer. Bile tahriş ediyor o yüzden 2 fıstan fazla sıkınca spreyi fena oldum hametan diye krem sürdüm düzeldi sonra

İyki varsınız hiç tanışmadığım insanlardan böyle destek görebilceğimi tahmin edemezdim. Haklısın bugün ilk defa boş günümdü bi adım atabildim kendi kendime en azından duvar olmadığını gözümle gördüm zihini kontrol etmek çok zor ama

Bende bunu kullanmayı düşünüyorum ama herhangi bi zararı yok değilmi ilerde çocuk oluşumunu etkileyecek bi etkisi yoktur degılmı bide basımıza o dert cıkmasın

Bende bunu kullanmayı düşünüyorum ama herhangi bi zararı yok değilmi ilerde çocuk oluşumunu etkileyecek bi etkisi yoktur degılmı bide basımıza o dert cıkmasın
sanmiyorum rahminize kadar sıkmıyosunuz sonuçta giris bolgesini biraz açıp sıkıyosunuz.yanma oluyo oda geciyo zaten uyusuyor ici kendinizide kasmaz olayın akışına birakirsaniz problem yok yaparsiniz insallah hepiniz.buarada eslerde vazelin falan sursun.gerek yok pahali seylere en dogal kayganlastirici oda kizlar.ilerde hic gerek duymayacaksiniz simdilik vazelin yeterli bence

1 ve 2. Aparatı denedikten sonra yanma desen değil ağrı yada o bölgenin varlığı hissetme bi gariplik hissi oluyor mu herkeste yoksa bnim nane mollalığım mı yine bu
Evet oluyor normal, kaslarını geliştiriyorsun kendini bırak da hissettirsin

Bende de mesela 4'ten sonra yaptığım ağır mekik egzersizlerinde orada bir zorlanma gibi bir his oluşuyor, hoşuma gitmiyor egzersizimi engelliyor ama bir şeylerin değiştiğinin de göstergesi tabii bu.

Kızlar yensin herkes artık, o kadar güzel bişey ki ben gülmekten öldüm valla gerçekten bu muymuş diyorum artık 11 ayı nasıl zehir etmişim ya vallahi dilator bundan zormuş penis yumuşacık gıdıklanıyorum ve eşim beni daha çok sahiplendi bu iş gerçekten hayatımızı etkiliyormuş eşimin yüzü güldü resmen nolur zehir etmeyin aylarınızı

Bariyer vs kullanıyomusunuz beni prezer. İşi zorlaştırıyor olabilir mı saçma sapan herşeyi düşünüyorum artık çaresizlikten

Bariyer vs kullanıyomusunuz beni prezer. İşi zorlaştırıyor olabilir mı saçma sapan herşeyi düşünüyorum artık çaresizlikten
Canım vallahi basitmiş ya benim geçmiş yazdıklarımı oku o kadar korkuyordum ki her günüm neredeyse ağlamakla geçiyor bişey yokmuş kendi aptalligima yanayım hiçbişey olmuyor acı yok kendini serbest bırak test ettim valla kasınca bacaklar kapanıyor ıkın kendin içeri çekiyorsun penisi çok kolay bunu ben mi diyorum diye dönüp kendime bakıyorum ve inanamıyorum gerçekten çok büyük bir mutluluk ve emin ol ondan sonra ilişkiyi hep sen isteyeceksin ben de gülüyordum buna ben niye istiyim ki kaçmak için bahaneler arıyordum ama şimdi tam tersi

Allahım nolur aynı şeyleri bende söyleyebileyim o kadar can sıkıcı bi boyut aldıki bu durum birtek yaşayan anlar komik düşününce insan nasıl sewdiği insanla bunu yaşayamaz ki

Allahım nolur aynı şeyleri bende söyleyebileyim o kadar can sıkıcı bi boyut aldıki bu durum birtek yaşayan anlar komik düşününce insan nasıl sewdiği insanla bunu yaşayamaz ki
Evet canım gerçekten sevdiğin insanın sana bakışları bile değişiyor lütfen ertelemeyin o kadar insanın canını sıkıyor ki bu durum strese giriyorsun özgüvenin kayboluyor ve evet yasayan anlar ben de sana yaşayan biri olarak hiçbişey yok diyorum boşuna bu ayları kendime zehir ettim belki de hamileydim şu anda tabiki herseyde bir hayır vardır ama bu kendi elimizde cesaret ha gayret canım Allah büyük yeneceksin beyinde bitiyor egzersizleri aksatma 4.boy dilatoru yap sonra hemen çıkar penisi sok o kadar kolay ki kendisi pıt diye giriyor çok zevkli eşine ve kendine bunu yaşatma bolca ıkın valla ben öyle bir ıkındım ki mıknatıs gibi çektim penisi gerçekten penis sünger gibi dilatorden daha kolay vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…