- 8 Ağustos 2018
- 61
- 17
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.461
Evet canm önce giriş olsun ondan sonra ıkın hatta nefes al eşin çıkmasın biraz rahatla nefesini alırken itmesin. Nefesini yavas yavas ver o anda itsin eşinCanım ben denerken hep ıkındım bi faydası olmadı vajina girişi ancak o şekilde açılıyordu çatlayacak kadar ıkınıyordum genelde girmiyordu içine girdikten sonra mı ıkınacağız bir de parmağım içindeyken ıkındığımda parmağımı dışarı atıyor siz okunmanın faydasını nasıl gördünüz
Canım onların da psikolojisi bozuluyor benimki de öyleydi bir ara deneme yapacağız diyeceğim diye koltukta uyuyordu erkenden ne erkekler var yine bizimkilere şükür vicdanlı insanlarDoktor bana ilişkiden önce aparatla çalış sonra yap demişti ben direk denemek istiyorum eşim istemiyor yok calismadin aparatla falan diye..valla kafayı sıyırdım neredeyse.. zaten çok istekli gibi de görünmüyor açıkçası...
İkisini de aldım canım bakalım umutla bekliyorum egzersizleri spreysiz yapıyorumAnestol emla ile uyusmuyor diyenler wemcaine sprey daha etkili hepsinden.egzersizlerinizide bol kayganlastirici (vazelin) ve spreyle yaparsaniz daha buyuk ilerleme sağlarsiniz.rahat olun acı yok baskı hissi var.duvar yok dar değil siz rahat oldukça orası açılacak ıkınmayıda ihmal etmeyin ilişki sırasında
Merhaba, yarıya kadar giriyor o geldiği yerde acı mı hissediyorsunuz da devamı gelmiyor?Kızlar merhaba ben de uzun bir zamandır uğraşıyorum bu vajinismusla. Eşimle yarın beraber olabiliyoruz eşimle denerken kızlığım bozuldu ama hep yarım giriyo her denediğimizde yarıya kadar giriyo ilerisine gitmiyo sanki nasıl çözebilrim bunu tam olsun istiyorum artık hep yarıda kalıyo delircem gerçekten artık yardım edin lütfen
Eşli deneme derken eş parmağını almaktan bahsettim.Ben sadece kendi parmağım ve aparat ile çalıştım.Eşimle parmak denemesi yapmadık kendi işaret parmağımı aldıktan sonra ilişkş oldu ve Egzerslzi ilerletmedim malesefNasıl yani canım anlayamadım eşli denemeden nasıl ilişliye girdin yenmeden ben de üzerine boşalma yöntemiyle aylarca denedim umutsuzluktan işte saçma hareketler şimdi yenip deneyeceğim çocuğu
Merakımı bağışla biz daha giremedik de soruyorum o yüzden şu anda hamilesin ama rahat bir ilişki yaşayamıyor musun?bir de ben de yenersem bebek düşünüyorum hemen hamile kalabildin miEşli deneme derken eş parmağını almaktan bahsettim.Ben sadece kendi parmağım ve aparat ile çalıştım.Eşimle parmak denemesi yapmadık kendi işaret parmağımı aldıktan sonra ilişkş oldu ve Egzerslzi ilerletmedim malesef
İstediğim her zaman ilişkiye girebiliyorum fakat ilişkide kontrol bende olması şartıyla.Kontrolü eşime vermeyi denemedim pek denesem belki olur.Yendikten 8 ay sonra çocuk denemelerine başladık,Başladıktan sonra üçüncü ay oldu.Bir an önce yenmen dileğiyleMerakımı bağışla biz daha giremedik de soruyorum o yüzden şu anda hamilesin ama rahat bir ilişki yaşayamıyor musun?bir de ben de yenersem bebek düşünüyorum hemen hamile kalabildin mi
İnş . Ben yeni başladım sayılır parmak egzersizine heyecanla bekliyorum bakalımİstediğim her zaman ilişkiye girebiliyorum fakat ilişkide kontrol bende olması şartıyla.Kontrolü eşime vermeyi denemedim pek denesem belki olur.Yendikten 8 ay sonra çocuk denemelerine başladık,Başladıktan sonra üçüncü ay oldu.Bir an önce yenmen dileğiyle
Başladıyssn gerisi gelir.Yeter ki vakit ayırİnş . Ben yeni başladım sayılır parmak egzersizine heyecanla bekliyorum bakalım
çok sağol tavsiyelerin için.inan yazını okuyunca ağladım.8 senedir çekiyorum bu illeti.aşılama yaptırdım geçen ay tutmadı.Daha çok başındasınız canm şakın ertelemeyin.Ben 3 yılımı heba ettim.evliliğimin ilk yılında böbrek taşı düşürdüm.3-5 ay onu bahane ettim.sonrasında kendi ailemle ilgili problemler oldu derken bahaneler ertelemeler zaman su gibi akıp geçti.Benm yaptığım Hatayı siz yapmayın.eşim de anlayışlıydı sağolsun.bazen hakkım olmayarak ona bile kızıyorum içten içe niye beni zorlamadı diye.bu problemi aştığımız ilk günden beri niye daha önce halletmemişiz diyo eşim.çnkü evliliğin temeli gerçekten bu olay.ben bunu biraz geç anladım.ve şu an daha büyük bi sınavın içindeyim.Çok dua ediyorum Allahım 3 yılımı kendi kendime mahvettim ama bebek senin mucizen senin lütfun beni böyle de sınama nolur diye.inşallah Rabbim duyar sesimi sesimizi.Benim doktora gidip aşılama tüp bebek dememekten ve dua etmekten başka çarem yok ama sizin çareniz yine sizsiniz.biraz cesaret ve kararlılık.üstüne giderseniz 15 -20 gün içinde rahat yenersiniz.
nerden aldınız dilatör setini?Daha sonra stres olduğunuzda derin bir nefes alıp nefes verirken itmeye devam ediyoruz bu arada yön çok önemli ben neden gitmiyo galiba çatım dar galiba benim orda kemik var derdim biliyorum okuyanlar aaa bende öyle diyorsunuzdur işte bu yüzden yön çok önemliymiş dilator sokunca popo yönünü doğru itiyoruz aşağı yani sonra zaten giriyor inanmak çok güç biliyorum ama orası bir kuyu gibi ve inanılması güç ama acımıyor bende 3. Boyda acıdı evet hatta ağladım benim neden başıma geldi diye ama 3. Günün sonunda eşimle olduğumda daha çok ağladım ama mutluluktan:)sonra girdiğinde beklesin orda biraz ozaman kas çalışması yapıyoruz sıkıp bırakıyoruz sonra tekrar çıkarıp sokuyoruz biraz alışınca 2. De aynı şekilde 2. Gün 2 ve 3 3. Gündede 3 ve 4 arkadaşlar malesef 4 penistende büyük ama inanın hicbir acı yoktu sadece 3 te bende oldu oda belki çok kastım diye hemşire öyle söyledi 3 gün eşle temas yok 3. Gün sonrası 3 ve 4 'le evde egzersiz sonrasında eş sert bi zemine yatıcak sizde üstünde ters bir şekilde oturacaksınız poponuz ona dönük zaten öncesinde 4le egzersiz yaptınız penisi tutup kolayca içeri itiyorsunuz
Rabbim bize nasip edecek mi bakalım canım Allahtan ümit kesilmez dua edelim bol bol mutlaka bir bildiği vardırDaha çok başındasınız canm şakın ertelemeyin.Ben 3 yılımı heba ettim.evliliğimin ilk yılında böbrek taşı düşürdüm.3-5 ay onu bahane ettim.sonrasında kendi ailemle ilgili problemler oldu derken bahaneler ertelemeler zaman su gibi akıp geçti.Benm yaptığım Hatayı siz yapmayın.eşim de anlayışlıydı sağolsun.bazen hakkım olmayarak ona bile kızıyorum içten içe niye beni zorlamadı diye.bu problemi aştığımız ilk günden beri niye daha önce halletmemişiz diyo eşim.çnkü evliliğin temeli gerçekten bu olay.ben bunu biraz geç anladım.ve şu an daha büyük bi sınavın içindeyim.Çok dua ediyorum Allahım 3 yılımı kendi kendime mahvettim ama bebek senin mucizen senin lütfun beni böyle de sınama nolur diye.inşallah Rabbim duyar sesimi sesimizi.Benim doktora gidip aşılama tüp bebek dememekten ve dua etmekten başka çarem yok ama sizin çareniz yine sizsiniz.biraz cesaret ve kararlılık.üstüne giderseniz 15 -20 gün içinde rahat yenersiniz.
Her gece yapıyorum alışmaya başladım oraya bir şeyin girmesine eski olsaydı dokunamazdı bileBaşladıyssn gerisi gelir.Yeter ki vakit ayır
Tabiki canım.Ben ilk Kulak çubuğu denemiştim bu buraya girmez düşüncesiyle ama girdi ve şok oldum.Bu girdiyse parmak da girer parmak girdiyse aparat da girer diye düşündüm ve denedim.Egzersizlerde bazen girmeyeceği tutar sakin vazgeçme.O gün gergindindir birazcık başka sebebi yoktur bil.Sakız çiğniyordum ben gerginliğimi alsın diyeHer gece yapıyorum alışmaya başladım oraya bir şeyin girmesine eski olsaydı dokunamazdı bile
Evet egzersiz yapabildiğim için bile çok mutluyum diğeri olursa ne yaparım bilmiyorum ben henüz aparat almayı düşünmüyorum eşimle denemeler başlasın olmazsa alacağım artık rahat bir şekilde parmağımı itip içeride hareket ettirebiliyorum sadece mir yerde sızlama oluyor o da zar sanırımTabiki canım.Ben ilk Kulak çubuğu denemiştim bu buraya girmez düşüncesiyle ama girdi ve şok oldum.Bu girdiyse parmak da girer parmak girdiyse aparat da girer diye düşündüm ve denedim.Egzersizlerde bazen girmeyeceği tutar sakin vazgeçme.O gün gergindindir birazcık başka sebebi yoktur bil.Sakız çiğniyordum ben gerginliğimi alsın diye
Hafiften kasıyorsundur Ondandır o sızı zamanla geçer o daEvet egzersiz yapabildiğim için bile çok mutluyum diğeri olursa ne yaparım bilmiyorum ben henüz aparat almayı düşünmüyorum eşimle denemeler başlasın olmazsa alacağım artık rahat bir şekilde parmağımı itip içeride hareket ettirebiliyorum sadece mir yerde sızlama oluyor o da zar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?