- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.421
Evet jinekolojik muayene oldum dr. Ikınmamı istedi ve bir sorun yok sadece girişin dar dediFizyolojik sorununuz var mı o et parçası ondan olabilir doktora gözüktünüz mü
Doktor bana ilişkiden önce aparatla çalış sonra yap demişti ben direk denemek istiyorum eşim istemiyor yok calismadin aparatla falan diye..valla kafayı sıyırdım neredeyse.. zaten çok istekli gibi de görünmüyor açıkçası...Hemen ertesi günü kremsiz yaptım korktum kremi yanımda da bulundurdum ya yapamazsam diye bir kere yapabildiğini alabildiğini görünce öyle psikoloji ki yapıyorsun yanı
Neden anestol denemiyorsun. Ben doktora gittim anestolle yaptım. Oda işini görürEmla neden etkı etmıyor delırıcem
Hangi pozisyonda yendiniz acaba . Egzersizi yarım bıraktım sıfırdan başlıcam . Kafama pozisyon takılıyor. Üstte bacaklarım titriyor yoruluyorum altta hakimiyet elden gidiyor sanki .Doktor bana da oraya ince bişey bile giriyorsa kalın da girer demişti ama yasantilamadan bilemezdik. Tecrübe ettik ve gördük 3.boyla oluyordu fakat penis ile neden olmuyordu dedim demek ki biseyler eksik kalıyordu daha çok genişlesin istedim ve yaptım. Parmak bile itici geliyor asla yapamam oraya parmağımı sokamam dedim ve soktum hissetmek için çünkü herhangi bir aparatla hissedemiyordum tenin tene değmesi lazımmış, penis girecek oraya her zaman dilatorle yapacak değilim dedim kendi kendime hissetmek istiyordum parmak ile yapınca içerde etten bir duvar olduğunu onu tamamen yenmek için penisin girmesi gerekiyor dedim ve başardım o yüzden sadece beyni ikna etmek gerisi boş yaşadım gördüm çok şey denedim çok yıldım tükendim yazdıklarımı okuyanlar bilir çok moralim bozuldu strese girdim balayım bile mahvoldu bu muymuş dediğim şey beni ne kadar da yıpratmış izin vermişim buna beynime hukmedicem dedim kendi kendime artık ve yendim.
Merhaba canım yatak ucu pozisyonda yendim ben altta eşim üstte o şekilde oldu egzersizi sakın bırakma ve kasma kendini serbest bırakHangi pozisyonda yendiniz acaba . Egzersizi yarım bıraktım sıfırdan başlıcam . Kafama pozisyon takılıyor. Üstte bacaklarım titriyor yoruluyorum altta hakimiyet elden gidiyor sanki .
Doktor bana ilişkiden önce aparatla çalış sonra yap demişti ben direk denemek istiyorum eşim istemiyor yok calismadin aparatla falan diye..valla kafayı sıyırdım neredeyse.. zaten çok istekli gibi de görünmüyor açıkçası...
Anestol bana hiç etki etmedi yaaaNeden anestol denemiyorsun. Ben doktora gittim anestolle yaptım. Oda işini görür
Aynen yaaKatiliyorum bebeyag en iyisi
Merhaba canım ben de çok kötüydüm ama yendim kesinlikle dilator seti al kurtul bu illettenDesteğinizi bekliyorum.
Parmak egzersizine yaptınız mı hiçDesteğinizi bekliyorum.
Bi yardimim olduysa ne mutlu bana bnde burdaki arkadaslar sayesnde yenmstm bnde elimdn gelnce destek olurum cunku gercektn insan rahatlioo hayat boyu mutlu ol insallahAllah buradaki arkadaşlardan özellikleMucizeicimde razı olsun sizin sayenizde denedim yendim gerçi bir daha denemedim ama Allah’ın izniyle sıkıntı olmayacak mesajları geriye dönük hep okuyun yenemeyen arkadaşlar yenen arkadaşların mesajını okuyunca güven geliyor insana
Nasil basardiniz banada yardimci olun 1 senedir evliyim daha hic birlesme olmadiBi yardimim olduysa ne mutlu bana bnde burdaki arkadaslar sayesnde yenmstm bnde elimdn gelnce destek olurum cunku gercektn insan rahatlioo hayat boyu mutlu ol insallah
spreyi nerden temin ediyor sunuz eczanelerde vermiyorlarBnde yendim vemcain spreyle ama spreysiz denemeye korkuyorum bu seferde, 4 sefer oldu.spreysiz nası olcak ona taktım şuanda zaten uyuştuğum için bişi hissetmiyorum 1 yılın üstüne eşim halinden memnun olunca o bana yetiyor gibi saçma bi durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?