- 19 Ağustos 2017
- 50
- 31
- 8
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.501
Ben 13sne sonra bebe yağıyla yendim..
13sene cop yanii
Bebe yağıyla yendim..Peki nasıl yenebildiniz ben bebek yağı da kullandım. Artık kullanmıyorum farklı bir yağ aldım çünkü kokusu ilk zamanlardaki korkularımı canlandırıyordu.
Bebe yağıyla yendim..
İlk başta 3gun egzersizle yendim. Sonra esli denemede bol yağla oldu.
İnan hissetmiyosun içinde. Hatta parmak egzersizi yaparken, parmağı hissediyorsun ,penisi hissetmiosun
Ben yapabilirim diye telkin et kendini . Negatif düşünme,Yaa gerçekten mi inşallah dediğiniz gibi olur artık yenmek istiyorum bunu
İnşallaah olur bu sefer. Gerçekten çok zor bir durum. Yüksek derecede anksiyetem var bunu da vajinismus için psikolağa gittiğimde öğrenmiştim. Sanırım o da tetikliyor bunu. Allah kimseye yaşatmasın inşallah
Ayy camım bu tarz cümleleri duydukça umut doluyor içime biz de yenelim inş.Bebe yağıyla yendim..
İlk başta 3gun egzersizle yendim. Sonra esli denemede bol yağla oldu.
İnan hissetmiyosun içinde. Hatta parmak egzersizi yaparken, parmağı hissediyorsun ,penisi hissetmiosun
Sizde de giriş çok küçük nasıl girecek kaygısı oldu muAyy camım bu tarz cümleleri duydukça umut doluyor içime biz de yenelim inş.
Bende psikoloğa gitmiştim bana da dedi anksiyete hatta ilaç bile vermişti ama ben emindim sorun sadece vajinusmustu daha mutsuzdum tam 8 ay gittim sonuç alamadım tabiki sonuç alan psikolagla çözen arkadaşlar var ama benim şahsi kanaatim eğer bir doktora gidecekseniz vajinismus eğitimi almış şehrinizde bir kadın dogum uzmanı varsa ona gitmeniz hem kısa süre de sonuç alıyorsunuz hem uygun oluyor maddi açıdan da ben bu şekilde yenebildim tabi doktor farklı bisey de yapmadı parmak egzersizi rahat nefes alıp verme bunlara yönlendirdi.[/QUO
İnş.canım yaa bizim hakkımız yok mu mutlu olmaya ben dehepimiz için dua ediyorum bol bolKesinlikle doktor konusunda katılıyorum. Hem kadın doğuma hem psikoloğa gittim. Aynı şeyleri söyleyip durdular. Ben de devam etmedim.
Ayrıca ben de dar olduğunu düşünüyordum ama iki parmak alınca inanamadım ve eşim de içinin kocaman bir boşluk olduğunu söyledi. İnanması hala güç geliyor ama bunu yeneceğime/yeneceğimize artık kararımı verdim. İnşallah devamı gelir
Canım 2 parmakta kanaman oldu muKesinlikle doktor konusunda katılıyorum. Hem kadın doğuma hem psikoloğa gittim. Aynı şeyleri söyleyip durdular. Ben de devam etmedim.
Ayrıca ben de dar olduğunu düşünüyordum ama iki parmak alınca inanamadım ve eşim de içinin kocaman bir boşluk olduğunu söyledi. İnanması hala güç geliyor ama bunu yeneceğime/yeneceğimize artık kararımı verdim. İnşallah devamı gelir
Merhaba
Uzun süredir takip ediyorum bu siteyi. Yaklaşık 1 yıldır da evliyim. Ve maalesef vajinismus hastasıyım. Her yolu denedim sadece uyuşturucu kremler dışında. Şimdi yazılanları okuyunca artık krem kullanmaya karar verdim. Eşimle aramda gün geçtikçe bir uçurum oluşuyor sanki. İki arkadaş gibiyiz. Her ilişkide aynı sonuçla karşılaşmaktan ikimizde bıktık, bu yüzden isteksiziz. Eşim parmakla deneme yaptıgında iki parmağı da almıştım, evet yanma oluyordu hatta bir nokta var asıl yanma orada oluşuyordu. Ondan sonra eğer kasmazsam ve hafif kaldırırsam belimi eşim ittirmeden kendiliğinden içine giriyordu parmakları. O umut olmuştu bana ama p... denemesinde yine acı hissediyordum. En son denememde zorlanarak yapmaya çalıştım, eşim galiba oldu dedi ama ondan sonra bir daha cesaret edemedim. Yaklaşık 2 ay geçti üstünden. O zaman olduğunu düşünüyorum çünkü ondan birkaç gün sonra adet oldum ve normalden cok daha fazla kanamam vardı ve uzun sürdü. Daha önceki denemelerde p... başını veya ortasına kadar aldığım için hafif kan görüyordum peçetede. En son denememizde kan gelmedi, galiba bu zarın tamamen yırtıldıgının göstergesidir di mi? Şimdi kremle denemeye çalışacağız. Krem ve spreyin isimlerini yazarsanız çok mutlu olurum. Bir de reçeteyle mi satılıyor acaba?
Dar fln değil arkadaşlar oradan bebek cıkıyo bana Dr orası itfaiye hortumu gibi demıstio değil de ben neden kasılmaya başladım gene yaşa offf
Normal bitmişti 2 ay oldu yenelı çok güzel gidiyor du jersey bebe yağını bile bıraktı adet oldum bitti kasılmaya başladım galiba ara verdiğim için adetten dolayıBen 2 hafta önce yazmıştım buraya canım yendim ama yanma oluyor normal mi diye birkaç denemeden sonra o yanmalar bende bitti inşallah sende de biter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?