- 27 Mart 2016
- 504
- 362
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.621
Herkesin zar kalinligi farkli kanama olurmu birdahakinde bilmem ama o kadar cok sey oraniza sokmuşsunuzki bu hic normal değil bence dilator set yada parmak egzersizi kafidir diye dusunuyorum.mum la bile yapicaksaniz eldiven gecirin kizlar..tarak cimbiz siz baya abartmissiniz orasi boru degil enfeksiyon kapip tahriş etmeyin bide en hassas noktanizi Allah muhafazakızlar şuan hem çok şaşkın hem de çok mutluyum eşimle denemeye çalıştık ama tatil boyunca olmadı o parmakla denemek istedi ben rahat edemedim falan dün kendi başıma aparat mum vs ile deneme yapım dedim ama ucundan ötesini alamadım ki çokta istemiştim bugün ise yine eşimle denedik olmadı akşam yine deneriz dedi ama ben bir anda kendim denemek istedim aklımda bile yoktu bir anda bu istek geldi neyse anestol krem sürdüm sadece girişe yandı sonra uyuştu benim tel şeklinde cimbizim var ilk onla denedim ucu plastik o kısma bepanthol krem sürdüm ucuna anestol kondurdum ve kendime cesaret verdim acimiyacak korkma gibisinden ve bu telkinler bende ise yaradi o aparat olarak kullandigim cimbizi tamamen soktum ve penis kadar uzun.. nasil sevindim anlatamam sonra allık fircalarimi aldım o cimbizdan bi tık büyük olanını aynı şekilde denedim oldu sonra diğeriyle denedim o da oldu sonra şamdan mumu aklıma.geldi onla.deniyim.dedim sonundan giriş yapmaya.çalıştım ama bir kısmı girdi tamamı girmedi acı hissettim uyuşturucu olmasına rağmen sonra tarak sapi geldi aklıma onla denedim ve eşimle denerken takıldıgım o yere geldiğimi hissettim çünkü içim tuhaf oldu devam.etmek.istemedim ama yine.kendime telkinler verdim.yaparsin sana.güveniyorum korkma.gibi ve o yerde bekledim kendimi serbest bıraktım.iyice.ve ittim.bi.tik.sesi duydum sanki bi yerden geçti gibi.hissettim aynayla.baktim kan geliyordu onra devam edemedim ve neden korktuğumu.anladım ben kandan korkuyorum.cok.kanar sanıyordum.hemen.esimi.cagirdim kanı gördü ben kızar.sandım ama çok.şükür kızmadı.
deneyimi olanlar o tarak sapıyla bozulan kızlık zarimdi evet ama penis girince.yine.kanar mı.bilmiyorum ve merak.ettiğim hani denerken.bi.yerde.takilip.kaliyoruz dediğim.yerde bu kan olayından sonrada.takilma.olur.mu denemeye teşebbüs edemiyoruz eşim acele.etme.diyor bende.garip.hissediyorum
Bence genede kullanmakta fayda var :)Sprey gibi uyuşturucuları erkeklerin erken boşalmak önlemek içi kullandıklarını okudum. Eğer öyle ise kondom kullanmaya gerek yok galiba
Ne güzel yazmışsın sizlerin sayesinde biz de yeneriz inş.Arkadaslarmerhaba hic caninizi sikmayin ben 4 aylik evliyim 1 ay kadar oldu yeneli.cok sukur okdr rahatimki simdi. Surekli erteliyodum biraz icine girunce acisi beynimden cikcak gbi oluyodu icimde koca bi tasayfi hergun bunu dusunuyodum.ama burda bi arkadasimin tavsiyesi ile vemcain spreyi aldim vajinain icine dogru 4.5 fis falan siktim biraz yaniyor ama ufleyincr geciyo sabredin 20 sn yanmasi zaten merak etmeyin dayanilmicak bi yanma degil.bu arada on sevisme yapin esinizle 10 dakika sonra falan yavasca icine sokun kontrol sizde olsun bacaklarnizi acin cokca.hic aci olmaycak korkmayin cunku sprey uyusturuyor inanamazsinz.elinizle yavasca sokarken ikinin sonra bi bakmissinz tamamen icinzde.sprey hic tahris falan etmedi.sonrasinda 5.6 kez spreyle yaptik daha sonra spreyide biraktim vazelin suruyorum simdi rahat girsin diue allaha sukur acinin a si yok.okdr rahatki.eskiden napsamda ertelsem diye dusunen ben gunde 2 kez iliskiye girebilyorum bende kebdime inanamiyorum ama gerck bu
Cogunu basarmissiniz simdi takildiginiz yerde derin nefesler alio devam edin inann cok kolay olucakSayfaya yeni katildkm aylardir benim gibi varmi diye arastiriyordum içimi kemiriyor bu durum.kimseyle laylasamiyorum ama baktim burda birçok kisiyiz Allahim tez zamanda heoimize yardim etsin 10 ay oldu bnde doktora gidiyorm psikologa onun sayesinde parmak egzersizlerini bitirdim sira iliskiye geldi ama duvar gibi bisey ayni gitmiyor tam uc kismi varya penisin kafa kismi ancak orasini hemen hemen aldim gibi ama tamamen degil tam o kismi gecemiyorm delircem yazarken bike ne kadar utaniyor insan bana yardimci olabilirmisiniz arkadaşlar anlayisa çok ihtiyacim var
Okadar cok denedim ki artik ümidim kalmadi her denemede hüsran yatarken hele hic yapamiyorum istemsizce kasiyorum oturarak dene demisti doktor oda okadr olduCogunu basarmissiniz simdi takildiginiz yerde derin nefesler alio devam edin inann cok kolay olucak
Nasil yendiniz peki bnde ayni durumdayım parmak egzersizlerini bitirdim penis denemesindeyim fakat olmuyor kasiyorumBi eldiven giy biraz jel sür önce ilk boğumu it biraz nefes al kendini telkin et ve ilerle acımadan girecek zarın duruyorsa ona dokunacaksın korkma yönü makata doğruymuş ben egzersizle anladım ben var ya bırak egzersizi dokunamazdım bile eşim p.. zorladığında ağlama krizine girerdim baktım ki hepsi psikolojikmiş acıyor sanıyormuşum
Merhaba sorununuzu hallettiniz mi nasil oldu inşallah basarmissinizdir banada yardimci olabilir mizinkzEvet ama yine de o korkuyu üstümden atamıyorum. Bu yüzden denemek yerine kaçıyorum. Bugün kaçmamaya artık korkumun üstüne gitmeye karar verdim. Sprey daha etkili sanırım yorumlardan onu anladım umarım hepimiz şifa buluruz, çok teşekkürler
canım sen parmak egzersizi yapıyor musun?ben henüz bir şey başarmadım eşim yanımda değil ama egzersiz yapıyorum eskiden onu da yapamazdım bir de umutlu olmaya çalışıyorum yapacağım başka çarem yok diyorum sen de Yatağa bu şekilde girNasil yendiniz peki bnde ayni durumdayım parmak egzersizlerini bitirdim penis denemesindeyim fakat olmuyor kasiyorum
Yenebilirsem sana msj atarımCanı
canım sen parmak egzersizi yapıyor musun?ben henüz bir şey başarmadım eşim yanımda değil ama egzersiz yapıyorum eskiden onu da yapamazdım bir de umutlu olmaya çalışıyorum yapacağım başka çarem yok diyorum sen de Yatağa bu şekilde gir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?