Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

1 ve 2. Aparatı denedikten sonra yanma desen değil ağrı yada o bölgenin varlığı hissetme bi gariplik hissi oluyor mu herkeste yoksa bnim nane mollalığım mı yine bu
Evet oluyor normal, kaslarını geliştiriyorsun kendini bırak da hissettirsin

Bende de mesela 4'ten sonra yaptığım ağır mekik egzersizlerinde orada bir zorlanma gibi bir his oluşuyor, hoşuma gitmiyor egzersizimi engelliyor ama bir şeylerin değiştiğinin de göstergesi tabii bu.

Kızlar yensin herkes artık, o kadar güzel bişey ki ben gülmekten öldüm valla gerçekten bu muymuş diyorum artık 11 ayı nasıl zehir etmişim ya vallahi dilator bundan zormuş penis yumuşacık gıdıklanıyorum ve eşim beni daha çok sahiplendi bu iş gerçekten hayatımızı etkiliyormuş eşimin yüzü güldü resmen nolur zehir etmeyin aylarınızı

Bariyer vs kullanıyomusunuz beni prezer. İşi zorlaştırıyor olabilir mı saçma sapan herşeyi düşünüyorum artık çaresizlikten

Bariyer vs kullanıyomusunuz beni prezer. İşi zorlaştırıyor olabilir mı saçma sapan herşeyi düşünüyorum artık çaresizlikten
Canım vallahi basitmiş ya benim geçmiş yazdıklarımı oku o kadar korkuyordum ki her günüm neredeyse ağlamakla geçiyor bişey yokmuş kendi aptalligima yanayım hiçbişey olmuyor acı yok kendini serbest bırak test ettim valla kasınca bacaklar kapanıyor ıkın kendin içeri çekiyorsun penisi çok kolay bunu ben mi diyorum diye dönüp kendime bakıyorum ve inanamıyorum gerçekten çok büyük bir mutluluk ve emin ol ondan sonra ilişkiyi hep sen isteyeceksin ben de gülüyordum buna ben niye istiyim ki kaçmak için bahaneler arıyordum ama şimdi tam tersi

Allahım nolur aynı şeyleri bende söyleyebileyim o kadar can sıkıcı bi boyut aldıki bu durum birtek yaşayan anlar komik düşününce insan nasıl sewdiği insanla bunu yaşayamaz ki

Allahım nolur aynı şeyleri bende söyleyebileyim o kadar can sıkıcı bi boyut aldıki bu durum birtek yaşayan anlar komik düşününce insan nasıl sewdiği insanla bunu yaşayamaz ki
Evet canım gerçekten sevdiğin insanın sana bakışları bile değişiyor lütfen ertelemeyin o kadar insanın canını sıkıyor ki bu durum strese giriyorsun özgüvenin kayboluyor ve evet yasayan anlar ben de sana yaşayan biri olarak hiçbişey yok diyorum boşuna bu ayları kendime zehir ettim belki de hamileydim şu anda tabiki herseyde bir hayır vardır ama bu kendi elimizde cesaret ha gayret canım Allah büyük yeneceksin beyinde bitiyor egzersizleri aksatma 4.boy dilatoru yap sonra hemen çıkar penisi sok o kadar kolay ki kendisi pıt diye giriyor çok zevkli eşine ve kendine bunu yaşatma bolca ıkın valla ben öyle bir ıkındım ki mıknatıs gibi çektim penisi gerçekten penis sünger gibi dilatorden daha kolay vallahi

Aparatların 4 . SüNün yarısı girdi ama yanma hissi oldu savaş verdim resmen psikolojik pert olmuş vaziyetteyim bu iş maximum ne kadar zorlaştırılabilir derseniz aklınıza ben gelmeliyim sanırım eşli denemeden çekiniyorum bi kere olmadı başka sefereyi kaldıramam sanırım

Canım anestezik krem sürüyor musun ve yarısına kadar geldiğinde pes etme ıkın ıkın açılıyor ayaklı makyaj aynan yok mu onu koy karşına alışana kadar ve 4.boyla birkaç hafta çalış egzersiz yap sonra eşli denemeye geç tamamen alışmazsan eşli denemede hüsran yaşarsın

Haklısın .bu bile bişey benim için ayna vardı karşımda leblebi kadar emla sürdüm o yetmedi muhtemelen teşekkür ederim desteğin için her seferinde 1-2-3-4 olarak yaptım zaten çünkü daha pat diye 3 ü alim e alışamadım i inşallah hepimiz bu dertten kurtalalım en kısa zamanda

Ne demek canım emlayi sür fındık büyüklüğünde içe kadar 15dk bekle uyuşuyor sonra sırasıyla başla sokmaya bire alıştıysan tam anlamıyla direkt 2den başla korkunu yen

4 den sonra içimde kanal açılmış gibi hissediyorum bi garip ağrı yok ama ordaki kasları hissediyorum heralde midem bulandı hatta biraz ödlek olduğum için bn gözüme ilk lens takmaya çalışırken bayılmış insanım

Herkese merhaba
Ben 8yıl suren brı vajı ydım. Yanlız evliliğimin ıkıncı ayında esımın parmak egzersızı sırasında kızlıgım bozulmuştu. Sadece tek pozısyonda bırlikte olabılıyoduk bacaklarım kapalı asla acamıyordum. Evet bunu 8 yıl boyunca duzeltememem de benımde hatam korkularım vardı. Ikıcocugum vardı mutluyduk dıyodum. Takı bırgun esım bıktım artık aldatıcam deyınceye kadar. Resmen uykumdan uyandım ve kendıme geldım. Kendım için yapaıcaktım o benı bırakıp gıtsese kendım için sonrakı hayatım için basarıcam dedim. Sonra psikolaga gıttım yazıstım drlarla makaleler okudum. Bırgun bır yazı okudum ve basladım calışmaya. Benım kafamdaydı hersey korkularım tabularım acıcak endısem hep beynımde. Yazı da soyle dıyodu bunu çalışmayı en iğrenç zamanınızda mıdenız bulanıcak hatta kusucaksınız devam edın bırakmayın dıyordu. Bende adetımı bekledim her ortamı hazırladım bunarada ınternetten dılatorde almıştım. Ve kanamalı halımle en küçüğle basladım ve basarmıştım sonra 2numaraya gectım evet onuda basarmıştım. 2.gun adetımın tekrar devam ettım bu sefer 3 ve 4 numaraya yanı pe.. s boyuna gectm hemde bacaklarım acık ama tam o sırada mıdem bulandı başım donü anıden cıkardım ve kustum. Tamam bunuda yaptık ama devam dedım odaya dondum tekrar pe..s boyunu denedım ve busefer sarkı soyleyerek beynıme acı yok hersey guzel ıyıyım dıyerek. 3. Ve 4. Gun devam ettım kanamalı halımle hıc krem ve benzerı kullanmadan en iğrenç durumda kusa kusa sonrakı günler adetım 7 gun boynca yaptım. 10. Gun esimle bacaklarımı acarak denedım ve oldu bıttı ben basarmıştım. Artık esımı ıtmıyorum kasılmıyorum rahatım bıttı nasıl ağladıgımı bılemıyorum. Bu benım hıkayem umarım yardımcı olurum. Insallah ısteyen kendı için basarmak isteyen herkes yapıcaktır inanın kendınıze inanın !

8 yılll ve iki çocuk ne kadar zor yillar olmustur.gebelik gerceklesmesi bile mucizeniz sizin cocukda olmasa esiniz o kadar yil beklemezdi eminim benim evliligim uc bes ayda bu konu yuzunden sarsilmisti.neyseki burdan bi sprey duydum sıktım uyustu yaptim iki uc kullandim sonra gerek kalmadi cunku hem açıldı hemde orasinin bosluk olduguna iki uc defada inanmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…