- 27 Nisan 2015
- 1.293
- 1.911
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.961
Bana mı yazdın canım anlayamadım
Canım 5 cm braz az olmuş demekki biyerde tam gevşeyemiyosun. Aslında bi kere parmakla yapsak yönü daha iyi anlardın direk hissediyosn cnkubelki de canım ben yaptığım şekli anlatmaya calisim oturur şekilde sırtımı yasliyorum bacaklarımı iyice açıyorum ve önce aparatı vajina girişinde tutuyorum itmeden kendimi rahat hissettiğim anda biraz itiyorum ama aşağı yapamiorm hemen orada sanki içerden bisey çeker gibi oluyor ben kendimi rahat bırakdıkça ve o hissi alınca aşağı doğru itiyorum ve benim hissettiğim baya hızlıca giriyor gibi ama baktığımda çokta hızlı girmiyor aynı şekilde kendi duruşumu ve rahatligimi bozmadan devam ediyorum nefes alıp veriyorum ve sonra bir yere geliyorum bugün kendimi daha da rahatlatmaya çalıştım oradan geçer gibi oldu sanki bir et vardı ve o eti aşağı doğru itmiş gibi birşey algiladim ama sonra yine ilerlemedi yönünü belirleyemiorm sanırım ve regl olmayisimda beni korkutuyor acaba yanlış bisey mı yaptım diye hiç bu kadar geç olmazdım.hormonlardan mı anlamadim
Parmak egzersizindemi hissediyosun bunben parmakla dibe kadar gidemedigim için bişe hissedemedim dipde kuyu gibiyduArkadaşlar vajinanın içinde (dipte) yuvarlak bişi hisdediyorum bu normal mi herkeste olan bir şey mi aydınlatır mısınız
Evet canım parmakla hissettim dipte hatta kanamam oldu sabah kurcaladığım için o bölgeyiParmak egzersizindemi hissediyosun bunben parmakla dibe kadar gidemedigim için bişe hissedemedim dipde kuyu gibiydu
Canım alttan muayene şart değil ki hamilelik için ultrasyonla da bakabilir dr.ama ilerisi için gerekli tabi normal Doğum yaparsan açılmanı falan takip etmeleri gerekirKızlar vajinismusu yenen biri olarak yazmıştım.. Fakat bi korkumu hâlâ atlatamadım. Muayene olamıyorum. Jinekolojik muayene 3.kez hayal kırıklığı oldu bende. Nasıl yenebilirim? Doktolar müsaade etmiyorsan yapmayacağım deyip bırakıyor. Motive etmiyor nasıl atlayacağım üstelik bebek istiyorumyenmeden çok zor..
Hiç bozma moralini sen normal Doğum yapman da şart değil sezeryan olursunCanım alttan muayene şart değil ki hamilelik için ultrasyonla da bakabilir dr.ama ilerisi için gerekli tabi normal Doğum yaparsan açılmanı falan takip etmeleri gerekir
Canım kendi elinde aslında ben vajiyi yenemedim ama muayene oldum ha tabi bir aparat kullanmadı ama çatala yatırdı ufakta olsa biraz dokundu hatta sen vajinusmus değilsin ya değilse muayene olamazdın dedi ama ben yine de ilişkiye giremedimSorun da bu kızlar. Ben Allah nasip etmediği sürece sezeryan istemiyorum. Normal doğum istiyorum. Psikiyatriste gitmemi söyledi doktor. Gidipte faydasını görebilir miyim sizce? Yani yenmek için yollar arıyorum ben
Vajiyi nasıl yendin?Canım kendi elinde aslında ben vajiyi yenemedim ama muayene oldum ha tabi bir aparat kullanmadı ama çatala yatırdı ufakta olsa biraz dokundu hatta sen vajinusmus değilsin ya değilse muayene olamazdın dedi ama ben yine de ilişkiye giremedim
Ne için muayene olmuştun ki sen?Canım kendi elinde aslında ben vajiyi yenemedim ama muayene oldum ha tabi bir aparat kullanmadı ama çatala yatırdı ufakta olsa biraz dokundu hatta sen vajinusmus değilsin ya değilse muayene olamazdın dedi ama ben yine de ilişkiye giremedim
Ben ilişkiye giremediğim için acaba bir sorun mu var diye gittim o da zarımın durduğunu girişimin dar olduğunu söyledi ama zar durduğu için herhangi bir alet kullanmadı senin zarının yırtıldığını nasıl gördü?Ne için muayene olmuştun ki sen?
Bilemiyorum nasıl gördüğünü çok az bi izin verebildim sadece zarı görebildi. Rahim ağzına bakmak istedi ama müsaade edemedim maalesef. Görünce de zarın yırtılmış dedi.Ben ilişkiye giremediğim için acaba bir sorun mu var diye gittim o da zarımın durduğunu girişimin dar olduğunu söyledi ama zar durduğu için herhangi bir alet kullanmadı senin zarının yırtıldığını nasıl gördü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?