- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.121
Ben eldivenle yapıyorum zaten tatlım sağ ol yine deCanm smdi aklıma geldide cift parmaga eldiven geçirince daha kolay oluyor pudrasız eldivenle daha iyi kayıyo
Canım ben ona senelerimi verdim giriş kapalı dedim hatta buraya da yazdım girişte et var diye ıkınınca gelip orayı kapatıyor ama hiç sıkılma meğer o bir kapakmış oraya bir şey girmeye kalkınca o açılıyor geri gidiyor onun alt kısmına it parmağını göreceksin girecek ben senelerce ona doğru ittim olmadı yön yanlışmış tek parmak rahat giriyor çift parmağı da daha dün denedim
Yok canım zarı biz göremeyiz ki bir de zar için çok kalınYa o zar değil mi ki ben hep zar diye düşünüyordum onu
Yok canım zarı biz göremeyiz ki bir de zar için çok kalın
Canım sen ne yapıyorsun egzersiz mi bende de kanama olmuyor parmak egzersizi yapıyorum esnektir belki belki de daha kalın bir şey gerekiyordur kanama olmaması sorun olur muO zar değilse benim hiç kanamam olmadığına göre esnek, bi de buyur burdan yak şimdi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim valla
Canım sen ne yapıyorsun egzersiz mi bende de kanama olmuyor parmak egzersizi yapıyorum esnektir belki belki de daha kalın bir şey gerekiyordur kanama olmaması sorun olur mu
Ay canım rahatlattım beni aynen bende orası kapalı et var diye düşünüyordum deneyeceğim dediğini sağol canım benim rahatladım birazCanım ben ona senelerimi verdim giriş kapalı dedim hatta buraya da yazdım girişte et var diye ıkınınca gelip orayı kapatıyor ama hiç sıkılma meğer o bir kapakmış oraya bir şey girmeye kalkınca o açılıyor geri gidiyor onun alt kısmına it parmağını göreceksin girecek ben senelerce ona doğru ittim olmadı yön yanlışmış tek parmak rahat giriyor çift parmağı da daha dün denedim
DeneyeceğimCanım aynayı al eline diger elinle biraz aç kcuk dudakları incele önce sonra güçlü ıkın ıkınınca o et parçası dedigin yer açılıcak ve kucuck bi delik görüceksn işte orası ama ıkındın göremezsen nefes al bdaha ıkın görceksn bak
Sonra arkdşnda dedigi gibi parmagını sok ama soktuktan sonra popoya dogru ittir hiiiçççç korkma acı sızı kanama hiçbişe yok
Acımaz balım ben de öyle sandım hep korktum bir gün duş alırken orayı da yıkıyayım dedim açık yazıyorum kusura bakma öncesinde sevişmiştik eşimle sürtüyüm orayı derken parmağımın bi kısmı içine kaydı şok oldum ertesi gün parmağımla yine denedim girdi o açıklık bizi aldatıyor onun tam ortasına değil de en altkısmından anüse doğru it parmağını üstte boşluk kalacak şekilde aşağı doğru iteceksin zaten hissedeceksin içeriyi sonra egzersiz yapmak için heyecan basacakDeneyeceğimcanım afedersin popoya doğru ittir derken hani içeri ileri doğru mu ittireyim yoksa aşağı doğru mu, canım acıyor gibi korkuyorum
Rahatlayın herkes rahatlasın ben yıllarımı verdim siz vermeyinAy canım rahatlattım beni aynen bende orası kapalı et var diye düşünüyordum deneyeceğim dediğini sağol canım benim rahatladım biraz
benimde merak ettiğim.cevap bu çünkü popoya doğru itmenin tam açılımını cozemedimDeneyeceğimcanım afedersin popoya doğru ittir derken hani içeri ileri doğru mu ittireyim yoksa aşağı doğru mu, canım acıyor gibi korkuyorum
o zaman ben yanlış mı yapıyorum ben küçük bir delik görüyorum.vajide ve aparatı direk o kısma doğru yonlendiriyorum bi yerden.gectigini hissettiğim an aşağı doğru itiyorum ama sonrasında.bir yere takılıyor direk aşağı doğru o görmediğimiz boşluğa itices öylemi canımAcımaz balım ben de öyle sandım hep korktum bir gün duş alırken orayı da yıkıyayım dedim açık yazıyorum kusura bakma öncesinde sevişmiştik eşimle sürtüyüm orayı derken parmağımın bi kısmı içine kaydı şok oldum ertesi gün parmağımla yine denedim girdi o açıklık bizi aldatıyor onun tam ortasına değil de en altkısmından anüse doğru it parmağını üstte boşluk kalacak şekilde aşağı doğru iteceksin zaten hissedeceksin içeriyi sonra egzersiz yapmak için heyecan basacak
Diğer arkadaşlar da yorumlasın yanlış yönlendirmek istemem ben parmağımı girişin tam ortasına değil oradaki deliğin alt kısmına koyuyorum sonra anüs yönünde ittiriyorum yani sanki iç kısımdan anüse doğru gidiyormuş gibi hissedin takılma da olmuyor orta parmak tamamen giriyor siz ortalama kaç cm takılıyorsunuz benim parmak uzun olda daha gidecek yanio zaman ben yanlış mı yapıyorum ben küçük bir delik görüyorum.vajide ve aparatı direk o kısma doğru yonlendiriyorum bi yerden.gectigini hissettiğim an aşağı doğru itiyorum ama sonrasında.bir yere takılıyor direk aşağı doğru o görmediğimiz boşluğa itices öylemi canım
Evet ben ittiğim boşluğu göremiyorumo zaman ben yanlış mı yapıyorum ben küçük bir delik görüyorum.vajide ve aparatı direk o kısma doğru yonlendiriyorum bi yerden.gectigini hissettiğim an aşağı doğru itiyorum ama sonrasında.bir yere takılıyor direk aşağı doğru o görmediğimiz boşluğa itices öylemi canım
Şimdii acı yok o his basınç veya yanmadır yanma da azıcık ya dayanlmcak bişe degl.benim canım okdr tatlıdırki herkes öyle diyo ama iğne bile vurulamıyorm korkudanDeneyeceğimcanım afedersin popoya doğru ittir derken hani içeri ileri doğru mu ittireyim yoksa aşağı doğru mu, canım acıyor gibi korkuyorum
Aynen parmakla sonunu göremiyordum bende aparat uzun yapmısım onda 10 cm de flan takılmstm sonra ama pens cok rahat olduDiğer arkadaşlar da yorumlasın yanlış yönlendirmek istemem ben parmağımı girişin tam ortasına değil oradaki deliğin alt kısmına koyuyorum sonra anüs yönünde ittiriyorum yani sanki iç kısımdan anüse doğru gidiyormuş gibi hissedin takılma da olmuyor orta parmak tamamen giriyor siz ortalama kaç cm takılıyorsunuz benim parmak uzun olda daha gidecek yani
canım ben geçen arkadaş sordu kaç cm.giriyor ne kadar cm.sonra takılma olduğunu öğrenmek için ve sadece 5 cm.iceri giriyor takılma yaşıyorum ama.diğer kısmı hiç denemedim eşimle denerken kendini yerini buluyor bana dokundurmuyor o an ve onunla da belli bir yerde kaliorz ama.ne kadarı giriyor hiç bakmadım.sormadim da benimkinin sagi solu pek.belli olmadığı için. ama senin dediğin şekilde gerekirse banyoda wc de denicem ve baktım 1. aparat tamamen girdi o.zaman yanlış yaptığımı anlarım benim anlamadığım ben uyuşturup ilk.zari zedeledigim de de aynı şekilde yapmıştım diye düşünüyorum eminde değilim çünkü o.zaman takılma.vs yaşamadan tüm kullandıklarım rahatca gitmişti ki allık fırçasıyla denerdim şuan kullandigim aparatlarda n uzun ama uyusturdugum.icin onlarda.bisey hissetmedim son kullandigim.tarak sapi hariçDiğer arkadaşlar da yorumlasın yanlış yönlendirmek istemem ben parmağımı girişin tam ortasına değil oradaki deliğin alt kısmına koyuyorum sonra anüs yönünde ittiriyorum yani sanki iç kısımdan anüse doğru gidiyormuş gibi hissedin takılma da olmuyor orta parmak tamamen giriyor siz ortalama kaç cm takılıyorsunuz benim parmak uzun olda daha gidecek yani
ben parmak hiç denemedim içerisini hissedince tuhaf oluyorum korkuyorum hemen ama doğru yeri bulmak için parmakla bir kere bile denemek fayda edebilir yönü anlamak.icin inşallah gittiğim.yer bana huzur ve güven verir su dert kendiliğinden çözülse.ne güzel olur zorlanmadan yormadan gelişse herse y bu kadar ay bir günde mucizeyle ödüllense ne olur sankiAynen parmakla sonunu göremiyordum bende aparat uzun yapmısım onda 10 cm de flan takılmstm sonra ama pens cok rahat oldu
Zaten aparatı parmagı hissediyoruz ya içerde p.. de sadece azıcık baskı baska his olmuyor o acıdan kolay
Kızlık zarı öyle hissedilcek bişe değil ben parmakla aparatla bile bozamadm sonra pnis yarıya kadar olmustu baktm bkaç damla kırmızı gelmişti ama hiçbişe anlamadm sadece kenarlarda ince bi yapı bu zar olayı kapatan engelleyen bişe değilKanama hiç sorun değil de orda hala bişeyin duruyo olduğunu bilmek kötü aslında.
Yapamadım ben canım 3 gündür falan, acillik oldum salgın var kusma ishal dikkat edin kendinize kızlar özellikle de el hijyenine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?