- 30 Haziran 2018
- 14
- 0
- 16
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.601
Darisi insallah yapmayanlara olsunArkadaslarmerhaba hic caninizi sikmayin ben 4 aylik evliyim 1 ay kadar oldu yeneli.cok sukur okdr rahatimki simdi. Surekli erteliyodum biraz icine girunce acisi beynimden cikcak gbi oluyodu icimde koca bi tasayfi hergun bunu dusunuyodum.ama burda bi arkadasimin tavsiyesi ile vemcain spreyi aldim vajinain icine dogru 4.5 fis falan siktim biraz yaniyor ama ufleyincr geciyo sabredin 20 sn yanmasi zaten merak etmeyin dayanilmicak bi yanma degil.bu arada on sevisme yapin esinizle 10 dakika sonra falan yavasca icine sokun kontrol sizde olsun bacaklarnizi acin cokca.hic aci olmaycak korkmayin cunku sprey uyusturuyor inanamazsinz.elinizle yavasca sokarken ikinin sonra bi bakmissinz tamamen icinzde.sprey hic tahris falan etmedi.sonrasinda 5.6 kez spreyle yaptik daha sonra spreyide biraktim vazelin suruyorum simdi rahat girsin diue allaha sukur acinin a si yok.okdr rahatki.eskiden napsamda ertelsem diye dusunen ben gunde 2 kez iliskiye girebilyorum bende kebdime inanamiyorum ama gerck bu
rahat olmana cok sevindim mesaj gelmedi canmPalaspandaras canim sana msj atamiyorim neden
Verdiğin bilgiler için çok teşekkürlerArkadaslarmerhaba hic caninizi sikmayin ben 4 aylik evliyim 1 ay kadar oldu yeneli.cok sukur okdr rahatimki simdi. Surekli erteliyodum biraz icine girunce acisi beynimden cikcak gbi oluyodu icimde koca bi tasayfi hergun bunu dusunuyodum.ama burda bi arkadasimin tavsiyesi ile vemcain spreyi aldim vajinain icine dogru 4.5 fis falan siktim biraz yaniyor ama ufleyincr geciyo sabredin 20 sn yanmasi zaten merak etmeyin dayanilmicak bi yanma degil.bu arada on sevisme yapin esinizle 10 dakika sonra falan yavasca icine sokun kontrol sizde olsun bacaklarnizi acin cokca.hic aci olmaycak korkmayin cunku sprey uyusturuyor inanamazsinz.elinizle yavasca sokarken ikinin sonra bi bakmissinz tamamen icinzde.sprey hic tahris falan etmedi.sonrasinda 5.6 kez spreyle yaptik daha sonra spreyide biraktim vazelin suruyorum simdi rahat girsin diue allaha sukur acinin a si yok.okdr rahatki.eskiden napsamda ertelsem diye dusunen ben gunde 2 kez iliskiye girebilyorum bende kebdime inanamiyorum ama gerck bu
Ne güzel aşmışsınız anestol nekadar uyusturabilirki bence ona takılmayın önemli olan kafada bitirmek sen başarmıssın zatenMerhaba arkadaşlar..Bu konuda 4 yıl kadar Mazim var. Geçen temmuzda doktora gittim ve yendim vajinismusu yani doktor öyle söyledi. Aparatların en büyüğüne kadar aldım sorun yaşamadım.ama bepantol ve anestol yardımıyla..yanlız ben ilk ilişkiden sonra tekrar deneyemedim.aparat çalıştım küçük ve bir üstü aparatı alabildim ama penisi alamadım. İlk yaparken anestol kullanmıştım şimdi kullanmayinca aciyacak diye tedirgin oluyorum ve kendimi rahat birakamiyorum ne yapıcam ben yaaa
parmagımla gir çık yaparken sanki büyük tuvaletm var gibi oluyor bazende cişim var gibi normalmi buKendini cok rahat birak bacaklarni cok ac.o baski aci degil spnucta icine bisi giriyor.birkac sefet sonra o baski da yok olcak
Dediğin his normalmis bana doktorum egzersiz yaptırırken söyledi. İdrar hissi yaşarsın çok normal baskıdan kaynaklı rahat ol demişti.B
parmagımla gir çık yaparken sanki büyük tuvaletm var gibi oluyor bazende cişim var gibi normalmi bu
o bendede oluyor bende yeni yenenlerdenim ve iliski sonrasında cok fazla sıkışma oluyor iki uc kere lavaboya gitme ihtiyaci hissediyorum neden bilmiyorumB
parmagımla gir çık yaparken sanki büyük tuvaletm var gibi oluyor bazende cişim var gibi normalmi bu
dilator setimi aldin onunla mi yapiyorsun yoksa parmak egzersizimiArkadaşlar eğer egzersizinin bir püf noktasi var mı? Yardım edin. Doğru yaptığımı nasıl bilicem
Kegel egzersizi olacaktı yanlış yazmışımdilator setimi aldin onunla mi yapiyorsun yoksa parmak egzersizimi
ben nefes egzersizi ve dilator setiyle cozdum sorunu.parmak egzersizi denedim ama pek yapamadim hatta dilator setini umutsuz bir sekilde almistim.dilator setiyle yapmani tavsiye ederim . giris kisminda bir duvarla karsilasiyorsa ikinma yap baya aciliyor orasi yavas yavas ilerle.gercekten oluyor.ki esim bile umitsizdi benden yani yapacagimi beklemiyorduKegel egzersizi olacaktı yanlış yazmışım
Bende okadar parmakla çalıştım kan olmamıstı ama pe.. yarıya kadar olunca oldu ama acı Ağrı yok kanarkem hani bazen dişimizi fırçalarız kanar ama acımaz öyle bişekızlar şuan hem çok şaşkın hem de çok mutluyum eşimle denemeye çalıştık ama tatil boyunca olmadı o parmakla denemek istedi ben rahat edemedim falan dün kendi başıma aparat mum vs ile deneme yapım dedim ama ucundan ötesini alamadım ki çokta istemiştim bugün ise yine eşimle denedik olmadı akşam yine deneriz dedi ama ben bir anda kendim denemek istedim aklımda bile yoktu bir anda bu istek geldi neyse anestol krem sürdüm sadece girişe yandı sonra uyuştu benim tel şeklinde cimbizim var ilk onla denedim ucu plastik o kısma bepanthol krem sürdüm ucuna anestol kondurdum ve kendime cesaret verdim acimiyacak korkma gibisinden ve bu telkinler bende ise yaradi o aparat olarak kullandigim cimbizi tamamen soktum ve penis kadar uzun.. nasil sevindim anlatamam sonra allık fircalarimi aldım o cimbizdan bi tık büyük olanını aynı şekilde denedim oldu sonra diğeriyle denedim o da oldu sonra şamdan mumu aklıma.geldi onla.deniyim.dedim sonundan giriş yapmaya.çalıştım ama bir kısmı girdi tamamı girmedi acı hissettim uyuşturucu olmasına rağmen sonra tarak sapi geldi aklıma onla denedim ve eşimle denerken takıldıgım o yere geldiğimi hissettim çünkü içim tuhaf oldu devam.etmek.istemedim ama yine.kendime telkinler verdim.yaparsin sana.güveniyorum korkma.gibi ve o yerde bekledim kendimi serbest bıraktım.iyice.ve ittim.bi.tik.sesi duydum sanki bi yerden geçti gibi.hissettim aynayla.baktim kan geliyordu onra devam edemedim ve neden korktuğumu.anladım ben kandan korkuyorum.cok.kanar sanıyordum.hemen.esimi.cagirdim kanı gördü ben kızar.sandım ama çok.şükür kızmadı.
deneyimi olanlar o tarak sapıyla bozulan kızlık zarimdi evet ama penis girince.yine.kanar mı.bilmiyorum ve merak.ettiğim hani denerken.bi.yerde.takilip.kaliyoruz dediğim.yerde bu kan olayından sonrada.takilma.olur.mu denemeye teşebbüs edemiyoruz eşim acele.etme.diyor bende.garip.hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?