Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım ben de başlarda emlayi yanlış kullanıyordum o kadar yanıyordum ki sanki içimde ateş topu vardı, sonra kulak çöpüyle içeri en dibe sürdüm çok memnun kaldım hatta pişman olmuştum bayağı da ayıptır söylemesi pahalıya almıştım çöpe atacaktım az kalsın sonra kullanmaya devam ettim. Ben de enfeksiyon ya da benzer şeyler yapmadı. Dediğim gibi bünye meselesi mesela ben de vemcaine spreyi kullanamadım direkt bişey sıkamiyorum bebeyagi da çok iyi penise sürüyorum ben bi de vajina dudaklarına ve evet tamamen alıştıktan sonra bebek istedigimiz için krem kullanmycam spermlerin etkisini yok ediyormuş bebeyagi sadece kullanıcam canım.

Bebeğe yağının bu etkisi ve mı bebek için şuan korunuyrm ama bir cesaret edemıyrm bebe yağı kullanmadan sanki çok ıslanamıyorm gibi gelıyo

Arkadaşlar merhaba lutfen okuyun olurmu!!!
Uzun zaman önce 2011 yılında evlendim uzun süre vajinusmusla yaşadım burda 2 yıl kadar arkadaşlarla yenmeye çalıştık duyduklarımızi uyguladık olmadı yapamadım sonra ankarada bir kliniğe gittim 3 günde bitecek diyorlardı inandım başka çarem yoktu bu arada bu bir reklam değil çünkü para tüccarıydı girdiğinizde önce sekreter bilgilerinizi alıp dr veriyor ona gore fiyat biçiyordu benden 5bin lira aldı öğrenci bi kızdan 2.500 almış sorduğumda öğrenci nasıl odasın dedi neyse konumuza gelince ordaki sistemi anlatıp size yardımcı olabilirim 3 gün dedi doğru ilişkiye 3 gün sonra girebildik bu bir mucizeydi sizi en çok yasayan anlar 2011 evlendim 2013 kasımda ilk kez birlikte olabildik 3 ay sonra hamile kaldım 2014 kasımda oğlumu kucağıma aldım çok sukur

Sonrasında burda yine bir çok arkadaşıma yardim ettim sizede edebilirsem ne mutlu bana oğlundan fırsat buldukça yanınızdayım.. şimdi size ordaki sistemi anlatım detaylı yazıyorum önce malzemelere ihtiyacınız olacak
1;dilator set
2;emla krem yada anestol
3;bepanthol
Bu dilator set 4 boy 1. Gün en kucugu ve bir boy büyüğüyle basliyoruz önce bepanthol kremi bolca sürüyoruz sonra üstüne emla krem uyuşturuyor ve yakıyor yatıyoruz sert bir zemine bir bacak uzatılıyor diğeri kırık derin nefes alıp yavaşça küçük olanı itmeye basliyoruz

Daha sonra stres olduğunuzda derin bir nefes alıp nefes verirken itmeye devam ediyoruz bu arada yön çok önemli ben neden gitmiyo galiba çatım dar galiba benim orda kemik var derdim biliyorum okuyanlar aaa bende öyle diyorsunuzdur işte bu yüzden yön çok önemliymiş dilator sokunca popo yönünü doğru itiyoruz aşağı yani sonra zaten giriyor inanmak çok güç biliyorum ama orası bir kuyu gibi ve inanılması güç ama acımıyor bende 3. Boyda acıdı evet hatta ağladım benim neden başıma geldi diye ama 3. Günün sonunda eşimle olduğumda daha çok ağladım ama mutluluktan:)sonra girdiğinde beklesin orda biraz ozaman kas çalışması yapıyoruz sıkıp bırakıyoruz sonra tekrar çıkarıp sokuyoruz biraz alışınca 2. De aynı şekilde 2. Gün 2 ve 3 3. Gündede 3 ve 4 arkadaşlar malesef 4 penistende büyük ama inanın hicbir acı yoktu sadece 3 te bende oldu oda belki çok kastım diye hemşire öyle söyledi 3 gün eşle temas yok 3. Gün sonrası 3 ve 4 'le evde egzersiz sonrasında eş sert bi zemine yatıcak sizde üstünde ters bir şekilde oturacaksınız poponuz ona dönük zaten öncesinde 4le egzersiz yaptınız penisi tutup kolayca içeri itiyorsunuz

Bunları size bukadar açık yardımlı yardımım olabilsin diye inanın en yakınıma bile asla böyle şeyleri konusamayan biri var karşınızda ama ne yaşadığınızı çok iyi biliyorum bu arada zannetmeyin bunu yaptınız hemen normale dönüyor ben hemen hamile kaldığımdan doğum sonrasındada aynı stresi yaşadım kendim evde çalıştım öyle oldu yaptıkça normale dönüyor hemen kolay olamıyor malesef çünkü beynimizde bu korku önemli olan eşle bu durumdan sonra sık birlikte olabilmek sormak istediğiniz birşey olursa burdayım elimden geldiğince cbplarim

Aynen ara vermemek lazım ara verince yine telaş oluyor insanda

Ne uyguladı doktor canım nasıl oldu yani

Ay gormedim yazılarını şimdi gördüm pardon canim

Kremlerin nasıl bi faydası oluyor? Ben zaten sokabiliyorum yavaş da olsa nefes egzersizi ile. Bir de kremlere kendimi alıştırmayayım diyorum da

Yaa çok güzel anlatmışsın yeni gördüm, neler yaşıyoruz biz kadınlar ya Darısı bizim başımıza

Yaa çok güzel anlatmışsın yeni gördüm, neler yaşıyoruz biz kadınlar ya Darısı bizim başımıza [/QU
canım ben şunu merak ediyorum ben de dilatör seti aldım ve ilk kullandığım gün 4 boyutunun hepsini denedim yani en kalın olanını da denedim ve yapabildim. Sonraki günlerde alıştırma yaparken ben hep en büyük boyutu ile yaptım yani 4. Seviyesi ile. Ben ayrı yeten belki inanmayacaksınız ama 3 parmağa kadar parmak egzersizi de yaptım ve hep yapıyordum ama bir türlü ilişki sırasında tam o an geldiğinde bir anda eşimi ittiriyorum. Ama normalde ne bir korkum var alıştırma yaparken ne de bir acı. Ama o an gelince oluyor ne oluyorsa. Bir anda bir korku geliyor hiçbir anlam veremiyorum bu duruma.

ya çok tesekkurler.. ben de artık tedavıye gitmeyi düşünmeye başladım. 4000 tl istemişti geçen sene.. bir yıl yine ertelendı.. tedavıde bunlar uygulanıosa bunları deneyım. baktım yıne olmuyor mecbur gidicez doktora. parmak cok rahat alabiliyorum ama eşliye gelınce olmuyor.. :/

Bebeğe yağının bu etkisi ve mı bebek için şuan korunuyrm ama bir cesaret edemıyrm bebe yağı kullanmadan sanki çok ıslanamıyorm gibi gelıyo
Canım kasildiginda da vajinanın ıslaklığı kuruyor ya da korktuğunda bende de başlarda oluyordu çünkü orasını Rabbim öyle yaratmış ki kendi ıslaklığı yetiyor biz sadece kastigimiz ve korktuğumuz için kuruyor birkaç ay daha alışmamız lazım ilişkiye anca o zaman bırakırız yağları kremleri :)

Korunıyorum zaten şuan ama bebe yağı spermleri ölduryo dıyolr

Canım penis korkun mu var acaba bende de başlarda öyle oluyordu penisi kendin sokmaya çalış korkunu yen kendini kasma serbest bırak

Y
Korunıyorum zaten şuan ama bebe yağı spermleri ölduryo dıyolr
Yok canım bebeyagiyla hamile kalanlar var diğerleri gibi değil ama zaten buna alışmak istiyorum aylarca cinsel hayat olmadığı için bebek hemen istemiyorum bunu tamamen yaşamak eşimi mutlu etmek istiyorum belki bikac ay sonra bebek istiyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…