Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım bak ben de hastayım ama bunu kabullenmek yerine savaşıyorum benimki o kadar küçük ki ilk denemede eşim deliği bile farketmedi zaten de yapamadık taaa ki 4 sene sonra bu günlere gelene kadar arkadaşların da desteğiyle inanmaya başladım parmak egzersiziyle biraz aştım egzersiz sırasında deliğin büyüdüğünü gördüm şimdi umutluyum eşimle buluşunca vakit kaybetmeden burda okuduklarımı uygulayacağım ama umutsuz gördüm seni ben 4 senedir umutsuzca denedim olmadı ama şimdi daha farklı bu arada ben de sprey aldım etki derecesini yazar mısın

Anestol bana da etki etmedi

Kızlar bu msjm yenenlere kaç sene sonra yendiniz ve o an ne hissettiniz?4 senedir bu anı bekliyorum ve çok heyecanlıyım.Ben yener yenmez hemen çocuk istiyorum sizlerden hemen çalışmalara başlayan var mı?

CANIM NEFES AL VERİRKEN EŞİN İTSİN. BİYANDAN VERİRKEN HEM DE IKINMAYI DENE O ZAMAN AÇILMA OLUYOR.
Canım ben denerken hep ıkındım bi faydası olmadı vajina girişi ancak o şekilde açılıyordu çatlayacak kadar ıkınıyordum genelde girmiyordu içine girdikten sonra mı ıkınacağız bir de parmağım içindeyken ıkındığımda parmağımı dışarı atıyor siz okunmanın faydasını nasıl gördünüz

Tavsiyelerinizi dikkate alıp deniycem çok teşekkür ederimm. Parmak egzersizi denemeye çalıştım ama bastırınca bi baskı hissi oluyo girmiyo anlamadım ki bende mi bi sıkıntı var delik küçücük parmak bile girmezken koca şey ordan nasıl girer aklım almıyo:)

Ben anestol krem kullandım onu da çok az kullandım sanırım ondan hiçbir etkisi olmadı ben de wemcain spreyle deniycem canım yazarım etki derecesini

Bi eldiven giy biraz jel sür önce ilk boğumu it biraz nefes al kendini telkin et ve ilerle acımadan girecek zarın duruyorsa ona dokunacaksın korkma yönü makata doğruymuş ben egzersizle anladım ben var ya bırak egzersizi dokunamazdım bile eşim p.. zorladığında ağlama krizine girerdim baktım ki hepsi psikolojikmiş acıyor sanıyormuşum

Evet canm önce giriş olsun ondan sonra ıkın hatta nefes al eşin çıkmasın biraz rahatla nefesini alırken itmesin. Nefesini yavas yavas ver o anda itsin eşin

Canım onların da psikolojisi bozuluyor benimki de öyleydi bir ara deneme yapacağız diyeceğim diye koltukta uyuyordu erkenden ne erkekler var yine bizimkilere şükür vicdanlı insanlar

Anestol emla ile uyusmuyor diyenler wemcaine sprey daha etkili hepsinden.egzersizlerinizide bol kayganlastirici (vazelin) ve spreyle yaparsaniz daha buyuk ilerleme sağlarsiniz.rahat olun acı yok baskı hissi var.duvar yok dar değil siz rahat oldukça orası açılacak ıkınmayıda ihmal etmeyin ilişki sırasında

İkisini de aldım canım bakalım umutla bekliyorum egzersizleri spreysiz yapıyorum

Kızlar merhaba ben de uzun bir zamandır uğraşıyorum bu vajinismusla. Eşimle yarın beraber olabiliyoruz eşimle denerken kızlığım bozuldu ama hep yarım giriyo her denediğimizde yarıya kadar giriyo ilerisine gitmiyo sanki nasıl çözebilrim bunu tam olsun istiyorum artık hep yarıda kalıyo delircem gerçekten artık yardım edin lütfen

Merhaba, yarıya kadar giriyor o geldiği yerde acı mı hissediyorsunuz da devamı gelmiyor?

Merhaba arkadaşlar,
Ben de evliliğimin ilk üç ayında vajinusmus kâbusunu yaşadım ve çok şükür 2017 Mayıs Ayında yendim,bu topik sayesinde:) şimdi hamileyim darısı sizlere inşallah.

Sizlere önerim vajinusmusu tam anlamıyla yenmeden hamilelik düşünmeyin.Muayenelerde biraz sıkıntı gerginlik olabiliyor ve kesinlikle Eşli deneyin ben Eşli denemeden ilişki yaşayabilince devamını getirmedim şimdi pişmanım.Kontrolü Başkasına vermeye,parmak almaya iyice alışın.Rabbim gönlünüze göre versin kızlar

Nasıl yani canım anlayamadım eşli denemeden nasıl ilişliye girdin yenmeden ben de üzerine boşalma yöntemiyle aylarca denedim umutsuzluktan işte saçma hareketler şimdi yenip deneyeceğim çocuğu

Nasıl yani canım anlayamadım eşli denemeden nasıl ilişliye girdin yenmeden ben de üzerine boşalma yöntemiyle aylarca denedim umutsuzluktan işte saçma hareketler şimdi yenip deneyeceğim çocuğu
Eşli deneme derken eş parmağını almaktan bahsettim.Ben sadece kendi parmağım ve aparat ile çalıştım.Eşimle parmak denemesi yapmadık kendi işaret parmağımı aldıktan sonra ilişkş oldu ve Egzerslzi ilerletmedim malesef

Merakımı bağışla biz daha giremedik de soruyorum o yüzden şu anda hamilesin ama rahat bir ilişki yaşayamıyor musun?bir de ben de yenersem bebek düşünüyorum hemen hamile kalabildin mi

Merakımı bağışla biz daha giremedik de soruyorum o yüzden şu anda hamilesin ama rahat bir ilişki yaşayamıyor musun?bir de ben de yenersem bebek düşünüyorum hemen hamile kalabildin mi
İstediğim her zaman ilişkiye girebiliyorum fakat ilişkide kontrol bende olması şartıyla.Kontrolü eşime vermeyi denemedim pek denesem belki olur.Yendikten 8 ay sonra çocuk denemelerine başladık,Başladıktan sonra üçüncü ay oldu.Bir an önce yenmen dileğiyle

İnş . Ben yeni başladım sayılır parmak egzersizine heyecanla bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…