- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.481
Merhaba yani giriyo ama tam olmuyo baskı hissediyorum sadece acı olmuyo ama çok da ilerleyemiyo kendimi serbest bırakmaya çalışıyorum ama olmuyo hangi pozisyonda rahat olur onu da çok bilmiyorum sanki hepsi girmiyomuş gibi hissediyorum be napıcağımı bilmiyorumMerhaba, yarıya kadar giriyor o geldiği yerde acı mı hissediyorsunuz da devamı gelmiyor?
Kesinlikle katılmıyorum canım ben buradaki arkadaşlar sayesinde çok yol katettim burda insan kendi gibi olanlarla birlikte moral buluyor kegel vajina vajinusmus klitoris zar çeşitleri penis kasılma vb. Konularda 4 sene okudum ama yapamadım doktorada gittim olmadı son çare burayı buldum şimdi parmak egzersiziyle devam ediyorum Devamı da gelecek inş. Buradaki yenen arkadaşlarla güvendim kendime sen de yenmişsin ne güzel darısı bizlereYendiğimde anladım ki kimsenin kimseye faydası yokmuş.Baktığın zaman herkesin söylediği şey aynı. Kasılmalarınızı yendiğiniz gün, vajinismusu yenmiş oluyorsunuz. Ama öyle ama böyle..
Yardımcı olanlardan Allah razı olsun elbette ki. Ama iş bizlerde bitiyor. Dediğin gibi insanlardan aldığın şey Moral. İnşAllah kısa zamanda atlatırsınKesinlikle katılmıyorum canım ben buradaki arkadaşlar sayesinde çok yol katettim burda insan kendi gibi olanlarla birlikte moral buluyor kegel vajina vajinusmus klitoris zar çeşitleri penis kasılma vb. Konularda 4 sene okudum ama yapamadım doktorada gittim olmadı son çare burayı buldum şimdi parmak egzersiziyle devam ediyorum Devamı da gelecek inş. Buradaki yenen arkadaşlarla güvendim kendime sen de yenmişsin ne güzel darısı bizlere
O baskı hissi olduğunda dinlen ve nefes al nefes verirken ittirsin eşin.. çok kolay olacak gerisiMerhaba yani giriyo ama tam olmuyo baskı hissediyorum sadece acı olmuyo ama çok da ilerleyemiyo kendimi serbest bırakmaya çalışıyorum ama olmuyo hangi pozisyonda rahat olur onu da çok bilmiyorum sanki hepsi girmiyomuş gibi hissediyorum be napıcağımı bilmiyorum
Eşiniz yatsın siz üstte olun ben ilk o şekilde tamamını alabilmiştim. Yavaş yavaş ıkınarak ilerleyin. Hafif hafif git gel yapabilirsiniz o da fayda sağlıyor.Merhaba yani giriyo ama tam olmuyo baskı hissediyorum sadece acı olmuyo ama çok da ilerleyemiyo kendimi serbest bırakmaya çalışıyorum ama olmuyo hangi pozisyonda rahat olur onu da çok bilmiyorum sanki hepsi girmiyomuş gibi hissediyorum be napıcağımı bilmiyorum
Benim bütün arkadaşlarım bu şekilde yapmış ben bir türlü beceremedim kaç kere denedimEşiniz yatsın siz üstte olun ben ilk o şekilde tamamını alabilmiştim. Yavaş yavaş ıkınarak ilerleyin. Hafif hafif git gel yapabilirsiniz o da fayda sağlıyor.
Daha önce yazdığınız mesajlara baktım 4 senedir vajinismus hastasıymışsınız. Çok uzun bir süre o yüzden daha uzun uğraş gerektiriyordur belki bilmiyorum. Bir kadın doğumcuya gitseniz herhangi bir anormallik var mı yok mu bakar söyler aslında. Ikınınca et paçası geliyor tıkanıyor orası filan demişsiniz o yüzden söylüyorum. Muhtemelen bir şey yoktur ama doktor söylerse belki olacağına daha çok inanırsınız. Bir de kendinizi sıkmadan rahat bırakarak ıkının.Benim bütün arkadaşlarım bu şekilde yapmış ben bir türlü beceremedim kaç kere denedim
Canım benimki biraz farklı bir durum ben 3 sene öteledim erteledim taaki çocuk isteyene kadar sadece şubattan beri uğraşıyorum et parçası dediğim şey vajinamın üst yapısıymış egzersize başlayınca anladım kadın Doğuma da gittim sorun yok dedi ama benim sınavımda bu sanırım eşim denemek istedikçe müthiş bir acı hissediyorumdum sanki asla egzersiz yapamıyordum şimdi başladım çok şükür ben ağladıkça mutsuz oluyorduk resmen hayatımızda o yokmuş gibi yaşadık o zamanlar bu siteyi bulsaydım bu kadar beklemek zorunda olmayacaktım int. Çok araştırdım yazılar okudum ama hep olumsuz şeylerdi 4 sene nasıl geçti ben de anlamadım çok pişmanım ama çaresizdimDaha önce yazdığınız mesajlara baktım 4 senedir vajinismus hastasıymışsınız. Çok uzun bir süre o yüzden daha uzun uğraş gerektiriyordur belki bilmiyorum. Bir kadın doğumcuya gitseniz herhangi bir anormallik var mı yok mu bakar söyler aslında. Ikınınca et paçası geliyor tıkanıyor orası filan demişsiniz o yüzden söylüyorum. Muhtemelen bir şey yoktur ama doktor söylerse belki olacağına daha çok inanırsınız. Bir de kendinizi sıkmadan rahat bırakarak ıkının.
Canım benim p.. denemem hiç olmadı ama parmak egzersizinde bir yerden sonra zorlanıyorum biraz itince rahatlıyorum muhtemelen orda dar bir yer var belki zarın olduğu yerdir orada bekletip derin nefes alıp verirken itmeyi dene kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş hesabı ben yapamadım ama sen yapBanada yardım edin Kızlar bu aşırı baskı neden oluyor ilerlemesine izin veremiyorum baskıdan
Ben emla ve anestol kullandım faydasını görmedim vemcaine diye bir sprey aldım eşimle ilk buluşmamda deneyeceğim sen her şeyi denemiş ve yapmışsın daha neler olsun canım zamanla düzene girer sık sık deneyin ben daha ucunu bile alamadımMerhaba
Uzun süredir takip ediyorum bu siteyi. Yaklaşık 1 yıldır da evliyim. Ve maalesef vajinismus hastasıyım. Her yolu denedim sadece uyuşturucu kremler dışında. Şimdi yazılanları okuyunca artık krem kullanmaya karar verdim. Eşimle aramda gün geçtikçe bir uçurum oluşuyor sanki. İki arkadaş gibiyiz. Her ilişkide aynı sonuçla karşılaşmaktan ikimizde bıktık, bu yüzden isteksiziz. Eşim parmakla deneme yaptıgında iki parmağı da almıştım, evet yanma oluyordu hatta bir nokta var asıl yanma orada oluşuyordu. Ondan sonra eğer kasmazsam ve hafif kaldırırsam belimi eşim ittirmeden kendiliğinden içine giriyordu parmakları. O umut olmuştu bana ama p... denemesinde yine acı hissediyordum. En son denememde zorlanarak yapmaya çalıştım, eşim galiba oldu dedi ama ondan sonra bir daha cesaret edemedim. Yaklaşık 2 ay geçti üstünden. O zaman olduğunu düşünüyorum çünkü ondan birkaç gün sonra adet oldum ve normalden cok daha fazla kanamam vardı ve uzun sürdü. Daha önceki denemelerde p... başını veya ortasına kadar aldığım için hafif kan görüyordum peçetede. En son denememizde kan gelmedi, galiba bu zarın tamamen yırtıldıgının göstergesidir di mi? Şimdi kremle denemeye çalışacağız. Krem ve spreyin isimlerini yazarsanız çok mutlu olurum. Bir de reçeteyle mi satılıyor acaba?
Reçetesiz satılıyor sprey emla da öyle anestol her yerde var zatenMerhaba
Uzun süredir takip ediyorum bu siteyi. Yaklaşık 1 yıldır da evliyim. Ve maalesef vajinismus hastasıyım. Her yolu denedim sadece uyuşturucu kremler dışında. Şimdi yazılanları okuyunca artık krem kullanmaya karar verdim. Eşimle aramda gün geçtikçe bir uçurum oluşuyor sanki. İki arkadaş gibiyiz. Her ilişkide aynı sonuçla karşılaşmaktan ikimizde bıktık, bu yüzden isteksiziz. Eşim parmakla deneme yaptıgında iki parmağı da almıştım, evet yanma oluyordu hatta bir nokta var asıl yanma orada oluşuyordu. Ondan sonra eğer kasmazsam ve hafif kaldırırsam belimi eşim ittirmeden kendiliğinden içine giriyordu parmakları. O umut olmuştu bana ama p... denemesinde yine acı hissediyordum. En son denememde zorlanarak yapmaya çalıştım, eşim galiba oldu dedi ama ondan sonra bir daha cesaret edemedim. Yaklaşık 2 ay geçti üstünden. O zaman olduğunu düşünüyorum çünkü ondan birkaç gün sonra adet oldum ve normalden cok daha fazla kanamam vardı ve uzun sürdü. Daha önceki denemelerde p... başını veya ortasına kadar aldığım için hafif kan görüyordum peçetede. En son denememizde kan gelmedi, galiba bu zarın tamamen yırtıldıgının göstergesidir di mi? Şimdi kremle denemeye çalışacağız. Krem ve spreyin isimlerini yazarsanız çok mutlu olurum. Bir de reçeteyle mi satılıyor acaba?
Parmak egzersizi yapıyorum diye seviniyordum şimdi bunu okuyunca moralim bozulduReçetesiz satılıyor sprey emla da öyle anestol her yerde var zaten
Ben emla ve anestol kullandım faydasını görmedim vemcaine diye bir sprey aldım eşimle ilk buluşmamda deneyeceğim sen her şeyi denemiş ve yapmışsın daha neler olsun canım zamanla düzene girer sık sık deneyin ben daha ucunu bile alamadım
Evet ama yine de o korkuyu üstümden atamıyorum. Bu yüzden denemek yerine kaçıyorum. Bugün kaçmamaya artık korkumun üstüne gitmeye karar verdim. Sprey daha etkili sanırım yorumlardan onu anladım umarım hepimiz şifa buluruz, çok teşekkürler[/QUOTE
Bizim hastalığımız erteleme hastalığı zaten canım ama ben erteleye erteleye 3 sene geçirdim bu kadar ilerleme kaydetmişken bırakma burda arkadaşlar yazmış p... girmiş haberim olmadı diye sıkma kendini bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?