Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Herkesin zar kalinligi farkli kanama olurmu birdahakinde bilmem ama o kadar cok sey oraniza sokmuşsunuzki bu hic normal değil bence dilator set yada parmak egzersizi kafidir diye dusunuyorum.mum la bile yapicaksaniz eldiven gecirin kizlar..tarak cimbiz siz baya abartmissiniz orasi boru degil enfeksiyon kapip tahriş etmeyin bide en hassas noktanizi Allah muhafaza

Evet tahriş etme konusunda haklısın canım ama ben bunu sureklı deneyen bırı degılım kı bı kac kez gırısımde bulunmak ıstedım esım ızın vermedı bı kere o yokken denedım ama tamamen sokmaya korkmustum bu 4. denemem oldu ben eger 4 ay boyunca boyle seyler yapsaydım abartmıs olurdum evet.. dılator setlerı de tahriş edebılır kı onu da net dışında bı yerden almak pek mumkun degıl almadım cunku yapabılecegımı hıc dusunmedım.. şimdi de almaya gerek duymuyorum cunku az çok nerelerde hata yaptıgımı farkettım ben kendımı serbest bıraktım sanarken bıle kendımı sıkıyormusum bunu da aynı gun anladım pe.. almak ıcın kendımı sozde serbest bıraktıgım sekılı yapınca o kullandıgım seyler hep bı anda benı ugrastırmadan cıktılar pe.. boyle çıkardı..

Ben artk 2 parmak rahat gir cık yapabiliyorum sadece kayganlaştırıcıyla.bugun p.. denemesi yapıcam tekrar cok heycanlym dua edin ben üstteyken hiç olmuyor kayıyor hep ama ben alttaykende kontrolu kaybettigim için kasılıyorm

Canım olucak merak etme senin yaptığın daha zor gelıyor bana parmak hıc sokamadım bak sen ne guzel basarmıssın ılıskıye gırmeden oncede bunu yap hatta dayanırım dıyorsan esınede yaptır cunku bız nedense kontrol erkege gecınce sankı o yapamıcak yanlıs yapıcak gıbı gelıyor en azından bana oyle gelıyor ona da yaptır kı guvenın gelsın yok eger bu senı olumsuz etkıleyecekse oyle dusunuyorsan once parmakla kendını hazırla ve oyle dene parmagını nasıl alıyorsan aynı oyle dusun ve oyle devam et ınan ıcerı ıtınce ve kendını serbest bırakınca gıdıyor nasip olursa bende denemek ıstıyorum ama uyusturmadan almam lazım pe.. uyusur anesolla yaparsam kondom da ne kadar koruyabılır bılmıyorum

Evet bi cesaretlendm bu akşam denicem bakalm. Yapamayncada hayal kırıklıgı oluyoe cok uzuluyorm o yuzdende denemeye korkuyorm. Ben hiç uyuşturucu kullanmadım alışmayım bide ona die sende kullanma ama illa kullancaksan kondom korur bence.sen ne aşamadasn aparatlarlamı çalışıyosn

İlk yaptigimda çok mutlu olmuştum bir gün ara verdik ikincide gene kan geldi korktum bıraktım. Üçüncü gün deneme yapamadan adet oldum. Bahtsiz bedeviyim anlayacaginiz. Tam cesaret geldi bu is bitti dedim. Neyse bi an önce hastalığın bitsin cesaretimi kaybetmeden deneme yapmak istiyorum.

Canım galiba benımde oyle olcak dunde kendım deneme yaptım sızı hıssedınce cok zorlamadım kendımı buyuk ıhtımal bu ay sonunu gormeden bende regl olcam bugun yarın eslı deneme yapmak ıstıyorum ama yıne husran olma endısesı tasıyorum ama ıyı syler dusunelım yahu :)

Ne güzel yazmışsın sizlerin sayesinde biz de yeneriz inş.

Sayfaya yeni katildkm aylardir benim gibi varmi diye arastiriyordum içimi kemiriyor bu durum.kimseyle laylasamiyorum ama baktim burda birçok kisiyiz Allahim tez zamanda heoimize yardim etsin 10 ay oldu bnde doktora gidiyorm psikologa onun sayesinde parmak egzersizlerini bitirdim sira iliskiye geldi ama duvar gibi bisey ayni gitmiyor tam uc kismi varya penisin kafa kismi ancak orasini hemen hemen aldim gibi ama tamamen degil tam o kismi gecemiyorm delircem yazarken bike ne kadar utaniyor insan bana yardimci olabilirmisiniz arkadaşlar anlayisa çok ihtiyacim var

Cogunu basarmissiniz simdi takildiginiz yerde derin nefesler alio devam edin inann cok kolay olucak

Nasil yendiniz peki bnde ayni durumdayım parmak egzersizlerini bitirdim penis denemesindeyim fakat olmuyor kasiyorum

Merhaba sorununuzu hallettiniz mi nasil oldu inşallah basarmissinizdir banada yardimci olabilir mizinkz

Canı
Nasil yendiniz peki bnde ayni durumdayım parmak egzersizlerini bitirdim penis denemesindeyim fakat olmuyor kasiyorum
canım sen parmak egzersizi yapıyor musun?ben henüz bir şey başarmadım eşim yanımda değil ama egzersiz yapıyorum eskiden onu da yapamazdım bir de umutlu olmaya çalışıyorum yapacağım başka çarem yok diyorum sen de Yatağa bu şekilde gir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…