- 29 Temmuz 2018
- 807
- 997
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.421
Aynen yaaKatiliyorum bebeyag en iyisi
Merhaba canım ben de çok kötüydüm ama yendim kesinlikle dilator seti al kurtul bu illettenDesteğinizi bekliyorum.
Parmak egzersizine yaptınız mı hiçDesteğinizi bekliyorum.
Bi yardimim olduysa ne mutlu bana bnde burdaki arkadaslar sayesnde yenmstm bnde elimdn gelnce destek olurum cunku gercektn insan rahatlioo hayat boyu mutlu ol insallahAllah buradaki arkadaşlardan özellikleMucizeicimde razı olsun sizin sayenizde denedim yendim gerçi bir daha denemedim ama Allah’ın izniyle sıkıntı olmayacak mesajları geriye dönük hep okuyun yenemeyen arkadaşlar yenen arkadaşların mesajını okuyunca güven geliyor insana
Nasil basardiniz banada yardimci olun 1 senedir evliyim daha hic birlesme olmadiBi yardimim olduysa ne mutlu bana bnde burdaki arkadaslar sayesnde yenmstm bnde elimdn gelnce destek olurum cunku gercektn insan rahatlioo hayat boyu mutlu ol insallah
spreyi nerden temin ediyor sunuz eczanelerde vermiyorlarBnde yendim vemcain spreyle ama spreysiz denemeye korkuyorum bu seferde, 4 sefer oldu.spreysiz nası olcak ona taktım şuanda zaten uyuştuğum için bişi hissetmiyorum 1 yılın üstüne eşim halinden memnun olunca o bana yetiyor gibi saçma bi durumdayım
Veriyorlar nasil vermemk biz ordan aldikspreyi nerden temin ediyor sunuz eczanelerde vermiyorlar
Katiliyorum erteledkce kaliyorBen hiç egzersiz falan yapmadım Dilatör de kullanmadım. Önce bugün bu iş bitecek diye kafama koydum. 1 tane spazmol hap içtim. Sıcak duşa girdim uzun uzun duş aldım. Sıcak su iyice rahatlattı gevşetti. Negatif enerjimi aldı götürdü. Sonra o bölgemde yüzeysel hafifçe masaj yapmaya başladım. O esnada korkularımdan arındığımı, bunu herkesin kolaylıkla yapabildiğini, o bölgeden kocaman bir bebek çıkabilecek kadar esnek olduğunu, eşimi mutlu ettiğimde ne kadar mutlu olacağımı düşündüm. Bu gece omuzlarımdaki yükten kurtulup mutlu ve huzurlu uyuyacağım diye içimden defalarca tekrarladım. Beynimi yavaş yavaş cinselliğe hazırlarken bir yandan sıcak suyun altında o bölgeme elimle yüzeysel masaj yapıp gevşemeye çalıştım. Kendimi hep telkin ettim. Gevşedim çok iyiyim harika ilerliyorum şeklinde. Yarım saate yakın sürmüştür bu durum. Sonra o bölgemiz zeytinyağı ile ovuşturmaya başladım. Ben hiç parmak egzersizi yapmamıştım sadece 1 kere orta parmağımı denemiştim o da 1 kere. Onu alabilmiştim başka da hiçbir denemem olmamıştı. Parmağımı zeytinyağına bandırıp bandırıp ulaşabildiğim kadar yağladım. Sonra anestol Pomad sıktım parmağıma ama bol bol. Öyle ufacık değil yani. Yine ulaşabildiğim kadar içine sürdüm. Vee finalde en son gleitgelen marka kayganlaştırıcı jelden yarım tüp sürdüm. Banyodan çıkarken kendi kendime şimdi hazırım birazdan bu iş biticek ve kendimi eşimin kollarında huzurlu bir uykuya teslim edicem diye şartladım. Kafamdan asla ve asla "bi deniyim acırsa bırakırım, olmazsa yarın yine deneriz" gibi düşünceler geçirmedim. Bugün bunu kesin halledicem diyerek çıktım banyodan. Ve size yemin ederim ki en ufacık acı hissetmedim. Eşim içindeyim dediğinde inanamadım. Bence pozisyon da çok önemli. Eski başarısız denemelerimizde ben hep üstteydim. Bu seferkinde alttaydım ve o pozisyonda çok daha kolay olduğunu gördüm. En ufacık acı sızı ağrı yanma yok. Belki de uyuşturucu krem in etkisi yüzündendir. Ama öyle bile olsa tam birleşme yaşadığına şahit olunca insana müthiş bir özgüven geliyor. Eşinin mutlu olduğunu da görünce o omuzlardaki yük gidiveriyor. Benim tek sıkıntım olay olup bittikten sonra eşim de uyuştu artık anestolu nasıl abarttıysam. Adamcağız altıma işesem hissetmicem o derece uyuştum dedi ben de artık uyuşturma kremi olmadan sadece kayganlaştırıcı ile denicem. aman acıcak orda duvar var ileri gitmiyor batıyor gibi düşüncelerim uçtu gitti. İnanın o kadar kolay ki her şey bittiğinde bunca zaman bundan mı korkmuşum diyeceksiniz. Meseleyi önce kafada bitirin gerisi çorap söküğü gibi gelir. Bugün bu iş bitecek deyip asla bundan taviz vermeyin. Ay bi deniyim yapamazsak yarın yine deneriz derseniz emin olun yapamazsınız. Bu bir erteleme hastalığı. Tek çözümü ertelememek.
Korkma ve üstüne git..Nasil basardiniz banada yardimci olun 1 senedir evliyim daha hic birlesme olmadi
Evet canım veriyorlar ben bir iki hafta önce aldım 15 tlspreyi nerden temin ediyor sunuz eczanelerde vermiyorlar
Canım benim gözünaydın darısı başımıza çok güzelanlatmışsın ben de burada bir arkadaş sayesinde çok ilerleme kaydettim ben 3 sene erteledim şubattan beri de yapmaya çalışıyorum amabeynimde hep yapamayacağım düşüncesi vardı şimdi o düşünce gitti parmak egzersizine başladım kendime inanıyorum yalnız parmağım zarıma değdikçe resmensıktığını hissediyorum acaba p.. girerken acı olur mu zarın deliği çok dar parmağım zor giriyorBen hiç egzersiz falan yapmadım Dilatör de kullanmadım. Önce bugün bu iş bitecek diye kafama koydum. 1 tane spazmol hap içtim. Sıcak duşa girdim uzun uzun duş aldım. Sıcak su iyice rahatlattı gevşetti. Negatif enerjimi aldı götürdü. Sonra o bölgemde yüzeysel hafifçe masaj yapmaya başladım. O esnada korkularımdan arındığımı, bunu herkesin kolaylıkla yapabildiğini, o bölgeden kocaman bir bebek çıkabilecek kadar esnek olduğunu, eşimi mutlu ettiğimde ne kadar mutlu olacağımı düşündüm. Bu gece omuzlarımdaki yükten kurtulup mutlu ve huzurlu uyuyacağım diye içimden defalarca tekrarladım. Beynimi yavaş yavaş cinselliğe hazırlarken bir yandan sıcak suyun altında o bölgeme elimle yüzeysel masaj yapıp gevşemeye çalıştım. Kendimi hep telkin ettim. Gevşedim çok iyiyim harika ilerliyorum şeklinde. Yarım saate yakın sürmüştür bu durum. Sonra o bölgemiz zeytinyağı ile ovuşturmaya başladım. Ben hiç parmak egzersizi yapmamıştım sadece 1 kere orta parmağımı denemiştim o da 1 kere. Onu alabilmiştim başka da hiçbir denemem olmamıştı. Parmağımı zeytinyağına bandırıp bandırıp ulaşabildiğim kadar yağladım. Sonra anestol Pomad sıktım parmağıma ama bol bol. Öyle ufacık değil yani. Yine ulaşabildiğim kadar içine sürdüm. Vee finalde en son gleitgelen marka kayganlaştırıcı jelden yarım tüp sürdüm. Banyodan çıkarken kendi kendime şimdi hazırım birazdan bu iş biticek ve kendimi eşimin kollarında huzurlu bir uykuya teslim edicem diye şartladım. Kafamdan asla ve asla "bi deniyim acırsa bırakırım, olmazsa yarın yine deneriz" gibi düşünceler geçirmedim. Bugün bunu kesin halledicem diyerek çıktım banyodan. Ve size yemin ederim ki en ufacık acı hissetmedim. Eşim içindeyim dediğinde inanamadım. Bence pozisyon da çok önemli. Eski başarısız denemelerimizde ben hep üstteydim. Bu seferkinde alttaydım ve o pozisyonda çok daha kolay olduğunu gördüm. En ufacık acı sızı ağrı yanma yok. Belki de uyuşturucu krem in etkisi yüzündendir. Ama öyle bile olsa tam birleşme yaşadığına şahit olunca insana müthiş bir özgüven geliyor. Eşinin mutlu olduğunu da görünce o omuzlardaki yük gidiveriyor. Benim tek sıkıntım olay olup bittikten sonra eşim de uyuştu artık anestolu nasıl abarttıysam. Adamcağız altıma işesem hissetmicem o derece uyuştum dedi ben de artık uyuşturma kremi olmadan sadece kayganlaştırıcı ile denicem. aman acıcak orda duvar var ileri gitmiyor batıyor gibi düşüncelerim uçtu gitti. İnanın o kadar kolay ki her şey bittiğinde bunca zaman bundan mı korkmuşum diyeceksiniz. Meseleyi önce kafada bitirin gerisi çorap söküğü gibi gelir. Bugün bu iş bitecek deyip asla bundan taviz vermeyin. Ay bi deniyim yapamazsak yarın yine deneriz derseniz emin olun yapamazsınız. Bu bir erteleme hastalığı. Tek çözümü ertelememek.
Penis girdiğinde hissetmiceksin canım..Canım benim gözünaydın darısı başımıza çok güzelanlatmışsın ben de burada bir arkadaş sayesinde çok ilerleme kaydettim ben 3 sene erteledim şubattan beri de yapmaya çalışıyorum amabeynimde hep yapamayacağım düşüncesi vardı şimdi o düşünce gitti parmak egzersizine başladım kendime inanıyorum yalnız parmağım zarıma değdikçe resmensıktığını hissediyorum acaba p.. girerken acı olur mu zarın deliği çok dar parmağım zor giriyor
Onceden egsersiz yapmama gerek varmi cunku onuda beceremiyorumKorkma ve üstüne git..
İnan çok kolay olacak..
. Ben yapabilirim diye başla ilk önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?