- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.201
Malesef yenemedimBen varım canım ne durumdasin yenebildinmi acaba
Siz vajinusmus degilsiniz burdaki insanlarin cogu hicbir sekilde iliskiye giremiyor zaten 6 aylik hamilesiniz iliskiye girmenizde sakincali gebelikden kasiyo olabilirsiniz bencemerhaba ben bıseyı merak edıyorum kızlar ben normal bı sekılde ılıskıye gırebılıyorum ama bacaklarımı actıgım da kasılıyorum o zaman cok canım yanıyor ve cekıyorum kendımı ayrıca 10 aylık evlıyım 6 aylık hamıleyım :) sorum şu bende vajınusmus varmı
anladım ama hamılelıkle alakası yok zateb en basından berı o sorun vardı :/Siz vajinusmus degilsiniz burdaki insanlarin cogu hicbir sekilde iliskiye giremiyor zaten 6 aylik hamilesiniz iliskiye girmenizde sakincali gebelikden kasiyo olabilirsiniz bence
Bir aydır yapıyodum egzersizi canım gündüz tek egzersiz aksam eşli yapıyodumNe kadar surede etkili oldu 5 aydirmi yapiyosunuz parmak egzersizi
Tebrikler darisi basimizaaa artk...Çok şükür oldu spreylespreysizde nası olur bilmiyorumama bunada şükür destek olan herkese teşekkür ederim
Darısı burdakı herkesin basına İNŞALLAHÇok şükür oldu spreylespreysizde nası olur bilmiyorumama bunada şükür destek olan herkese teşekkür ederim
O zaman cevap alayım, dilatör mü zor penis mi? Ben cumartesi günü eşli deneme yapabileceğim en erken, umarım içimi rahatlatır cevabınÇok şükür oldu spreylespreysizde nası olur bilmiyorumama bunada şükür destek olan herkese teşekkür ederim
Bence birde kullanmadan dene derim.kendini test et sonuc kontrol sende olacak acirsa hemen durursunYa kızlar bir şey diyeceğim lütfen cevap verir misiniz?
4. boy aparat ile ilk çalıştığımda büyük kısmını almıştım. Ama sonrakilerde ancak yarısına kadar alabiliyorum. Sizce penis için hazır mıyım bu kötü bir durum mu?
Bir de anestezik krem kullandım ama kremsiz yaptığım egzersizlerden hiç farkı yoktu, hiç kullanmasam mı acaba?
Zaten normalde kremsiz yapıyordum acı filan olmuyordu, kremle yapınca da olmuyor ama sanki kendimi yönetme yetim azalıyo. Nişanlımla da denememizi cumartesi günü denicez.ol sende olacak acirsa hemen
Ben dilatör set satın almadım evde kendim aparat hazırladım birinin dışına pamuk az koyup streçlemiştim mesela o sert gelmişti amasadece pamuğu streçleyip kullanınca (tabiki pns boyutlarda)gerçeğine benzer hissettim . Dilatörden daha kolay gelicek bence sanaO zaman cevap alayım, dilatör mü zor penis mi? Ben cumartesi günü eşli deneme yapabileceğim en erken, umarım içimi rahatlatır cevabın
İnşallah yaBen dilatör set satın almadım evde kendim aparat hazırladım birinin dışına pamuk az koyup streçlemiştim mesela o sert gelmişti amasadece pamuğu streçleyip kullanınca (tabiki pns boyutlarda)gerçeğine benzer hissettim . Dilatörden daha kolay gelicek bence sana
Biraz anlatır mısın nasıl oldu peki? Penetrasyon sırasında nefes alıp vererek mi oldu, hangi yöntemleri denedinSabah mutlu uyandım resmen nası dert edinmişim kendime herkes biran önce çözmeye çalışsın bn ilk defa geçen haftaaparatla çalıştım daha önce kegel bile yapmamıştım
Nası olcak vs kaygısını aparatlarla attım üzerimden vemcain sprey kullandım ilk seferinde sonrasında zaten anlamadan oldu hafif baskı hissi oluyor ama.birde bi noktayı geçince sıkıntı olmuyor orda bi olmicak mı hissi oldu o kadar .palaspandaras ve ulgengokten arkadaşlar sağolsun çok destek oldularBiraz anlatır mısın nasıl oldu peki? Penetrasyon sırasında nefes alıp vererek mi oldu, hangi yöntemleri denedin
adina sevindimKackez 4 numarayi denedinde sonra esinle denedin...ben 4 no yu denedim ama es olayi olmadi hangi poziston da denedinizNası olcak vs kaygısını aparatlarla attım üzerimden vemcain sprey kullandım ilk seferinde sonrasında zaten anlamadan oldu hafif baskı hissi oluyor ama.birde bi noktayı geçince sıkıntı olmuyor orda bi olmicak mı hissi oldu o kadar .palaspandaras ve ulgengokten arkadaşlar sağolsun çok destek oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?