Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet canm önce giriş olsun ondan sonra ıkın hatta nefes al eşin çıkmasın biraz rahatla nefesini alırken itmesin. Nefesini yavas yavas ver o anda itsin eşin

Canım onların da psikolojisi bozuluyor benimki de öyleydi bir ara deneme yapacağız diyeceğim diye koltukta uyuyordu erkenden ne erkekler var yine bizimkilere şükür vicdanlı insanlar

Anestol emla ile uyusmuyor diyenler wemcaine sprey daha etkili hepsinden.egzersizlerinizide bol kayganlastirici (vazelin) ve spreyle yaparsaniz daha buyuk ilerleme sağlarsiniz.rahat olun acı yok baskı hissi var.duvar yok dar değil siz rahat oldukça orası açılacak ıkınmayıda ihmal etmeyin ilişki sırasında

İkisini de aldım canım bakalım umutla bekliyorum egzersizleri spreysiz yapıyorum

Kızlar merhaba ben de uzun bir zamandır uğraşıyorum bu vajinismusla. Eşimle yarın beraber olabiliyoruz eşimle denerken kızlığım bozuldu ama hep yarım giriyo her denediğimizde yarıya kadar giriyo ilerisine gitmiyo sanki nasıl çözebilrim bunu tam olsun istiyorum artık hep yarıda kalıyo delircem gerçekten artık yardım edin lütfen

Merhaba, yarıya kadar giriyor o geldiği yerde acı mı hissediyorsunuz da devamı gelmiyor?

Merhaba arkadaşlar,
Ben de evliliğimin ilk üç ayında vajinusmus kâbusunu yaşadım ve çok şükür 2017 Mayıs Ayında yendim,bu topik sayesinde:) şimdi hamileyim darısı sizlere inşallah.

Sizlere önerim vajinusmusu tam anlamıyla yenmeden hamilelik düşünmeyin.Muayenelerde biraz sıkıntı gerginlik olabiliyor ve kesinlikle Eşli deneyin ben Eşli denemeden ilişki yaşayabilince devamını getirmedim şimdi pişmanım.Kontrolü Başkasına vermeye,parmak almaya iyice alışın.Rabbim gönlünüze göre versin kızlar

Nasıl yani canım anlayamadım eşli denemeden nasıl ilişliye girdin yenmeden ben de üzerine boşalma yöntemiyle aylarca denedim umutsuzluktan işte saçma hareketler şimdi yenip deneyeceğim çocuğu

Nasıl yani canım anlayamadım eşli denemeden nasıl ilişliye girdin yenmeden ben de üzerine boşalma yöntemiyle aylarca denedim umutsuzluktan işte saçma hareketler şimdi yenip deneyeceğim çocuğu
Eşli deneme derken eş parmağını almaktan bahsettim.Ben sadece kendi parmağım ve aparat ile çalıştım.Eşimle parmak denemesi yapmadık kendi işaret parmağımı aldıktan sonra ilişkş oldu ve Egzerslzi ilerletmedim malesef

Merakımı bağışla biz daha giremedik de soruyorum o yüzden şu anda hamilesin ama rahat bir ilişki yaşayamıyor musun?bir de ben de yenersem bebek düşünüyorum hemen hamile kalabildin mi

Merakımı bağışla biz daha giremedik de soruyorum o yüzden şu anda hamilesin ama rahat bir ilişki yaşayamıyor musun?bir de ben de yenersem bebek düşünüyorum hemen hamile kalabildin mi
İstediğim her zaman ilişkiye girebiliyorum fakat ilişkide kontrol bende olması şartıyla.Kontrolü eşime vermeyi denemedim pek denesem belki olur.Yendikten 8 ay sonra çocuk denemelerine başladık,Başladıktan sonra üçüncü ay oldu.Bir an önce yenmen dileğiyle

İnş . Ben yeni başladım sayılır parmak egzersizine heyecanla bekliyorum bakalım

çok sağol tavsiyelerin için.inan yazını okuyunca ağladım.8 senedir çekiyorum bu illeti.aşılama yaptırdım geçen ay tutmadı.

nerden aldınız dilatör setini?

Rabbim bize nasip edecek mi bakalım canım Allahtan ümit kesilmez dua edelim bol bol mutlaka bir bildiği vardır

Her gece yapıyorum alışmaya başladım oraya bir şeyin girmesine eski olsaydı dokunamazdı bile
Tabiki canım.Ben ilk Kulak çubuğu denemiştim bu buraya girmez düşüncesiyle ama girdi ve şok oldum.Bu girdiyse parmak da girer parmak girdiyse aparat da girer diye düşündüm ve denedim.Egzersizlerde bazen girmeyeceği tutar sakin vazgeçme.O gün gergindindir birazcık başka sebebi yoktur bil.Sakız çiğniyordum ben gerginliğimi alsın diye

Evet egzersiz yapabildiğim için bile çok mutluyum diğeri olursa ne yaparım bilmiyorum ben henüz aparat almayı düşünmüyorum eşimle denemeler başlasın olmazsa alacağım artık rahat bir şekilde parmağımı itip içeride hareket ettirebiliyorum sadece mir yerde sızlama oluyor o da zar sanırım

Hafiften kasıyorsundur Ondandır o sızı zamanla geçer o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…