Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım benim tek parmakla olmazki tek parmak rahat oluyorsa artık açman gerekicek mecbur esnetceksin. 2 parmak anestol ve boll kayganlaştırıcıyla olur die dusunuyorum.yırtılma derken kızlıkmı
Kızlık değil canım vajina girişim dar ilerisinde sıkıntı Yok yani dr. Söyledi girişte zorlanırsın dar dedi derim aşırı gerildiği için sonrasında sızlamalarım oldu zorlamak istemedim ama sizler böyle söyledikçe moralim bozuluyor bir iki arkadaş var egzersiz yapmadan yendim diyen yani onları düşünerek moral buluyorum

4 sene geçmis atrik esinize hak verin gercekten direk spreyi sıkıp denemedinizmi
Hak veriyorum canım zaten onun hakkını ödeyemem ama denemek zorundayız başka çaresi yok ki... görmem lazım ne durumdayım 2parmağım girmiyor ya onu da alamazsam spreyi de aldım ama hiç sıkmadık ben egzersizlerde gerek duymuyorum

Bugun ilk defa degisik bise ogrendim..sizlerinde aklinda olsun.arkadasin buradada yorumi vardi ama geri sayfalarda.yeni evli kasma acima var ilk girislerde cok zorlaniyor ve parmagini soktugunda eline bir parca geliyor vajinasinda bu yuzden iliskisi agrili oluyor.bugun dr gitmis reglden once rahim aşa inermis onun kalinligiymis..sizlerde belki regle yakin egzersz esli denemede bu sorunu yasiyosaniz o gunlerde cok denemeyin cimcime28 arkadasimizin konusu

Direk spreyi sıkıp orayi uyysturup esinizle neden denemiyosunuz zaten bir defa yapinca uyusukda olsa oraya penisin girdigini kabul edersiniz

Ayyy kızzzz evettt ben reglmden 2 gün önce en son denememi yapmıştım o duvar denn şeye oyuzdenmi takldm acaba...çünkü korku faln yok brnde garip bişeydi

Canım dar olabilir ama esnetebilirsin diyorum. Bende 2 parmagımı sokarken cok zorlandım kayganlaştırıcı krem bepanthol yumusatcak ve esnetcek emin ol bak 2 parmagını sok azck bile olsa bekle orda 5-10 dk sonra yavaş işerle milim milim yani ilerlemiyorsa hergun aynı yere kadar gel
Direk spreyi sıkıp orayi uyysturup esinizle neden denemiyosunuz zaten bir defa yapinca uyusukda olsa oraya penisin girdigini kabul edersiniz
Ben olsam bunuda denerdim uyuşturup

U Umay0569 4 yıl dile kolay...bir gecede on dakikada yapmak varken niye hayati kendinize bu kadar skıntı ediyosunuz..bi 4-5 yilda parmak egzersizi ilemi ugrascaksiniz... ömür biter evliligin en guzel gunleri biter gider..

yillar sonra bir bakmissiniz adam gozunu acmis sen bana kadinlik yapmadin cocuk vermedin diyip gozunu disarda açıp bosuyor...Kimin ne yapacaği hic belli olmaz heleki benim kocam yapmaz asla demeyin...

kusurabakmayin kizlar hepiniz icin soyluyorum bu hayatin gercekleri bu yazdiklarima hak vermeden hayati devam ettirmeye calisirsaniz ilerisi belli, doganin kanunu...

Canım çok haklısın ama tercih benim değil ki bana kalsa hiç beklemeden deneteceğim eşim yaklaşmıyor istemiyor hazır değilim diyor yine hüsrana uğramak istemiyorum diyor birkaç gün ısrar ettim belim ağrıyor diyor ben daha ne yapabilirim söyler misin

4 sene bizi çok yıprattı eşim istemeden yatağa yatarsa etkilenme olmuyor bu sefer ben ne biçim erkeğim deyip üzülüyor gönlünü yapmaya çalışıyorum dün üsteleme beni hazır olunca deneyelim dedi

İşte bunu demeye calisiyorum 4 yil adamdan geçmis artik.kuru incir alip kaynatin suyunu içsin esiniz afrodizyak etkili yicek icecek tuketsin...bu arada esinizin baska problemimi var ereksiyon vs gibi

Esiniz dr gitsin sizin dirumunuz esdende kaynaklaniyo galiba ne zamandir istemiyo iliski denemeyi veya bosalmayi

Esiniz dr gitsin sizin dirumunuz esdende kaynaklaniyo galiba ne zamandir istemiyo iliski denemeyi veya bosalmayi
Hiçbir problemi yoktu ama başarısız oldukça ereksiyon olamamaya başladı.Açık yazıyorum bir hafta önce sevişme sonrası boşaldı ama deneyelim dediğimde bu anı mahvetmeyelim dedi ilişki olacağını düşünerek yatağa girdiğimizde her şey değişiyor

1 yıllık evliyim ve bende bu sorunu yaşıyorum sadece tek parmağımı sokmaya çalıştim oldu sanki beton gibiyim hep hamilelere bakinca büyük mucize diyorum şaşırıp kalıyorum ve üzülüyorum.doktora genel mueyene için gittim çatı muayenesinde bayıldım traji komik adam sinir oldu ve sonra acidı sanırım bana bilmiyorum ve gercekten bana telkin verecek sözlere tavsiyeye ihtiyacım var

Ben parmak egzersizi yapıyorum o kadar set almadım yalnız korkularım geçti eskiden tören düzenlerdim parmağı sokabilmek için şimdi hiç hissetmiyorum bile
bu iyi bisey işte canım nasil denir buna alistin parmak alırken zorlanmadigin gibi pe. alirkende zorlanmayacaksin çünkü alışacaksın benim eşimde 1.ayda pes edenlerden daha bi kaç sefer kendi istedi adamın isteği geldi regl oldum o yüzden sabret denemelere devam et alabilirsen dilator seti al çünkü 3uncu olan pe.. yakın bir boyut ben diorm onu tamamen alsam ilişkide sorun yasamam diye ama girişi önce sen öğren hisset ben regl olmasaydım su evde olduğum 2 günde napip edip yenecektim sonuna kadar almamayı ama nasip erkeklerin zoruna gidiyor ben mi yapamıyorum düşüncesi oluşuyor ama bizde istiyoruz ki hep deneyelim falan ama onlar sonuç istedikleri gibi olmayınca yanasmiyorlar ne zaman ki pe.. girişinde bi farklılık olcak o zaman bizden daha hevesle yanaşacaklar bu en azından bende öyle suanda

Haklısın canım sen de çok çaba gösterdin maşallah ben de kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama yetmiyor işte bir an önce eşli denenem lazım sen en azından onu yapıyorsun

ben regl geciktiği için denemeleri mı aksatmadım ama hep bi yerde takılıyordum sonra uyuşturup denediğimde bir parça hissetmiştim acaba dediğin şeyle benim hissettiğim aynı olabilir mi ileriye o yüzden.mi gidemedik acaba inşallah öyledir de denemem de aparat rahatca girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…