Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canımm benim girişim dar 2 parmak yarıya kadar girdi zorlayınca yırtılmalarım oldu maalesef olursa tek parmakla olmak zorunda
Canım benim tek parmakla olmazki tek parmak rahat oluyorsa artık açman gerekicek mecbur esnetceksin. 2 parmak anestol ve boll kayganlaştırıcıyla olur die dusunuyorum.yırtılma derken kızlıkmı

ya varya ben sırf kegelle vazelinsiz yağsız kayganlaştırıcısız yarıya kadr alabildim ama o duvvar denen şeye takldm sanırım yön problemimiz var

ya varya ben sırf kegelle vazelinsiz yağsız kayganlaştırıcısız yarıya kadr alabildim ama o duvvar denen şeye takldm sanırım yön problemimiz var
İşte duvarı önce ya 2-3 parmakla yada aparatla aşmalısın yönü vs ögrenmiş olursun. Ya aslnda kasmazsak yön problem olmuyor gidiyoe bi anda yön sıkıntı olsa okdr pozisyonda yapılamazdı. Yöne takılma cok demekki egzersiz az geldi die dusunmek lazım
Diyorum ya ben 2 parmak rahatken bile eşimle yarıda kalıyoduk

Hmm anladm canm doğru diyosn bende kenxmce onu dşnüyorm sanki herkes bilinçlimi yapıyo.bizde başlarda yapamadğmz için bukadr araştrmasydk okumasaydk öğrenemicektk bukadr tak diye olsaydı bilemicektik dimi...

Canım benim tek parmakla olmazki tek parmak rahat oluyorsa artık açman gerekicek mecbur esnetceksin. 2 parmak anestol ve boll kayganlaştırıcıyla olur die dusunuyorum.yırtılma derken kızlıkmı
Kızlık değil canım vajina girişim dar ilerisinde sıkıntı Yok yani dr. Söyledi girişte zorlanırsın dar dedi derim aşırı gerildiği için sonrasında sızlamalarım oldu zorlamak istemedim ama sizler böyle söyledikçe moralim bozuluyor bir iki arkadaş var egzersiz yapmadan yendim diyen yani onları düşünerek moral buluyorum

4 sene geçmis atrik esinize hak verin gercekten direk spreyi sıkıp denemedinizmi
Hak veriyorum canım zaten onun hakkını ödeyemem ama denemek zorundayız başka çaresi yok ki... görmem lazım ne durumdayım 2parmağım girmiyor ya onu da alamazsam spreyi de aldım ama hiç sıkmadık ben egzersizlerde gerek duymuyorum

Bugun ilk defa degisik bise ogrendim..sizlerinde aklinda olsun.arkadasin buradada yorumi vardi ama geri sayfalarda.yeni evli kasma acima var ilk girislerde cok zorlaniyor ve parmagini soktugunda eline bir parca geliyor vajinasinda bu yuzden iliskisi agrili oluyor.bugun dr gitmis reglden once rahim aşa inermis onun kalinligiymis..sizlerde belki regle yakin egzersz esli denemede bu sorunu yasiyosaniz o gunlerde cok denemeyin cimcime28 arkadasimizin konusu

Direk spreyi sıkıp orayi uyysturup esinizle neden denemiyosunuz zaten bir defa yapinca uyusukda olsa oraya penisin girdigini kabul edersiniz

Ayyy kızzzz evettt ben reglmden 2 gün önce en son denememi yapmıştım o duvar denn şeye oyuzdenmi takldm acaba...çünkü korku faln yok brnde garip bişeydi

Canım dar olabilir ama esnetebilirsin diyorum. Bende 2 parmagımı sokarken cok zorlandım kayganlaştırıcı krem bepanthol yumusatcak ve esnetcek emin ol bak 2 parmagını sok azck bile olsa bekle orda 5-10 dk sonra yavaş işerle milim milim yani ilerlemiyorsa hergun aynı yere kadar gel
Direk spreyi sıkıp orayi uyysturup esinizle neden denemiyosunuz zaten bir defa yapinca uyusukda olsa oraya penisin girdigini kabul edersiniz
Ben olsam bunuda denerdim uyuşturup

U Umay0569 4 yıl dile kolay...bir gecede on dakikada yapmak varken niye hayati kendinize bu kadar skıntı ediyosunuz..bi 4-5 yilda parmak egzersizi ilemi ugrascaksiniz... ömür biter evliligin en guzel gunleri biter gider..

yillar sonra bir bakmissiniz adam gozunu acmis sen bana kadinlik yapmadin cocuk vermedin diyip gozunu disarda açıp bosuyor...Kimin ne yapacaği hic belli olmaz heleki benim kocam yapmaz asla demeyin...

kusurabakmayin kizlar hepiniz icin soyluyorum bu hayatin gercekleri bu yazdiklarima hak vermeden hayati devam ettirmeye calisirsaniz ilerisi belli, doganin kanunu...

Canım çok haklısın ama tercih benim değil ki bana kalsa hiç beklemeden deneteceğim eşim yaklaşmıyor istemiyor hazır değilim diyor yine hüsrana uğramak istemiyorum diyor birkaç gün ısrar ettim belim ağrıyor diyor ben daha ne yapabilirim söyler misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…