Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet bende üstte nasıl rahat olunurki diyodum ama cidden üst daha kolay geliyor şuan direk dümdüz degilde üstteyken po poya dogru ittirince direk giditor hafif eğim

Evet bende üstte nasıl rahat olunurki diyodum ama cidden üst daha kolay geliyor şuan direk dümdüz degilde üstteyken po poya dogru ittirince direk giditor hafif eğim
dizlerimizin üstüne mı çökmek gerekiyor canım ben affına sığınarak wc deki gibi oturuyordum daha çok açılır diye düşündüğüm için ama yerine bile yerlestiremedim

Canım misafirlikdede çantana al gizlice banyo yaparken filan yapmaya calıs kaç gün kalcaksnz ki orda gerçi 1-2 günse evde daha iyi olur
O takıldıgın yeri bide yere çömelerek tuvaletini yapar gibi denesene aparatı.1. Aparat eni boyu kaç cm o tamamen oluyormu

7 cm di galiba canım ya da 6.5 cm 1 hafta kalicaz canım aparatlarım kremlerimi aldım yanima canım belki eşimi ikna ederim diye ama öyle denedim içine alamadım girişini bulamadım ama denerim ilk fırsatta bende öyle kolay diye duydum

Merhaba canlar,
Benim hikayem daha başka. 5 yıllık evliyim ilk ilişki zor olsa da bi kaç denemeden sonra olmuştu. Ben sizin yarınızım aslında. Benim sorunun misyoner pozisyonda olması sürekli. Başka şekil deneyemiyorum kendimi kasıyorum en önemlisi ben o icimdeyken bir şey hissetmiyorum. Her zaman ki pozisyonda bile zaman zaman agrım oluyor. Bunu araştırdığım zaman vajinusmus belirtileri arasında okuyorum. Benim yapmam gereken ne yardımcı olabilir mısınız?

kızlar elimle deniyorum daha ilk girişte elime bir şey geliyor o mu açılacak çok korkuyorum nasıl olacak bu iş
Canım ben ona senelerimi verdim giriş kapalı dedim hatta buraya da yazdım girişte et var diye ıkınınca gelip orayı kapatıyor ama hiç sıkılma meğer o bir kapakmış oraya bir şey girmeye kalkınca o açılıyor geri gidiyor onun alt kısmına it parmağını göreceksin girecek ben senelerce ona doğru ittim olmadı yön yanlışmış tek parmak rahat giriyor çift parmağı da daha dün denedim

kızlar elimle deniyorum daha ilk girişte elime bir şey geliyor o mu açılacak çok korkuyorum nasıl olacak bu iş
Canım aynayı al eline diger elinle biraz aç kcuk dudakları incele önce sonra güçlü ıkın ıkınınca o et parçası dedigin yer açılıcak ve kucuck bi delik görüceksn işte orası ama ıkındın göremezsen nefes al bdaha ıkın görceksn bak
Sonra arkdşnda dedigi gibi parmagını sok ama soktuktan sonra popoya dogru ittir hiiiçççç korkma acı sızı kanama hiçbişe yok

Canm smdi aklıma geldide cift parmaga eldiven geçirince daha kolay oluyor pudrasız eldivenle daha iyi kayıyo

Ya o zar değil mi ki ben hep zar diye düşünüyordum onu

O zar değilse benim hiç kanamam olmadığına göre esnek, bi de buyur burdan yak şimdi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim valla
Canım sen ne yapıyorsun egzersiz mi bende de kanama olmuyor parmak egzersizi yapıyorum esnektir belki belki de daha kalın bir şey gerekiyordur kanama olmaması sorun olur mu

Canım sen ne yapıyorsun egzersiz mi bende de kanama olmuyor parmak egzersizi yapıyorum esnektir belki belki de daha kalın bir şey gerekiyordur kanama olmaması sorun olur mu

Kanama hiç sorun değil de orda hala bişeyin duruyo olduğunu bilmek kötü aslında.
Yapamadım ben canım 3 gündür falan, acillik oldum salgın var kusma ishal dikkat edin kendinize kızlar özellikle de el hijyenine

Ay canım rahatlattım beni aynen bende orası kapalı et var diye düşünüyordum deneyeceğim dediğini sağol canım benim rahatladım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…