- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.981
Canım kendi elinde aslında ben vajiyi yenemedim ama muayene oldum ha tabi bir aparat kullanmadı ama çatala yatırdı ufakta olsa biraz dokundu hatta sen vajinusmus değilsin ya değilse muayene olamazdın dedi ama ben yine de ilişkiye giremedimSorun da bu kızlar. Ben Allah nasip etmediği sürece sezeryan istemiyorum. Normal doğum istiyorum. Psikiyatriste gitmemi söyledi doktor. Gidipte faydasını görebilir miyim sizce? Yani yenmek için yollar arıyorum ben
Vajiyi nasıl yendin?Canım kendi elinde aslında ben vajiyi yenemedim ama muayene oldum ha tabi bir aparat kullanmadı ama çatala yatırdı ufakta olsa biraz dokundu hatta sen vajinusmus değilsin ya değilse muayene olamazdın dedi ama ben yine de ilişkiye giremedim
Ne için muayene olmuştun ki sen?Canım kendi elinde aslında ben vajiyi yenemedim ama muayene oldum ha tabi bir aparat kullanmadı ama çatala yatırdı ufakta olsa biraz dokundu hatta sen vajinusmus değilsin ya değilse muayene olamazdın dedi ama ben yine de ilişkiye giremedim
Ben ilişkiye giremediğim için acaba bir sorun mu var diye gittim o da zarımın durduğunu girişimin dar olduğunu söyledi ama zar durduğu için herhangi bir alet kullanmadı senin zarının yırtıldığını nasıl gördü?Ne için muayene olmuştun ki sen?
Bilemiyorum nasıl gördüğünü çok az bi izin verebildim sadece zarı görebildi. Rahim ağzına bakmak istedi ama müsaade edemedim maalesef. Görünce de zarın yırtılmış dedi.Ben ilişkiye giremediğim için acaba bir sorun mu var diye gittim o da zarımın durduğunu girişimin dar olduğunu söyledi ama zar durduğu için herhangi bir alet kullanmadı senin zarının yırtıldığını nasıl gördü?
Sen yaparım diye git canım eminim izin vereceksin p..almışsın sonuçta dr. Rica et biraz nazik davransın başarılı olursun o zamanEvet öyle..
Bana da senin zarın duruyor ve normal görünüyor herşey sorunun psikolojik demişti bende senin gibi bir sorun olduğunu düşünmüştüm o yüzden gitmiştim.Ben ilişkiye giremediğim için acaba bir sorun mu var diye gittim o da zarımın durduğunu girişimin dar olduğunu söyledi ama zar durduğu için herhangi bir alet kullanmadı senin zarının yırtıldığını nasıl gördü?
Hayır reglken bakacaklarını düşünmüyorum sonuçta o bölgeye bakılıyor, ya kanaman olursa? Ki tiksindirici bi durum olur temizken gitmeniz en güzeli. Evet eliyle bakıyor her hangi bir alet koymuyor canım. Zaten iç dudakları ayırdı mı görüyor hemen ama asla korkma benim gibiKızlar ben kadın doğuma randevu almıştım hem regl geçiktiği için hem de zar gerçekten tamamen yırtıldı mı öğrenmek için ama şuan regl halındeyım yani bu şekilde gitmek sizce uygun olur mu ben pek gitmek istemiyorum regl oldugum için ama işyerinden izin almam zor olcak hazır yıllık izindeyken aradan çıksın istemiştim napsam bilmiyorum ilk ayımda gittiğimde zarda herhangi zedelenme yok demişti eli ile ayırıp bakmıştı bahsettıgınız muayene bu tip mi bana kız olduğun için böyle bakıcam demişti sizlerde de mi böyle oldu yoksa farklı bir aletle mi bakıldı veya ben gittiğimde aletle mi bakmak isterler ki
Canım gitmene gerek yok bu şekilde alttan muayene etmezler evet zarımız durduğu için alet kullanmıyorlarBana da senin zarın duruyor ve normal görünüyor herşey sorunun psikolojik demişti bende senin gibi bir sorun olduğunu düşünmüştüm o yüzden gitmiştim.
ben korkmuyorum canım evliliğinin ilk ayı gidip muayene oldum aynen eliyle ayırdı baktı bir sorun olmadığını zarımın durduğunu söylemişti ilişkiye girememe psikolojik demişti ama evet regl bitince gitmem daha doğru olur sende hiç korkma canım öyle çok can yanacak biseyi yok sadece biri dokununca sen huylanıyorsun benceHayır reglken bakacaklarını düşünmüyorum sonuçta o bölgeye bakılıyor, ya kanaman olursa? Ki tiksindirici bi durum olur temizken gitmeniz en güzeli. Evet eliyle bakıyor her hangi bir alet koymuyor canım. Zaten iç dudakları ayırdı mı görüyor hemen ama asla korkma benim gibiben zar zor baktırdım doktorun kafasına bile çarptım. Halbuki sıfır acı. Sadece piskolojik az sık dişini
ben aparat ile çalıştığımda zarı yırttım canım ama ne kadar yırtıldı falan bunu merak ediyorum ve su takıldıgım ikinci yerle alakası var mı yok mu öğrenmek istedimCanım gitmene gerek yok bu şekilde alttan muayene etmezler evet zarımız durduğu için alet kullanmıyorlar
Evet tam olarak bu. Eşime bile dokunduramıyorum. Ama birliktelikte bi problem olmuyor nasıl müsaade edemiyorum anlamıyorum. Aslında acımıyor biliyorum da ben huylanınca kasılıyorum kasılınca da acıyorben korkmuyorum canım evliliğinin ilk ayı gidip muayene oldum aynen eliyle ayırdı baktı bir sorun olmadığını zarımın durduğunu söylemişti ilişkiye girememe psikolojik demişti ama evet regl bitince gitmem daha doğru olur sende hiç korkma canım öyle çok can yanacak biseyi yok sadece biri dokununca sen huylanıyorsun bence
Canım nedense eşime bende dokundurmuyorum yani o iç kısımlarına dışına dokunsa hoşuma gidiyor ama iç kısım özellikle o klitoris oraya hiç dokunduramıyorum kendimde dokunamıyorum yazarken bile içim ürperiyor ama ilişki anında girişte falan sorun olmuyor pe.. oraya değmesi falan ama o gün doktora gittiğimde hiç rahatsız olmadım onun dokunmasından falan bayandı ama ben o anda baya merak etmiştim ne dicek diye o yüzden korku vs yaşamadım mesela ben eminim ki özel bir yere gitsem daha hızlı sonuca ulasıcam yapı olarak nedense oyle yerlerde hastanelerde bı dınclık gelıyor bana hasta degılım yaparım edasında oluyorum ama eve gelınce artık yasananlardan mıdır bılmem denerken bıle o yaparım edası cok olmayabılıyor hele denemelerde artık esıme mahcup olmak ıstemıyorum cok sukur kı bıraz bıraz sonuca yaklasmamız onu da mutlu edıyorEvet tam olarak bu. Eşime bile dokunduramıyorum. Ama birliktelikte bi problem olmuyor nasıl müsaade edemiyorum anlamıyorum. Aslında acımıyor biliyorum da ben huylanınca kasılıyorum kasılınca da acıyor
Özel kliniğe gitmedim aslında. Devlet hastanesinde daha önce özel bi hastanede görev yapmış doktora göründüm. Ama hiç motive edici olamadı.. Onlarda haklı ne diyelim bizim gibi kaç tanesi geliyordur günde.. Eşin desteği çok önemli gerçekten. Benim eşim ilk zamanlar fevriydi ama son zamanlara doğru benim gittikçe kötü olduğumu görünce beni çok iyi motive ederdi olacak oluyo oldu derken atlattık hamdolsunCanım nedense eşime bende dokundurmuyorum yani o iç kısımlarına dışına dokunsa hoşuma gidiyor ama iç kısım özellikle o klitoris oraya hiç dokunduramıyorum kendimde dokunamıyorum yazarken bile içim ürperiyor ama ilişki anında girişte falan sorun olmuyor pe.. oraya değmesi falan ama o gün doktora gittiğimde hiç rahatsız olmadım onun dokunmasından falan bayandı ama ben o anda baya merak etmiştim ne dicek diye o yüzden korku vs yaşamadım mesela ben eminim ki özel bir yere gitsem daha hızlı sonuca ulasıcam yapı olarak nedense oyle yerlerde hastanelerde bı dınclık gelıyor bana hasta degılım yaparım edasında oluyorum ama eve gelınce artık yasananlardan mıdır bılmem denerken bıle o yaparım edası cok olmayabılıyor hele denemelerde artık esıme mahcup olmak ıstemıyorum cok sukur kı bıraz bıraz sonuca yaklasmamız onu da mutlu edıyor
benimki başlarda zamanla olur diyip sorun etmiyordu ama baktı ki bisey olmuyor ve biz sürekli kavga ediyoruz o anlayışlı halleri bıraktı hiç deneme taraftarı bile değildi nasil olsa olmucak diyerek gelirdi yanima benim bütün sevkim kırılırdı zaten olacağı varsada olmazdı ama ne zamanki ben aparatla çalışmaya başladım onun kızmasına rağmen o zaman biraz biraz iyiye gittiğimi gördü hoş o onun alistirdigini düşünüyor ama aparatlar ile mümkün oldu deneme yanılma ile çözüyorum şuan anlayışlı mı dersen ortası yani şimdi de o denemek için bekliyor ama aparata kızıyor halbuki bu onun işini kolaylaştırıyor farkında değilÖzel kliniğe gitmedim aslında. Devlet hastanesinde daha önce özel bi hastanede görev yapmış doktora göründüm. Ama hiç motive edici olamadı.. Onlarda haklı ne diyelim bizim gibi kaç tanesi geliyordur günde.. Eşin desteği çok önemli gerçekten. Benim eşim ilk zamanlar fevriydi ama son zamanlara doğru benim gittikçe kötü olduğumu görünce beni çok iyi motive ederdi olacak oluyo oldu derken atlattık hamdolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?