- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.001
Canım araya bir kaç gün girerse özlem olur olmasına da siz şuan çözüm aşamasındasınız ve vajinismuslu birinin sürekli denemeler yapması gerekiyor en azından egzersizlerinden sonraregl oldum diye morali bozuldu ama.yapcak bisey yok belki dinlenmek iyi gelir aslında biraz hasret vs olsa kendiliğinden olucak gibi geliyor bana sürekli dip dibe olunca görünce bende istek tavan yapmıyor malesef hattâ istek az desem daha doğru olur yeni yeni bişeyleri anlıyorum valla inşallah cozerim
Merhaba kızlar ben 1 yıldır evliyim evliliğim başlarında çok zorlandım ben vajinusmus olduğumu öğrendim kendi çabalarımla 4-5 ay sonunda yendim daha sonra bebek düşündük fakat bayramda kimyasal gebelik geçirdim düştü yani sağlıksız gebelik diyorlar yeni öğrendim ben de , muayene olmaya gittiğimde ben de hayal kırıklığı yaşadım zar zor kasıla kasıla acıya acıya muayene oldum normal doğum istiyorum eğer ki birdaha olursa inşallah ben de bu konudan müzdaribim pskolga yönlendirdi doktorum bu şekilde hamile kalma normal doğum istiyorsan eğer dedi bu konudan muzdarip olup pskolga giden ya da kendi yenen var mı aranızda çok çaresizim pskolga rand aldım bir hafta sonra gideceğim ama buradan da kendimizi teşvik edip yönlendirebilirizSorun da bu kızlar. Ben Allah nasip etmediği sürece sezeryan istemiyorum. Normal doğum istiyorum. Psikiyatriste gitmemi söyledi doktor. Gidipte faydasını görebilir miyim sizce? Yani yenmek için yollar arıyorum ben
Nedenn amaaa sizi düşünceli gördüm
Eşim sürekli bahane buluyor sonuç olumsuz olacak moralim bozulacak diye korkuyor onun da psikolojisi bozuldu 4 senedir hep tekrara düştükNedenn amaaa sizi düşünceli gördüm
Ben de çocuk istiyorum çok fazla stresim var ya olmazsa kaygısından öleceğim:/Eşim sürekli bahane buluyor sonuç olumsuz olacak moralim bozulacak diye korkuyor onun da psikolojisi bozuldu 4 senedir hep tekrara düştük
Benim eşim bile 1.5 ayda artık denemeye yanasmaz olmustu onlarada hak vermek lazım.Eşim sürekli bahane buluyor sonuç olumsuz olacak moralim bozulacak diye korkuyor onun da psikolojisi bozuldu 4 senedir hep tekrara düştük
Ben parmak egzersizi yapıyorum o kadar set almadım yalnız korkularım geçti eskiden tören düzenlerdim parmağı sokabilmek için şimdi hiç hissetmiyorum bileBenim eşim bile 1.5 ayda artık denemeye yanasmaz olmustu onlarada hak vermek lazım.
Kendini hazır hissediyomusun en son naptın mesela hangi aşamadasn
Yaaa reglm bitsn hemen denemelere devam çoğnu atlattm burda okudklarımdan faydalanarak.tam olrk bitirirm inşallah .nasıl umut oluyo yenenlerrr darısı bize olsn inşallah ya ..Buarada benm kasıklarımdaki ağrı da geçti çok şükür alışmadıgımdanmış Kızlar darısı size nolur ertelemeyin çok çabalayın çalışın olmcak bişe asla değil
Ben mi canımYaaa reglm bitsn hemen denemelere devam çoğnu atlattm burda okudklarımdan faydalanarak.tam olrk bitirirm inşallah .nasıl umut oluyo yenenlerrr darısı bize olsn inşallah ya ..
Sen nasıl yendin canm
Hiç hissetmicek kadar rahatsan 2 parmak ondada biraz rahatsan 3 parmak sonrası eşinle yapabilirsin zaten illa dilator almak şart degil ben kendim yapmıştm aparat mesela 2 parmaktan sonra aparat sonra eşimle denedm tık olmuştu.osikolojik bi rahatsızlık tamam ama bence birazda açmak gerekiyor egzersizleBen parmak egzersizi yapıyorum o kadar set almadım yalnız korkularım geçti eskiden tören düzenlerdim parmağı sokabilmek için şimdi hiç hissetmiyorum bile
Yok canm kittenlyy arkadaşımza sordm sen ne durumdasınBen mi canım
Bitmicek hiçbişe yokk hallediceksin korkma. Ben serçe parmagı bile ağlaya zorlana zorlana sokmstm snra 2 parmak sonra kendime aparat yaptımYaaa reglm bitsn hemen denemelere devam çoğnu atlattm burda okudklarımdan faydalanarak.tam olrk bitirirm inşallah .nasıl umut oluyo yenenlerrr darısı bize olsn inşallah ya ..
Sen nasıl yendin canm
Canımm benim girişim dar 2 parmak yarıya kadar girdi zorlayınca yırtılmalarım oldu maalesef olursa tek parmakla olmak zorundaHiç hissetmicek kadar rahatsan 2 parmak ondada biraz rahatsan 3 parmak sonrası eşinle yapabilirsin zaten illa dilator almak şart degil ben kendim yapmıştm aparat mesela 2 parmaktan sonra aparat sonra eşimle denedm tık olmuştu.osikolojik bi rahatsızlık tamam ama bence birazda açmak gerekiyor egzersizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?