- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.181
Senin elinde beyinde bitiyor herşey doktor da bişey yapamaz ben gittim hicbir işe yaramadı beyninin oyunlarına hükmedeceksin acı yok haz var ve ana odaklanİşte tam olarak bu kafaya gelmek istiyorum abartılcak bişey değilmiş demek istiyorum:)
Spreyi içeri sıkmaya korktum dış girişe sıkmıştım bir denemede oda pek işe yaramamıştıSprey kullanarak iliski denedinizmi
Zaten 4 bin -5 bin istiyorlar birde o aparatları tanımadığın 2 kadınla deniyomuşsun o yüzden gaza geldim bnde tek başıma çözcem diyeSenin elinde beyinde bitiyor herşey doktor da bişey yapamaz ben gittim hicbir işe yaramadı beyninin oyunlarına hükmedeceksin acı yok haz var ve ana odaklan
Tek başına yapabileceğin bişey ve o kadar para vermeye gerek yok zaten bir hafta egsersiz yap ara vermeden sokabiliyorsan sadece 3.ve 4.boyla yap sonra eşli denemeye geç sprey değil de kulak çöpüyle emla ya da anestol krem al fındık büyüklüğünde sür içine kadar uyuşsun hiçbişey hissetmiyeceksin nefes alıp vermeyi ikinmayi unutma bu işin formülleri onlar vakit kaybetme gözümüzde büyütüyoruz ben yendigimde bu muymuş dedim ya ayları zehir ettim resmenZaten 4 bin -5 bin istiyorlar birde o aparatları tanımadığın 2 kadınla deniyomuşsun o yüzden gaza geldim bnde tek başıma çözcem diye
Yendim deyince mesela zevk alarak mı oldu yada tamamı girdi mi bnde bugün eşli denedim yarıdan fazlası girdi ilk defa ama bn sawaş vermiş gibiydim yoruldum resmen kendimle cebelleşmektenKızlar Allah hepinizden razı olsun burda kımseyi tanımıyorum ama herkes ayrı ayrı cok destek oldu motive etti bilgilerini paylaştı ben 5 aylık evliyim vajinusmusluydum taaaki yarım saat öncesine kadar evet bende yendim bu lanet problemi çok şükür hepinize çok teşekkür ederim allah herkese yardım etsin inşallah :)
Çömelerek yada siz açın eşiniz içine sıksın içi uyusucal yavas yavas esiniz ice girmeye baslicak zorlandiginiz yerde cikarttirmayip nefes alip verin ıkının hissedilen sadece baskı acı yok.bir iki daha zorlanirsaniz spreyle yaparsiniz sonra zaten gerek duymazsiniz.aparatlar doktorlar hic gerek yok benceSpreyi içeri sıkmaya korktum dış girişe sıkmıştım bir denemede oda pek işe yaramamıştı
Kim olursa olsun ilklerde bu iş kadinlar acisindan zevk alinarak yapilmaz farkli bir sey bu.zamanla herkes alisiyor yeterki icinize alin penisin tamamini ve bunu iki uc defa tekrarlayin daha sonrakilerde sevsmek zevk almak esinizle size kalmis zaten yenmis oluyorsunuz.kizlar zamaniniza caniniza esinize yazik aparatlar doktorlar spreyi sıkın yapin sonrasi geliyo zatenYendim deyince mesela zevk alarak mı oldu yada tamamı girdi mi bnde bugün eşli denedim yarıdan fazlası girdi ilk defa ama bn sawaş vermiş gibiydim yoruldum resmen kendimle cebelleşmekten
Tebrikler Canim❤❤Cok mutlyum kizlarrrr az once ilsikiye girebildim.vemcain spreyi siktim icine dogru 3.4 fis 5 dakka bekledim bu arada on sevisme oldu sonra yine tabi korkarak bacaklarmi actim belimin altina yastik koydumki popoya dogru kaysin diye.yavasca girdi esim ben daha yarisi girdi sandim bi baktim tamami girmis icinde biraz bekledi sonra git gel yapti o ara ikindim buaradaPalaspandaras arkadasima cok tesekkur ederim allah razi olsun ne sorduysam en acik sekilde cevapladi allahim hepinizin gonlune gore versin insallaj.birkac kez daha spreyle yapicm sonra normal yapmayi dusunuyorum.inanin bende hep erteliyodum hatta buaksamda ilk olmucak gbi geldi dur falan dedim esim beni dinlemedi devam etti ve oldu.icine girince sadece baski oluyor oda afedersiniz buyuk tuvaletinz gelir gbi hani onun disinda aci falan cok sukur olmadi hemde hic.spreyi sikincada biraz yanma oluyo ama 20 sn suruyo mutlaka deneyin arkadaslarim insallah kalbinizfen gecen olur
Bir kişiyi daha everdik cok sukur hayirli olsun Allah başka dert keder vermesin gerisi gelir canim benim tebriklerCok mutlyum kizlarrrr az once ilsikiye girebildim.vemcain spreyi siktim icine dogru 3.4 fis 5 dakka bekledim bu arada on sevisme oldu sonra yine tabi korkarak bacaklarmi actim belimin altina yastik koydumki popoya dogru kaysin diye.yavasca girdi esim ben daha yarisi girdi sandim bi baktim tamami girmis icinde biraz bekledi sonra git gel yapti o ara ikindim buaradaPalaspandaras arkadasima cok tesekkur ederim allah razi olsun ne sorduysam en acik sekilde cevapladi allahim hepinizin gonlune gore versin insallaj.birkac kez daha spreyle yapicm sonra normal yapmayi dusunuyorum.inanin bende hep erteliyodum hatta buaksamda ilk olmucak gbi geldi dur falan dedim esim beni dinlemedi devam etti ve oldu.icine girince sadece baski oluyor oda afedersiniz buyuk tuvaletinz gelir gbi hani onun disinda aci falan cok sukur olmadi hemde hic.spreyi sikincada biraz yanma oluyo ama 20 sn suruyo mutlaka deneyin arkadaslarim insallah kalbinizfen gecen olur
Korkulacak birşey yok.Iyi geceler bende bu vajinismus belasiyla ugrasiom doktora gttim bi sorun yok dedi 1 yillik evliyiz ama yineee de hem husran yipranmk istemiyorum bu konu yzunden esim cok anlayisli saolsn ama insan uzuluyor artik bi cok kisi cozmus birbirinize olan yardimlarinizla lutfen banada yardim edin.
HayirKorkulacak birşey yok.
Egzersiz yaptın mı hiç.
O zMan ise egzersizle başla. İnan korkulacak birşey yok. 13sene sonra yendim bu hastalığı. Ve gerçekten bumuymus dedim. Kendimi boşu boşuna harap etmişim..
Gercektenmi mesela ne yapicam bana imkansz geliyooO zMan ise egzersizle başla. İnan korkulacak birşey yok. 13sene sonra yendim bu hastalığı. Ve gerçekten bumuymus dedim. Kendimi boşu boşuna harap etmişim..
İmkansız diye bsey yok gercekten bende 5 ay ugrastım ne yaptıysam olmadı en sonunda ne kadar olumlu bakmasamda parmak egzersizine basladım serce parmaktan başlayarak inan çok etkisi oluyo sende hemen başla derimGercektenmi mesela ne yapicam bana imkansz geliyoo
Ne kadar surede etkili oldu 5 aydirmi yapiyosunuz parmak egzersiziİmkansız diye bsey yok gercekten bende 5 ay ugrastım ne yaptıysam olmadı en sonunda ne kadar olumlu bakmasamda parmak egzersizine basladım serce parmaktan başlayarak inan çok etkisi oluyo sende hemen başla derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?