Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Peki nasıl yenebildiniz ben bebek yağı da kullandım. Artık kullanmıyorum farklı bir yağ aldım çünkü kokusu ilk zamanlardaki korkularımı canlandırıyordu.
Bebe yağıyla yendim..
İlk başta 3gun egzersizle yendim. Sonra esli denemede bol yağla oldu.
İnan hissetmiyosun içinde. Hatta parmak egzersizi yaparken, parmağı hissediyorsun ,penisi hissetmiosun

Bende psikoloğa gitmiştim bana da dedi anksiyete hatta ilaç bile vermişti ama ben emindim sorun sadece vajinusmustu daha mutsuzdum tam 8 ay gittim sonuç alamadım tabiki sonuç alan psikolagla çözen arkadaşlar var ama benim şahsi kanaatim eğer bir doktora gidecekseniz vajinismus eğitimi almış şehrinizde bir kadın dogum uzmanı varsa ona gitmeniz hem kısa süre de sonuç alıyorsunuz hem uygun oluyor maddi açıdan da ben bu şekilde yenebildim tabi doktor farklı bisey de yapmadı parmak egzersizi rahat nefes alıp verme bunlara yönlendirdi.

Evet canım katılıyorum çünkü bana kadın Doğum uzmanı hiçbir şeyin yok vajinusmus falan değilsin dedi ilişşiye giremiyorum dedim girişin dar zor olur dedi benimki imkansızdı anlamadı senşn söylediğin tarzda dr. Maalesef her yerde yok

Giriş küçük görünebilir, ama içerisi kocaman boşluk kızlar. Korkmayın..
Baskı hissi olunca durun ve nefes alip nefes verirken ittirsin eşiniz..

Kesinlikle doktor konusunda katılıyorum. Hem kadın doğuma hem psikoloğa gittim. Aynı şeyleri söyleyip durdular. Ben de devam etmedim.

Ayrıca ben de dar olduğunu düşünüyordum ama iki parmak alınca inanamadım ve eşim de içinin kocaman bir boşluk olduğunu söyledi. İnanması hala güç geliyor ama bunu yeneceğime/yeneceğimize artık kararımı verdim. İnşallah devamı gelir

İnş.canım yaa bizim hakkımız yok mu mutlu olmaya ben dehepimiz için dua ediyorum bol bol

Canım 2 parmakta kanaman oldu mu

Bende umutsuz bir vakaydım parmak nefes hiçbişey yapamıyordum ve lidorin isimli kremle yendim uyuştuğu an oturdum ve hiçbirşey hissetmedim öneririm 1.5 aydır da yenmiş durumdayım çok şükür Allah yardımcımız olsun

Dar fln değil arkadaşlar oradan bebek cıkıyo bana Dr orası itfaiye hortumu gibi demıstio değil de ben neden kasılmaya başladım gene yaşa offf

Ben 2 hafta önce yazmıştım buraya canım yendim ama yanma oluyor normal mi diye birkaç denemeden sonra o yanmalar bende bitti inşallah sende de biter :)

Ben 2 hafta önce yazmıştım buraya canım yendim ama yanma oluyor normal mi diye birkaç denemeden sonra o yanmalar bende bitti inşallah sende de biter :)
Normal bitmişti 2 ay oldu yenelı çok güzel gidiyor du jersey bebe yağını bile bıraktı adet oldum bitti kasılmaya başladım galiba ara verdiğim için adetten dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…