Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Denemelerde eşim panikle hicbisey hissetmedigini söylüyor bense sanki santim de olsa bi nebze girer gibi hissediyorum zaten içine boşalmış oluyor ayağa kalktığımda ya da biraz yürüdüğümde geri geliyor. Ama vajiyi inceledigimde kizlik zari duruyor esnek olsa rahat girer kalin kizlik zari mi bu. Tam giriyor rahat derken oluyor galiba derken bir aci bir yanma hissi ile zaten kasiyorum o an gevsenek imkansiz gibi geliyor. Zar mi kalin ben mi kasiyorum Yani ne olduğunu tam olarak anlamış degilim. Jinekolog girişimim başarısız olmuşta çok kaba anlayışsız biriydi. Ameliyat mi olmam gerek kabus gibi allahım. Uyuşturucu sprey alıcam. En iyisi hangisi bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Denemelerde eşim panikle hicbisey hissetmedigini söylüyor bense sanki santim de olsa bi nebze girer gibi hissediyorum zaten içine boşalmış oluyor ayağa kalktığımda ya da biraz yürüdüğümde geri geliyor. Ama vajiyi inceledigimde kizlik zari duruyor esnek olsa rahat girer kalin kizlik zari mi bu. Tam giriyor rahat derken oluyor galiba derken bir aci bir yanma hissi ile zaten kasiyorum o an gevsenek imkansiz gibi geliyor. Zar mi kalin ben mi kasiyorum Yani ne olduğunu tam olarak anlamış degilim. Jinekolog girişimim başarısız olmuşta çok kaba anlayışsız biriydi. Ameliyat mi olmam gerek kabus gibi allahım. Uyuşturucu sprey alıcam. En iyisi hangisi bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Arkadaslarmerhaba hic caninizi sikmayin ben 4 aylik evliyim 1 ay kadar oldu yeneli.cok sukur okdr rahatimki simdi. Surekli erteliyodum biraz icine girunce acisi beynimden cikcak gbi oluyodu icimde koca bi tasayfi hergun bunu dusunuyodum.ama burda bi arkadasimin tavsiyesi ile vemcain spreyi aldim vajinain icine dogru 4.5 fis falan siktim biraz yaniyor ama ufleyincr geciyo sabredin 20 sn yanmasi zaten merak etmeyin dayanilmicak bi yanma degil.bu arada on sevisme yapin esinizle 10 dakika sonra falan yavasca icine sokun kontrol sizde olsun bacaklarnizi acin cokca.hic aci olmaycak korkmayin cunku sprey uyusturuyor inanamazsinz.elinizle yavasca sokarken ikinin sonra bi bakmissinz tamamen icinzde.sprey hic tahris falan etmedi.sonrasinda 5.6 kez spreyle yaptik daha sonra spreyide biraktim vazelin suruyorum simdi rahat girsin diue allaha sukur acinin a si yok.okdr rahatki.eskiden napsamda ertelsem diye dusunen ben gunde 2 kez iliskiye girebilyorum bende kebdime inanamiyorum ama gerck bu

Kullanmadgim krem kalmadi ilac.3 ayri doktora gittim.parmak egzersizi yapiyodum ama gelin bana sorun nasi yapiyodum.kan ter icinde yapiyodim.dusunun iliskiue girerken sanki canimi alcaklar gbi oluyodum.birde ikininca gercktn acimiyor.ilk spreysiz denerken acaba acicakmi diye korktum ama bi baktim girivermis hepsi girdimi diue esime sordum evet diyince sok oldum.ayrica bi doktor bana esin sirt ustu yatiyokrn sen uzerine comel ve yavas yavas popo kismina dogru sok demisti yani ilk icine al 2.3 cm sonra popona dogru ittir demisti.yani bakin ben vajinanin yapisini okdr cok arastrsimki.vajina kivrimli cok esnek allah oyle bi yaratmiski eger oyle olmasaydi degisik pozisyonlarda iliskiye giremezdik dimi.buarada spreyle iliskiye gircekseniz esinizin peniside uyusabilr o yizden kondom kullanin ilk seferlerde.ki uyusmsin penis.doktor bana durex ekstra kayganlastirci olani en iyisi onun oldgnu soylemisti.valla burdaki arkadastan allah razi olsun o spreyi demese ben hala ayniydim

Darisi insallah yapmayanlara olsun

Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler

arkadaşlar 3 yıllık evli 3 hafta önce bu illetten kurtulmuş biri olarak diyorum ki ne parmak ne aparat p... almak kadar kolay değil ben aparatları alırken bile daha çok zorlanıyordum yendikten sonra hala bumuymuş benim bu kadar korktuğum diyorum kendinize güvenin ve burda yazılanlara güvenin gerçekten çok doğru bi şekilde yönlendiriliyorsunuz.

ne ara 1 yıl oldu anlamadım, bu kadar ertelediğimi farketmemiştim ( artık çok kötü durumdayım, hiçbişey yapamıyorum, doktora gitmeye cesaret edemiyorum. daha fazla uzatmak istemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum

Ya ben aynı yerimde takıldım kaldım egzersiz yetersizmi geliyor anlamadım
2 parmak rahatca sokuyorum ama gitgelde rahat degilim
P.. bas kısmını alabildim sonrası denedigimzde aşırı bi baskı oluyor devam edemedim napcam bilmiyorum aklımda hep yiyip bitiriyor beni

Merhaba arkadaşlar..Bu konuda 4 yıl kadar Mazim var. Geçen temmuzda doktora gittim ve yendim vajinismusu yani doktor öyle söyledi. Aparatların en büyüğüne kadar aldım sorun yaşamadım.ama bepantol ve anestol yardımıyla..yanlız ben ilk ilişkiden sonra tekrar deneyemedim.aparat çalıştım küçük ve bir üstü aparatı alabildim ama penisi alamadım. İlk yaparken anestol kullanmıştım şimdi kullanmayinca aciyacak diye tedirgin oluyorum ve kendimi rahat birakamiyorum ne yapıcam ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…