Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Siz vajinusmus degilsiniz burdaki insanlarin cogu hicbir sekilde iliskiye giremiyor zaten 6 aylik hamilesiniz iliskiye girmenizde sakincali gebelikden kasiyo olabilirsiniz bence

Kizlar dun sprey ile tamamen iliski yasamistik bugunde sprey sikmadan deniyelim dedik.cok sukur yarisindan fazlasini alabildim.esim sadece durex in extra kayganlastiricili kondomunu takti bende bol vazelin surdum kendime icine dogru.esim sirt ustu yatti bende uzerine ciktim yavasca uzerine oturdum daha dpgrusu comelir gbi yaptim kendim elimle almaya basladim ve cok fazla ikindim bi baktim hemen hemen hepsini almisim acida yok dencek kadar az di.daha sonra birkac kez gel git oldu birqz icimde bekledi biraktik yarin devam etcez biraz daha kalanida insallah alabilrm.cok sukur hepiniz insallaj bu dertten kurtulursunz.inanin aksama denicek oldgum zaman bende icimde hep korku ile yatardim buaksamda spreysiz olcagi icin yine soguk terler atarak esimin yanina gittim ama bin sukur ne isterseniz sorabilrsnz arkadaslar :)

Ya kızlar bir şey diyeceğim lütfen cevap verir misiniz?
4. boy aparat ile ilk çalıştığımda büyük kısmını almıştım. Ama sonrakilerde ancak yarısına kadar alabiliyorum. Sizce penis için hazır mıyım bu kötü bir durum mu?

Bir de anestezik krem kullandım ama kremsiz yaptığım egzersizlerden hiç farkı yoktu, hiç kullanmasam mı acaba?

Bence birde kullanmadan dene derim.kendini test et sonuc kontrol sende olacak acirsa hemen durursun

O zaman cevap alayım, dilatör mü zor penis mi? Ben cumartesi günü eşli deneme yapabileceğim en erken, umarım içimi rahatlatır cevabın
Ben dilatör set satın almadım evde kendim aparat hazırladım birinin dışına pamuk az koyup streçlemiştim mesela o sert gelmişti amasadece pamuğu streçleyip kullanınca (tabiki pns boyutlarda)gerçeğine benzer hissettim . Dilatörden daha kolay gelicek bence sana

İnşallah ya

Sabah mutlu uyandım resmen nası dert edinmişim kendime herkes biran önce çözmeye çalışsın bn ilk defa geçen haftaaparatla çalıştım daha önce kegel bile yapmamıştım
Biraz anlatır mısın nasıl oldu peki? Penetrasyon sırasında nefes alıp vererek mi oldu, hangi yöntemleri denedin

Biraz anlatır mısın nasıl oldu peki? Penetrasyon sırasında nefes alıp vererek mi oldu, hangi yöntemleri denedin
Nası olcak vs kaygısını aparatlarla attım üzerimden vemcain sprey kullandım ilk seferinde sonrasında zaten anlamadan oldu hafif baskı hissi oluyor ama.birde bi noktayı geçince sıkıntı olmuyor orda bi olmicak mı hissi oldu o kadar .palaspandaras ve ulgengokten arkadaşlar sağolsun çok destek oldular

adina sevindimKackez 4 numarayi denedinde sonra esinle denedin...ben 4 no yu denedim ama es olayi olmadi hangi poziston da denediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…